توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد تگ a در bootstrap
sasadi
February 1st, 2018, 03:34
سلام دوستان من از یک منو اماده استفاده میکنم وقتی روی منو dropdown کلیک میکنم منو باز میشه و وقتی که دوباره روی همان منو کلیک میکنم بسته میشه ولی بعد بسته شدن رنگ بک گراند dropdown نمیره ! چیکار کنم اگر روی خود منو dropdown هم کلیک کردم و بسته شد همرنگ بقیه منو ها بشه
نمونه اش کد لینک زیر رو ببینید
https://www.bootply.com/R0zDR7NMCM
sasadi
February 1st, 2018, 13:19
از دوستان کسی نمیدونه ؟ :-s
slashflash
February 1st, 2018, 13:31
سلام
.navbar-custom1 .nav > li > a:focus,
.navbar-custom1 .nav > li > a:hover,
.navbar-custom1 .nav > li.active > a {
background-color: #11bb11;
}
بخش بالا رو حذف کنید ، یا فقط خاصیت focus رو حذف کنید .
sasadi
February 1st, 2018, 14:03
سلام
.navbar-custom1 .nav > li > a:focus,
.navbar-custom1 .nav > li > a:hover,
.navbar-custom1 .nav > li.active > a {
background-color: #11bb11;
}
بخش بالا رو حذف کنید ، یا فقط خاصیت focus رو حذف کنید .
تشکر دوست عزیز مشکل حل شد
حالا نمیشه مثلا من اینو برای کل صفحه بنویسم و فقط برای .navbar-custom1 .nav نباشه ؟ مثلا برای اسلاید ها و ...
slashflash
February 1st, 2018, 14:12
تشکر دوست عزیز مشکل حل شد
حالا نمیشه مثلا من اینو برای کل صفحه بنویسم و فقط برای .navbar-custom1 .nav نباشه ؟ مثلا برای اسلاید ها و ...
شما در هر جایی که بخواید میتونید از این کد استفاده کنید فقط باید المان مربوطه رو سلکت کنید !
کد بالا اصلاً پیچیده نیست دوست عزیز لطفاً در گوگل جستجو کنید و css رو حدودی باهاش آشنا بشید .
مشکل شما اینه که با css آشنایی ندارید و میخواید تغییرات ایجاد کنید اگر وقتی که میذارید برای این تاپیک تا کسی بهتون پاسخ بده 1 ساعت وقت بذارید 100% آشنایی حدودی با css رو کسب میکنید که راحت مشکلاتتون برطرف میشه .