PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میخوام هاستینگ یاد بگیرم، با هزینه یاد میدین؟

iroo
February 1st, 2018, 17:09
سلام

میخوام 0 تا صد هاستینگ رو یاد بگیرم، با هزینه یادم میدید؟

از نحوه تهیه سرور و...

مجازی ساز ها و ... تنظیم سرور اختصاصی و مجازی و...

سی پنل، دایرکت ادمین، whmcs

و کلا هر چیزی که به هاستینگ مربوط میشه

اگر منابع می شناسید فارسی و... که دوره آموزشی (فیلم فارسی) باشه که بهتر

ممنون میشم راهنمائیم کنید

rayanagostar
February 1st, 2018, 17:15
یه سری فیلم های آموزشی هست تو سایتهایی مثل سون لرن که خیلی کامل آموزش میده

vpgroup
February 1st, 2018, 17:16
با سلام و احترام

مبحث هاستینگ تنها در هزینه کردن نیستش که بتونین صرفا با پرداخت مبلغی کاملا آن را فرا بگیرین . پیشنهاد بنده سرچ در گوگل و استفاده از تایپیک های همین انجمن میباشد.

موفق باشید

iroo
February 1st, 2018, 17:21
یه سری فیلم های آموزشی هست تو سایتهایی مثل سون لرن که خیلی کامل آموزش میده

همچین آموزشی در سون کردن نیست

NicCloud
February 1st, 2018, 17:24
در صورت نیاز در تماس باشید!
@Niccloud

iroo
February 1st, 2018, 17:26
در صورت نیاز در تماس باشید!
@Niccloud

پیام دادم توی تلگرام

:Hamed:
February 1st, 2018, 17:31
سلام ؛ وقت بخیر
به سایت سورس باران سر بزنید
با احترام.

almandata
February 1st, 2018, 17:40
به هیچ کس پول ندید برای یادگیری خودتون بشینید کار کنی بصورت تجربی ،هزینه یه سرور مجازی 10 تومنه و یه لایسنس کرکی بزنید روش

کامل یاد گرفتید شروع کنید به فعالیت هر جایی هم مشکل داشتید تاپیک بزنید راهنماییتون میکنن دوستان

mre
February 1st, 2018, 17:59
سلام
پیشنهاد می‌کنم تاپیک زیر رو حتما مشاهده کنید

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=9545

موفق باشید

a1994n1373
February 1st, 2018, 18:11
سلام . هیچ کلاس و دوره ی آموزش جای تجربه رو نمی گیریه . خودتون برین دنبالش . وقت بذارین به نتیجه میرسین .

bakuryu
February 1st, 2018, 18:33
پیشنهاد میکنم برای اینکار هزینه نکنید ، چون به اندازه هزینه یاد نمیگیرید ،
اگر از ابتدا وارد کار بشید و با مشکلات مواجه شید ، میتونید در همین انجمن سوالات را بپرسید و پله پله بسرعت جلو برید

M.Abooali
February 2nd, 2018, 21:25
اگر حوصله کافی برای حرفه ای شدن را دارید و قصد دارید یک کسب و کار حرفه ای در این زمینه باشید:

بخش آموزش کدباکس رو مشاهده کنید.

در غیر این صورت بله خوب میتوانید مثل فروش تر و بار به این کار نگاه کنید واردش بشید سوال بپرسید پیش برید دیتای خودتان و مشتری را بدید هوا ... یک هفت هشت تا برند عوض کنید و مثل گروه مشخصی از کاربران این انجمن جلو برید شاید روزی بتونید کلاه خوبی سر کسی بزارید و کسب درآمدی کنید شاید هم نتوانید و کل سرمایه را به باد بدهید.

اگر جزو این گروه قصد دارید باشید بهتره کلا وارد این کسب و کار نشوید.

Web-Hosting
February 2nd, 2018, 21:52
به نظرم به استعداد طرف هم ربط داشته باشه
اگه طرف واقعا استعداد خوبی داشته باشه
خواه و نا خواه یه چن با یه چن تا سایت بالا اوردنو ...
با همه چی آشنا میشه و یاد میگیره
+
من اصلا استفاده از روش آزمون و خطا رو پیشنهاد نمیکنم

hadizr
February 6th, 2018, 05:22
سلام
وایسین براتون برآورد هزینه کنم
1- زبان انگلیسی رو بفهمید ، بنویسید ، بخونید . دیگه حداقلش تو رشته ی خودتون زبان بلد باشین .

2- محدود به یک جا نباشید . یوتیوب و گوگل بهشت برینه برات .

3- حداکثرش یعنی خیلی بخواین هزینه کنین ماهانه 40 تومن بدین یه سرور مجازی 4 گیگ رم روش مجازی ساز نصب و سیستم عامل های مختلف نصب کنید و اونی که مد نظرتونه و میخواید یاد بگیرید روش اجرا کند . اگر هم سرعت اینترنت خوبی دارید و یه لپ تاپ مدل بالا با حداقل 8 گیگ رم دارید دیگه این 40 تومنو هزینه نکنید رو همون لپ تاپ کار کنید .

4- اصلا یکی از راه کارایی که میتونه سرعت پیشرفت جناب عالی رو سریع تر از دادن چند میلیون پول بی زبون به مراکز و یا اشخاص آموزش دهنده کنه ، یاد گرفتن پیا کردن جواب سوالات در گوگل و یوتیوب و دیگر سایت ها مثل stackoverflow هست . کلا لب کبلام این قسمت شما باید یاد بگیرین چطور سرچ کنید .

5- خودتون رو تست کنید اگه یک مطلب رو دو سه بار تست کردید رو سرور درست نشد و تو ذهن خودت گفتی ولش کن بدون این کار به دردت نمیخوره ( نظر شخصیه البته برای همه یکسان نیست ) . من خودم شخصا یه موضوع رو 1.5 سال دنبالش بودم تا پیداش کردم .

....

آقا هزینه هاش زیاده ، بخوام بگم یه 30 موزدی میشه اما اینا اساس و پایه ی هزینه هایی هست که باید کنی . اگه میتونی یا علی .

مهمترین فاکتور بلد بودن انگلیسیه ، انگلیسی بلد باشی 95 درصد راه رو رفتی . اون 5 درصدش هم تو اینترنت ریخته فقط میخواد پیداش کنی .

ashkan.solutions
February 11th, 2018, 14:12
مباحثی که شما نیاز دارید یاد بگیرید خیلی زیاد هستند و همانطور که تقریبا تمام دوستان خدمت شما گفتن هزینه کردن برای اینکه یک نفر به شما آموزش دهد اشتباه محض می باشد.

من بنا به تجربه ی شخصی پیشنهاد می کنم در حین کار آموزش ببینید. بهترین راهکار هم پیوستن به یکی از شرکت های میزبانی هستش. حالا من نمی دونم شما کدوم شهر ساکن هستید اما خیلی از شرکت های هاستینگ در تهران همیشه ی خدا در حال استخدام هستند. شما نهایت با ۱ سال کار در یک شرکت هاستینگ می توانید به دانش حداقلی برسید که در هر مبحثی با اندکی مطالعه و تحقیق می توانید به سطح خیلی خوبی از دانش دست یابید.

شما نیاز دارید اول یک دانش اولیه کسب کنید این دانش هم چون پیش زمینه ندارین خیلی سخت است که با مطالعه کسب کنید. نقطه ی شروع شما خیلی مهم است که می تواند از شرکت های هاستینگ باشد. ولی خوب بنا به شرایط شما ممکن است غیر ممکن باشد. اگر چنین موردی برای شما غیر ممکن است تنها راهکار عملی سرچ در گوگل و پیدا کردن فایل ها و ویدیوهای آموزشی رایگان است.

modireserver
February 11th, 2018, 14:43
سلام

تیکت خودتان را چک کنید پاسخ داده شد