PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر ادرس و ایندکس نشدن

behtash007
February 10th, 2018, 13:39
سلام
من بیشتر از یک هفته است که آدرس وب سایتم را تغییر دادم از گوگل وب مستر هم درخواست تغییر آدرس دادم . ولی همچان سایت مپ من در حالت Pending هستش . البته وقتی توی گوگل ادرس سایت را وارد میکنم لینک هارو پیدا میکند ...

دومین سوال این هستش
آیا اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی مثل توییتر و پینترست و فیسبوک تاثیری در سئو دارد یعنی به عنوان بک لینک شناخته میشود ؟!!! یا فقط بخاطر دیده شدن و ورودی هستش !! یعنی با اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی نیازی به بک لینک نیست ؟!! چون مطالب مرتب آپدیت میشوند

modireserver
February 10th, 2018, 17:53
سلام

برای مورد اول قطعا مشکلی در ثبت داشتید و یا ریدایرکت ها به درستی انجام نشده و باید بررسی بشه تا بشه دقیق نظر داد، ممکنه عمل تغییر ایندکس ها چند روزی زمان بر باشه

برای سوال دومتون هم بله نتیجه مثبت داره چون سیگنال های مثبتی رو برای گوگل ارسال میکنه که توی رتبه گیری شما و مطالبتون تاثیر داره این مورد رو عینا تست کردیم

bakuryu
February 11th, 2018, 11:09
در باره اشتراک گذاری
شدیدا بهتون توصیه میکنم تا میتونید ممبر های صفحه های مجازیتون را بالا ببرید و هم خودتون هم ممبرها اگر به اشتراک بذارند پیشرفت قابل توجهی خواهید داشت

ShirazSoft.com
February 12th, 2018, 06:09
سلام
اگر اشتراک گذاری لینک باشه قطعا تاثیر دارد چون ورودی سایت شما به حساب می آیند.
به هرحال ممکنه یک نفر روی آن کلید کند و سایت شما باز شود.

سلام
دومین سوال این هستش
آیا اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی مثل توییتر و پینترست و فیسبوک تاثیری در سئو دارد یعنی به عنوان بک لینک شناخته میشود ؟!!! یا فقط بخاطر دیده شدن و ورودی هستش !! یعنی با اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی نیازی به بک لینک نیست ؟!! چون مطالب مرتب آپدیت میشوند