PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر اروان کلود

agh620
February 22nd, 2018, 20:53
سلام
ببخشید من اگه از سایت اروان کلود یا همون ابراروان پلن اقتصادی بخرم

توی سئو سایتم تاثیر داره؟

اگه اره چه قدر تاثیر داره؟

1eng.ir
February 22nd, 2018, 22:14
اگه برای cdn یا جلوگیری از اتک میخواید چرا از کلودفلیر استفاده نمیکنید؟

ali1232
February 22nd, 2018, 22:15
اگه برای cdn یا جلوگیری از اتک میخواید چرا از کلودفلیر استفاده نمیکنید؟

سلام
کلودفلیر داخل ایران سرور ندارد امتیاز خوب ابراروان داشت جندین سرور داخلی است

1eng.ir
February 22nd, 2018, 22:21
سلام
کلودفلیر داخل ایران سرور ندارد امتیاز خوب ابراروان داشت جندین سرور داخلی است

الان سرعت اینترنت ۹۹٪ کاربرا اینقدر خوب شده که تاثیر چندان زیادی تو لود سایت نداره سرور ایران و خارج از کشور
شما سایتتون رو بهینه کنید، ارزش چند برابری بودن سایت در سرورهای داخلی داره.

مشکلات شبکه‌های داخلی رو هم میتونید اضافه کنید بر دلایل استفاده از سرویس خارجی به جای ایرانی :)

DaryaHost
February 23rd, 2018, 03:47
فکرشم نکن ! اصلا سرویساشون بدرد نمیخوره

برای افزایش سرعت سایت خیلی پارانتر های دیگه هست که اونارو بهینه کنی جلوتری

راهنمایی خواستی میتونیم کمکت کنیم
تلگرام 09126629844

gdfire
February 23rd, 2018, 06:29
نه باو کی گفته حرف هرکیو گوش نکن سئو اصلا به اینا ربط نداره اگه ترس از اتکم داری این سرویسو بخر یا هاست از اینا که سرویس کلوذم روشه نه فقط نیاز کلود داری کلودو بخر حالشو ببر
https://www.central-hosting.com/cloud-protection.php
کلود فقط برای جلو اتکا گرفتنه اگه تاثیرم تو لود داشته باشه بیشتر به خاطر کشه که با یه کد ساده تو اچ تی اکسسم میتونی فایلارو کش کنی و....

majid1f
February 23rd, 2018, 09:41
الان سرعت اینترنت ۹۹٪ کاربرا اینقدر خوب شده که تاثیر چندان زیادی تو لود سایت نداره سرور ایران و خارج از کشور
شما سایتتون رو بهینه کنید، ارزش چند برابری بودن سایت در سرورهای داخلی داره.

مشکلات شبکه‌های داخلی رو هم میتونید اضافه کنید بر دلایل استفاده از سرویس خارجی به جای ایرانی :)
به این صورت هم نیست. هنوز خیلی از کاربران سرعت مناسب ندارند، خیلی از کاربران سرعت بازگذاری سایت عامل تعیین کننده برای آنهاست. بیشتر کاربران از موبایل برای مرور سایت استفاده میکنند.
تجربه شخصی من، کاهش 30 40 درصدی درامد سایت با انتقال سرور از ایران به خارج از کشور بود.
---------------------
پلن اقتصادی را ظاهرا فعلا ارائه نمیکنند.
سرویس خوبی هست. هم برای افزایش سرعت هم برای امنیت بیشتر.
روی سئو سایتتون هم تاثیر خوبی داره.

Alireza2079
February 23rd, 2018, 10:58
اگر برای اتک میخواهید کلود فایر انتخاب بهتری هستش
اگر هیچ مشکلی روی سایتتون در حال حاضر ندارید به نظرم اصلا نیاز به استفاده چیزی نیست روی یک سرور معمولی بالا بیارید سایتتون رو
در ضمن به سئو هیچ ربطی نداره!

dare
February 23rd, 2018, 23:57
up
دوستان دیگری اطلاعاتی ندارند

1eng.ir
February 24th, 2018, 00:09
تجربه شخصی من، کاهش 30 40 درصدی درامد سایت با انتقال سرور از ایران به خارج از کشور بود.

سرویس خوبی هست. هم برای افزایش سرعت هم برای امنیت بیشتر.

روی سئو سایتتون هم تاثیر خوبی داره.

۳۰-۴۰٪ بخاطر سرور ایران و خارج از ایران؟
مشکل رو از جای دیگه بررسی کنید :)

چه تاثیری توی امنیت داره؟

تاثیرش روی سئو چیه؟

dare
February 24th, 2018, 00:43
۳۰-۴۰٪ بخاطر سرور ایران و خارج از ایران؟
مشکل رو از جای دیگه بررسی کنید :)

چه تاثیری توی امنیت داره؟

تاثیرش روی سئو چیه؟
شما خیلی مغرضانه به سی دی ان نگاه میکنید به نظرم
دلای زیر برای استفاده از سی دی ان
مزایای استفاده از CDN چیست

در این بخش برخی از مزایای بکارگیری سیستم Content Delivery Network را بصورت مختصر بیان خواهیم کرد:

سرعت بیشتر سایت و افزایش رضایت بازدیدکنندگان
بهبود وضعیت سئو سایت
کسب رتبه بهتر در نتایج جستجوی گوگل
کاهش مصرف پهنای باند و ترافیک هاست
افزایش تعداد صفحات بررسی شده در روز توسط روبات های گوگل
ارتباط و همخوانی راحت با مدیریت محتوای وردپرس

به نظر یک وبسمتر حرفه ای هیچ وقت از مضایای مثبت cdn چشم پوشی نمیکنه

BuyHardware
February 24th, 2018, 01:23
شما خیلی مغرضانه به سی دی ان نگاه میکنید به نظرم
دلای زیر برای استفاده از سی دی ان
مزایای استفاده از CDN چیست

در این بخش برخی از مزایای بکارگیری سیستم Content Delivery Network را بصورت مختصر بیان خواهیم کرد:

سرعت بیشتر سایت و افزایش رضایت بازدیدکنندگان
بهبود وضعیت سئو سایت
کاهش مصرف پهنای باند و ترافیک هاست

به نظر یک وبسمتر حرفه ای هیچ وقت از مضایای مثبت cdn چشم پوشی نمیکنه

CDN هیچ موقع در SEO هیچ تاثیری نداره.
این دو موضوع کاملا دو موضوع جدا هست، شما با CDN محتوای سایت را به نزدیکترین موقعیت سرویس دهی به کاربر انتقال میدید در صورتی که SEO مخفف search engine optimization هست راه کارهایی برای بهتر شناختن سایت به موتور های جستجوگرکه در زمان طراحی سایت پیاده سازی میشه.

موارد زیر اصلا و اصلا مرتبط و مربوط به CDN نیست و خواهشا زمانی که اطلاعات حتی پایه در مورد CDN ندارید اطلاعات اشتباه در اختیار کاربران قرار ندهید:

بهبود وضعیت سئو سایت

bakuryu
February 24th, 2018, 10:25
سلام
ببخشید من اگه از سایت اروان کلود یا همون ابراروان پلن اقتصادی بخرم

توی سئو سایتم تاثیر داره؟

اگه اره چه قدر تاثیر داره؟

این دو مطلب را مطآلعه بفرمایید

https://moz.com/ugc/how-to-get-cdns-to-play-nice-with-seo

https://moz.com/community/q/are-cdn-s-good-or-bad-for-seo-edmonton-web

Farid Saadat
February 24th, 2018, 10:40
سلام،
نظرات جالبی دیدم و مجدد آرزو کردم روزی برسه که وقتی چیزی رو نمیدونیم، بگیم نمی دانم! یا سکوت کنیم...
در مورد آروان کلود باید عرض کنم که بنده نمی دانم ( دوستان توجه کنند ). ماهیت cdn به طور کلی خوب هست ولی باید تعداد سرور های آروان و هم چنین لوکیشنشون رو ببینید و از همه مهم تر آپتایم. یک مدت استفاده کنید و در طول همین زمان هم از سیستم های مانیتورینگ بهره ببرید تا بتونید قطعی ها یا لود تایم بالا رو ثبت کنید و متوجهش بشید. اگر این چنین مشکلاتی وجود نداشتند، استفاده از آروان بلامانع هست. ولی ترجیه شخصی بنده خرید یک هاست خوب به همراه آی پی اختصاصی هست.

با احترام.

ShirazSoft.com
February 24th, 2018, 12:23
. ولی ترجیه شخصی بنده خرید یک هاست خوب به همراه آی پی اختصاصی هست.

با احترام.

منم با نظر دوستمون موافقم
بهتره ip اختصاصی داشته باشید و یک هاست خوب که uptime خوب داشته باشه و مرتب سایتتون قطع نشود.

این طوری بهتره.
CDN برای کاربر بهتره البته برای فایل ها خوبه اگر یک سرویس فروش فضا با cdn داشتیم عالی بود.

behrooz
February 24th, 2018, 13:00
Cdn صد در صد در سئو تاثیر مثبت دارد بدلیل وجود سرورهای مختلف دسترسی گوگل آسانتر سریعتر و راحت تر هست
در مورد اروان کلاد هم تا کلاد فلیر هست اروان چرا؟

Farid Saadat
February 24th, 2018, 13:32
Cdn صد در صد در سئو تاثیر مثبت دارد بدلیل وجود سرورهای مختلف دسترسی گوگل آسانتر سریعتر و راحت تر هست
در مورد اروان کلاد هم تا کلاد فلیر هست اروان چرا؟
سلام،
حمایت از استارتاپ های ایرانی فکر نمی کنم اهمیت کمی داشته باشه... اینطوری حساب کنید از ایران هیچی نباید بخرید و به همین صورت اشتغال از بین میره!

با احترام.

ShirazSoft.com
February 24th, 2018, 13:36
سلام،
حمایت از استارتاپ های ایرانی فکر نمی کنم اهمیت کمی داشته باشه... اینطوری حساب کنید از ایران هیچی نباید بخرید و به همین صورت اشتغال از بین میره!

با احترام.
بله به نظر منم اهمیت زیادی دارد.
اگر سرویس فایل مثل aws داشتند حتما استفاده می کردم.

behrooz
February 24th, 2018, 15:25
سلام،

با احترام.
بله حق با شماست استاد عزیز اگر که ما مشتری رو نادان فرض نکنیم خیلی از مسایل بدرستی پیش خواهد رفت اما متاسفانه بسیاری فکر میکنند کاربر چیزی بارش نیست این حرف شما زمانی قابل انجام هست که سرویس دهنده ایرانی مشتری خود را جدی بگیرد نه اینکه در ارائه خدمات سمبل کند و دلش را خوش کند که وظیفه ما هست که بدلیل حمایت از سرویس دهنده داخلی بسوزیم و بسازیم
تا ان موقع پیشنهاد من همان سرویس خارجی هست
بعنوان مثال من از یکی از شرکت ها پلان هاست ایران ویژه برج میلادشونو گرفتم که خیلیم روش مانور دادن سایتشون
بعد خرید دیدم کم سرعت ترین هاست ممکنی که حتی اگر بخواین هم نمیتونین افتضاح تر از اونو بنظرم پیدا کنین تحویل دادن تیکت زدم کیفیت خوب نیست مانی رو بک بزنین پنلم بعدا استفاده میکنم گفتن دلیلت قابل قبول نیست
یعنی این ادم نباید فکر کنه من حد اقل چند تا هاست از لوکیشنای مختلف داشتم و از کیفیت سر در میارم منظورم اینه فکر نکنه هرچی داد ملت چشم بسته حلوا حلوا میکنن
در هر صورت من هیچ چیز هم بلد نباشم سرویس دهنده خارجی همون کیفیتی رو بمن تحویل میده که به متخصص ترینا میده و فرق نمیذاره
موفق باشید

ShirazSoft.com
February 24th, 2018, 15:39
سلام
حرف شما درسته.
دلیل اینکه گفته شما درسته اینکه معمولا استارت آپ های ما واقعا کامل نیستند و فقط فکر سود هسند درحالی که برای راه اندازی یک کسب و کار باید هزینه کرد و تا هزینه نکنی کار پیش نمیره.

Farid Saadat
February 24th, 2018, 17:42
بله حق با شماست استاد عزیز اگر که ما مشتری رو نادان فرض نکنیم خیلی از مسایل بدرستی پیش خواهد رفت اما متاسفانه بسیاری فکر میکنند کاربر چیزی بارش نیست این حرف شما زمانی قابل انجام هست که سرویس دهنده ایرانی مشتری خود را جدی بگیرد نه اینکه در ارائه خدمات سمبل کند و دلش را خوش کند که وظیفه ما هست که بدلیل حمایت از سرویس دهنده داخلی بسوزیم و بسازیم
تا ان موقع پیشنهاد من همان سرویس خارجی هست
بعنوان مثال من از یکی از شرکت ها پلان هاست ایران ویژه برج میلادشونو گرفتم که خیلیم روش مانور دادن سایتشون
بعد خرید دیدم کم سرعت ترین هاست ممکنی که حتی اگر بخواین هم نمیتونین افتضاح تر از اونو بنظرم پیدا کنین تحویل دادن تیکت زدم کیفیت خوب نیست مانی رو بک بزنین پنلم بعدا استفاده میکنم گفتن دلیلت قابل قبول نیست
یعنی این ادم نباید فکر کنه من حد اقل چند تا هاست از لوکیشنای مختلف داشتم و از کیفیت سر در میارم منظورم اینه فکر نکنه هرچی داد ملت چشم بسته حلوا حلوا میکنن
در هر صورت من هیچ چیز هم بلد نباشم سرویس دهنده خارجی همون کیفیتی رو بمن تحویل میده که به متخصص ترینا میده و فرق نمیذاره
موفق باشید
سلام،
از نظر بنده حقیر 2 نوع سرویس دهنده وجود داره:
1- سرویس دهنده ارزان: از این سرویس دهنده نباید انتظار داشته باشید.
2- سرویس دهنده با کیفیت: این سرویس دهنده هیچوقت همچین مشکلی رو نخواهد داشت! زیرساخت حرفه ای به همراه پرسنل با تجربه داره و هیچ موقع همچین مشکلی پیش نمیاد. بعدشم شما وقتی می خوایید خرید کنید به راحتی می تونید نظرات کاربران رو ببینید، سابقشونو ببینید و... اگر همه این ها درست هست، من عرض می کنم نادید 100% شما مقصرید. اگر هم اینا رو چک نکردید و خرید کردید، باز شما مقصرید. اگر هم به دنبال سرویس دهنده ارزان ( شماره یک ) بودید بازهم شما مقصرید! مشخصه دیگه... شما اگر برید تو موبایل فروشی، بهتون nokia 1100 رو بده 15 میلیون تومان و همه شهر هم ازش بد بگن، شما مقصرید یا ایشون؟ حالا اگر آیفون ایکس رو بدن 200 هزار تومان بهتون، شما مقصرید که خریدید و میره تو پاچتون یا فروشنده؟ من میگم شما... شایدم من اشتباه می کنم...

با احترام.

behrooz
February 24th, 2018, 21:03
سلام،
از نظر بنده حقیر 2 نوع سرویس دهنده وجود داره:
1- سرویس دهنده ارزان: از این سرویس دهنده نباید انتظار داشته باشید.
2- سرویس دهنده با کیفیت: این سرویس دهنده هیچوقت همچین مشکلی رو نخواهد داشت! زیرساخت حرفه ای به همراه پرسنل با تجربه داره و هیچ موقع همچین مشکلی پیش نمیاد. بعدشم شما وقتی می خوایید خرید کنید به راحتی می تونید نظرات کاربران رو ببینید، سابقشونو ببینید و... اگر همه این ها درست هست، من عرض می کنم نادید 100% شما مقصرید. اگر هم اینا رو چک نکردید و خرید کردید، باز شما مقصرید. اگر هم به دنبال سرویس دهنده ارزان ( شماره یک ) بودید بازهم شما مقصرید! مشخصه دیگه... شما اگر برید تو موبایل فروشی، بهتون nokia 1100 رو بده 15 میلیون تومان و همه شهر هم ازش بد بگن، شما مقصرید یا ایشون؟ حالا اگر آیفون ایکس رو بدن 200 هزار تومان بهتون، شما مقصرید که خریدید و میره تو پاچتون یا فروشنده؟ من میگم شما... شایدم من اشتباه می کنم...

با احترام.
قطعا که بنده توان جسارت به اساتید را ندارم
جهت راهنمایی شما هاستینگی را معرفی کنید که واقعا بدون مشکل هست تا ما هم استفاده کنیم
هاست ایران من تهران هاست بود

Farid Saadat
February 24th, 2018, 21:07
قطعا که بنده توان جسارت به اساتید را ندارم
جهت راهنمایی شما هاستینگی را معرفی کنید که واقعا بدون مشکل هست تا ما هم استفاده کنیم
هاست ایران من تهران هاست بود
سلام،
بنده چون جایی مشغول هستم به کار طبیعتا خودمون رو پیشنهاد میکنم ولی از اونجایی که این تاپیک جهت راهنمایی در مورد آروان کلود هست، فکر میکنم پیشنهاد نام توسط بنده کار اصولی و درستی نباشه.
اگر تمایل دارید پ.خ میکنم براتون.

با احترام.

behrooz
February 24th, 2018, 21:12
سلام،
بنده چون جایی مشغول هستم به کار طبیعتا خودمون رو پیشنهاد میکنم ولی از اونجایی که این تاپیک جهت راهنمایی در مورد آروان کلود هست، فکر میکنم پیشنهاد نام توسط بنده کار اصولی و درستی نباشه.
اگر تمایل دارید پ.خ میکنم براتون.

با احترام.

ممنون میشم

gdfire
February 24th, 2018, 23:36
سلام،

با احترام.
ماهانه نزدیکه 300 400 تومنه قراره بدیم به یه سی دی ان؟!
داداش ارزش نداره یه سرور تپل میشه گرفت با این هزینه با منابع انچنانی که کم نیاره تو لودو....کلودفلر رایگانشم پاسخگوعه خوبیه یا ارزون ترش سنترال کلودپروتکشنش که تست هم کردم جلو دیداس واقعا میگیره سرویس پایشم ماهی 20 تومنه ... 20 تومن کجا 300 400 کجا