توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی سازی قالب einDa-نظر شما چیه؟
shabgard2018
February 22nd, 2018, 01:22
سلام دوستان من دیشب قالب einDa را برای دایرکت ادمین از گیت هاب دانلود و نصب کردم و کمی از قالب را فارسی و راستچین کردم میخوام بدونم نظر شما درباره این کار چیه .ایا اصلا ارزش وقت گذاشتن داره؟ که قالب کاملا فارسی و راستچین بشه؟ و البته اینم بگم ترجمه قسمت هایی که معنیشو دقیق نمیدونستم با گوگل انجام شد .شاید چند مورد بد ترجمه شده باشه
سلام.صبح زیبایتان بخیر.
بله فکر خوب و جالبیه .
تم زیبایی هستش
موفق باشید
ali1150
February 22nd, 2018, 15:10
فارسی کنی حالا یا خودت یا مشتریهات استفاده کنن که بد نیست خوبه.
shabgard2018
February 22nd, 2018, 16:38
فارسی کنی حالا یا خودت یا مشتریهات استفاده کنن که بد نیست خوبه.
راستش من مشتری هاست ندارم.مشتری سایت دارم چون طراحی سایت انجام میدم . دایرکت هم برای استفاده های شخصیمون هست.اونم زیاد مطمئن نیستم درست کانفیگ شده باشه چون با این مقدار رم و سی پی یو سرعتش یه وقتایی دلخواه من نیست
و البته من به روشی که تو اموزشها گفته شده قالب را نصب نکردم.با دسترسی ادمین وارد شدم .داخل فایل منیجر یه پوشه به نام skins ساختم و قالب را که از گیت هاب دانلود کرده بودم اونجا اپلود و اکسترکت کردم بعد هم قالب را برای یوزر های ریسلر و کاربر انتخاب کردم و کار میکنه .ایا این روش استاندارده ؟ صفحه اول ورود دایرکت قالب دیفالت هست بقیش قالب انتخابی!
و اینکه ایا این قالب که روی گیت هست سالمه و مشکلی نداره ؟. وقت نذاریم بعد مشکل دار باشه.کارمون بیهوده بشه
قزوین هاست
February 22nd, 2018, 17:29
سلام:53:
قالب قشنگیه.
آدم خوبه بعضی وقتا برای دل خودش کاری رو انجام بده.حالا چه برای فروش چه همین طوری
shabgard2018
February 24th, 2018, 12:30
از تعداد رای ها و نظرات معلومه زیاد استقبال نمیشه :(
shivahost
February 24th, 2018, 13:08
از تعداد رای ها و نظرات معلومه زیاد استقبال نمیشه :(
ما قالب اختصاصی و ریسپانسیو طراحی کردیم اصلا استقبال نشد! با اینکه در همین انجمن کلی آمدن به به گفتن و تعریف و تمجید ولی یک عدد هم فروش نرفت!
ShirazSoft.com
February 25th, 2018, 07:30
سلام
میشه من قالبتون را ببینم؟
چون منم می خواستم قالب بزنم ولی شک داشتم که فروش دارد یا نه.
ممنون می شوم لینک قالب را بدهید یا تصویر قرار بدهید.
ما قالب اختصاصی و ریسپانسیو طراحی کردیم اصلا استقبال نشد! با اینکه در همین انجمن کلی آمدن به به گفتن و تعریف و تمجید ولی یک عدد هم فروش نرفت!