vahid200
January 14th, 2011, 10:49
سلام دوستان نيازمند يك وي پي اس ويندوز هستم با رم 512
يك برنامه دارم كه مي خوام توش 24 ساعته اجرا كنم
اين برنامه رو سيستم خودم مقدار زيادي رم مي بره و سي پي يو رو هم كامل اشغال مي كنه
سي پي يو بنده 3.20 هست
برنامه نويسي كه برام نوشته مي گه رو وي پي اس مثل سيستم عمل نمي كنه و چون سرعتش بالاس خيلي كمتر مصرف رم داره
حالا بايد تست كنم مطمن بشم
يه وي پي اس ديشب خريدم اما نمي دونم چرا روش برنامه عمل نمي كنه اما رو وي پي اس دوستم براي تست گذاشت 1 دقيقه ببينم كه عمل مي كنه يا نه كار كرد . اما چون كار داشت نذاشت باهاش كار كنم تا بفهمم حرف برنامه نويسم درسته يا نه
حالا اول تست مي خوام براي 24 ساعت اگرجواب بده ديگه مشتري بشم
قيمت پايين هم برام ملاكه چون اين برنامه پهناي باندمو مي بره تصميم دارم وي پي اس بگيرم اگر گرون تر از 20 تومان باشه همين پهناي باند خودم به صرفه تر ميشه :d
در ضمن نياز به 1 ايپي اضافه هم دارم
با تشكر دوستاني كه مي تونن تست بدن قيمتشون اعلام كنند
يك برنامه دارم كه مي خوام توش 24 ساعته اجرا كنم
اين برنامه رو سيستم خودم مقدار زيادي رم مي بره و سي پي يو رو هم كامل اشغال مي كنه
سي پي يو بنده 3.20 هست
برنامه نويسي كه برام نوشته مي گه رو وي پي اس مثل سيستم عمل نمي كنه و چون سرعتش بالاس خيلي كمتر مصرف رم داره
حالا بايد تست كنم مطمن بشم
يه وي پي اس ديشب خريدم اما نمي دونم چرا روش برنامه عمل نمي كنه اما رو وي پي اس دوستم براي تست گذاشت 1 دقيقه ببينم كه عمل مي كنه يا نه كار كرد . اما چون كار داشت نذاشت باهاش كار كنم تا بفهمم حرف برنامه نويسم درسته يا نه
حالا اول تست مي خوام براي 24 ساعت اگرجواب بده ديگه مشتري بشم
قيمت پايين هم برام ملاكه چون اين برنامه پهناي باندمو مي بره تصميم دارم وي پي اس بگيرم اگر گرون تر از 20 تومان باشه همين پهناي باند خودم به صرفه تر ميشه :d
در ضمن نياز به 1 ايپي اضافه هم دارم
با تشكر دوستاني كه مي تونن تست بدن قيمتشون اعلام كنند