ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در خصوص در اختیار طراح گذاشتن دامین و هاست

bashbir
February 5th, 2018, 16:21
سلام
من اطلاعات کمی در خصوص دامین و هاست و امنیت آنها دارم. جدیدا از یکی از این سایت های فریلنسری یه آگهی برای طراحی سایت خودم رو دادم که دامین رو خودم ثبت نموده وهاست رو نیز خودم خریده ام. الان سوال من این است که بر اساس چه اطمینان و اعتمادی میتونم دامین و هاست را در اختیار طراح قرار بدهم؟ من که ایشان را فقط از طریق سایت فریلنسری می شناسم و هیچ شناخت شخصی از ایشان ندارم. لطفا راهنمایی بفرمایید که روال این کار به چه صورت است؟
از همه دوستان عزیزم متشکرم

sepahanserver
February 5th, 2018, 17:12
طراح نیازی به دسترسی به دامنه نداره دوست عزیز

bashbir
February 5th, 2018, 18:01
طراح نیازی به دسترسی به دامنه نداره دوست عزیز
هاست چی؟

Farid Saadat
February 5th, 2018, 19:42
سلام،
نیاز به دسترسی هاست و دامنه نیست! ایشون می تونند روی سیستم خودشون بالا بیارن و فایل نهایی رو به شما بدن تا آپلود کنید.
یا هم اگر اصرار دارند می تونید روی یک ساب دامین یک هاست دیگر بهشون بدید تا روی اون هاست و ساب دامین کار هارو انجام بدهند.

با احترام.

bashbir
February 5th, 2018, 19:44
سلام،
نیاز به دسترسی هاست و دامنه نیست! ایشون می تونند روی سیستم خودشون بالا بیارن و فایل نهایی رو به شما بدن تا آپلود کنید.
یا هم اگر اصرار دارند می تونید روی یک ساب دامین یک هاست دیگر بهشون بدید تا روی اون هاست و ساب دامین کار هارو انجام بدهند.

با احترام.
متشکرم