PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف شدن سایت از نتایج گوگل

elan
February 7th, 2018, 13:20
سلام

یکی از سایت هام که حدود یک ماه هست توی گوگل ثبتش کردم از توی نتایج حذف شده.

ساختار سایت کاملا درسته . سرعتش بالا هست. توی سایت های مختلف آنالیز کردم. و مشکلی نداشته.

محتوای سایت تکراری نیست. همه اش جدید هست. عناوین تکراری - متن تکراری داخل سایت هم نداره

حتی توی گوگل وب مستر هم هیچ اروری نمایش نمیده. یک ماهه دارم روی سئوی سایت کار میکنم

بک لینک هایی هم که گرفتم هیچ کدوم از سایت اسپم نبوده. و نیومدم صد تا لینک توی یک روز بگیرم.

ولی الان دوروزه توی نتایج جستجو نشون داده نمیشه. البته این اواخر از جهان بلاگ و فارسی بلاگ بک لینک گرفتم و دیگه

نیومد توی نتایج گوگل - ولی این دو تا سایت اسپم نیستند. اصلا نمیفهمم به خاطر چیه

Amlaaki
February 7th, 2018, 13:48
سلام

یکی از سایت هام که حدود یک ماه هست توی گوگل ثبتش کردم از توی نتایج حذف شده.

ساختار سایت کاملا درسته . سرعتش بالا هست. توی سایت های مختلف آنالیز کردم. و مشکلی نداشته.

محتوای سایت تکراری نیست. همه اش جدید هست. عناوین تکراری - متن تکراری داخل سایت هم نداره

حتی توی گوگل وب مستر هم هیچ اروری نمایش نمیده. یک ماهه دارم روی سئوی سایت کار میکنم

بک لینک هایی هم که گرفتم هیچ کدوم از سایت اسپم نبوده. و نیومدم صد تا لینک توی یک روز بگیرم.

ولی الان دوروزه توی نتایج جستجو نشون داده نمیشه. البته این اواخر از جهان بلاگ و فارسی بلاگ بک لینک گرفتم و دیگه

نیومد توی نتایج گوگل - ولی این دو تا سایت اسپم نیستند. اصلا نمیفهمم به خاطر چیه

استاد این شما نیستید که تشخیص میدید سئو کار خوبی هستید یا خرابکار خوبی !

کلا بک لینک گرفتن کار اشتباهیی هست اللخصوص این دو سایتی که گفتین :))

در ضمن اگرم روزی روزگاری بک لینک ( لینک فاللو یا رپورتاژ یا ... ) گرفتین باید دائمی باشه اگر به هر دلیلی لینکتون برداشته بشه نمره منفی بدی میخورین ...

آدرس سایتتونو بفرستین واسم : تلگرام : OphoneO

starting
February 7th, 2018, 15:14
ممکنه تحت بررسی اگوریت گوگل دنس هستید
چند روز صبر کنید
پ.ن: البته بک لینک میتونه کار رو خراب کنه نباید بی حساب کتاب بک لینک بگیرید

elan
February 7th, 2018, 18:54
ممکنه تحت بررسی اگوریت گوگل دنس هستید
چند روز صبر کنید
پ.ن: البته بک لینک میتونه کار رو خراب کنه نباید بی حساب کتاب بک لینک بگیرید

ممنونم از راهنمایی شما فکر کنم دلیلش همین باشه. چون در طی این یک ماهی که سایت ثبت شده باز پیش اومده نمایش داده نشه

اما تایمش یک روز بوده نه بیشتر. امیدوارم همین دلیل باشه.

elan
February 9th, 2018, 14:28
سایت از نتایج اوت شده. یکی دیگه از سایت هام هم همین اتفاق براش افتاده و توی گوگل وب مستر هیچ پیامی نشون نمیده. فقط تنها کار مشترکی که روی این دو تا سایت انجام دادم بک لینک گرفتن از جهان بلاگ و فارسی بلاگ بوده. هنوز بعد از گذشت چهار روز توی نتایج نمایش داده نمیشه. کسی نمیدونه دلیلش چی میتونه باشه.

سپند
February 9th, 2018, 14:45
وقت بخیر
در ارتباط باشید تا مشکل شمارو حل کنم
سپند (http://t.me/sepand24)

modireserver
February 10th, 2018, 17:56
سلام
برای بررسی دقیق تر و اعلام نتیجه با ما در ارتباط باشید