ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اکانت پی پال!!

NicCloud
February 19th, 2018, 21:45
سلام ، رفقای عزیز شب دل انگیزی داشته باشید! دوستانی که اکانت پی پال فروشی موجود دارن ، بی زحمت اعلام کنید!
اولویت با اکانت های معتبر و دارای تراکنش هست ، نمیخوام بعد از دو روز خرید اکانت درجا لیمیت بشه!
تمامی نکات هم رعایت خواهد شد!! قیمت مناسب اعلام کنید قیمت پرت اعلام نکنید ، قابلیت دریافت و ارسال گیفت هم اگر داشت اعلام کنید
منتظر هستم با تشکر ;)

sarwhost
February 20th, 2018, 00:20
سلام
از 6 کشور در خدمتیم
پی پال کار کرده هم خواستید داریم
از طریق تلگرام در ارتباط باشید

hamidsna
February 20th, 2018, 09:54
سلام
از 6 کشور در خدمتیم
اصلا پیشنهاد نمیشن ما که سرور مجازی گرفتیم اون جوری جوابمون رودادن وای به حال شما که بخواین پیپال بگیرین

razavihost
February 20th, 2018, 12:02
سلام ، رفقای عزیز شب دل انگیزی داشته باشید! دوستانی که اکانت پی پال فروشی موجود دارن ، بی زحمت اعلام کنید!
اولویت با اکانت های معتبر و دارای تراکنش هست ، نمیخوام بعد از دو روز خرید اکانت درجا لیمیت بشه!
تمامی نکات هم رعایت خواهد شد!! قیمت مناسب اعلام کنید قیمت پرت اعلام نکنید ، قابلیت دریافت و ارسال گیفت هم اگر داشت اعلام کنید
منتظر هستم با تشکر ;)

https://t.me/Paymentools1
اعلام کنید موسوی معرفی کرده .

NicCloud
February 20th, 2018, 12:05
سلام
از 6 کشور در خدمتیم
سلام سعید جان! لطفا اگر امکانش هست آفر در انجمن ارسال کنید
لینک برای مسئول خرید ارسال میشه!

- - - Updated - - -

https://t.me/Paymentools1
اعلام کنید موسوی معرفی کرده .
مرسی سینا جان اگر اطلاع از قیمت هاشون دارید اینجا اعلام کنید
لینک تاپیک جهت خرید به مسئول ارسال میشه

razavihost
February 20th, 2018, 12:31
مرسی سینا جان اگر اطلاع از قیمت هاشون دارید اینجا اعلام کنید
لینک تاپیک جهت خرید به مسئول ارسال میشه

باهاشون در ارتباط باشید قیمت هاشون مناسبه.از سال 89 دارم باهاشون کار میکنم.

sarwhost
February 20th, 2018, 14:16
اصلا پیشنهاد نمیشن ما که سرور مجازی گرفتیم اون جوری جوابمون رودادن وای به حال شما که بخواین پیپال بگیرین
چرا با اکانت خودتون نمیاید کسی که نت اسکن بکنه هر کسی باشه و به اخطار های ما بی توجه باشه صد در صد سرورش به مشکل میخوره

- - - Updated - - -

افتتاح حساب پی پال از:
مالزی ۲۲۵هزارتومان
سنگاپور:۲۲۵ هزارتومان
دبی:۳۸۰ هزار تومان
رومانی(امکان گیفت فعال)۴۵۰ هزار تومان
-------------------------------
کلیه حساب ها مدارک ای دی کارت یا پاسپورت به همراه یک پروف ادرس میباشد
و یک کتاب (آموزش مختصر) کار با پیپال برای جلوگیری از لیمیت ارائه میشود
اما در نظر داشته باشید از حساب جدید نمیشه راحت استفده کرد مثلا صد درلار بریزی توش حداقل سه ماه باید خیلی رعایت کنی

speednet
February 20th, 2018, 14:59
منتظر هستم با تشکر ;)

سلام
از سنگاپور یک عددموجود کار کرد هم داشته
250
از اتریش هم می تونیم اراءه کنیم