ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در خصوص اکانت وریفای هتزنز

iroo
February 1st, 2018, 11:27
سلام و خسته نباشید

در خصوص عضویت در هتزنز و اکانتش سوالاتی داشتم، که در صورت نیاز و صلاح دید ممنون میشم راهنمائیم بفرمائید

1- هستند افرادی که اکانت هتزنز وریفای شده میفروشن، سوالم این هست که در صورتی که یک اکانت وریفای بشه و توسط هتزنز تائید بشه، میتونه مدت ها به کارش با اون اکانت ادامه بده، یا وسط کار میتونه دوباره وریفای بخواد، و .... میخوام به این برسم که اکانت وریفای شده خرید کنم، دیگه مشکلی نخواهم داشت؟

2- اکانت وریفای شده چند؟ چطوری تهیه کنم؟

3- میشه اکانت وریفای شده تهیه کنم، اما برای پرداختش از سرویس هایی مثل پیمنت 24 استفاده کنم که دیگه درگیر تهیه مستر کارت و پای پال و... نباشم؟

NicCloud
February 1st, 2018, 13:10
سلام و خسته نباشید

در خصوص عضویت در هتزنز و اکانتش سوالاتی داشتم، که در صورت نیاز و صلاح دید ممنون میشم راهنمائیم بفرمائید

1- هستند افرادی که اکانت هتزنز وریفای شده میفروشن، سوالم این هست که در صورتی که یک اکانت وریفای بشه و توسط هتزنز تائید بشه، میتونه مدت ها به کارش با اون اکانت ادامه بده، یا وسط کار میتونه دوباره وریفای بخواد، و .... میخوام به این برسم که اکانت وریفای شده خرید کنم، دیگه مشکلی نخواهم داشت؟

3- میشه اکانت وریفای شده تهیه کنم، اما برای پرداختش از سرویس هایی مثل پیمنت 24 استفاده کنم که دیگه درگیر تهیه مستر کارت و پای پال و... نباشم؟
1. برای اکانت وریفای شده حتما مدارکش هم دریافت کنید بعدا به مشکل نخورید!
2. این مورد رو در بخش درخواست سرویس بزنید!
3. بله میتونید

:Hamed:
February 1st, 2018, 13:24
سلام ؛ وقت بخیر
مورد اول : اگر مدارک تهیه کنید به مشکلی در آینده نمیخورید
مورد دوم : از دوستان در همین انجمن هم میتونید تهیه کنید
مورد سوم : بله
با احترام.

kiavaco
February 1st, 2018, 19:08
سلام و خسته نباشید

در خصوص سوال اولتون نه هتزنر به هیچ وجه مدارک دیگه ازتون نمیخواد اما فردی باشید که پرداخت از سورس غیر معتبر یا پرداخت ها با دیرکرد انجام بشه حساب یا لیمیت میشه یا کلا مدارک میخواند یا میبندن حسابتونو

در خصوص سوال دوم تاپیک ها ما هست میتونید درخواست بدید

در خصوص سوال سوم بله میتونید با پیمنت 24 پرداخت کنید و... فقط دقت کنید سورس معتبر باشه :x

موفق و پیروز باشید

:Hamed:
February 1st, 2018, 19:12
در خصوص سوال اولتون نه هتزنر به هیچ وجه مدارک دیگه ازتون نمیخواد اما فردی باشید که پرداخت از سورس غیر معتبر یا پرداخت ها با دیرکرد انجام بشه حساب یا لیمیت میشه یا کلا مدارک میخواند یا میبندن حسابتونو

در خصوص سوال دوم تاپیک ها ما هست میتونید درخواست بدید

در خصوص سوال سوم بله میتونید با پیمنت 24 پرداخت کنید و... فقط دقت کنید سورس معتبر باشه :x

موفق و پیروز باشید

سلام ؛ وقت بخیر
پیشنهاد من کیارش عزیز هس
با احترام.

bakuryu
February 1st, 2018, 20:01
دوست عزیز خودتون هم میتونید اکانت بسازید و وریفای کنید بدون اینکه هزینه کنید و شخص دیگه ای براتون انجام بده

پرداخت ها را دقت بفرمایید ، سرور وقتی میخرید کنسل نکنید بدون اینکه پرداخت کنید
این موارد رعایت کنید اکانتتون سالهای سال بدون مشکل میمونه

iroo
February 1st, 2018, 23:32
دوست عزیز خودتون هم میتونید اکانت بسازید و وریفای کنید بدون اینکه هزینه کنید و شخص دیگه ای براتون انجام بده

پرداخت ها را دقت بفرمایید ، سرور وقتی میخرید کنسل نکنید بدون اینکه پرداخت کنید
این موارد رعایت کنید اکانتتون سالهای سال بدون مشکل میمونه
چطوری میتونم این کار رو بکنم؟ مدارک میخواد

BAMPA
February 1st, 2018, 23:35

https://accounts.hetzner.com/signUp

با اطلاعات واقعی خودتون ثبتنام کنید ، پس از اتمام مراحل یه ایمیل براتون میاد که میگه مدارک ارسال کنید

اسکن پاسپورتتونو برای همون ایمیل ارسال کنید

اکانتتون وریفای میشه

iroo
February 1st, 2018, 23:41
https://accounts.hetzner.com/signUp

با اطلاعات واقعی خودتون ثبتنام کنید ، پس از اتمام مراحل یه ایمیل براتون میاد که میگه مدارک ارسال کنید

اسکن پاسپورتتونو برای همون ایمیل ارسال کنید

اکانتتون وریفای میشه

آخه میگن اکانت ایران قبول نمیکنه و...
میگن خطرناکه بعدا مشکل ساز میشه و...

BAMPA
February 1st, 2018, 23:48
آخه میگن اکانت ایران قبول نمیکنه و...
میگن خطرناکه بعدا مشکل ساز میشه و...

با مدارک و آدرس معتبر ایرانی ثبتنام و از سورس مطمئن پرداخت کنید بهتر از اینه که برید با مدارک فیک خارجی براتون اکانت ایجاد کنن

iroo
February 1st, 2018, 23:49
با مدارک و آدرس معتبر ایرانی ثبتنام و از سورس مطمئن پرداخت کنید بهتر از اینه که برید با مدارک فیک خارجی براتون اکانت ایجاد کنن

تا حالا سابقه داشته هتزنر ایران رو تحریم کنه و بگه چون ایرانی هستید خدمات نمیدیم؟

واینکه اگه بخوان بعدا گیر بدن، کلا جلوی سرور رو می بندن، یا فرصت میدن سرور رو جا بجا کنی؟

BAMPA
February 1st, 2018, 23:58
تا حالا سابقه داشته هتزنر ایران رو تحریم کنه و بگه چون ایرانی هستید خدمات نمیدیم؟

واینکه اگه بخوان بعدا گیر بدن، کلا جلوی سرور رو می بندن، یا فرصت میدن سرور رو جا بجا کنی؟

مطمئنا سرور رو درجا نمیبندن و تا موئد سررسید وقت میدن
ما الان توی یکی از اکانتامون که با هویت ایرانی باز شده حدود 10 تا سرور داریم، مشکلی نداشتیم

bakuryu
February 2nd, 2018, 10:42

پاسپورت خودتون یا پدر مادر برادر ..

هتزنر با ایران مشکلی نداره خوشبختانه