PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب SQL Developer Edition بر روی سرور در دیتا سنتر هرتزنر

babakj
February 10th, 2018, 00:06
همانگونه که مستحضر هستید شرکت مایکروسافت نسخه ایی از نرم افزار SQL Server را به رایگان انتشار داده به نام ِ developer edition که دقیقا خصوصیات نسخه اینترپرایز Enterprise را دارد اما حق استفاده به صورت کامرشیال commercial را نداریم .

سوال اینجاست که آیا من میتوانم برای چند تا استارت آپ که بر روی دامنه اصلی در حال کار هستند از این ورژن SQL استفاده کنم ؟

سوال بعدی اینه که آیا اصلا کسی تجربه ایی داره که مثلا ورژن کرک SQL را روی سرورهای این دیتا سنتر نصب کرده باشه و مشکل کپی رایت پیش آمده باشه براش ؟

آیا اگه از یه ورژن کرک شده استفاده کنم بهتر نیست ؟ ( مثلا شاید قابل ردگیری نباشه ) ولی همین نسخه developer یه جورایی قابل رد گیری باشه !

ashkan.solutions
February 11th, 2018, 14:01
همانگونه که مستحضر هستید شرکت مایکروسافت نسخه ایی از نرم افزار SQL Server را به رایگان انتشار داده به نام ِ developer edition که دقیقا خصوصیات نسخه اینترپرایز Enterprise را دارد اما حق استفاده به صورت کامرشیال commercial را نداریم .

سوال اینجاست که آیا من میتوانم برای چند تا استارت آپ که بر روی دامنه اصلی در حال کار هستند از این ورژن SQL استفاده کنم ؟

سوال بعدی اینه که آیا اصلا کسی تجربه ایی داره که مثلا ورژن کرک SQL را روی سرورهای این دیتا سنتر نصب کرده باشه و مشکل کپی رایت پیش آمده باشه براش ؟

آیا اگه از یه ورژن کرک شده استفاده کنم بهتر نیست ؟ ( مثلا شاید قابل ردگیری نباشه ) ولی همین نسخه developer یه جورایی قابل رد گیری باشه !

زمانیکه اعلام می شود شما امکان استفاده ی Commercial را ندارید یعنی نمی توانید در هیچ وب سایت استفاده نمایید مگر اینکه محیط شما به صورت اینترانتی باشد. اما در نظر بگیرید این قوانینی که تنظیم می شوند نیاز به اجرا هم دارند که کاری بس دشوار است.
عموما در سرورهای اختصاصی دیتاسنترهایی که قانون کپی رایت را قبول می کنند تا زمانیکه سازمانی از شما شکایت نکنه در واقع مشکلی در خصوص استفاده از آن وجود ندارد.

در خصوص مایکروسافت هم آنها علم غیب ندارن که شما در حال استفاده از نسخه ی کرک شده ی SQL Server هستید در حالیکه ممکن است در نسخه ی developer راهکاری برای خودشان در نظر گرفته باشند که متوجه این قضیه بشوند لذا امن تر خواهد بود که از نسخه ی کرک شده استفاده کنید.

همچنین مایکروسافت تنها زمانی متوجه می شود که از نسخه ی کرک شده استفاده می کنید که سرور شما Audit مایکروسافت گردد. در این عملیات مایکروسافت دیتاسنترهای طرف قرارداد خود را مجبور می کند که از تمامی سرورهای خود که از لایسنس معتبر این شرکت استفاده می کنند یک Audit که در قالب یک بچ فایل است بگیرند و نتیجه را به مایکروسافت ارایه نمایند. خروجی این بچ فایل به مایکروسافت نشان می دهد که شما نرم افزار کرک شده استفاده می کنید یا نه
از انجاییکه دیتاسنتر ها فایل مذکور را به خود شما می دهند تا اجرا کنید پس وقت کافی برای اتخاذ راهکار برای دور زدن این قضیه دارید.

ما توی ۴ سال اخیر فقط یک بار Audit مایکروسافت خوردیم که یکی از مشتریان ما که Exchange کرک شده داشتند مجبور شدند انرا Uninstall کنند و فایل مذکور را اجرا نموده باز دوباره اقدام به نصب کنند.

پیشنهاد من به شما این است که در روی سرور خود یک مجازی ساز بالا بیاورید و در ان ماشی مجازی ویندوز بارگذاری کنید سپس در آن هرکاری دوست دارین انجام بدین و هیچ نگرانی در خصوص Audit دیگر نداریدد (چون از لایسنس دیتاسنتر استفاده نمی کنید و روح آنها نیز خبر ندارد چنین سروری وجود دارد)

babakj
February 11th, 2018, 16:21
خیلی ممنون از توضیحات بسیار کامل شما ... سوالی که هست اینه که دیتا سنتر از کجا میدونه که من ویندوز نصب کردم ؟ (مگر اینکه با kVM بیاد و صفحه ctl+alt+del رو ببینه) که آیا واقعا این کار رو میکنه یا به حرف من اعتماد میکنه ! چون من سرور رو را بدون سیستم عامل گرفتم . و سوال بعدی اینه که آیا این فایل audit را میشود در یک کامپیوتر دیگر اجرا کرد ؟ مثلا یک سیستم مجازی در جای دیگر ؟ و در مورد پیشنهادتون که فرمودید ماشین مجازی بالا بیارم ! باید باز هم سراغ راه حل های مجانی بروم ؟ درسته ؟ مثلا نمی تونم از نرم افزار ESXI استفاده کنم ؟ ( آیا اونها هم Auditing دارند ؟ ) بعدش اینکه توی خط آخر فرمودید لایسانس دیتا سنتر من از دیتا سنتر هیچ لایسانسی نگرفتم ! میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون چی بوده ؟

ashkan.solutions
February 11th, 2018, 16:49
خیلی ممنون از توضیحات بسیار کامل شما ... سوالی که هست اینه که دیتا سنتر از کجا میدونه که من ویندوز نصب کردم ؟ (مگر اینکه با kVM بیاد و صفحه ctl+alt+del رو ببینه) که آیا واقعا این کار رو میکنه یا به حرف من اعتماد میکنه ! چون من سرور رو را بدون سیستم عامل گرفتم . و سوال بعدی اینه که آیا این فایل audit را میشود در یک کامپیوتر دیگر اجرا کرد ؟ مثلا یک سیستم مجازی در جای دیگر ؟ و در مورد پیشنهادتون که فرمودید ماشین مجازی بالا بیارم ! باید باز هم سراغ راه حل های مجانی بروم ؟ درسته ؟ مثلا نمی تونم از نرم افزار ESXI استفاده کنم ؟ ( آیا اونها هم Auditing دارند ؟ ) بعدش اینکه توی خط آخر فرمودید لایسانس دیتا سنتر من از دیتا سنتر هیچ لایسانسی نگرفتم ! میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون چی بوده ؟

تنها ملاک دیتاسنتر برای اینکه شما ویندوز ریختین اینه که لایسنس ویندوز رو از خودشون گرفته باشید. اگر لایسنس نگیرین زمان Audit اصلا شما رو معرفی نمی کنن به عنوان استفاده کننده محصول مایکروسافت

در خصوص اجرا روی سرور دیگه نیز چون بنا به لایسنس شما گزارش تهیه میشه اینجوری قابل دور زدن نیست.

بله باید برین سراغ راهکار های مجازی - ESXI یک نرم افزار مجازی ساز است - Audit ای که گفتم فقط برای محصولات مایکروسافت هست و فقط زمانیکه لایسنس رو خود دیتاسنتر بهتون داده باشه - وگرنه اطلاع ندارن شما ویندوز دارین یا لینوکس

babakj
February 11th, 2018, 16:53
جنابعالی خوشحالم کردید ، خوشبختانه من لایسنس ویندوز رو خودم تهیه کردم .. باز هم تشکر میکنم . در ضمن سایت جالبی دارید .. موفق باشید در کار و حرفه اتون :)

live
February 11th, 2018, 16:59
تنها ملاک دیتاسنتر برای اینکه شما ویندوز ریختین اینه که لایسنس ویندوز رو از خودشون گرفته باشید. اگر لایسنس نگیرین زمان Audit اصلا شما رو معرفی نمی کنن به عنوان استفاده کننده محصول مایکروسافت

در خصوص اجرا روی سرور دیگه نیز چون بنا به لایسنس شما گزارش تهیه میشه اینجوری قابل دور زدن نیست.

بله باید برین سراغ راهکار های مجازی - ESXI یک نرم افزار مجازی ساز است - Audit ای که گفتم فقط برای محصولات مایکروسافت هست و فقط زمانیکه لایسنس رو خود دیتاسنتر بهتون داده باشه - وگرنه اطلاع ندارن شما ویندوز دارین یا لینوکس
سلام
یک سوال برام پیش اومد
در سیستم عامل لینوکس Audit معرفی میشه ؟ چرا که 3 سال پیش سایت mint یک توضیحی درباره اجرای sql مایکروسافت در لینوکس داده بود اما به این نکاتی که شما فرمودید اشاره نکرده بود
سپاس

ashkan.solutions
February 11th, 2018, 17:11
سلام
یک سوال برام پیش اومد
در سیستم عامل لینوکس Audit معرفی میشه ؟ چرا که 3 سال پیش سایت mint یک توضیحی درباره اجرای sql مایکروسافت در لینوکس داده بود اما به این نکاتی که شما فرمودید اشاره نکرده بود
سپاس

Audit که من میگم یعنی اینکه مایکروسافت میاد دیتاسنترهای طرف قرادادش رو مجاب می کنه بیان گزارش بدن چه سرورهایی در حال استفاده از چه نرم افزارها و لایسنس هایی هستند. این گزارش گیری مایکروسافت هم محدود هستش به افرادی که مستقیم از دیتاسنتر لایسنس سیستم عامل ویندوز رو گرفتن نه هیچ کس دیگه ای

این قضیه هم خیلی خیلی نادر رخ میده و همانطور که گفتم برای خود ما توی ۴ سال یکبار رخ داد. اگر شما کلا لایسنس تهیه نکردین و در واقع دیتاسنتر هم نمی دونه ویندوز دارین اصلا به شما در خصوص این گزارش گیری چیزی نمیگن و اصلا متوجه نمی شوید. ما برخی از سرورهامون بنا به شرایط از لایسنس معتبر دیتاسنتر دارن استفاده می کنن به همین خاطر درگیرش شدیم.

با توجه به شرایط فعلی شما خیلی راحت بدون نگرانی می توانید از نرم افزارهای کرک شده استفاده کنید.