توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش لود سرور موقع ریستور بکاپ
hossein033
February 13th, 2018, 15:10
سلام دوستان
من یک سرور مجازی از یکی از شرکت های همین فروم خریدم ... خودشون برام سی پنل نصب کردن.. وقتی می خوام بکاپ هامو منتقل کنم تا وقتی که بکاپ حجمش تا حدود یک گیگ باشه مشکلی یش نمی یاد ( حداکثر لود سرور موقع ریستور بکاپهای حجم پایین به 3 می رسه) ولی یکی از سایتهام حجم بکاپش 3.5 گیگ هست موقع ریستور این بکاپ لود سرور گاهی تا بالای 100 می ره عملا" سرور down می شه
این سرور مال روسیه است که هاردش معمولیه از نوع ساتا است و پورت سرور اصلیش هم 100 مگابایته
قبلا" این سایتهام روی سرور ovh فرانسه بودن که هاردش ssd بود و پورت سرور هم یک گیگ بود
آیا این اختلاف لود سرور ها به خاطر نوع هارد و پورته؟ آیا راهی هست که بشه موقع ریستور بکاپ لود سرور راپایین نگه داشت؟
( این توضیحو بدم که من بکاپ را از طریق ssh روی سرور دانلود می کنم بعد از داخل whm ریستورش می کنم)
farmanrava
February 13th, 2018, 15:44
سلام دوستان
من یک سرور مجازی از یکی از شرکت های همین فروم خریدم ... خودشون برام سی پنل نصب کردن.. وقتی می خوام بکاپ هامو منتقل کنم تا وقتی که بکاپ حجمش تا حدود یک گیگ باشه مشکلی یش نمی یاد ( حداکثر لود سرور موقع ریستور بکاپهای حجم پایین به 3 می رسه) ولی یکی از سایتهام حجم بکاپش 3.5 گیگ هست موقع ریستور این بکاپ لود سرور گاهی تا بالای 100 می ره عملا" سرور down می شه
این سرور مال روسیه است که هاردش معمولیه از نوع ساتا است و پورت سرور اصلیش هم 100 مگابایته
قبلا" این سایتهام روی سرور ovh فرانسه بودن که هاردش ssd بود و پورت سرور هم یک گیگ بود
آیا این اختلاف لود سرور ها به خاطر نوع هارد و پورته؟ آیا راهی هست که بشه موقع ریستور بکاپ لود سرور راپایین نگه داشت؟
( این توضیحو بدم که من بکاپ را از طریق ssh روی سرور دانلود می کنم بعد از داخل whm ریستورش می کنم)
درود
جهت ریستور از دستور زیر در ssh استفاده کنید و ببینید باز هم لود بالا میره یا خیر .
/scripts/restorepkg --force /home/Bacakup.tar.gz
جاب عبارت Bacakup.tar.gz باید نام بک آپ رو قرار بدید و بک آپ هم در مسیر home قرار بدید .
hossein033
February 13th, 2018, 19:21
درود
جهت ریستور از دستور زیر در ssh استفاده کنید و ببینید باز هم لود بالا میره یا خیر .
جاب عبارت Bacakup.tar.gz باید نام بک آپ رو قرار بدید و بک آپ هم در مسیر home قرار بدید .
ممنون از راهنمایی خوب شما
با این روشی که توضیح دادید انجام دادم لود سرور برای حدود یک یا دو دقیقه رسید به حدود 6 بعد کم کم لود طبیعی شد.. ولی سرور down نشد.. آیا این مقدار لود موقع ریستور بکاپ طبیعیه؟ ( بکاپ سه گیگابیتیه )
برای بکاپ های حجم پایین لود سرور بیشتر از 3 نمی شه
alfapardaz
February 13th, 2018, 19:26
درود
سلام خدمت شما
چجوری فایل رو در /home قرار بدیم؟
وارد /home بشیم طبق دستور؟
cd /home
بعد فایل رو دانلود کنیم و با دستوری که دادید ریستور کنیم؟
farmanrava
February 13th, 2018, 22:18
ممنون از راهنمایی خوب شما
با این روشی که توضیح دادید انجام دادم لود سرور برای حدود یک یا دو دقیقه رسید به حدود 6 بعد کم کم لود طبیعی شد.. ولی سرور down نشد.. آیا این مقدار لود موقع ریستور بکاپ طبیعیه؟ ( بکاپ سه گیگابیتیه )
برای بکاپ های حجم پایین لود سرور بیشتر از 3 نمی شه
خواهش میکنم .
بالا رفتن حدودی لود طبیعی هستش ولی اینکه چقدر این مقدار بالا بره به منابع سرورتون بستگی داره . معمولا این مقدار روی سرور های مجازی که منابع مشخص ندارند قابل تشخیص نیست .
اگر سرور اختصاصی داشتین چون کل منابع در اختیار شما بود بهتر میشد راهنمایی کرد اما در سرور مجازی مشخص نیست چه مقدار فرکانس و هسته اختصاصی در اختیاز شماست .
- - - Updated - - -
سلام خدمت شما
چجوری فایل رو در /home قرار بدیم؟
وارد /home بشیم طبق دستور؟
cd /home
بعد فایل رو دانلود کنیم و با دستوری که دادید ریستور کنیم؟
درود
بله با دستور
cd /home
وارد پوشه home بشید و فایل رو با دستور
wget http://yourdomain.com/backup.tar.gz
دانلود کنید و سپس از دستور ریستور که پست بالاتر خدمتتون دادم استفاده کنید .
پیشنهاد میکنم cse روی سرور نصب کنید که خیلی راحت تر میشه ، به راحتی میتونید دستورات دانلود رو بزنید و بعد وارد ssh میشید و دیگه نیازی به طی کردن مراحل دانلود در ssh نیست مستقیم دستور ریستور رو میزنید .
ضمن اینکه اگر میخواین بک آپ سایتی که روی سرورتون موجود هستش رو ریستور کنید هم نیازی به حذف سایت نیست با این روش ، خودکار اطلاعات جایگزین اطلاعات قبلی میشه و دیگه نیازی به حذف اکانت نیست .