PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست معرفی سرور مجازی انگلیس

ghasiri
February 11th, 2018, 14:15
با سلام
دوستان لطف کنید سرویس دهنده های خارجی معتبر که سرور مجازی "انگلیس" ارائه میدهند را معرفی کنید که من خودم قصد دارم مستقیم خریداری کنم

استفاده من از سرور مجازی فقط برای وبگردی و دسترسی به برخی اکانت های سایت هایی است که برای ایران تحریم است

من تجربه ای در مدیریت سرور ندارم و پشتیبانی سرور هم تبعا مهم است

سیستم عاملش هم چون دقیقا با سیستم های مختلف آشنا نیست فکر کنم ویندوز از همه بهتر باشه

دوستان با توجه به تجربتون برای بهترین قیمت و کیفیت من را راهنمایی کنید که خودم مستقیما اقدام کنم

ghasiri
February 12th, 2018, 01:20
با توجه به عدم پاسخ دوستان این تایپک را در بخش درخواست سرور مجازی مطرح میکنم

bakuryu
February 12th, 2018, 10:11
قسمت درخواست سرور برای این هست که همکاران به شما سرویس خودشون را قیمت بدهند ، برای پرسش پاسخ نیست
برای راهنمایی همین تاپیک باید جلو برید
باتوجه به اینکه میفرمایید خودتون میخواهید خرید کنید

یکی از معتبر ترین دیتاسنتر انگلیس رداستیشن هست دوست عزیز
برای اینکه قصد وبگردی دارید ، هارد اس اس دی هم تهیه بفرمایید که کار با سرور براتون راحت باشه

Farid Saadat
February 12th, 2018, 10:12
سلام،
خرید از سرویس دهنده های خارجی هم چندان بدون مشکل نیست... مثلا هزینه لایسنس ویندوز سرور باید بپردازید، مشکلی با این مورد نیست؟
چرا از سرویس دهندگان داخلی خرید نمی کنید؟

با احترام.

ashkan.solutions
February 12th, 2018, 10:37
با سلام
دوستان لطف کنید سرویس دهنده های خارجی معتبر که سرور مجازی "انگلیس" ارائه میدهند را معرفی کنید که من خودم قصد دارم مستقیم خریداری کنم

استفاده من از سرور مجازی فقط برای وبگردی و دسترسی به برخی اکانت های سایت هایی است که برای ایران تحریم است

سیستم عاملش هم چون دقیقا با سیستم های مختلف آشنا نیست فکر کنم ویندوز از همه بهتر باشه

دوستان با توجه به تجربتون برای بهترین قیمت و کیفیت من را راهنمایی کنید که خودم مستقیما اقدام کنم

شما اگر برای وب گردی و دسترسی به برخی اکانت ها می خواین حتما باید ویندوزی تهیه کنید چون در لینوکس اذیت میشین تا بخواین به این نیازهاتون برسین.

در خارج هم سرور ویندوزی هزینه ی لایسنس داره و هزینه اش هم بسیار بالا هستش - برای هدف شما حتما و حتی از دید من الزاما باید از سرویس دهندگان ایرانی سرویس بگیرید.

خیلی از دوستان سرورمجازی ovh با ip انگلستان میدن می تونید استفاده کنید که قیمت خیلی مناسبی هم برای هدف شما دارد. پشتیبانی هم که هم فارسی زبان هستند و کم و بیش حداقل روزی یک بار تیکت جواب میدن

Aria90
February 12th, 2018, 12:04
با سلام

سلام
من فروشنده نیستم اما اگر سرور مجازی انگلیس میخواید توصیه می کنم از تیم آلما هاست که نماینده رسمی رد استیشن هستن استفاده کنید طی چندین ماه استفاده از سرورهای اختصاصی کولو شده خودشون رضایت دارم از پشتیبانی و یفیت سرویس دهیشون
مستقل هم اگر اصرار دارید بخرید
از
www.redstation.com/ (http://www.redstation.com/)
https://www.rapidswitch.com/
zare.com

گزینه مناسبی هست
ظاهرا این 3 سرویس دهنده سرور مجازی مستقیم ارائه نمی دند داخل سایتشون دیدم
از اینجا
https://www.serchen.co.uk/category/vps/
میتونید لیست ارائه دهنده های سرور مجازی انگلیس رو مشاهده ومقایسه کنید