ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال کردن درگاه پرداخت در مکان مدنظر

S A B
February 14th, 2018, 10:24
سلام
من سایت وردپرسی دارم و کارش ثبت آگهیه
می‌خوام وقتی کاربر آگهی مورد نظرش رو ثبت کرد در انتهای ثبت آگهی درگاه پرداخت براش بیاد و وقتی پرداخت کرد آگهی ش در سایت ثبت بشه
وکامرس نصب کردم و پلاگین درگاه پرداخت رو هم نصب کردم ولی از اینجا به بعدشو نمی‌دونم چیکار کنم.
یه مشکل دیگه ای هم که دارم اینه چند روزه نمیتونم از گوشی و سیستم خودم به پنل ادمین دسترسی داشته باشم ، با چیزشکن و تغییر آی پی هم امتحان کردم ولی لاگین نمیشم در حالی که رو گوشی کس دیگه ای امتحان کردم لاگین می‌کنه

S A B
February 15th, 2018, 11:35
دوستان کسی نیست پاسخ بده؟

bahra
February 15th, 2018, 11:38
سلام
می‌خوام وقتی کاربر آگهی مورد نظرش رو ثبت کرد در انتهای ثبت آگهی درگاه پرداخت براش بیاد و وقتی پرداخت کرد آگهی ش در سایت ثبت بشه
وکامرس نصب کردم و پلاگین درگاه پرداخت رو هم نصب کردم ولی از اینجا به بعدشو نمی‌دونم چیکار کنم.
یه مشکل دیگه ای هم که دارم اینه چند روزه نمیتونم از گوشی و سیستم خودم به پنل ادمین دسترسی داشته باشم ، با چیزشکن و تغییر آی پی هم امتحان کردم ولی لاگین نمیشم در حالی که رو گوشی کس دیگه ای امتحان کردم لاگین می‌کنه
درود
باید از پلاگین درگاه مربوطه برای ووکامرس استفاده کنید.
مثلا زرین پال:
https://www.zarinpal.com/lab/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-woocommerce-%D9%88%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%B3/

NicCloud
February 15th, 2018, 12:35
سلام
باید در یک درگاه واسط درخواست درگاه بدید و پلاگین اون درگاه رو نصب کنید
ای پیتون احتمالا در سرور میزبانی بلاک شده

S A B
February 15th, 2018, 17:37
درود
باید از پلاگین درگاه مربوطه برای ووکامرس استفاده کنید.
مثلا زرین پال:
https://www.zarinpal.com/lab/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-woocommerce-%D9%88%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%B3/
درگاه رو نصب و فعال کردم. فقط نمی‌دونم چجوری باید پرداخت رو تو انتهای ثبت آگهی بیارم که وقتی کاربر آگهی رو میخواد ثبت کنه در انتها پرداخت کنه تا ثبت آگهیش انجام بشه

- - - Updated - - -

باید در یک درگاه واسط درخواست درگاه بدید و پلاگین اون درگاه رو نصب کنید
ای پیتون احتمالا در سرور میزبانی بلاک شده
پلاگین درگاه هم نصب هست فقط نمی‌دونم چطور پرداخت رو بیارم انتهای ثبت آگهی
ای پی بلاک باشه با ***** شکن هم امتحان میکنم پس چرا جواب نمیده؟

S A B
February 17th, 2018, 16:49
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
با یه چیزشکن دیگه امتحان کردم تونستم وارد پنل ادمین بشم ، پلاگین درگاه پرداخت هم نصبه
فقط نمی‌دونم چطور تو انتهای ثبت آگهی ، پرداخت آنلاین رو قرار بدم

S A B
February 19th, 2018, 00:45
Up....