سلام دوستان
سایت من روی هاست اشتراکیه و من میخوام از سایتsslforfree.com اس اس ال رایگان بگیرم.به قسمت Manual Verification که میرم دوتا فایل bin دانلود میکنم و درpublic_html/.well-known/acme-challengeقرار میدم.اما وقتی روی لینک هایی که مربوط به این دوتا فایله میزنم اون چیزایی که باید بیاد نمیاد و نمیتونم ssl بگیرم.مشکل از کجاست؟من به این ssl نیاز دارم
live
February 10th, 2018, 16:14
سلام دوستان
سایت من روی هاست اشتراکیه و من میخوام از سایتsslforfree.com اس اس ال رایگان بگیرم.به قسمت Manual Verification که میرم دوتا فایل bin دانلود میکنم و درpublic_html/.well-known/acme-challengeقرار میدم.اما وقتی روی لینک هایی که مربوط به این دوتا فایله میزنم اون چیزایی که باید بیاد نمیاد و نمیتونم ssl بگیرم.مشکل از کجاست؟من به این ssl نیاز دارم
سلام من با این سایت آشنا نیستم اما میتونید از cloudflar برای دامنه های غیر ir که البته برای دامنه ir هم ممکنه ssl رایگان بده استفاده کنید
1eng.ir
February 10th, 2018, 17:01
Letsencrypt و دیگر هیچ
farmanrava
February 10th, 2018, 17:37
سلام دوستان
درود
فایل هایی که به شما میده رو بعد از آپلود باید توسط سایت تایید کنید نه اینکه خودتون توسط اون فایل ها اقدام به دریافت ssl کنید !
اون فایل ها جهت تایید دامنه و سایت شماست ، بعد از اینکه فایل ها رو آپلود کردید دوباره به سایت sslforfree.com برید و تایید کنید تا کدهای ssl رو بهتون بده . بعد از دریافت کد ها باید اقدام به نصب ssl توسط کد ها در کنترل پنل کنید .
Sadegh1372sh
February 10th, 2018, 17:49
درود
فایل هایی که به شما میده رو بعد از آپلود باید توسط سایت تایید کنید نه اینکه خودتون توسط اون فایل ها اقدام به دریافت ssl کنید !
اون فایل ها جهت تایید دامنه و سایت شماست ، بعد از اینکه فایل ها رو آپلود کردید دوباره به سایت sslforfree.com برید و تایید کنید تا کدهای ssl رو بهتون بده . بعد از دریافت کد ها باید اقدام به نصب ssl توسط کد ها در کنترل پنل کنید .
فایل هارو در جایی که گفتم آپلود کردم.بعد برگشتم به سایت sslforfree.com و روی لینک هایی که گذاشته بود زدم.مگه نباید همین کارو بکنم؟
اگر اشتباه نکنم بعد از کلیک روی اون لینکها باید یک سری حروف و اعداد بیاد.اما برای من نمیاد.
farmanrava
February 10th, 2018, 17:52
فایل هارو در جایی که گفتم آپلود کردم.بعد برگشتم به سایت sslforfree.com و روی لینک هایی که گذاشته بود زدم.مگه نباید همین کارو بکنم؟
اگر اشتباه نکنم بعد از کلیک روی اون لینکها باید یک سری حروف و اعداد بیاد.اما برای من نمیاد.
خیر باید مراحل تایید سایت رو ادامه بدید شما اصلا با اون لینک ها و فایل ها کاری ندارید ... اون فایل فقط جهت تایید دامنه سایت شما هستش . بعد از تایید مسیر ها توسط سایت بهتون کد های ssl رو میده که باید نصب کنید .
vpgroup
February 10th, 2018, 19:51
سلام دوستان
درود و احترام
در صورتی که تمایل داشتین مشخصات هاست رو ارسال کنین بررسی شود ولی همین جور که همکاران عرض کردند شما به محض وارد کردن نام دامین وارد مرحله هویتی و احراز دامین میشوید که دو فایل رو باید داخل مسیر مربوطه آپ کنین تا احراز شوید سپس روی لینک کلیک کنید ببینید کار میکند یا خیر ، اگر کار نکرد کد های ریدایرکت و فایل htaccess رو بررسی بفرمائید
موفق باشید
Sadegh1372sh
February 10th, 2018, 20:27
من هردوتا فایلو در public_html/.well-known/acme-challenge آپلود میکنم.اما وقتی روی اون ۲تا لینک میزنم این پیام میاد:Oops! That page can’t be found.
وقتی هم که روی Download SSL Certificate میزنم یکسری نوشته میاد و ssl رو نمیده.
درود و احترام
در صورتی که تمایل داشتین مشخصات هاست رو ارسال کنین بررسی شود ولی همین جور که همکاران عرض کردند شما به محض وارد کردن نام دامین وارد مرحله هویتی و احراز دامین میشوید که دو فایل رو باید داخل مسیر مربوطه آپ کنین تا احراز شوید سپس روی لینک کلیک کنید ببینید کار میکند یا خیر ، اگر کار نکرد کد های ریدایرکت و فایل htaccess رو بررسی بفرمائید
موفق باشید
در تنظیمات سی پنل زمانیکه تیک Show Hidden Files را میزنم فایل .htaccess میاد اما وقتی تیک را برمیدارم میره
Sadegh1372sh
February 10th, 2018, 22:52
با راهنمایی های یکی از دوستان مشکلم حل شد
ازهمگی ممنون
bakuryu
February 11th, 2018, 10:53
مشکلتون فرمودید حل شده ، ولی اینطور نیست ؛ پیشنهاد میکنم از رایگان استفاده نفرمایید مشکلاتی اعم از نماد و ...
با کمی هزینه یک اس اس ال ۱ساله تهیه کنید
البته نظر بنده هست و تصمیم با شماست
farmanrava
February 11th, 2018, 10:58
مشکلتون فرمودید حل شده ، ولی اینطور نیست ؛ پیشنهاد میکنم از رایگان استفاده نفرمایید مشکلاتی اعم از نماد و ...
میلیون ها سایت از ssl Letsencrypt استفاده میکنند ... Letsencrypt بسیار معتبر هستش . اینکه به چه دلیل اس اس ال Letsencrypt رو پیشنهاد نمیکنید خیلی عجیبه
live
February 11th, 2018, 15:07
ینی برای سایتهایی که عمدتاً تبلیغات کسب و کارشون هست هم مشکل ایجاد میکنه ؟