ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست اسپانسری چیه و چه طور میشه تهیه کرد

internet
February 19th, 2018, 08:48
سلام
اگه این موضوع اسپانسری غیر مجازه فقط راهنمایی کنید ممنون
برخی دوستان که سایت فروش فیلم و سریال و از این دست دارند
نوشتند سرور مثلا ده ترابایت اسپانسری داریم و فقط هزینه هاست ماهیانه 20 تومن می دهیم
میخواستم ببینم داستان چیه
چون من هم شاپ دارم ده سال هست و حجم زیادی dvd میخواستم ببینم میشه من هم چنین کاری کنم راهکارش چیه
بعد من که مثلا 54 پک دیسک dvd دارم چه طور باید این ها رو آپلود کنم دوستان چیکار میکنند البته باید قبل از آپلود تبدیل به فرمت مناسب دانلود بشه
زمینه کاریم هم سریال ایرانی و مستند هست نماد اعتماد و درگاه بانک ملت هم دارم
با تشکر

barinhost
February 19th, 2018, 09:16
سلام.صبح زیباتان بخیر

معمولا شرکتهای ارائه فضای میزبانی و هاستینگ ها اقدام به ایجاد پلن هاست اسپانسری می کنند.
این هاست حجم های متفاوت و کانفیگ های مختلفی دارند.این نوع هاست غیر مجاز نیست.
شرکت هاستینگ در عوض گذاشتن بنر شان در سایت شما یا عبارت ((این سایت روی سرور های قدرتمند .... میزبانی می شود)) در فوتر سایت به شما هاست رایگان یا با قیمت کمتر از قیمت واقعی خود می کنند.
برخی ها هم می خواهند که شما بنرشان را درکانال تلگرام یا... خود بگذارید.به هر حال باید ببینید این مسائل قابل تحمل برای شما هست یا خیر

امیدوارم موفق و موید باشید!

internet
February 19th, 2018, 09:28
سلام.صبح زیباتان بخیر

معمولا شرکتهای ارائه فضای میزبانی و هاستینگ ها اقدام به ایجاد پلن هاست اسپانسری می کنند.
این هاست حجم های متفاوت و کانفیگ های مختلفی دارند.این نوع هاست غیر مجاز نیست.
شرکت هاستینگ در عوض گذاشتن بنر شان در سایت شما یا عبارت ((این سایت روی سرور های قدرتمند .... میزبانی می شود)) در فوتر سایت به شما هاست رایگان یا با قیمت کمتر از قیمت واقعی خود می کنند.
برخی ها هم می خواهند که شما بنرشان را درکانال تلگرام یا... خود بگذارید.به هر حال باید ببینید این مسائل قابل تحمل برای شما هست یا خیر

امیدوارم موفق و موید باشید!

ممنون اخه یکی از دوستان که اینجا شاپ گذاشته بود برای فروش حرف 7 ترابایت بود که فکر میکنم میشه دیتاسنتر! و قیمت زیادی باید ذاشته باشه

barinhost
February 19th, 2018, 09:30
خواهش می کنم!
بستگی به شرکت هاستینگ داره.بعد اون دیتاسنتر هم تقریبا میشه گفت دو حالت داره:
1.بخشی از هزینه را تخفیف داده است.
2.سایت فرد مورد نظر به قدری مشهور و پربازدید هست که نوعی بازاریابی و تبلیغات گسترده برای هاستینگ محسوب می شود.
شما چه میزان فضای میزبانی نیاز دارید؟

internet
February 19th, 2018, 09:43
خواهش می کنم!
بستگی به شرکت هاستینگ داره.بعد اون دیتاسنتر هم تقریبا میشه گفت دو حالت داره:
1.بخشی از هزینه را تخفیف داده است.
2.سایت فرد مورد نظر به قدری مشهور و پربازدید هست که نوعی بازاریابی و تبلیغات گسترده برای هاستینگ محسوب می شود.
شما چه میزان فضای میزبانی نیاز دارید؟

ممنون
مثلا آپلود به سایت هایی مثلا آپلود بوی بهتر نیست پلن دانلود مستقیم!؟
من فعلا تصمیم خاصی نگرفتم چون فقط توی این ده سال فقط dvd میفروختم وفقط چند محصول انگشت شمار رو به صورت دانلودی گذاشتم اونم روی هاست خودم آپلود کردم

barinhost
February 19th, 2018, 09:50
حقیقتا داشتن هاست دانلود یا... برای سایت خود بهتر از استفاده از اپلود سنتر ها می باشد.البته به نظر من.چون سابقا از یک اپلود سنتر استفاده می کردم که تعطیل شد و تمامی اطلاعاتم پاک شد.البته خوب استفاده از اپلود بوی و پیکو فایل تا حدودی احساس ارامش و امنیت به آدم میده.بعد استفاده از هاست دانلود و... مزیتی دیگر که دارد اینه کاربرانتان برای دانلود فایل مجبور به مشاهده تبلیغات یا برای دانلود سریع نیاز به اکانت vip ندارند (چند اپلود سنتر مشهور این کار را می کنند).
امیداورم موفق باشید.

internet
February 19th, 2018, 10:15
حقیقتا داشتن هاست دانلود یا... برای سایت خود بهتر از استفاده از اپلود سنتر ها می باشد.البته به نظر من.چون سابقا از یک اپلود سنتر استفاده می کردم که تعطیل شد و تمامی اطلاعاتم پاک شد.البته خوب استفاده از اپلود بوی و پیکو فایل تا حدودی احساس ارامش و امنیت به آدم میده.بعد استفاده از هاست دانلود و... مزیتی دیگر که دارد اینه کاربرانتان برای دانلود فایل مجبور به مشاهده تبلیغات یا برای دانلود سریع نیاز به اکانت vip ندارند (چند اپلود سنتر مشهور این کار را می کنند).
امیداورم موفق باشید.

آپلود بوی میشناسم که معروفه جای دیگه ای هست که قمیت هاش هم بهتر باشه
ممنون

NicCloud
February 19th, 2018, 10:56
آپلود بوی میشناسم که معروفه جای دیگه ای هست که قمیت هاش هم بهتر باشه
ممنون
ترن بیت ، شاتل لند!
پیشنهاد میشه از اپلود سنتر ها استفاده نکنید!!

Jai
February 19th, 2018, 13:20
هاست دی ال که اسپانسر 99% وبسایت های پر بازدید ایرانه شرایط ش اینه که حداقل ماهانه 30 ترابایت پهناباند استفاده شه از سرور هات
فکر نکنم این رقم برای وبسایت فیلمی که 7 ترابایت فال داره زیاد باشه ؟؟ یک وبسایت فیلم که روزی 5000 بازدید داره ماهانه راحت 20 ترابایت رو دانلود داره
وبسایت موزیک ما با 30گیگ دیتا ماهانه 2 ترابایت دانلود دارد

barinhost
February 19th, 2018, 15:26
کلا همانطور که خودم و دوستان عزیز اشاره کردند هاست دانلود به مراتب بهتر از اپلود سنتره

internet
February 19th, 2018, 22:04
کلا همانطور که خودم و دوستان عزیز اشاره کردند هاست دانلود به مراتب بهتر از اپلود سنتره

بر فرض برای صد گیگ چقدر باید هزینه کنم ماهیانه!

barinhost
February 19th, 2018, 22:25
حدود 20 تا 40 تومان

internet
February 20th, 2018, 16:41
اخه یه مشکل هست مثلا من بیام محصولات خودم رو با یکی اسپانسری کار کنم همه رو آپلود کنم بعد اون طرف برداره یه کپی از همش بزنه خوب اون سرور و دیتاسنتر دستشه همه رو برای خودش یه کپی بزنه یه شاپ و ... دیگه چه کاریه اسپانسری!
اونی که اسپانسر میشه دسترسی به فایل ها داره یا خیر یا شخصا فایل ها و سرور دست خودم هست؟
ممنون

Farid Saadat
February 20th, 2018, 17:06
اخه یه مشکل هست مثلا من بیام محصولات خودم رو با یکی اسپانسری کار کنم همه رو آپلود کنم بعد اون طرف برداره یه کپی از همش بزنه خوب اون سرور و دیتاسنتر دستشه همه رو برای خودش یه کپی بزنه یه شاپ و ... دیگه چه کاریه اسپانسری!
اونی که اسپانسر میشه دسترسی به فایل ها داره یا خیر یا شخصا فایل ها و سرور دست خودم هست؟
ممنون
سلام،
از جای معتبر خرید کنید حتی وارد هاست شما نمیشن چه برسه به سرور... جای معتبر خرید کنید نگران نباشید.

با احترام.

internet
February 20th, 2018, 17:14
سلام،
از جای معتبر خرید کنید حتی وارد هاست شما نمیشن چه برسه به سرور... جای معتبر خرید کنید نگران نباشید.

با احترام.

سلام
منظورم به صورت اسپانسری بود نه خرید
سپاس

Farid Saadat
February 20th, 2018, 17:19
سلام
منظورم به صورت اسپانسری بود نه خرید
سپاس
سلام،
ببینید وقتی یک نفر اسپانسر شما میشه، از نظر حرفه ای باید کیفیتی حتی بیش از مشتریان عادی به شما بده و تفاوتی نباشه بین شما و مشتریانی که هزینه کردند... این معنی اسپانسر شدن هست. برای همین اگر جای معتبری اسپانسر شما بشه، مشکلی نخواهید خورد. بین خرید و اسپانسر گرفتن تفاوتی نیست از این جهات، تفاوت فقط برای تعهدات شما به یکدیگر هست و بس!

با احترام.

internet
February 20th, 2018, 17:25
بعد این دوستانی که سرور مجازی میفروشند که همشون حول محور 30 و 40 و 60 نهایتش خیلی که بخواهد باشه 80 و 100 گیگابایت فضا هست خوب این به چه کاری میاد؟ اینا رو برای ایجاد سایت های پر بازدید خریداری میکنند یا آپلود و دانلود اخه فضای این ها به درد سایت میخوره ولی برای آپلود چند تا فیلم که سریع فول میشه!
ممنون

Farid Saadat
February 20th, 2018, 19:04
بعد این دوستانی که سرور مجازی میفروشند که همشون حول محور 30 و 40 و 60 نهایتش خیلی که بخواهد باشه 80 و 100 گیگابایت فضا هست خوب این به چه کاری میاد؟ اینا رو برای ایجاد سایت های پر بازدید خریداری میکنند یا آپلود و دانلود اخه فضای این ها به درد سایت میخوره ولی برای آپلود چند تا فیلم که سریع فول میشه!
ممنون
سلام،
من که پیشنهادم خرید چنین سرور هایی نیست چون کیفیتش مشخصه... ولی اگر کانفیگ سرور رو بهینه کنین می تونین به راحتی برای سرور دانلود ازش استفاده کنین، برای فضا هم بپرسید هزینه های ارتقا هارد رو ازشون.

با احترام.

Alireza2079
February 20th, 2018, 22:25
خیلی از سایت ها هاست برای سایتتون بخرید و اگر دانلود زیادی از سایتتون بشه سرور دانلود رو رایگان در اختیارتون میذارن چون توی مصرف ترافیکشون بهشون کمک میکنید تا ترافیک نامحدود براشون محاسبه بشه

technoserver.ir
February 26th, 2018, 18:26
سلام
اگه این موضوع اسپانسری غیر مجازه فقط راهنمایی کنید ممنون
برخی دوستان که سایت فروش فیلم و سریال و از این دست دارند
نوشتند سرور مثلا ده ترابایت اسپانسری داریم و فقط هزینه هاست ماهیانه 20 تومن می دهیم
میخواستم ببینم داستان چیه
چون من هم شاپ دارم ده سال هست و حجم زیادی dvd میخواستم ببینم میشه من هم چنین کاری کنم راهکارش چیه
بعد من که مثلا 54 پک دیسک dvd دارم چه طور باید این ها رو آپلود کنم دوستان چیکار میکنند البته باید قبل از آپلود تبدیل به فرمت مناسب دانلود بشه
زمینه کاریم هم سریال ایرانی و مستند هست نماد اعتماد و درگاه بانک ملت هم دارم
با تشکر

با سلام

سایت های میزبانی وب در ازای در اختیار قرار دادن فضای هاست به شما درخواست گذاشتن تبلیغات خود را در سایت شما دارند
کل ماهیت کار این هاست ها به این صورت می باشد.

موفق و پیروز باشید

ShirazSoft.com
February 27th, 2018, 12:33
سلام
منم مدتی برای کارهام می خواستم اسپانسری کار کنم ولی وقتی هزینه ها دیدم متوجه شدم که اصلا به صرفه نیست خیلی راحت خودم هزینه کردم و از آن استفاده کردم.

به نظر من زمانی اسپانسری ازش دارد که موارد زیر بر آورده شود.
۱ شما محصولات حجیم داشته باشید یا فشار روی سرور زیاد باشد و عملا نیاز به سرور داشته باشید تا اسپانسر واقعا بتونه کمکتون کنه.
۲ شما به ازای هر خریداری سودی از طرف مقابلتون دریافت کنید به هر حال مشتری از سمت شما معرفی شده پس باید یه سودی ببرید.
۳ معمولا اسپانسری ها پول نسخه اول یا هزینه اول را می دهند و بعد از سود شریک می شوند که اونم مدت زمان مشخص میشه مثلا سه سال یا فقط نسخه شماره ۱ یا...
۴ متاسفانه من اسپانسر خوب ندیدم اکثر فکر اینن که هزینه نکنند.
۵ اگر کسی واقعا ایده داشته باشه و بخواهد اجرا کنه خودش هزینه را می دهد.
۶ اگر واقعا نیاز به محصول خاص داره هزینه را می دهد و برای خود شریک ایجاد نمی کند.

نکاتی بود که به ذهن من رسید.

1eng.ir
February 27th, 2018, 12:46
هاست دی ال که اسپانسر 99% وبسایت های پر بازدید ایرانه شرایط ش اینه که حداقل ماهانه 30 ترابایت پهناباند استفاده شه از سرور هات
فکر نکنم این رقم برای وبسایت فیلمی که 7 ترابایت فال داره زیاد باشه ؟؟ یک وبسایت فیلم که روزی 5000 بازدید داره ماهانه راحت 20 ترابایت رو دانلود داره
وبسایت موزیک ما با 30گیگ دیتا ماهانه 2 ترابایت دانلود دارد

نیاز به هاست اسپانسری با شرایط ذکر شده داشته باشید در خدمتیم.
بدون نیاز به هزینه - ایران