توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات whmcs پس از آپدیت به 7.4 (درخواست کمک)
mo_mohit1
February 10th, 2018, 17:41
سلام. من ورژن whmcs رو از 7.3 به 7.4 ارتقا کردم.و مشکلاتی بوجود آمده است/
اول که پس از جواب دادن به هر تیکت یک تایید نیاز می باشد و پس از زدن دکمه reply جواب بصورت مستقیم ارسال نمی شود(راهی برای حذف کردن هست)
و دوم اینکه زمانی یک محصول به پایان می رسد گزینه Status یا وضعیت به suspend و یا مسدود تغییر نمی کند.
و سوم اینکه تیکت را نمی توان به پرسنل دیگر در قسمت Assigned To منتقل کرد/
ایا راهی وجود دارد که به ورزن قبل باز گردانی شود؟بک آپ قبل نیز موجود می باشدولی امکان ریستور وجود ندارد. چون 10 روز گذشته است .و اطلاعات زیادی به سیستم اضافه شده است
whmcs نسخه اصلی می باشد.
modireserver
February 10th, 2018, 17:50
سلام
در صورت تمایل با ما در ارتباط باشید
mo_mohit1
February 10th, 2018, 18:00
سلام
در صورت تمایل با ما در ارتباط باشید
لطفا راه ارتباطی تلگرام ارسال نمایید
modiranhosting
February 10th, 2018, 18:53
سلام. من ورژن whmcs رو از 7.3 به 7.4 ارتقا کردم.و مشکلاتی بوجود آمده است/
اول که پس از جواب دادن به هر تیکت یک تایید نیاز می باشد و پس از زدن دکمه reply جواب بصورت مستقیم ارسال نمی شود(راهی برای حذف کردن هست)
و دوم اینکه زمانی یک محصول به پایان می رسد گزینه Status یا وضعیت به suspend و یا مسدود تغییر نمی کند.
و سوم اینکه تیکت را نمی توان به پرسنل دیگر در قسمت Assigned To منتقل کرد/
ایا راهی وجود دارد که به ورزن قبل باز گردانی شود؟بک آپ قبل نیز موجود می باشدولی امکان ریستور وجود ندارد. چون 10 روز گذشته است .و اطلاعات زیادی به سیستم اضافه شده است
whmcs نسخه اصلی می باشد.
درود
نیاز به هیچ دسترسی خاصی نیست شما قالب مدیریت رو عوض کن کل مشکلاتی که فرمودید رفع میشه
Reza G
February 10th, 2018, 23:16
همونطور که گفتند مشکل شما از قالب مدیریت هست. قالب مدیریت رو تغییر بدید یا نسخه آپدیتش رو نصب کنید.
mo_mohit1
February 11th, 2018, 00:24
ممنونم دوستان عزیز/ قالب پیش فرض گذاشتم و مشکل اول و سوم حل شد/ ولی قالبش خیلی زشته. قالب خوشکل و راستچین برای این ورژن نیومده؟؟؟؟
و اینکه زمانی یک محصول به پایان می رسد گزینه Status یا وضعیت به suspend و یا مسدود تغییر نمی کند.کلا هر محصولی هم که منقضی شده بود به حالت active در اومده:(:-o
OmizbanCo
February 11th, 2018, 01:12
درود
در صورت نیاز به بررسی با بنده در ارتباط باشید
تلگرام abusecare