سلام
من الان 4 تا هاست دارم 2 تا آلمان که خوشبختانه تا حالا بخوبی منو پشتیبانی کردن
و تازه 2 تا هاست یکی از دیتاسنتر SinglHop و یکی از دیتاسنتر Carolina Internet گرفتم که هر دو تا محل سرور شون در آمریکاست
از انجا که سایت من سایت دانلود و اینطور که میگن امریکا وارز نیست و سایتای دانلودو مسدود میکنه.این درسته یا نه؟
این دوتا دیتا سنتر وارزند یا نه؟
mamali5
January 13th, 2011, 21:33
سلام
من الان 4 تا هاست دارم 2 تا آلمان که خوشبختانه تا حالا بخوبی منو پشتیبانی کردن
و تازه 2 تا هاست یکی از دیتاسنتر SinglHop و یکی از دیتاسنتر Carolina Internet گرفتم که هر دو تا محل سرور شون در آمریکاست
از انجا که سایت من سایت دانلود و اینطور که میگن امریکا وارز نیست و سایتای دانلودو مسدود میکنه.این درسته یا نه؟
این دوتا دیتا سنتر وارزند یا نه؟
دوست عزیز آمریکا اصلا وارز نیست
و شما حق نگاه داری فایل های وارز رو ندارین :)
logofun
January 13th, 2011, 21:40
دوست عزیز آمریکا اصلا وارز نیست
مطمئنی؟ !!
kingsdl
January 13th, 2011, 21:43
حتی اگه نخسه تریال نرم افزار ها باشه ؟
بعد خود سرور می بنده یا مدیر سرور ؟(اگه مدیر سرور میبنده که مدیرش دوستمه اگه دیتا سنتر که هیچی !)
amirHoseein
January 13th, 2011, 21:56
اروپا هم وارز نیست ! سخت گیری هر دی سی متفاوت هست !
سعی کنید نام فایل هاتون رو تغیر بدید ، درصد پایینی متوجه بشوند
kingsdl
January 13th, 2011, 22:04
پس یعنی اونا فقط به نام ها توجه میکنند ! بعد حتما باید کسی شکایت کنه یا خودشون اگه بفهمن مسدود میکنن؟
هشدار قبلی برای انتقال سرور می دن؟
و برای گذاشتن نخسه تریال هم گیر میدن؟
بلاخره از دیتاسنتر مسدود می کنن یا مدیر سرور مسدود میکنه؟
pardishosting
January 13th, 2011, 22:11
دیتاسنتر اخطار می ده. مدیر هم باید مسدود کنه . اگر مسدود نکنه یا زیاد این موارد پیش بیاد دیتاسنتر اخطار اساسی می ده و ممکنه خدماتش رو قطع کنه.
kingsdl
January 13th, 2011, 22:16
پس اول اخطار میدن و با تغییر نام چطور؟می فهمن یا نه؟ اصلا از چه روش هایی می فهن ؟ به تریال چطور گیر میدن یا نه؟
البته مدیر سرور میگه خاطر جمع باش از من که پاک نمیشه
اگرم بخوان پاک کنن قبلش به ما یه هشدار می دن
delta
January 15th, 2011, 13:58
البته مدیر سرور میگه خاطر جمع باش از من که پاک نمیشه
اگرم بخوان پاک کنن قبلش به ما یه هشدار می دن
معمولا به وی پی اس و سرور هشدار میدند.. من خودم فایلهای دانلودم رو یک وی پی اس آمریکاست :d ویندوز 7 گزاشتم برای دانلود!! ولی خوب فوقش اخطار میدن یا ساپسنت میکنند میگند برش دار و برو!! یکدفعه نمیزنه پاک کنه همینطوری که!
1eng.ir
January 15th, 2011, 14:05
من که تا حالا ندیدم به فایل گیر بدن! (ویندوز کرک و ...) ولی پیشگیری بهتر از درمانه!
جدیداً به p2p خیلی حساس شدند + 1% هم به اسکریپتهای لایسنس دار گیر میدن (whmcs و vb و ...)