توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلاهبرداری درگاه باپال
refigh
February 2nd, 2018, 01:36
سلام
واقعا کلاهبرداری برخی درگاه ها و برخی افراد سودجو اینقدر زیاد شده که خدایش ادم روش نمیشه اینارو معرفی کنه چون واقعا کار تکراری و بی فایده ای شده 1 ماه قبل درگاه هستی پی که ادمینش از کاربران همین سایت است و الانم باپال تاپیک بخاطر این ردم دوستانیکه مثل بنده درگاه قانونی نمیتونن بگیرن و گیر چنین افراد کلاهبرداری نیفته
حدود 20 روز قبل تو سایت باپال عضو شدم و درخواست درگاه و کارمزد کردم ایشون گفتن کارمزد 2 درصد هستش مخالفتی با دادن درگاه بما نداشتن چون دیدم چند نفر دیگه هم از همین درگاه استفاده میکرد
بنده برای امتحان ایشون 50 هزار تومان تراکنش زدم ایشون بعد از تراکنش به هیچ عنوان جواب تیکت های بنده نمیدن و الان 20 روزه تسویه هم انجام ندادن
اسکرین شات ها بازگو همه چیز است
ادرس سایتش http://bapal.net
37506
37507
37508
almandata
February 2nd, 2018, 01:38
سایت وی پ ی ا ن بوده ؟
refigh
February 2nd, 2018, 01:55
سایت خودم خیر سی سی بوده
تیکت های منو میخونه جواب نمیده
با یوزر دیگه ثبت نام کردم 2 ساعته اومد درگاه تایید کرد
خیلی راحت سایتش رو باز گذاشته هر درگاه بخواهید میده ولی تسویه نمیزنه و جواب نمیده
mohsen1771
February 2nd, 2018, 08:32
سایت خودم خیر سی سی بوده
تیکت های منو میخونه جواب نمیده
با یوزر دیگه ثبت نام کردم 2 ساعته اومد درگاه تایید کرد
خیلی راحت سایتش رو باز گذاشته هر درگاه بخواهید میده ولی تسویه نمیزنه و جواب نمیده
این پولا خوردن نداره، این روزا همه بذار شدن، آهو خوشگلا شکار شدن
paypress
February 2nd, 2018, 15:10
دوست عزیز ارسال چنین تاپیکی در انجمن حتی اگر ادعای شما واقعی بوده باشه از لحاظ قاونی مجرم شناخته میشین و جرم سنگینی هم داره .
از شما خواهش میکنم به جای ایجاد چنین تاپیک هایی از طریق مراجع قضایی اقدام کنید .
۱ - کسب و کار غیر قانونی راه نندازید ( که در این صورت با بروز چنین مشکلاتی نمیتونین به پولتون برسید و در صورت شکایت هم محکوم میشید )
۲ - از شرکت های معتبر خدمات دریافت کنید .
۳ - در صورت بروز مشکلاتی از این قبیل حتما از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید .
در صورتی که فعالیت شما مغایر با قوانین ج ا ا یا قوانین با پال هست این سایت کاملا حق بستن حساب و حتی ارائه مدارک شما به مراجع قضایی رو داره و تا رسیدگی نهایی به پرونده شما حسابتون رو بلوکه کنه .
بالا عرض کردم اگه کسب و کارتون قانونیه از طریق پلیس فتا ( در وحله اول ) و بعدش از طریق دادسرا اقدام به شکایت کیفری کنید .
saeed1988m
February 2nd, 2018, 15:13
اینجا ایرانه دوست عزیز
نخوری خورده میشی...
ali1150
February 2nd, 2018, 15:30
خیلی شیک و مجلسی :|
refigh
February 2nd, 2018, 15:48
دوست عزیز ارسال چنین تاپیکی در انجمن حتی اگر ادعای شما واقعی بوده باشه از لحاظ قاونی مجرم شناخته میشین و جرم سنگینی هم داره .
از شما خواهش میکنم به جای ایجاد چنین تاپیک هایی از طریق مراجع قضایی اقدام کنید .
۱ - کسب و کار غیر قانونی راه نندازید ( که در این صورت با بروز چنین مشکلاتی نمیتونین به پولتون برسید و در صورت شکایت هم محکوم میشید )
۲ - از شرکت های معتبر خدمات دریافت کنید .
۳ - در صورت بروز مشکلاتی از این قبیل حتما از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید .
در صورتی که فعالیت شما مغایر با قوانین ج ا ا یا قوانین با پال هست این سایت کاملا حق بستن حساب و حتی ارائه مدارک شما به مراجع قضایی رو داره و تا رسیدگی نهایی به پرونده شما حسابتون رو بلوکه کنه .
بالا عرض کردم اگه کسب و کارتون قانونیه از طریق پلیس فتا ( در وحله اول ) و بعدش از طریق دادسرا اقدام به شکایت کیفری کنید .
درودبرشما
حرف شما کاملا درست
بنده با هر درگاه که کار میکنم از ابتدای کار قبل از ثبت نام نهایی میگم کارم چیه اگه با قوانین اون درگاه مقایرت داشته باشه و یا ادمین درگاه نخواد درگاه بده تو همون مرحله اول بما میگه میشه یا نمیشه
این شخص در ابتدای کار به بنده گفتن 2 درصد کارمزد میگیرن
و من بعد از جواب ایشون ثبت نام نهای کردم و از درگاه استفاده کردم
ایشون حتی نمیاد بگه به چه دلیل واریز انجام نمیدن
دوست عزیز ایشون به چندین سایت فروش س .س ک م و قیل تر شک ن درگاه دادن و سایتش هفته قبل قیل تر شد
قانونا ایشون هم نباید دامین جدید معرفی کنن نباید به چنین سایت های درگاه بدن
اگه راه اب چنین افراد رو باز کنیم مثل چندین درگاه دیگه که تو همین بخش تاپیک خورده میشه و چندین میلیون مردم خیلی راحت بالا میکشه
- - - Updated - - -
ضمنا تاپیک نزدم در مورد افراد *** و حرام خور مثل ادمین باپال صحبت کنیم تاپیک زدم سایر دوستان مراقب این شخص باشند
درگاه خیلی راحت میده ولی تسویه به هیچ وجه انجام نمیدن عکسهای صفحه اول ببینید الان 20 روزه تسویه نکردن