توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطع شدن صدای لپ تاپ
sohrab1374
February 11th, 2018, 13:54
سلام دوستان
امروز وقتیکه لب تاب رو روشن کردم متوجه شدم صداش قطع شده و یک ضربدر قرمز جلوی ایکون بلندگو ایجاد شده و اینکه اسپیکر هارو هم نشون نمیده. این پیام میاد:
no speakers or headphones are plugged in
ایران نشر
February 11th, 2018, 14:53
كارت صدا را يكبار unistall كن و دوباره نصب كن
از بخش ديوايس منيجر
sohrab1374
February 11th, 2018, 15:06
كارت صدا را يكبار unistall كن و دوباره نصب كن
از بخش ديوايس منيجر
اینکارو کردم درست نشد
live
February 11th, 2018, 15:50
سلام دوستان
امروز وقتیکه لب تاب رو روشن کردم متوجه شدم صداش قطع شده و یک ضربدر قرمز جلوی ایکون بلندگو ایجاد شده و اینکه اسپیکر هارو هم نشون نمیده. این پیام میاد:
no speakers or headphones are plugged in
سلام
پیشنهاد میدم ununtu desktop رو روی یک فلش بوت کنید و با همون فلش بالا بیارید و تست کنید ، اگر مشکل حل شد سیستم عامل رو عوض کنید
sohrab1374
March 8th, 2018, 18:04
سلام
پیشنهاد میدم ununtu desktop رو روی یک فلش بوت کنید و با همون فلش بالا بیارید و تست کنید ، اگر مشکل حل شد سیستم عامل رو عوض کنید
با تغییر ویندوز هم مشکل رفع نشد. به طور تصادفی بعضی مواقع صدا وصل میشه که در این حالت در قسمت دیوایس منیجر در دوخط زیر هم عبارات high definition audio device ذیده میشه. اما زمانیکه صدا قطع هست فقط یک خط high definition audio device دیده میشه
persiancoder
March 8th, 2018, 18:08
با توجه به اظهارات خودتون احتمال وجود مشکل سخت افزاری هم هست. بخصوص اگه لپ تاپ چندین سال کار کرده ممکن هست با شل شدن یه لحیم ساده این مشکل بوجود اومده باشه.
Farid Saadat
March 8th, 2018, 18:43
سلام،
اتصالات رو بررسی کنید.
با احترام.
Z.eus
March 8th, 2018, 18:43
به طور تصادفی بعضی مواقع صدا وصل میشه
درود
بنابراین مشکل شما سخت افزاری است.
با تشکر.
shahinmq
March 9th, 2018, 00:20
درود
دقیقا ما هم همین مشکل را داریم
مدل لپ تاپ : Asus n56 Jk
سیستم عامل : ویندوز 10 نسخه 64 بیت آخرین بروز رسانی
مشکل با تعویض سیستم عامل یا Repair کردن سیستم عامل برطرف میشه ولی زمانی که ویندوز مجدد بروز رسانی میشه دوباره کارت صدا مشکل پیدا می کنه.
وقتی میخوام نصب کنم ، میگه کارت صدا مناسب نصب شده و ...
راه های مختلفی امتحان کردیم ، اما برای مدت کوتاهی جوابگو بود