توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند درگاه پرداخت
gigacam
February 11th, 2018, 04:16
سلام خدمت دوستان عزیز به یک درگاه پرداخت مطمئا نیاز دارم کارمون هم غیرقانونیه فروش سیسی :((
اگه دوستان کسی رو میشناسن معرفی کنن متاسفانه این روزا درگاه های کلاهبردار خیلی زیاد شده یکی دوبار هم پولمون رو بالا کشیدن.
قبلا از جناب عبید درگاه داشتم که کارشون درست بود و مشکلی نبود ولی متاسفانه الان چند وقتی هست که دیگه درگاشون کارنمیکنه و آدرس گت وی *****شده.
AhrimanSefid
February 11th, 2018, 11:59
سلام
می تونید با این دوست عزیز صحبت کنید :
paypress
February 11th, 2018, 16:21
بعید میدونم درگاه واسطی بخواد به این نوع وبسایت ها خدمات بده .
پیشنهادم اینه یه سایت معمولی ( فیک ) راه اندازی کنید و پرداخت هاتون رو اول انتقال بدین به سایت فیک ( که قانونی هست ) و بدون اطلاع کاربر انتقال بدید به صفحه پرداخت ( بانک یا درگاه واسط )
اینطوری نه درگاه واسط مسئوله و نه کسی میتونه پول شمارو بخوره
live
February 11th, 2018, 16:28
سلام خدمت دوستان عزیز به یک درگاه پرداخت مطمئا نیاز دارم کارمون هم غیرقانونیه فروش سیسی :((
اگه دوستان کسی رو میشناسن معرفی کنن متاسفانه این روزا درگاه های کلاهبردار خیلی زیاد شده یکی دوبار هم پولمون رو بالا کشیدن.
قبلا از جناب عبید درگاه داشتم که کارشون درست بود و مشکلی نبود ولی متاسفانه الان چند وقتی هست که دیگه درگاشون کارنمیکنه و آدرس گت وی *****شده.
درگاه بهتون میدن اما همونطور که مستحضر هستید بالاخره رقبا راپورت شمارو میدن مخصوصا اینکه اگر اسم سایتتون رو بگید وقتی یکی تو اینکار باشه کار تمومه
خیلی از درگاه ها که در دو سال اخیر بسته شدن بخاطر همین موارد بود ، خیلیا از نون خوردن افتادن ، خیلی از درگاها هم سو استفاده کردن الکی به همین بهونه پولای هاستینگرارو خوردن ف اسناد محرمانه افرادو پخش کردن بین سایر درگاه ها که درگاه های دیگه اومدن زیراب اون درگاهو تو این انجمن زدن
کلا زیراب زنونه
dow
February 11th, 2018, 17:29
باسلام
در تلگرام پیام بدید پیشنهاد داده شود.
gigacam
March 18th, 2018, 22:57
سلام
این کی بود به ما معرفی کردی الان تلگرامش رو هم جواب نمیده تو سایتش هم پسوردم رو تغییر داده نمیتونم وارد پنل بشم ایمیل بازیابی هم ارسال نمیکنه کلا پولمون رفت.
پستتون رو هم که بعد یک روز ویرایش و آیدی طرف رو حذف کردید.
persiancoder
March 19th, 2018, 02:03
این کی بود به ما معرفی کردی الان تلگرامش رو هم جواب نمیده تو سایتش هم پسوردم رو تغییر داده نمیتونم وارد پنل بشم ایمیل بازیابی هم ارسال نمیکنه کلا پولمون رفت.
پستتون رو هم که بعد یک روز ویرایش و آیدی طرف رو حذف کردید.
اگه ایشون کسی رو معرفی کرده مطمئن باش خودش بوده... نمونه های دیگه از این قبیل کارهای ایشون هم توی انجمن هست پست هاشون چک کنید ، میبینید.
یکبار هم یه پروژه به ما دادن به زور و اعصاب خوردی و دعوا پولش رو دادند.
gigacam
March 19th, 2018, 02:08
اگه ایشون کسی رو معرفی کرده مطمئن باش خودش بوده... نمونه های دیگه از این قبیل کارهای ایشون هم توی انجمن هست پست هاشون چک کنید ، میبینید.
یکبار هم یه پروژه به ما دادن به زور و اعصاب خوردی و دعوا پولش رو دادند.
یه فکری باید به فکر این افراد تو این انجمن بشه خیلی راحت سر مردم رو کلاه میزارن حالا پول ما زیاد نبود ولی واقعا این پولا خوردن نداره
این هم آیدی که به من دادن یک هفته هست اصلا آنلاین نشده.
@plano1
gigacam
March 23rd, 2018, 00:32
سلام
چرا نمیای جواب بدی؟؟؟!!تلگرام هم که جواب نمیدی
این پولا خوردن نداره
ssmitikomon
April 7th, 2018, 20:19
این درگاه قابل اعتماد هست خودم چند ماه هست هرروز تسویه دارم البته دامنه قبلیش ***** شد این ادرس جدیده
http://panel.ezdargah.ir
gigacam
April 8th, 2018, 00:56
من که بیخیال درگاه و هرچی فروش آنلاینه شدم ولی تو این سایت هیشکی به این یوزر اعتماد نکنه خود کلاه بردارشه هر دو اکانتش تو یه روز آنلاین شد و مسیج رو سین کرد با یکی جواب میده که بعد یه مدت بلاک کرد یکی هم فقط سین میکنه.
AhrimanSefid (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=31141)
almandata
April 8th, 2018, 01:05
اینجور سایت ها کاملا دردسره،کسایی درگاه بهتون میدن تو این حوزه یا کاربلد نیستن و اول راهن که چنین اشتباهی رو انجام میدن
یا کسایی هستن که میخوان پولتونو بخورن با اسم سایت شارژ مستقیم بگیرید برای اینکار بهترین کاره
AhrimanSefid
April 8th, 2018, 17:13
من که بیخیال درگاه و هرچی فروش آنلاینه شدم ولی تو این سایت هیشکی به این یوزر اعتماد نکنه خود کلاه بردارشه هر دو اکانتش تو یه روز آنلاین شد و مسیج رو سین کرد با یکی جواب میده که بعد یه مدت بلاک کرد یکی هم فقط سین میکنه.
AhrimanSefid (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=31141)
دوست عزیز با شعور کلاه بردار خودتی 100 جد آبادت.
gigacam
April 8th, 2018, 18:24
دوست عزیز با شعور کلاه بردار خودتی 100 جد آبادت.
از ادبیاتت معلومه که چکاره ای
اگه خود کلاهبردار نیستی چرا آیدی که معرفی کردی رو بعد چند روز پاک کردی؟
چرا باهم بعد یک هفته تلگرام آنلاین شدید؟
Raymvnd
April 8th, 2018, 21:34
درود..تنها راه اینه که سایتتون که غیر مجاز است به درگاه خارجی مثل پرفکت مانی و وب مانی مجهز کنید...چاره ای ندارید...