PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فاز resello چیه بالاخره ؟ چرا پولارو بالاکشیده ؟ چرا تبدیل نکرده

live
February 9th, 2018, 18:33
سلام
دوستان من آخر متوجه نشدم resello اگر کاستومرهارو تحریم نکرده و فقط ریسلرهای ایرانی رو تحریم کرده چرا دلارهارو خورده و یه آبم روش ، چرا به ازای همون مبلغ به واحد پول هند تبدیل نکرده ؟
یه زمانی دوستان اومدن گفتن iranserver شلوغش کرده یسریام گفتن با کاستومرا کاری ندارن !
الان که وارد حسابم شدم دیدم بدون هیچ ردی حسابم بسته شده و برای واریزی نوشته شده lable ندارید !
از نظر شما hexonet میتونه جایگزین مناسبی داشته باشه ؟
برای transfer باید هزینه ای به resello پرداخت بشه ؟

1eng.ir
February 9th, 2018, 21:34

خیر ...

farmanrava
February 9th, 2018, 21:47

استفاده میکنیم و بسیار عالی هستش . پنل کاربری خیلی خوبی هم داره و اینکه ماژول whmcs هم بدون نقص هستش

هزینه تمدید رو باید بدین برای انتقال به hexonet . یعنی هر دامنه که قراره منتقل بشه باید تمدید هم بشه

live
February 9th, 2018, 22:48
استفاده میکنیم و بسیار عالی هستش . پنل کاربری خیلی خوبی هم داره و اینکه ماژول whmcs هم بدون نقص هستش

هزینه تمدید رو باید بدین برای انتقال به hexonet . یعنی هر دامنه که قراره منتقل بشه باید تمدید هم بشه
ممنون از پاسخ مناسبی که دادید
ماکه با ip ایران جوین شدیم و کشور رو ایران انتخاب کردیم ، الان چطور میتونیم مبلغی رو برای ادامه کار در resello پرداخت کنیم ، تنها با پرداخت واحد پول هند امکان پذیره ؟ اگر اینطوره چرا lable مربوط به پرداختی ها رو که USD بوده چند دلار هم داخلش بوده رو حذف کردن ؟

خیر ...

bakuryu
February 10th, 2018, 10:29
خیر هزینه ای لازم نیست

وان پروایدر - جوکر - اپن اس ار اس - وب نیک
این ها هم گزینه های مناسبی برای سرویس دامنه جدیدتون میتونه باشه
همه رو بررسی کنید ببینید کدام باتوجه به شرایطتون بهترین گزینه هست

live
February 10th, 2018, 15:48
خیر هزینه ای لازم نیست

وان پروایدر - جوکر - اپن اس ار اس - وب نیک
این ها هم گزینه های مناسبی برای سرویس دامنه جدیدتون میتونه باشه
همه رو بررسی کنید ببینید کدام باتوجه به شرایطتون بهترین گزینه هست
درسته اما الان مشکل ایرانی بودنه ، اینهایی که گفتید کلا ایرانو تحریم کردن ، جوکرم که فقط پی پال با تابعیت آلمان قبول میکنه پس فقط میمونه هگزو

farmanrava
February 10th, 2018, 15:54
ممنون از پاسخ مناسبی که دادید
ماکه با ip ایران جوین شدیم و کشور رو ایران انتخاب کردیم ، الان چطور میتونیم مبلغی رو برای ادامه کار در resello پرداخت کنیم ، تنها با پرداخت واحد پول هند امکان پذیره ؟ اگر اینطوره چرا lable مربوط به پرداختی ها رو که USD بوده چند دلار هم داخلش بوده رو حذف کردن ؟

خواهش میکنم

تا جایی که اطلاع دارم دیگه توی resello نمیتونید وجهی اضافه کنید ، فقط کسانی که موجودی دارند میتونند دامنه ثبت یا تمدید کنند البته با دو برابر هزینه ! ( اگه اشتباه میکنند دوستان لطفا تصحیح کنند )
چه نیازی به ادامه کار با resello دارید ؟ به نظرم دامنه ای اگه دارید منتقل کنید به هگزو ...

bakuryu
February 11th, 2018, 11:11
درسته اما الان مشکل ایرانی بودنه ، اینهایی که گفتید کلا ایرانو تحریم کردن ، جوکرم که فقط پی پال با تابعیت آلمان قبول میکنه پس فقط میمونه هگزو

اینا که عرض کردم با ایرانی مشکلی ندارند قربان

live
February 11th, 2018, 15:09
اینا که عرض کردم با ایرانی مشکلی ندارند قربان
سپاس بخاطر جواب مناسب

alfapardaz
February 11th, 2018, 15:22
سلام انتقال بدید به joker یا hexonet بهترین گزینه ها هستند در حال حاضر!

live
February 11th, 2018, 15:46
سلام انتقال بدید به joker یا hexonet بهترین گزینه ها هستند در حال حاضر!
سلام ، فقط امیدوارم دیگه تحریم نشیم

OmidX
February 12th, 2018, 19:23
تصادفی این تاپیک رو دیدم، یعنی میگید بعد پرداخت تایید نمیکنه و کردیت رو به پنل اضافه نمیکنه ؟

چون من الان تو پنل ریسلووم یکسری دامین دارم که بدون مشکل فعال ند و اضافه کردن وجه هم تا جایی که میبینم پی پال فعال هست و مشکلی وجود نداره. (البته کلا اسمی از ایران در مشخصات پنل نبوده از اول)

live
February 12th, 2018, 19:35
تصادفی این تاپیک رو دیدم، یعنی میگید بعد پرداخت تایید نمیکنه و کردیت رو به پنل اضافه نمیکنه ؟

چون من الان تو پنل ریسلووم یکسری دامین دارم که بدون مشکل فعال ند و اضافه کردن وجه هم تا جایی که میبینم پی پال فعال هست و مشکلی وجود نداره. (البته کلا اسمی از ایران در مشخصات پنل نبوده از اول)
بله تنها من نیستم همه تو این تاپیک به این مشکل خوردن
شمام سعی کنید با ip ایران وصل نشید که کار تمومه

farmanrava
February 12th, 2018, 22:09

اگه مشخصات ایران باشه یا آی پی ورود یا یکی از دامنه ها مربوط به ایران باشه ممکنه متوجه بشن . عقل حکم میکنه که زمان تمدیدشون منتقل کنید
تا زمان تمدید هیچ مشکلی برای دامنه ها ایجاد نمیشه

OmidX
February 13th, 2018, 14:10
اگه مشخصات ایران باشه یا آی پی ورود یا یکی از دامنه ها مربوط به ایران باشه ممکنه متوجه بشن . عقل حکم میکنه که زمان تمدیدشون منتقل کنید
تا زمان تمدید هیچ مشکلی برای دامنه ها ایجاد نمیشه

پنلم کردیت داشت به اندازه یکسال دیگه برای تمدید هر کدوم ، تمدید کردم دیشب :d سال بعد انشاالله منتقل میکنم ;)

ShirazSoft.com
February 13th, 2018, 18:42
سلام
چطوری میشه نمایندگی
hexonet را گرفت؟

live
February 13th, 2018, 18:50
سلام
چطوری میشه نمایندگی
hexonet را گرفت؟

سلام احتمالا مثل resello هست ، در مورد قیمتهاشم زمانی که پول بیشتری واریز کنی دامنه ها ارزونتر حساب میشه که این مورد تو resello باعث مال باختن خیلی از دوستان شد

باز اساتید درباره hexo توضیح بدن بهتره

ShirazSoft.com
February 13th, 2018, 19:15
کسی در مورد بسته هاشون خبری ندارد؟
اصلا جایگزین مناسبی هست یا خیر؟

سلام احتمالا مثل resello هست ، در مورد قیمتهاشم زمانی که پول بیشتری واریز کنی دامنه ها ارزونتر حساب میشه که این مورد تو resello باعث مال باختن خیلی از دوستان شد

باز اساتید درباره hexo توضیح بدن بهتره

live
February 13th, 2018, 19:30
کسی در مورد بسته هاشون خبری ندارد؟
اصلا جایگزین مناسبی هست یا خیر؟
بله دوستان در همین تاپیک یکسری توضیحاتی دادن و گفتن که بهترین گزینه هست

ShirazSoft.com
February 14th, 2018, 09:42
سلام
توضیحات خوبه
ولی ای کاش در مورد قیمت ها و... نیز توضیح داده میشد
الان کسی نمایندگی می دهد؟

bakuryu
February 14th, 2018, 14:14
سلام
توضیحات خوبه

سرویس دامنه های وب نیک و اپن پروایدر هم چک بفرمایید
مشکلی با ایران ندارند و نسبتا خوب هستند

NaSRI
February 14th, 2018, 20:47
بنظرم بهترین گزینه دریافت نمایندگی از ایرانسرور هست.

ShirazSoft.com
February 14th, 2018, 21:02
سلام دوستان عزیز
قرار نیست تبلیغ کنیم اگر دلیل خاصی دارد دلیل را بفرمایید و موضوعات فنی و مالی را در نظر بگیریم هدفمون تبلیغ و ارائه سرویس نیست.

farmanrava
February 14th, 2018, 22:47
سلام
توضیحات خوبه

درود

اگر خودتون شرایط خرید ارز رو دارید میتونید مستقیم ثبت نام کنید :
https://www.hexonet.net/sign-up

اگر هم خیر باید یکی از نماینده ها رو انتخاب کنید . خیلی ها رایگان نمایندگی رو ارائه میکنند نام نمی برم که تبلیغ نشه .

ShirazSoft.com
February 19th, 2018, 04:54
متاسفانه در سایت در حالت عادی بدون ثبت نام چیزی ننوشته.
آیا موقع ثبت نام نکته ای هست که باید رعایت کنیم؟مثلا کشور خاص ثبت نام کنیم یا ...

درود

اگر خودتون شرایط خرید ارز رو دارید میتونید مستقیم ثبت نام کنید :
https://www.hexonet.net/sign-up

اگر هم خیر باید یکی از نماینده ها رو انتخاب کنید . خیلی ها رایگان نمایندگی رو ارائه میکنند نام نمی برم که تبلیغ نشه .

farmanrava
February 19th, 2018, 11:12
متاسفانه در سایت در حالت عادی بدون ثبت نام چیزی ننوشته.
آیا موقع ثبت نام نکته ای هست که باید رعایت کنیم؟مثلا کشور خاص ثبت نام کنیم یا ...

با لینکی که دادم راحت میتونید ثبت نام کنید ، نیازی هم به رعایت نکات خاصی نیست .
در صورت تمایل با بنده از طریق pv در ارتباط باشید تا راهنمایی کنم .

technoserver.ir
March 1st, 2018, 10:12
سلام
دوستان من آخر متوجه نشدم resello اگر کاستومرهارو تحریم نکرده و فقط ریسلرهای ایرانی رو تحریم کرده چرا دلارهارو خورده و یه آبم روش ، چرا به ازای همون مبلغ به واحد پول هند تبدیل نکرده ؟
یه زمانی دوستان اومدن گفتن iranserver شلوغش کرده یسریام گفتن با کاستومرا کاری ندارن !
الان که وارد حسابم شدم دیدم بدون هیچ ردی حسابم بسته شده و برای واریزی نوشته شده lable ندارید !

با سلام

دوست عزیز در این رابطه توضیحی که میشه داد اینه که خوب این کمپانی ایران را تحریم کرد ولیکن خوب یکسری از دوستان کمی این موضوع را شلوغ کردن این کمپانی طی تعهد خود باید مدت زمان ریجیستر شدن دامنه را جوابگو باشد ولیکن دوستان برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اکثرا اطلاع رسانی برای انتقال دامنه به شرکت دیگری را دادن که برای این مطلب هیچ هزینه ای نباید دریافت می شد .
این امر قطعا باعث ضرر شرکت ریسلو شد چون تمامی مشتری ها انتقال پیدا کردن هیچ بعید نیست رویه های این شرکت عوض شود.

farmanrava
March 1st, 2018, 12:41
با سلام

دوست عزیز در این رابطه توضیحی که میشه داد اینه که خوب این کمپانی ایران را تحریم کرد ولیکن خوب یکسری از دوستان کمی این موضوع را شلوغ کردن این کمپانی طی تعهد خود باید مدت زمان ریجیستر شدن دامنه را جوابگو باشد ولیکن دوستان برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اکثرا اطلاع رسانی برای انتقال دامنه به شرکت دیگری را دادن که برای این مطلب هیچ هزینه ای نباید دریافت می شد .
این امر قطعا باعث ضرر شرکت ریسلو شد چون تمامی مشتری ها انتقال پیدا کردن هیچ بعید نیست رویه های این شرکت عوض شود.

برای این مطلب هیچ هزینه ای نباید دریافت می شد .

انتقال از یک رجیستر به رجیستر دیگه همراه با تمدید دامنه انجام میشه که شامل هزینه تمدید همان دامنه میشود ، این مسئله توی اکثر رجیستر ها وجود داره از جمله جوکر و هگزونت . پس انتقال شامل هزینه میشود ! هیچ شرکتی هم نمیاد هزینه تمدید دامنه مشتری رو بده و بعد منتقلش کنه ، چون مشخص نیست که اون دامنه تمدید بشه از سمت مشتری یا خیر .

در مورد زمان دامنه بله درست میفرمایید ، دامنه تا زمانی که اعتبار دارد رجیستر وظیفه داره که خدمات بده ولی اکثر همکاران اعلام کردند که اگر کسی قصد تمدید دامنه رو داره یکماه جلوتر اقدام کنه که مشکلی پیش نیاد .

technoserver.ir
March 1st, 2018, 18:16
انتقال از یک رجیستر به رجیستر دیگه همراه با تمدید دامنه انجام میشه که شامل هزینه تمدید همان دامنه میشود ، این مسئله توی اکثر رجیستر ها وجود داره از جمله جوکر و هگزونت . پس انتقال شامل هزینه میشود ! هیچ شرکتی هم نمیاد هزینه تمدید دامنه مشتری رو بده و بعد منتقلش کنه ، چون مشخص نیست که اون دامنه تمدید بشه از سمت مشتری یا خیر .

در مورد زمان دامنه بله درست میفرمایید ، دامنه تا زمانی که اعتبار دارد رجیستر وظیفه داره که خدمات بده ولی اکثر همکاران اعلام کردند که اگر کسی قصد تمدید دامنه رو داره یکماه جلوتر اقدام کنه که مشکلی پیش نیاد .

دوست عزیز درست است که شما باید هزینه انتقال را بدید ولیکن این هزینه دامنه شمارو یک سال دیگه تمدید می کند و در واقع شما همراه انتقال یک سال هم دامنه خود را تمدید نمودید .

farmanrava
March 1st, 2018, 20:02
دوست عزیز درست است که شما باید هزینه انتقال را بدید ولیکن این هزینه دامنه شمارو یک سال دیگه تمدید می کند و در واقع شما همراه انتقال یک سال هم دامنه خود را تمدید نمودید .

فکر میکنم این حرف رو باید به خودتون بزنید نه به من ! بنده دقیقا همین رو گفتم در پاسخ به جمله شما :

برای این مطلب هیچ هزینه ای نباید دریافت می شد .

miladk
July 2nd, 2018, 14:51
سلام دوستان,
منم هنوز تو resello هستم.
نظر شما در مورد 1api چیه؟
و اینکه Hexonet گزینه whois pricacy داره؟

rhdan
July 2nd, 2018, 22:22
با توکاز کار می کنم
https://opensrs.com
واقعا عالی هستن. پشتیبانی سریع
پیشنهاد می کنم منتقل کنید توکاز.

BAMPA
July 2nd, 2018, 23:41
با توکاز کار می کنم

95$ باید شارژ اولیه کنید برای دریافت نمایندگی

rhdan
July 3rd, 2018, 09:02
95$ باید شارژ اولیه کنید برای دریافت نمایندگی

خوب دیگه این بستگی داره به حجم کاری که دارین. وگرنه این میشه 10 تا دامنه.

gharibion
July 3rd, 2018, 10:32
با توکاز کار می کنم

پشتیبانیش که با ایرانی جماعت مناسب نیست .
Update Date رو هم به جای Crated Date در سه مورد دامین انتقالی نشون میده .
در کل بنده توصیه نمی کنم با این رجیسترار کار کنید .

NaSRI
July 7th, 2018, 00:08
سلام دوستان عزیز
قرار نیست تبلیغ کنیم اگر دلیل خاصی دارد دلیل را بفرمایید و موضوعات فنی و مالی را در نظر بگیریم هدفمون تبلیغ و ارائه سرویس نیست.

تبلیغ نبود، قیمت هایی که داره میده به نظر شخصیم توی دامنش خوبه

IGulf
July 26th, 2018, 03:25
بنده دارم استفاده میکنم حتی شرکت های بزرگی مثل طلا هاست هم سرویس های دامنه ای که ازش خریداری شده بود رو به hexonet انتقال داد و هیچ مشکلی نداشته