ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به پرداخت $21.04 از طریق پی پال با قیمت مناسب

___.Hrs.___
February 4th, 2018, 23:58
با سلام

دوستان یک پرداخت $21.04 در سایت NameCheap دارم کسی میتونه با قیمت مناسب همین حالا انجام بده ؟

$21.04 $21.04

speednet
February 5th, 2018, 00:01
با سلام

دوستان یک پرداخت $21.04 در سایت NameCheap دارم کسی میتونه با قیمت مناسب همین حالا انجام بده ؟

$21.04 $21.04
سلام
نیم چیپ اگر ایمیل اکانت با ایمیل پی پال یکی نباشه مدارک هر دو اکانت رو میخواد اگر مدارک اکانت رو دارید میتونم پرداخت کنم

___.Hrs.___
February 5th, 2018, 00:04
سلام
نیم چیپ اگر ایمیل اکانت با ایمیل پی پال یکی نباشه مدارک هر دو اکانت رو میخواد اگر مدارک اکانت رو دارید میتونم پرداخت کنم

ممنون میشم آیدی تلگرام لطف کنید

sadecohost
February 5th, 2018, 00:13
سلام
سلام خدمت شما

بنده بارها برای اشخاص مختلف پرداخت کردم, از آفرهای 88سنتی شون تا دامنه چند ده دلاری شون. تابحال مدارک برای هیچکدوم (پیپال / اکانت نیمچیپ) نخواستند. برای چندین نفر هم پرداخت زدم

گفتم اگر کارتون رو راه میندازه اطلاع داشته باشید از این مورد.

___.Hrs.___
February 5th, 2018, 00:15
سلام خدمت شما

بنده بارها برای اشخاص مختلف پرداخت کردم, از آفرهای 88سنتی شون تا دامنه چند ده دلاری شون. تابحال مدارک برای هیچکدوم (پیپال / اکانت نیمچیپ) نخواستند. برای چندین نفر هم پرداخت زدم

گفتم اگر کارتون رو راه میندازه اطلاع داشته باشید از این مورد.

بنده هم همین رو عرض کردم خدمتشون ولی میگن میخوان خودم چندین پرداخت داشتم

الان شما میتونید برای بنده پرداخت انجام بدید ؟

Farid.Agl
February 5th, 2018, 15:38
سلام
قابله انجامه
در صورت تمایل در تلگرام پیام بدید

bepad
February 12th, 2018, 13:36
سلام

شما میتوانید دلار paypal با هر مبلغی را از پیمنت استیت با قیمت و کارمزد مناسب خرید کنید

جهت رویت نرخ و سفارش یا دریافت پشتیبانی در سایت عضو و وارد پنل کاربری شوید

https://www.paymentstate.com (https://www.paymentstate.com/)

با تشکر