ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دسترسی به هاست

rmoazeni
February 7th, 2018, 22:47
سلام به همه دوستان
سوالی دارم :

من سایتی دارم با ir و اینکه دسترسی های هاست را هم ندارم و شرکتی که برای من طراحی سایت کرده دسترسی ها را به من نداد . و الان اون شرکت دیگه پاسخگو نیست و از دسترس من خارج شده اند .

به نظر شما چه طوری به هاست دسترسی پیدا کنم ، زیرا می خواهم قالب سایتم را تغییر بدهم . و روی اسم سایت هم بسیار تبلیغ کرده ام و نمی توانم یک دامنه و هاست دیگه ای تهیه کنم و اطلاعاتم هم از بین می رود .

ممنون میشم راهنمایی کنید .
سپاسگزارم از همه

Farid Saadat
February 8th, 2018, 00:03
سلام،
راهی نیست.
می بایست یک هاست دیگه تهیه کنید و از نو شروع کنید. همیشه سعی کنید یک بکاپ از سایت خود در یک جایی داشته باشید تا در صورت وقوع چنین مشکلاتی، دسترسی به فایل های خود داشته باشید ( حتی اگر قدیمی باشه ).

با احترام.

vahid03
February 8th, 2018, 00:09
اگر مطالب سایت فقط نوشتاری است میتونید از داخل پنل وب سایت یک فایل بکاپ از مطالب بگیرید ولی برای دامین نمیشه کاری کرد.

babakebrahimi
February 8th, 2018, 01:55
سلام به همه دوستان
سوالی دارم :

من سایتی دارم با ir و اینکه دسترسی های هاست را هم ندارم و شرکتی که برای من طراحی سایت کرده دسترسی ها را به من نداد . و الان اون شرکت دیگه پاسخگو نیست و از دسترس من خارج شده اند .

به نظر شما چه طوری به هاست دسترسی پیدا کنم ، زیرا می خواهم قالب سایتم را تغییر بدهم . و روی اسم سایت هم بسیار تبلیغ کرده ام و نمی توانم یک دامنه و هاست دیگه ای تهیه کنم و اطلاعاتم هم از بین می رود .

سپاسگزارم از همه

سوال اول: مالکیت دامین دست خودتون هست؟ خودتون ثبتش کردید یا اونها؟ روی شناسه کاربری خودتون ثبت شده یا شرکت واسط؟
سوال دوم: سایتتون با چی کار شده؟ وردپرس؟
سوال سوم: دسترسی به اکانت ftp دادن بهتون یا خیر؟

bakuryu
February 8th, 2018, 09:36
حتما میدونید که از چه شرکتی هاستتون تهیه شده ؟
با پشتیبانی ارائه دهنده هاستتون تماس بگیرید و موضوع را عنوان کنید با توجه به اینکه دامنه را دارید توضیح بدید کامل بهشون

rmoazeni
February 8th, 2018, 10:15
سلام
دامین را خودم ثبت کردم
سایت هم با فریم ورک لاراول
دسترسی هم نه ندادن

- - - Updated - - -

سوال اول: مالکیت دامین دست خودتون هست؟ خودتون ثبتش کردید یا اونها؟ روی شناسه کاربری خودتون ثبت شده یا شرکت واسط؟
سوال دوم: سایتتون با چی کار شده؟ وردپرس؟
سوال سوم: دسترسی به اکانت ftp دادن بهتون یا خیر؟

سلام
دامین را خودم ثبت کردم
سایت هم با فریم ورک لاراول
دسترسی هم نه ندادن

babakebrahimi
February 8th, 2018, 11:45
خب پس همونطوری که دوستمون فرمودند با شرکتی که سایتتون روش میزبانی میشه تماس بگیرید (حتی اگر نمیدونید کدوم شرکت هست به احتمال زیاد میشه مشخص کرد) و قضیه رو بهشون بگید و ازشون کمک بخواید، نهایتا یه اکانت دیگه براتون میسازن و بکاپ سایتتون رو میبرن رو اون سایت
مهمترین قسمت قضیه دامین سایتتون و کنترل پنل مدیریتی خود سایتتون بود که خوشبختانه دست خودتون هست
حتی اگر امکاناتی براتون گذاشته باشند که بتونید فول بکاپ بگیرید هم از دیتابیس هم از فایلها هم از محتوای سایت (که در وردپرس چنین امکانی هست ولی سایت شما رو نمیدونم) نیازی به تماس با هاست هم نیست خودتونم میتونید اینکارو بکنید ولی پیشنهاد میکنم قبل از هر چیزی با شرکت هاستتون تماس بگیرید

سپند
February 8th, 2018, 12:16
سلام به همه دوستان
سوالی دارم :

سپاسگزارم از همه

وقت بخیر
با استفاده از یک شل تمامی محتویات هاستتون رو بیرون بکشید و بر روی هاست دیگه ی اپلود کنید.

rmoazeni
February 9th, 2018, 11:47
سلام
سپاسگزارم به خاطر اینکه شما دوستان عزیز اینجور راهنمایی فرمودید .

بنده دامنه را خودم ثبت کردم و به اسمم است :
حالا از این روش که بتوانم ، دامنه را روی یک هاست خالی و جدید ست کنم میشه ؟

فقط اینکه فکر کنم یک دامنه با دو هاست میشه ، مشکلی پیش نمیاد ، اصلا شدنی است ؟
با سپاس از همه دوستان

mshoja
February 9th, 2018, 11:52
سلام
سپاسگزارم به خاطر اینکه شما دوستان عزیز اینجور راهنمایی فرمودید .

بنده دامنه را خودم ثبت کردم و به اسمم است :
حالا از این روش که بتوانم ، دامنه را روی یک هاست خالی و جدید ست کنم میشه ؟

فقط اینکه فکر کنم یک دامنه با دو هاست میشه ، مشکلی پیش نمیاد ، اصلا شدنی است ؟
با سپاس از همه دوستان

سلام
به دو هاست وصل نمیشه ولی شما dns تغیر میدین به هاست جدید وصل میشه دیگه فقط زمان میبره تا کش آپدیت بشه

rmoazeni
February 9th, 2018, 12:04
بعدا هاست قبلی چی میشه با اون هم بالا میاد ؟
اگه من یه هاست با دامنه مثلا دات کام بگیرم و بعد دات آی آر را روی آن هاست ست کنم چه اتفاقی می افته برای هاست قبلی که اطلاعات سایت داخله ؟ آیا اون هم بالا می آید .

:54: در کل دیگه اطلاعات هاست قبلی به درد من نمی خوره و می خواهم کلا قالب را عوض کنم . من ففقط دامنه آی آر را می خواهم .

bluehost
February 9th, 2018, 12:18
بعدا هاست قبلی چی میشه با اون هم بالا میاد ؟
اگه من یه هاست با دامنه مثلا دات کام بگیرم و بعد دات آی آر را روی آن هاست ست کنم چه اتفاقی می افته برای هاست قبلی که اطلاعات سایت داخله ؟ آیا اون هم بالا می آید .

:54: در کل دیگه اطلاعات هاست قبلی به درد من نمی خوره و می خواهم کلا قالب را عوض کنم . من ففقط دامنه آی آر را می خواهم .

سلام
وقتی dns تغییر بدید هاست قبلی از دسترس خارج میشه و دامنه به هاست جدید منتقل میشه
اگر دامنه جدید هم ثبت کنید ولی به داده ها و سورس سایت دسترسی نداشته باشید هیچ فرقی در اصل قضیه نمیکنه!
اما اگه داده های سایت رو نیاز ندارید با خرید هاست جدید و تغییر dns مشکلتون حل میشه!