PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش مشخصات سرور در نماینده

behnamf59
February 18th, 2018, 19:38
سلام دوستان عزیز ببخشید یک سوال داشتم

بنده یک سرور را کانفینگ کردم سی پنل whm زمانی که ریسلر تعریف کردم برای کاربر بعد از این که همه چیز اوکی شد در سایت intodns.com اطلاعات هویز دامین گرفتیم مشخصات دی ان اس های ما هم هست در صورتی که کار بر دی ان اس اختصاصی داره و کاربران ان نیز از دی ان اس های اون استفاده میکنه و مشخصات ما نیست چکار کنیم که در رسلر مشخصات دی ام اس ما نمایش نده ممنون ؟

kiavaco
February 18th, 2018, 19:59
سلام دوستان عزیز ببخشید یک سوال داشتم

بنده یک سرور را کانفینگ کردم سی پنل whm زمانی که ریسلر تعریف کردم برای کاربر بعد از این که همه چیز اوکی شد در سایت intodns.com اطلاعات هویز دامین گرفتیم مشخصات دی ان اس های ما هم هست در صورتی که کار بر دی ان اس اختصاصی داره و کاربران ان نیز از دی ان اس های اون استفاده میکنه و مشخصات ما نیست چکار کنیم که در رسلر مشخصات دی ام اس ما نمایش نده ممنون ؟

از بخش edit dns zone تغییر بدید اطلاعات مثل ایمیل و دی ان اس خودتونو بردارید و دی ان اس اختصاصی رو بزارید

behnamf59
February 18th, 2018, 20:12
این کار را هم انجام دادم اما متاسفانه در برخی نقالط مثل Reverse MX A records (PTR) کامل اطلاعات ما میاد بعضی دوستان گفتن باید ای پی اختصاصی بگیرید برای هر نمیانده این چطوری هست ایا درست هست

Farid Saadat
February 18th, 2018, 20:14
سلام،
برای اینکه کلا اثری از شما نمونه باید آی پی اختصاصی بدید به نماینده.

با احترام.

behnamf59
February 18th, 2018, 20:17
سلام،
برای اینکه کلا اثری از شما نمونه باید آی پی اختصاصی بدید به نماینده.

با احترام.

ممنون از لطف شما ایا میشه یک ای پی اختصاصی تهیه کرد و همه نماینده ها از اون استفاده کنند و این که ایا میشه تنظیمش که که بصورت اتومات ای پی اختصاصی دریافت کنه که نخواد بصورت دستی تنظیمات انجام داد مثل هاستینگ هایی که نمایندگی بصورت اتومات فعال میشه چطوری هست

Farid Saadat
February 18th, 2018, 20:19
ممنون از لطف شما ایا میشه یک ای پی اختصاصی تهیه کرد و همه نماینده ها از اون استفاده کنند و این که ایا میشه تنظیمش که که بصورت اتومات ای پی اختصاصی دریافت کنه که نخواد بصورت دستی تنظیمات انجام داد مثل هاستینگ هایی که نمایندگی بصورت اتومات فعال میشه چطوری هست
سلام،
ای پی اختصاصی رو میشه اونطوری تنظیم کرد ولی مشکل شما حل نمیشه!
در مورد اتوماسیون هم خیر امکانش نیست و همه سرویس دهنده آی پی رو دستی براتون ست می کنند.

با احترام.

behnamf59
February 18th, 2018, 20:23
سلام،
ای پی اختصاصی رو میشه اونطوری تنظیم کرد ولی مشکل شما حل نمیشه!
در مورد اتوماسیون هم خیر امکانش نیست و همه سرویس دهنده آی پی رو دستی براتون ست می کنند.

با احترام.

اگر امکانش هست ی توضیح بدید ای پی را از کجا تهیه کنم و چطوری به سرور اضافه کنیم از پنل whm چطوری به ریسلر اختصاص بدم ممنون از لطف شما

Farid Saadat
February 18th, 2018, 20:26
اگر امکانش هست ی توضیح بدید ای پی را از کجا تهیه کنم و چطوری به سرور اضافه کنیم از پنل whm چطوری به ریسلر اختصاص بدم ممنون از لطف شما
سلام،
بر روی سرور خود ای پی اضافه خریداری کنید از سرویس دهندتون از بخش networking اگر درست یادم باشه می تونید اضافه کنید ( با موبایلم نتونستم چک کنم دقیقش رو ).
برای تخصیص هم گزینه داره داخل تنظیمات یوزر. گوگل کنید براتون میاره اموزش هر دو مورد رو چیز خاصی نیست.

با احترام.

behnamf59
February 18th, 2018, 20:29
سلام،
بر روی سرور خود ای پی اضافه خریداری کنید از سرویس دهندتون از بخش networking اگر درست یادم باشه می تونید اضافه کنید ( با موبایلم نتونستم چک کنم دقیقش رو ).
برای تخصیص هم گزینه داره داخل تنظیمات یوزر. گوگل کنید براتون میاره اموزش هر دو مورد رو چیز خاصی نیست.

با احترام.

ممنون از لطف شما