PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شناسایی کانکشن های قطع شده توسط DDoS protection

maghvf
February 8th, 2018, 17:01
سلام
من یه وی پی اس از هتزنر آلمان دارم که ازش برای ربات تلگرام استفاده میکنم. هیچ استفاده ی دیگه ای هم ازش ندارم.
رباتم تعداد پیامهای وردیش زیاده و گاهی تعداد پیامها به 50 پیام بر ثانیه میرسه. دوستانیی که با ای پی آی تلگرام کار کردن میدونن که برای ارتباط تلگرام با سرور، شما آدرس اسکریپت رو به عنوان webhook به تلگرام معرفی میکنی و تلگرام به ازای هر پیام یه کانکشن متصل میکنه به سرور شما و پیام رو از طریق متد پست ارسال میکنه.
مسدله اصلی من اینجاست که من فکر میکردم چون سی پی یوم هنوز هم تحمل بیشتر از این رو داره اقدام به فروش ربات به گرووهای مختلف کردم تا جایی که تعداد این گروهها به حدود 3000 رسید. اتفاق عجیبی که افتاد این بود که بعضی از اوقات میدیدم که دیگه هیچ پیامی از سمت تلگرام نمیاد و ربات هم هیچ پیامی رو جواب نمیده. حتی وقتی خودم هم دامینم رو توی بروزر میزدم یا اصلا باز نمیشد و یا اینکه با بیش از 40 ثانیه تاخیر شروع به لود کردن دیتا میکرد، در حالی که لود سی پی یو 1 درصده و کنترل پنل و... با آیپی به راحتی باز میشن و نه تاخیر دارن و نه کندن. حتی ریستارت کردن سرور هم مشکل رو برطرف نمیکرد. با یک نفر از دوستان که مشورت کردم گفتن که چون شما تعداد ریکوئست های بالایی از یک یا چند آیپی توی یک رنج داری، سیستم های انتی دیداس سخت افزاری دیتا سنتر هتزنر داره محدودیت روی دامنه ات اعمال میکنه تا اینکه جلوی حمله دیداس رو بگیره.
من به دبنال این صحبت، تعداد گروهها رو کاهش دادم و همچنین برای تلگرام هم محدودیت سقف تعداد کانکشن گذاشتم که بیش تر از 15 کانکشن همزمان متصل نشه، این کار تا حدود بسیار زیادی مشکل من رو برطرف کرد و الان فقط قطعی هایی در حد 1 دیقه یا کمتر دارم.
حالا سوال من از شما اساتید اینه که من از کجا میتونم مطمئن بشم که این مشکل واقعا به خاطر همون سیستم های آنتی دیداس هست؟ آیا راهی داره که بفهمم الان که کانکشنی وصل نمیشه گیر کار کجاست؟ و اگر واقعا مشکل از همین انتی دیداس باشه، من چیکار میتونم بکنم؟ مثلا اگر ربات من بخواد به سرورم به صورت پیوسته 100 کانکشن متصل داشته باشه باید چیکار کنم؟
آیا توی دیتا سنترهای اروپایی شرکتی هست که یا دیداس پراتکشن نداشته باشه و یا اینکه به من اجازه بده که من خودم یه رنج آیپی رو وایت لیست کنم؟

DaryaHost
February 8th, 2018, 17:56
درود

دوست عزیز همه چیز به مدیر سرور شما بستیگی داره
خیلی رحت با تقسیم شبکه و رول بندی دقیق چه از طریق میکروتیک چه فایروال ، امکان مدیریت سرویس و ترافیک وجود داردهرج

هرچند که از نظر کلی بنده هتزنر رو اصلا دیتاسنتر حساب نمیکنم !!

در هرصورت نیاز به راهنمایی و یا بررسی داشتید از طریق تلگرام با بنده در تماس باشید مشکل شما قابل حل است

09126629844