PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ** سوال مهم و فوری راجب cdn *** فقط متخصصین ...

iranvpsha
February 6th, 2018, 00:21
سلام دوستان
من cdn کلودفلیر رو برای سایت خودم فعال کردم
وکاملا اکتیو هست . ضمنا سرور سایتم در هتزنر المان هست
تاجایی که دیدم توی همه سایت ها نوشته که درخواست کاربران برای بازکردن سایت ، سایت از نزدیک ترین سرور اجرا میشه.
ولی من هر طور که ای پی سایت رو بدست میارم و پینگ میکنم نوشته امریکا کالیفرنیا
مگه قرار نیست سایت از نزدیک ترین سرور باز بشه؟ پس چرا میزنه امریکا ;)

starting
February 6th, 2018, 01:03
سلام دوستان
تاجایی که دیدم توی همه سایت ها نوشته که درخواست کاربران برای بازکردن سایت ، سایت از نزدیک ترین سرور اجرا میشه.
درخواستها رو آی پی کالیفرنیا میفرسته سمت نزدیکترین سرور به کاربر
که برای ایرانیها میفرسته سمت نود دبی

behnamy01
February 6th, 2018, 16:12
در مورد کلـودفلیر توی این تاپیک توضیح دادم:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=195335&p=1733846&viewfull=1#post1733846

کلـودفلیر از IP Anycast استفاده میکنه، که ثبت این IPها درUُSبوده، ولی خود سـرور نهایی، عملا میتونه هرجای جهان باشه!

ashkan.solutions
February 11th, 2018, 15:20
سلام دوستان

هدف cdn این است که شما امکان اتصال به چندین سرور را داشته باشید بدون اینکه ip شما عوض شود. زیرا اگر قرار بود در cdn هر دفعه ip شما عوض شود به خاطر مقوله ی کش شدن dns خیلی از بازدیدکنندگان شما ممکن بود با مشکل عدم مشاهده ی وب سایت شما مواجه شوند.

ساختار cdn کلا به این صورت است که وب سایت شما به یک ip متصل شده و سپس در پشت پرده اتصال وب سایت شما به چند سرور هندل می شود.

live
February 11th, 2018, 15:26
سلام دوستان
موضوع ip نیست این یک امنیت برای شما در برابر هکرهاو حملات اینترنتی هست مخصواصا استفاده از فایروال و ssl

نزدیک ترین سرور هست ، زمانی که شما سایت رو به کلودفلار معرفی میکنید در تمام جهان اطلاعات شمارو برگذاری میکنه که بهش میگن کش ، وقتی اطلاعات شما کش میشه هر کاربری از هر نقطه از جهان بخواد وارد سایت شما بشه از نزدیکترین کش وارد سایت شما میشه حتی اگر سایت شما برای ساعاتی دان باشه