سلام
طرح از ذهن خودتونه یا اینکه از ما طرح رو قبول میکنید؟
dynabanner.com
February 3rd, 2018, 18:45
سلام
طرح از ذهن خودتونه یا اینکه از ما طرح رو قبول میکنید؟
سلام دوست عزیز
تقریبا در تمامی موارد ایده از ماست،مگر اینکه مشتری طرحی مد نظر داشته باشه در اونصورت باز هم مشکلی نیست و سفارش رو انجام میدیم.
Ashkankamangar.ir
February 3rd, 2018, 18:46
سلام دوست عزیز
تقریبا در تمامی موارد ایده از ماست،مگر اینکه مشتری طرحی مد نظر داشته باشه در اونصورت باز هم مشکلی نیست و سفارش رو انجام میدیم.
اتفاقا ما نیاز داریم ایده از شا باشه
چند ایده داده میشه و بعد تایید طراحی میشه یا خیر
dynabanner.com
February 3rd, 2018, 18:51
اتفاقا ما نیاز داریم ایده از شا باشه
چند ایده داده میشه و بعد تایید طراحی میشه یا خیر
به طور پیش فرض 2 اتود ارائه میدیم (طرح اضافه لوگو یا لوگوتایپ 25 هزار تومان و لوگو ترکیبی 40 هزار تومان) و طرح منتخب رو نهایی میکنیم.
Ashkankamangar.ir
February 3rd, 2018, 18:53
به طور پیش فرض 2 اتود ارائه میدیم (طرح اضافه لوگو یا لوگوتایپ 25 هزار تومان و لوگو ترکیبی 40 هزار تومان) و طرح منتخب رو نهایی میکنیم.
من یک لوگو فارسی و یک لوگو با فونت انگلیسی نیاز دارم
زمان تحویل مهم هست
قیمت نهایی رو بدید ممنونم
dynabanner.com
February 3rd, 2018, 19:05
من یک لوگو فارسی و یک لوگو با فونت انگلیسی نیاز دارم
زمان تحویل مهم هست
قیمت نهایی رو بدید ممنونم
پیام خصوصی ارسال کردم.
dynabanner.com
February 9th, 2018, 19:54
طراحی لوگو فروشگاه یو اس پی؛ خرید و فروش ارزهای الکترونیک
20% تخفیف طراحی لوگو برای 3 نفر
تا تاریخ 25 اسفند 96
برای سفارش پ.خ بفرستید یا از طریق تلگرام:
daygraphic (https://t.me/daygraphic)
iroo
April 1st, 2018, 10:38
سلام
من یه لوگو تایپ فارسی نیاز دارم، چند روزه تحویل میدید؟
و نحوه پرداخت و... رو اعلام کنید
April 2nd, 2018, 00:53
همین الان یه مورد سفارش داده شد، و پیش پرداخت رو واریز کردم، تا ببینم چند روز دیگه چه طرحی دستمون میرسه، ایشالله که از کارشون راضی باشم
MJmoonwalk
April 2nd, 2018, 07:56
لوگوتیک مال شماست؟ سایتش باز نمیشه. در صورت تایید نشدن طرح چه باید کرد؟ باید هزینه طرح جدید داد؟!
iroo
April 14th, 2018, 17:30
من یکی سفارش دادم، تحویل دادن
به نظرم کلا جذاب نبود، حالا شاید اشتب از طرف من بود که نتونستم بگم چطور لوگویی میخوام!
dynabanner.com
April 14th, 2018, 17:55
من یکی سفارش دادم، تحویل دادن
به نظرم کلا جذاب نبود، حالا شاید اشتب از طرف من بود که نتونستم بگم چطور لوگویی میخوام!
البته این رو هم اضافه می کردید که ما 3 تا طرح برای شما زدیم و هر 3 طرح بر اساس نمونه ای که شما ارسال کرده بودید اجرا شد و بابت هر طرح اضافه هم هیچ هزینه ای دریافت نکردیم! و فقط وقت طراح ما گرفته شد.
وقتی مشتری مطمئن نیست چه طرحی میخواد از ما هم کاری ساخته نیست.
موفق باشید.
iroo
April 14th, 2018, 18:06
البته این رو هم اضافه می کردید که ما 3 تا طرح برای شما زدیم و هر 3 طرح بر اساس نمونه ای که شما ارسال کرده بودید اجرا شد و بابت هر طرح اضافه هم هیچ هزینه ای دریافت نکردیم! و فقط وقت طراح ما گرفته شد.
وقتی مشتری مطمئن نیست چه طرحی میخواد از ما هم کاری ساخته نیست.
موفق باشید.
بله عرض کردم خدمتتون که اشتب از طرف من بود که نتونستم چیزی رو میخوام به شما برسونم، بله هزینه اضافی بابت سه طرح گرفته نشد
طرح هاشون پیوست میشه
.K.H.A.
April 14th, 2018, 19:47
بله عرض کردم خدمتتون که اشتب از طرف من بود که نتونستم چیزی رو میخوام به شما برسونم، بله هزینه اضافی بابت سه طرح گرفته نشد
طرح هاشون پیوست میشه
اصلا جالب نیست!
iroo
April 14th, 2018, 20:30
اصلا جالب نیست!
والله چه عرض کنم! ایشون سه بار برای من طرح زدن، که هیج کدومش باب دل نبود، آخری شده این که دیگه طرح نهایی شده
- - - Updated - - -
اصلا جالب نیست!
والله چه عرض کنم! ایشون سه بار برای من طرح زدن، که هیج کدومش باب دل نبود، آخری شده این که دیگه طرح نهایی شده
mey.sam
April 14th, 2018, 22:49
طرح هاشون پیوست میشه
دوست عزیز اگه نتونستی ایده ای که مد نظر داریو برسونی پس دیگه مقصر خودتی نه طراح و دلیلی نداره جنجال درست کنی
شما به نقاش میسپاری خونتو رنگ کنه 2 هفته بعد برمیگردی میبینی رنگ خونه به دل ننشسته.نقاش گناهی داره؟خب معلومه تا وقتی ایده خواسته تو دقیق بیان نکردی رنگ خونه و طرح لوگوت اونی که میخوای از آب در نمیاد
ایشون برای ما هم يه سفارش لوگو انجام داد.لوگو اول انصافا خیلی خوب بود اما به کار ما نمیخورد.مقصرم خودم بودم که توضیحاتم ناقص بود.لوگو دوم دقیقا همونی شد ک میخواستم.چون ایده مو این سری واضح بیان کردم.طراح که توی ذهن منو شما نیست.
طراحی یه پروژه دو طرفه ست.منم به اندازه طراح توی نتیجه کار نقش دارم
dynabanner.com
July 22nd, 2018, 13:45
طراحی لوگوتایپ آقای سورپرایز
http://s8.picofile.com/file/8332442492/mrs2.jpg
dynabanner.com
August 5th, 2018, 14:48
مدتی هست که اعتبار این تاپیک به اتمام رسیده.دوستان برای دریافت تعرفه و نمونه کارها در تلگرام در ارتباط باشن.
مدیران لطفا تاپیک رو ببندن