ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در خصوص سئو

rmoazeni
February 12th, 2018, 22:50
سلام به همه دوستان

بنده یه هاستی دارم با دات آی آر

سوال بنده :

آیا می شود با یه هاست و دامنه ی جدا با دات کام و با یک قالب مجزا با مدیریت محتوای جدا بخرم و همان خدمات و برندی که در دات آی آر دارم فعالیت کنم ؟

منظورم اینه که در گوگل و سئو تاثیر منفی نمی گذارد ؟

یعنی آیا برای گوگل مهم است که من 2 دامنه دارم و 2 هاست با 2 قالب مجزا و هسته های مدیریتی مجزا ، اما ، خدمات و فعالیت و برند و لوگو و نام یکی باشد ؟

سپاسگزارم از همه دوستان

NicCloud
February 12th, 2018, 23:03
سلام میتونید فعالیت کنید
گوگل کاری به سایت شما نداره
کلی سایت با یه موضوع فعالیت میکنن!

live
February 12th, 2018, 23:03
سلام به همه دوستان

بنده یه هاستی دارم با دات آی آر

سوال بنده :

آیا می شود با یه هاست و دامنه ی جدا با دات کام و با یک قالب مجزا با مدیریت محتوای جدا بخرم و همان خدمات و برندی که در دات آی آر دارم فعالیت کنم ؟

منظورم اینه که در گوگل و سئو تاثیر منفی نمی گذارد ؟

یعنی آیا برای گوگل مهم است که من 2 دامنه دارم و 2 هاست با 2 قالب مجزا و هسته های مدیریتی مجزا ، اما ، خدمات و فعالیت و برند و لوگو و نام یکی باشد ؟

سپاسگزارم از همه دوستان
سلام ، توصیه میکنم اصلا اینکارو انجام ندید ، بنده ایندکس سایتم رو بردم روی سابدامین 2 سال طول کشید تا مثل قبل تو گوگل ایندکس بشه ، تازه هنوز مثل قبل نشده و رقبا از بنده پیشی گرفتن ، در ضمن لوگو که مهم نیست سئو مهمه که تمام سرمایه شماست ولی در کل نمیدونم که لوگو تاثیر منفی داره یا نه

rmoazeni
February 13th, 2018, 00:23
دوستان عزیز دقت کنید به سوال بنده ...

+ مثلا من یک دامنه دارم XXX.ir حالا می خواهم این هم باشه XXX.com | هر دو با هم باشه |

+ و اینکه هر کدام یک هاست جدا ، قالب جدا ، مدیریت محتوای جدا

+ سایت فروشگاهی است و اسم سایت ، خدمات ، برند هم در هر دو مورد دامنه ها یکی است .

مثال مجدد :
injaskala.ir و injaskala.com اما هاست ها ، قالب ها و حتی مدیریت ها هم با هم فرق کنه مثلا یکی وردپرس باشه یکی دیگه اختصاصی نوشته بشه

وقتی فردی در گوگل بزنه injaskala و یا به فارسی جستجو کنه / حال به هر طریقی این دو دامنه را در گوگل ببینه /

حالا مشکلی پیش می آید در گوگل و سئو یا نه ؟

راهنمایی فرمایید

live
February 13th, 2018, 00:27
دوستان عزیز دقت کنید به سوال بنده ...

+ مثلا من یک دامنه دارم XXX.ir حالا می خواهم این هم باشه XXX.com | هر دو با هم باشه |

+ و اینکه هر کدام یک هاست جدا ، قالب جدا ، مدیریت محتوای جدا

+ سایت فروشگاهی است و اسم سایت ، خدمات ، برند هم در هر دو مورد دامنه ها یکی است .

مثال مجدد :
injaskala.ir و injaskala.com اما هاست ها ، قالب ها و حتی مدیریت ها هم با هم فرق کنه مثلا یکی وردپرس باشه یکی دیگه اختصاصی نوشته بشه

وقتی فردی در گوگل بزنه injaskala و یا به فارسی جستجو کنه / حال به هر طریقی این دو دامنه را در گوگل ببینه /

حالا مشکلی پیش می آید در گوگل و سئو یا نه ؟

راهنمایی فرمایید
اگر محتوا با هم تفاوت داشته باشه مشکلی پیش نخواهد آمد

rmoazeni
February 13th, 2018, 09:47
اگر محتوا با هم تفاوت داشته باشه مشکلی پیش نخواهد آمد

سلام
ببینید فعالیت ما در هر دو دامنه مشابه هم هست فقط قالب ها به همراه هسته مدیریتی آنها با هم متفاوت است .
یعنی محصول و ...

bakuryu
February 13th, 2018, 09:49
برای اینکه رشد کنید عین مطالب را کپی پیست نکنید مطالب را در هر دو سایت

behrooz
March 4th, 2018, 11:38
این کار درست نیست هر چند هم مشکلی ندارد
خود گوگل توصیه میکند بجای فعالیت روی چند دامنه روی یک دامنه و ساب دامین و زیرشاخه ها تمرکز کنید
پیشنهاد من کار با دامنه دات کام و پارک و ریدایرکت باقی دامنه ها روی آن هست
عوامل زیادی بعدها باعث اذیت شما خواهد شد مثل کمبود زمان هزینه نگهداری تقسیم انرژی بجای تمرکز و....
اما اگر مصر باشید که اینکارو بکنید هیچ اشکالی ندارد

N4vid12
April 6th, 2018, 02:50
مطمئنآ ضرری نداره ولی یکی از سایت ها یحتمل پیشرفت بهتری میکنه

my-host.site
April 6th, 2018, 05:49
یک راه ساده براتون پیشنهاد میدم

(https://www.alexa.com/siteinfo/20script.ir)
الکسای سایت ۲۰ اسکریت با دامنه ی .ir
https://www.alexa.com/siteinfo/20script.ir

الکسای سایت ۲۰ اسکریپت با دامنه ی .com
https://www.alexa.com/siteinfo/20script.com

مطلب فرقی نمیکنه در چند تا دامنه باشه مهم خزنده گوگل هست که منبع اصلی رو شناسایی میکنه
حالا اگه فرض کنید ۲ تا هاست جدا ۲ تا دامنه جدا هم داشته باشید باز مطالبتون با عنوان های متفاوت یا ایندکس نمیشن یا خیلی دیر ایندکس میشن

N4vid12
April 6th, 2018, 13:09
نکته ای که هست فقط بعضی از دامنه ها مثل .center .club .pw و از این جمله دامنه ها بسیار ضعیف هستند و در اکثر جستجو ها در گوگل اصلا ایندکس نمیشوند!!