PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش الکسا ایران

mask-online
February 2nd, 2018, 12:06
با سلام خدمت دوستان
سایت ما رشد خوبی در الکسا هم جهانی هم ایران داشت که رتبه ایران نیز به 8000 تقریبا رسیده بود
متاسفانه در دو هفته اخیر رشد چشمگیری داشتیم و الکسا به شدت بالا رفته اما جهانی رو به کاهش هست
با توجه به آمار الکسا همه ورودی ما از ایران هست و تنها از گوگل ورودی داریم
دلیل این افزایش الکسا ایران چیست؟ چه راهی باید انجام بدیم؟

hamed7157
February 2nd, 2018, 23:35
با سلام.
بنده میتونم رتبتون را کاهش بدم
هم ایران و هم رتبه جهانی را
https://t.me/hiranpour

bakuryu
February 3rd, 2018, 09:20
توجه و نگرانیتون را به الکسا ندید دوست عزیز
الکسا معیار و ملاک نیست
خطا نسبت به مقدار واقعی دارد

Amlaaki
February 3rd, 2018, 11:02
الکسا اون الکسای ده سال پیش نیست عزیز !

کاملا پولی شده و در صورت خریدن پلن های... رتبه های ...

خوشبختانه وبمستران عزیز هم دارند به تدریج متوجه این موضوع میشوند .

Farid Saadat
February 3rd, 2018, 11:33
سلام،
الکسا منسوخ شده کلا بذاریدش کنار!
فقط افزونش رو نصب کنید تا سریع بتونید ببینید یک سایت تازه تاسیس هست یا قدیمی ( بر اساس گراف گزارش طولانی مدتش ) و بس!

با احترام.

ShirazSoft.com
February 12th, 2018, 06:01
سلام اگر الکسا منسوخ شده جایگزین آن چی هست؟
به هرحال باید یک جوری رتبه بندی داشته باشیم.

سلام،
الکسا منسوخ شده کلا بذاریدش کنار!
فقط افزونش رو نصب کنید تا سریع بتونید ببینید یک سایت تازه تاسیس هست یا قدیمی ( بر اساس گراف گزارش طولانی مدتش ) و بس!

با احترام.

Farid Saadat
February 12th, 2018, 10:06
سلام،
خیر جایگزینی وجود نداره.
اگر دنبال جایگزین هستید، الان شما افزونه ای مشابه تولبار الکسا از سایت دیگه ای نصب کردین روی مرورگرتون؟
الکسا اگر نصب کنید و خودتون برین داخل سایت طولانی مدت بمونید حتی خوبه برای رنکتون ولی بازهم افت خواهید کرد چون الکسا پولکی شده. اکانت هاشو بخرید یک هفته ای رنکتون عالی میشه.

با احترام.

bakuryu
February 12th, 2018, 10:06

رتبه بندی به این صورت که چند نفر در سایتتون آمدند درست نمیتونه باشه ، چون کاملا غیر واقعی میتونه باشه
برای معیار از کلمه های کلیدی که کار میکنید و با ابزارهایی مانند وبمستر میتونید استفاده کنید

ashkan.solutions
February 12th, 2018, 10:23
الکسا به شما تنها یک سری اطلاعات کلی و غیر دقیق رو میده - شما نباید کل معیار SEO وب سایتتون رو بذارین مطابق با اعداد و ارقام Alexa - همانطور که دوستان گفتن ابزارهایی مثل Alexa بیشتر برای کسب درامد هستند تا ارایه ی اطلاعات واقعی

شما باید از الکسا فقط برای دریافت اطلاعات کلی و وضعیت حدودی وب سایت خودتون استفاده کنید و نه بیشتر - ابزارهای گوگل خیلی بهتر عمل می کنن تا موارد مشابه

ShirazSoft.com
February 12th, 2018, 14:24
الکسا به شما تنها یک سری اطلاعات کلی و غیر دقیق رو میده - شما نباید کل معیار SEO وب سایتتون رو بذارین مطابق با اعداد و ارقام Alexa - همانطور که دوستان گفتن ابزارهایی مثل Alexa بیشتر برای کسب درامد هستند تا ارایه ی اطلاعات واقعی

شما باید از الکسا فقط برای دریافت اطلاعات کلی و وضعیت حدودی وب سایت خودتون استفاده کنید و نه بیشتر - ابزارهای گوگل خیلی بهتر عمل می کنن تا موارد مشابه

خب گوگل سیستم آنالیز را بسته حالا چطوری آنالیز کنیم؟
شما سرویس مشابه سراغ دارید که خدمات گوگل بدهد و بشه دقیق رتبه سایت را مشخص کرد؟

من مدتی هست یک سایت چندزبانه دارم واقعا برای آنالیز اطلاعات دچار مشکل شدم که بتونم برنامه ریزی دقیق داشته باشم.

live
February 12th, 2018, 15:53
با سلام.
بنده میتونم رتبتون را کاهش بدم
هم ایران و هم رتبه جهانی را
https://t.me/hiranpour
بعنوان کسی که سالها بهترین انجمن در حوزه کاری خودم رو تجربه کردم باید بگم که الکسا کلا با دامنه های ایران مشکل داره ، این مورد رو زمانی مشاهده کردم که برای یک سایت وبهاستینگ دامنه بین المللی تهیه کردم

در کل دامنه شما اگر ایرانی هم نباشه الکسا کلا مشکل داره و یه جورایی دنبال پوله ، همین الانم به سایتش مراجعه کنید به شما پیشنهاد خرید میده

ShirazSoft.com
February 12th, 2018, 18:34
خب
اگر پولی هست که وضعیت بهتر از این نمیشه.

Alireza2079
February 12th, 2018, 21:11
خب گوگل سیستم آنالیز را بسته حالا چطوری آنالیز کنیم؟
شما سرویس مشابه سراغ دارید که خدمات گوگل بدهد و بشه دقیق رتبه سایت را مشخص کرد؟

من مدتی هست یک سایت چندزبانه دارم واقعا برای آنالیز اطلاعات دچار مشکل شدم که بتونم برنامه ریزی دقیق داشته باشم.
سلام
ابزاری هست به اسم گوگل انالیتیکس
شما با این ابزار میتونید دقیق صفحه به صفحه سایتتون رو چک کنید حتی این که کاربران بیشتر در چه صفحاتی از سایت شما خارج شدند
و یا چه قدر موندن...
کلا قوی ترین سیستم آنالیز برای سایت هستش که پیشنهاد میدم بهتون!
در موردش تحقیق کنید اطلاعات جالبی پیدا میکنید

ShirazSoft.com
February 13th, 2018, 06:33
سلام
منم منظور از گوگل آنالیتیکس همون گوگل آنالیز بوده.
فکر می کنم تحریم باشیم.

سلام
ابزاری هست به اسم گوگل انالیتیکس
شما با این ابزار میتونید دقیق صفحه به صفحه سایتتون رو چک کنید حتی این که کاربران بیشتر در چه صفحاتی از سایت شما خارج شدند
و یا چه قدر موندن...
کلا قوی ترین سیستم آنالیز برای سایت هستش که پیشنهاد میدم بهتون!
در موردش تحقیق کنید اطلاعات جالبی پیدا میکنید

Farid Saadat
February 13th, 2018, 11:02
سلام
منم منظور از گوگل آنالیتیکس همون گوگل آنالیز بوده.
فکر می کنم تحریم باشیم.
سلام،
واقعا اینقدرا سخت نیست! یک هات اسپات شیلد نصب کنید رایگان هم هست! واقعا کار سختی نیست...

با احترام.

ShirazSoft.com
February 13th, 2018, 11:44
سلام
میشه راهنمایی کنید چطوری هات اسپات شیلد نصب کنیم.

Alireza2079
February 13th, 2018, 17:21
سلام
میشه راهنمایی کنید چطوری هات اسپات شیلد نصب کنیم.
همچین کار سختی نیست مثل نصب یک نرم افزار هستش و به راحتی نصب میشه

ShirazSoft.com
February 13th, 2018, 18:46
خب میشه لینک بدهید ببینم چی هست چطوریه
دقیقا کار آنالیز را انجام می دهد؟؟

همچین کار سختی نیست مثل نصب یک نرم افزار هستش و به راحتی نصب میشه

Farid Saadat
February 14th, 2018, 01:13
خب میشه لینک بدهید ببینم چی هست چطوریه
دقیقا کار آنالیز را انجام می دهد؟؟
سلام،
این نرم افزار اسم یک چیلتر شکن رایگان هست :| توسط اون می تونید به گوگل انالیتیکس دسترسی پیدا کنید و مشکل تحریم که فرمودید نخورید...

با احترام.

ShirazSoft.com
February 14th, 2018, 05:42
خب یعنی گوگل اینطوری تحریم نکرده که بازدید های ایرانی را شمارش نکنه؟

سلام،
این نرم افزار اسم یک چیلتر شکن رایگان هست :| توسط اون می تونید به گوگل انالیتیکس دسترسی پیدا کنید و مشکل تحریم که فرمودید نخورید...

با احترام.

delshad
February 14th, 2018, 13:12

نه عزیز جان یه فیلر شکن نصب کن وسلام فقط سایتش با ای پی ایران باز نمیشه با بازدید و اینا مشکل نداره

bakuryu
February 14th, 2018, 14:04

خیر ، خیالتون راحت ، مشکل تحریم ایران هست ، نه تحریم شما

javad312
February 14th, 2018, 23:20
الکسا دیگه مرجع خوبی برای اندازه گیری پیشرفت سایت نیست فقط در زمینه بررسی bounce rate میتونه مفید باشه الان مهمترین نکته جایگاه در صفحات گوگل هست

pay-
February 19th, 2018, 19:33
لطفا بفرمایید ورودی هاتون قبل و بعد از این تغییرات از کجا بودند؟

behrooz
February 20th, 2018, 00:26
یعنی در مورد آلکسا صحبت میکنید؟واقعا خندم گرفت.معتبر نیست؟ جل الخالق یعنی ستون های اعتبار وب جهانی جابجا شدن تو این چند صفحه
بهتر نیست اینو به زبان های مختلف تو شبکه های اجتماعی نشر بدیم تا جهانیان را هم آگاه کنیم؟ حیفه این دانش فقط دست ما باشه

technoserver.ir
March 1st, 2018, 10:07
با سلام خدمت دوستان
سایت ما رشد خوبی در الکسا هم جهانی هم ایران داشت که رتبه ایران نیز به 8000 تقریبا رسیده بود
متاسفانه در دو هفته اخیر رشد چشمگیری داشتیم و الکسا به شدت بالا رفته اما جهانی رو به کاهش هست
با توجه به آمار الکسا همه ورودی ما از ایران هست و تنها از گوگل ورودی داریم
دلیل این افزایش الکسا ایران چیست؟ چه راهی باید انجام بدیم؟

با سلام

در رابطه با سایت الکسا خوب بر خلاف ادعای برخی از دوستان باید گفت که این سایت معتبر می باشد و معیار رنک دادن به سایت شما نیز ترافیک ورودی به سایت شما می باشد.
برای ارتقا رتبه شما خوب راه های بسیاری وجود دارد که می بایست تمامی آن ها را برای بالا بردن ترافیک به کار ببندبد ولیکن شاید یکی از بهترین های آن ها تولید محتوا در سایت شما و بک لینک خوردن از سایت های متعدد می باشد.این کار نتیجه چشمگیری را برای شما خواهد داشت .
امیدوارم تونسته باشم به شما کمک کرده باشم