ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه طور ریدایرکت رو حذف کنم

elan
February 17th, 2018, 22:19
سلام
یکی از url های سایت که اصلا صفحه ای براش وجود نداره. به صفحه اصلی ریدایرکت میشه نمیدونم چرا چه طور میتونم این ریدایرکت رو حذف کنم؟

Alireza2079
February 17th, 2018, 22:28
سلام
یکی از url های سایت که اصلا صفحه ای براش وجود نداره. به صفحه اصلی ریدایرکت میشه نمیدونم چرا چه طور میتونم این ریدایرکت رو حذف کنم؟
امکان نداره احتمالا یک جا تعریف شده که این ریدایرکت انجام بشه

elan
February 17th, 2018, 22:30
به صورت خودکار ایجاد شده فکر کنم توی اچ تی اکسس ولی کدش رو پیدا نمیکنم

live
February 18th, 2018, 00:49
از فایل htaccess. در روت هاست لینک مورد نظر رو حذف کنید ، در صورتی که از کنترل پنل استفاده میکنید دیگه نیازی نیست مستقیما به htaccess. مراجعه کنید

elan
February 18th, 2018, 09:48
از فایل htaccess. در روت هاست لینک مورد نظر رو حذف کنید ، در صورتی که از کنترل پنل استفاده میکنید دیگه نیازی نیست مستقیما به htaccess. مراجعه کنید

توی قسمت ریدایرکت سی پنل هیچ ریدایرکتی رو نمایش نمیده توی اچ تی اکسس هم پیدا نمیکنم. حالا از کجا می یاره خدا داند.

live
February 18th, 2018, 10:59
توی قسمت ریدایرکت سی پنل هیچ ریدایرکتی رو نمایش نمیده توی اچ تی اکسس هم پیدا نمیکنم. حالا از کجا می یاره خدا داند.
مشکل شما کش مرورگر هست در غیر اینصورت با خود سیستم عامل میشه یه همچین کاری کرد

elan
February 18th, 2018, 11:31
فهمیدم به چه دلیل این ریدایرکت انجام میشه. به خاطر کانونیکال هست. وقتی کد
remove_filter('template_redirect', 'redirect_canonical');
میذارم مشکل حل میشه. و ریدایرکت نمیشه ارور 404 نشون میده. اما مشکل این هست که توی html improvement محتوای این صفحه رو با صفحه ای که بهش ریدایرکت میشه مشابه نمایش میده در صورتی که این صفحه اصلا وجود نداره. ولی گوگل نادون هر دو رو یکی در نظر گرفته. حالا نمیدونم چی کار کنم باید دست نگه دارم خودش متوجه میشه این دو صفحه یکی نیست. یا توی فانکشن ریدایرکت کانونیکال رو ریمو کنم.