ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین دامنه که میشه برای این کار داشت

tabtak
February 22nd, 2018, 00:00
با سلام
دوستان بیکار بودم میخواستم یه وب سایتی باز کنم که تو زمینه جمع اوری و ساماندهی اموزش ارائه شد. در سطح وب در زمینه هاستنیگ ، طراحی ، سئو ، برنامه نویسی و امنیت و .... هست رو به صورت دقیق و الگو خاصی ساماندهی کنم . تا یه کمکی برای مبتدی ها انجام داده باشم و بعدا با ارائه قالب و افزونه رایگان
cms ................

به نظر شما بهترین دامنه که میتون بگیرم یا ثبت کنم چی میتونه باشه . با تشکر

barinhost
February 22nd, 2018, 08:29
سلام صبح زیبایتان بخیر!
منظور از چه نوع دامنه ای پسوندش هست؟
یا خود دامنه؟

tabtak
February 22nd, 2018, 08:49
سلام صبح زیبایتان بخیر!
منظور از چه نوع دامنه ای پسوندش هست؟
یا خود دامنه؟
خود دامنه هست پسوند ir میگیرم

Alireza2079
February 22nd, 2018, 09:41
با سلام
دوستان بیکار بودم میخواستم یه وب سایتی باز کنم که تو زمینه جمع اوری و ساماندهی اموزش ارائه شد. در سطح وب در زمینه هاستنیگ ، طراحی ، سئو ، برنامه نویسی و امنیت و .... هست رو به صورت دقیق و الگو خاصی ساماندهی کنم . تا یه کمکی برای مبتدی ها انجام داده باشم و بعدا با ارائه قالب و افزونه رایگان
cms ................

به نظر شما بهترین دامنه که میتون بگیرم یا ثبت کنم چی میتونه باشه . با تشکر

سلام
یعنی یه جورایی میخواهید مقالات منتشر شده رو ترجمه و در سایتتون منتشر کنید؟

bakuryu
February 22nd, 2018, 10:11
learnwiki.ir

میتونه خوب باشه برای موضوع تون

tabtak
February 22nd, 2018, 12:40
سلام
یعنی یه جورایی میخواهید مقالات منتشر شده رو ترجمه و در سایتتون منتشر کنید؟
مقالات سئو و قالب و غیر

1wp.ir
February 24th, 2018, 11:08
... در زمینه هاستنیگ ، طراحی ، سئو ، برنامه نویسی و امنیت و ....

سلام و عرض ادب. موضوعاتی که فرومودید هر کدومش می تونه برای شروع به کار خوب باشه. پیشنهاد می کنم یه موضوع رو به عنوان موضوع اصلی انتخاب کنید و تمرکز کنید روش . و در مورد دامنه هم فکر کنم دامنه com و ir رو با هم ثبت کنید بهتر باشه که بعدا کارتون گرفت رقیب براتون پیدا نشه و دامنه در اختیار خودتون باشه. اگر تونستید بقیه دامنه های net , org , info رو هم ثبت کنید عالی می شد. در مورد دامنه هم هر چه وقت بزارید ارزش داره چون بعدا نمی تونید به همین راحتی عوضش کنید.

موفق و پیروز باشید

ShirazSoft.com
February 24th, 2018, 12:15
سلام
به نظر من اگرقرار رایگان باشه freetut.ir خوبه چون آزاد هم هست.
چون اکثر مواردی که می خواهید ارائه کنید خودآموز هست tut خوبه.

1wp.ir
February 25th, 2018, 11:57
seomaster.ir
seoadmin.ir
socialmaster.ir

Rich Mind
February 28th, 2018, 18:07
worldtut.ir ( آزاد )

این دو عدد آزاد نیستن و می توانید با صاحب دامنه صحبت کنید . برای دامنه itexpelorer.ir می توانید به تلگرام بنده پیام ارسال کنید .

cite.ir

itexpelorer.ir