PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام گرافیست حرفه ای برای پروژه ico (تکنولوژی بلاک چین )

alirezakaj
February 18th, 2018, 13:01
سلام بچه ها
راجب کریپتو کارنسی نمیدونم چقدر میدونید
ico یه مدل از ارائه کوین هست که در ابتدا مقداری از کوین هارو میفروشید تا سرمایه اولیه ادامه راه کوین در بیاد . و داریم یک ico میزنیم
برای تکمیل تیم نیاز به یک گرافیست حرفه ای در زمینه طراحی های زیر هستیم :
psd سایت - بنر - gif - عکس پس زمینه سایت - ویدئو های تبلیغاتی

نحوه قرارداد : بعد از راه اندازی مرحله فروش درصدی از مبلغ جمع آوری شده به گرافیست تعلق میگیره .
یک والت چند امضائه طراحی میشه که بدین صورت کار میکنه که امضای اکثریت تیم برای هر تراکنش لازمه یعنی کسی میخواد از والت اصلی برداشت کنه تایید اکثریت تیم لازمه باید کلید واژه تایید روی تراکنش بخوره توسط هر یک از اعضای تیم . بنابراین امکان کلاه برداری تقریبا 0 میشه .
این والت والت اصلی فروش هست یعنی وقتی کوین رو میخرن اتریوم هارو به این والت میریزن

تیم تشکیل شده تا الان : برنامه نویس بلاکچین - طراح سایت - ایده پرداز - طراح فضای مجازی و whitepaper (4 نفر ) اسپانسر هم بعد از تکمیل سایت به تیم میپونده
درصد تکمیلی پروژه : 56 درصد . درصورت ادامه خوب احتمال زیاد تا 2 ماه آینده یا زودتر مرحله فروش آغاز میشه
علاقه مندان آیدی تلگرام بفرستن
سوالی هم داشتید بپرسید تا جواب بدم
دستمزد کاری بعد از مرحله فروش داده میشه و با توجه به هدف گزاری بالای 50 میلیون میتونید به جیب بزنید
رزومه کاری و نمونه کار های سابق حتما پیوست بشه

Raymvnd
February 18th, 2018, 13:27
در حوزه طراحی سایت در خدمتم...
@RaymondDragon

در ضمن نام ارزی می خواهید ایجاد کنید چیست؟
اینکه از پلتفرم اتریوم ارز مورد نظر ایجاد می کتید فوق العاده عالیه...

cacodemon
February 18th, 2018, 14:01
سلام بچه ها
راجب کریپتو کارنسی نمیدونم چقدر میدونید
ico یه مدل از ارائه کوین هست که در ابتدا مقداری از کوین هارو میفروشید تا سرمایه اولیه ادامه راه کوین در بیاد . و داریم یک ico میزنیم
برای تکمیل تیم نیاز به یک گرافیست حرفه ای در زمینه طراحی های زیر هستیم :
psd سایت - بنر - gif - عکس پس زمینه سایت - ویدئو های تبلیغاتی

نحوه قرارداد : بعد از راه اندازی مرحله فروش درصدی از مبلغ جمع آوری شده به گرافیست تعلق میگیره .
یک والت چند امضائه طراحی میشه که بدین صورت کار میکنه که امضای اکثریت تیم برای هر تراکنش لازمه یعنی کسی میخواد از والت اصلی برداشت کنه تایید اکثریت تیم لازمه باید کلید واژه تایید روی تراکنش بخوره توسط هر یک از اعضای تیم . بنابراین امکان کلاه برداری تقریبا 0 میشه .
این والت والت اصلی فروش هست یعنی وقتی کوین رو میخرن اتریوم هارو به این والت میریزن

تیم تشکیل شده تا الان : برنامه نویس بلاکچین - طراح سایت - ایده پرداز - طراح فضای مجازی و whitepaper (4 نفر ) اسپانسر هم بعد از تکمیل سایت به تیم میپونده
درصد تکمیلی پروژه : 56 درصد . درصورت ادامه خوب احتمال زیاد تا 2 ماه آینده یا زودتر مرحله فروش آغاز میشه
علاقه مندان آیدی تلگرام بفرستن
سوالی هم داشتید بپرسید تا جواب بدم

رزومه کاری و نمونه کار های سابق حتما پیوست بشه

توی ارز دیجیتالی تیم مهمترین هست و بعد وایت پیپر اصلا کوین شما قراره چی کار بکنه ؟ به این فکر کردی؟
شما فقط سمت گفتید در صورتی که افراد تیم مهم هستن سایقه و تجربیات اونها نه سمت ها
اسپانسر هم داشته باشی که دیگه لازم نیست ای سی او بدی بیرون
نمونه کار که فرمودید یعنی قبلاهم ای سی و داشتید؟

از همه مهمتر هم در تشکیل تیم یه مارکتینگ من درست و حسابی هست که اصلا تو سمت ها هم یادتون رفت اسم ببرید

alirezakaj
February 18th, 2018, 14:20
توی ارز دیجیتالی تیم مهمترین هست و بعد وایت پیپر اصلا کوین شما قراره چی کار بکنه ؟ به این فکر کردی؟
شما فقط سمت گفتید در صورتی که افراد تیم مهم هستن سایقه و تجربیات اونها نه سمت ها
اسپانسر هم داشته باشی که دیگه لازم نیست ای سی او بدی بیرون
نمونه کار که فرمودید یعنی قبلاهم ای سی و داشتید؟

از همه مهمتر هم در تشکیل تیم یه مارکتینگ من درست و حسابی هست که اصلا تو سمت ها هم یادتون رفت اسم ببرید
یک ico موفق تبلیغات گسترده در وبسایت های بزرگ از قبیل cointelegraph و news.btc و سایر رو داره بنابراین نیاز به هزینه اولیه هست و اینکارو تمام ico ها انجام میدن اگر سرچ کنید موجوده برای هدف گزاری بالا باید تبلیغات ویژه کنید
از لحاظ مارکتینگ هم بعد از جمع آوری هزینه قسمتی از هزینه برای ادامه راه کوین در نظر گرفته شده که برای پرداخ هزینه های صرافیهایی از قبیل کریپتوپیا و بیت فاینکس و ... که با توجه به هدف گزاری جلو میبریم .
توضیحات راجب پلتفرم و اسامی تیم رو فقط به کسانی که گرافیست هستن بعد از دیدن رزومه کاریشون مطرح میکنم چون در صورت پابلیک شدن اطلاعات سوئ استفاده میشه از طرفی هم قراره با شخصیت های غیر ایرانی خودمونو در سایت معرفی کنیم چون ایرانیا رو همه جا قبول ندارن . نگاهی به ico های موفق در این سایت بندازید : https://icodrops.com/ همگی تبلیغات ویژه داشتن
راجب سابقه کاری هم مطئن باشید کاملا حرفه ای هستن جمع آوری تیم رو خودم انجام دادم و بچه ها کارشونو خوب بلدن

طراح وایت پیپیر هم خودم هستم و کلا بچه ها رو مدیریت میکنم و بهشون میگم چی لازم داریم

فقط تا این حد میتونم بگم که یک اسمارت کانترکت هست که بر روی اتریوم ران میشه و البته پروژه مجزا و جدیدی هم داره که در دنیای واقعی هم کاربردی خواهد بود

arakdoctor
February 19th, 2018, 21:54
سلام ، وقتون بخیر
arakdoctorr@

alirezakaj
February 21st, 2018, 14:21
همچنان به دنبال گرافیست

دستمزد گرافیست بعد از مرحله فروش توکن داده میشه . این پروژه یک استارت آپ هست بعضی دوستان توقع عجیبی دارن یا آشنایی ندارن .
شما به عنوان عضو تیم وارد تیم میشید نه به عنوان فاندر و صاحب پروژه . دستمزد زیادی هم پرداخته میشه با توجه به هدف گزاری که کردیم