ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سرور

dellserver
February 22nd, 2018, 20:16
سلام
دوستان تازگیها متوجه شدم سرور برای وردپرس یه مشکلی داره و اون هم اینه که از داشبورد ورد پرس نمیه عملا به هاست دسترسی داشت مثلا برای اپدیت وردپرس باید اطلاعات اف تی پی داد یا مثلا اپلود عکس
ممنون میشم بگید چیکار کنم
لازم به توضیح هست دسترسی روت دارم

dellserver
February 23rd, 2018, 13:53
لطفا کمک کنید

SaMaN0861
February 23rd, 2018, 15:09
مشکل مربوط میشه به PHP Handler که اگر دسترسی دارید به whm اصلی سرور یکبار دیگه Easyapache رو rebuild کنید و suhosin را فعال نمایید و داخل تنظیمات نسخه های php هم Handler رو روی suphp بزارید.

sazsaz
February 23rd, 2018, 15:22
اینو چک کن
http://pangash.ir/%d8%b1%d9%81%d8%b9-%d9%85%d8%b4%da%a9%d9%84-%d8%a2%d9%be%d8%af%db%8c%d8%aa-%db%8c%d8%a7-%d9%86%d8%b5%d8%a8-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d9%88%d9%86%d9%87-%d9%87%d8%a7-%d8%af%d8%b1-%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%be%d8%b1/

Mr-Pro
February 23rd, 2018, 15:23
سلام . میتونید عبارت زیر رو داخل فایل wp-config.php قرار بدید :

define('FS_METHOD', 'direct');

اگر با این کار ارور دریافت کردید باید permission ها و owner مسیر wp-content/ رو بررسی کنید . احتمالا اشتباه هست .

ashkan.solutions
February 23rd, 2018, 15:46
سلام
دوستان تازگیها متوجه شدم سرور برای وردپرس یه مشکلی داره و اون هم اینه که از داشبورد ورد پرس نمیه عملا به هاست دسترسی داشت مثلا برای اپدیت وردپرس باید اطلاعات اف تی پی داد یا مثلا اپلود عکس

به احتمال زیاد شما دسترسی مناسب به فایل ها و پوشه های وردپرس را تنظیم نکرده اید. لطفا بررسی فرمایید دسترسی ۷۵۵ و یا ۶۴۴ به تمامی پوشه ها و فایل های زیرمجموعه ی وردپرس اعطا شده باشد به خصوص پوشه ی wp-content

dellserver
February 23rd, 2018, 15:53
مشکل مربوط میشه به PHP Handler که اگر دسترسی دارید به whm اصلی سرور یکبار دیگه Easyapache رو rebuild کنید و suhosin را فعال نمایید و داخل تنظیمات نسخه های php هم Handler رو روی suphp بزارید.
ممنون Handler از کجا میتونم ببینم ؟
-----------
ممنون از همه دوستان ولی مشکل من سرور هست

sarwhost
February 23rd, 2018, 15:55
برید قسمت

Tweak Settings

اونجا دنبال subdomain باشید و همه گزینه های ساب دومین رو on کنید الخصوص subdomain ***** مشکلتون به احتمال 99درصد حل میشه

- - - Updated - - -

-----------

Home »
Software »
MultiPHP Manager

Mr-Pro
February 23rd, 2018, 16:26
-----------
ممنون از همه دوستان ولی مشکل من سرور هست

از کجا میدونید مشکلتون سرور هست ؟ اصلا وقتی میگید مشکلم سرور هست یعنی چی ؟ موردی که شما فرمودید رو علتش رو بیان کردیم براتون . اگر مشکل دیگه ای دارید نیاز به بررسی دقیق تر داره یا حداقل ارسال لاگ های سرویس دارای مشکل . موفق باشید

SaMaN0861
February 23rd, 2018, 17:15
از کجا میدونید مشکلتون سرور هست ؟ اصلا وقتی میگید مشکلم سرور هست یعنی چی ؟ موردی که شما فرمودید رو علتش رو بیان کردیم براتون . اگر مشکل دیگه ای دارید نیاز به بررسی دقیق تر داره یا حداقل ارسال لاگ های سرویس دارای مشکل . موفق باشید

مشکل پیش آمده مربوط به PHP Handler می باشد چرا که در حالت CGI برای آپلود نیاز است که پوشه بر روی 777 قرار گیرد ! و همچنین برای اجرای درخواست در اسکریپت نیاز به برخی سطوح دسترسی می باشد.

Mr-Pro
February 23rd, 2018, 18:43
مشکل پیش آمده مربوط به PHP Handler می باشد چرا که در حالت CGI برای آپلود نیاز است که پوشه بر روی 777 قرار گیرد ! و همچنین برای اجرای درخواست در اسکریپت نیاز به برخی سطوح دسترسی می باشد.

بله این احتمال وجود داره که PHP Handler دسترسی های لازم رو نداشته باشه ولی منطق حکم میکنه که ابتدا ایشون موارد مرتبط به وردپرس یا سطوح دسترسی فولدر wp-content رو بررسی کنن و اگه مشکل از این موارد نبود در سطح سرور اقدام به بررسی کنن . حالا مشکلاتی که در سطح سرور میتونه باشه نیاز به بررسی های بیشتری داره و میتونه از PHP باشه تا موارد مربوط به UID و GID که در صورت اشتباه بودن امکان استفاده از مسیرها و فایل ها رو به سرویس هایی مانند PHP و وب سرور نمیده .

bakuryu
February 24th, 2018, 10:45
سلام

باتوجه به صحبت و تشخیص اساتید احتمال زیاد مشکل از این که عرض میکنم نیست ، صرفا برای کامل بودن تاپیک قید میکنم
در خیلی موارد مشکل خیلی سادست (باتوجه به اینکه میفرمایید خودکار آپدیت نمیشه و نیاز به اف تی پی دارید ، و قبلا اینگونه نبوده ) مشکل محدودیت حجم داده شده به اکانت مورد نظر هست ، و با افزایش فضا مشکل حل میشود !

dellserver
February 24th, 2018, 14:01
ممنون از همه دوستا ن
مشکل وقتی سوئچ میکن رو اپاچی حل میشه اما وقتی دوباره برمیگیردم به لایت اسپید دوباره همون میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

Mr-Pro
February 24th, 2018, 17:03
اگر از suphp در آپاچی استفاده میکنید باید برای لایت اسپید PHP suEXEC رو فعال کنید . در غیر اینصورت باید PHP suEXEC غیر فعال باشه .