توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست لایسنس cxs.
asrhosting
January 31st, 2018, 08:53
با سلام و احترام
یک لایسنس یک ماهه cxs نیاز هست لطفا از دوستان آفر خودشون رو ارسال کنند .
نیاز به سیستم های لایسنس نیست .
با تشکر فراوان .
amirizadi
January 31st, 2018, 11:44
با سلام
1 ماهه 50.000 تومان
لایف تایم 270.000 تومان
Yas-Host
February 1st, 2018, 08:06
باسلام.
اورجینال و قانونی ارائه می شود + در صورت نیاز کانفیگ توسط خود تیم configserver.com نیز درخواست داده می شود.
لایف تایم (فعال سازی بر روی آی پی) .
260هزارتومان.
موفق و پیروز
novin-web
February 1st, 2018, 12:08
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
لایسنس انتی شل CXS
قابلیت تغییر ای پی : بله
پشتیبانی : بله
بروزرسانی : بله
نصب رایگان : خیر
قیمت یکباره: 299 تومان
سفارش (http://www.novinhost.org/client/cart.php?gid=8)
با سلام و احترام
یک لایسنس یک ماهه cxs نیاز هست لطفا از دوستان آفر خودشون رو ارسال کنند .
نیاز به سیستم های لایسنس نیست .
با تشکر فراوان .
سلام
بصورت لایف تایم و قانونی 200 هزارتومان بدون هزینه های جانبی و ...
خیلی از همکاران از ما تهیه کردند که به شما افر داده اند
درصورت نیاز به بخش فروش تیکت بزنید
نصب و کانفیک بصورت رایگان توسط ما یا ارائه دهنده لایسنس
با تشکر
majidisaloo1
February 1st, 2018, 14:28
سلام
بصورت لایف تایم و قانونی 200 هزارتومان بدون هزینه های جانبی و ...
خیلی از همکاران از ما تهیه کردند که به شما افر داده اند
درصورت نیاز به بخش فروش تیکت بزنید
نصب و کانفیک بصورت رایگان توسط ما یا ارائه دهنده لایسنس
با تشکر
با سلام و احترام
جناب حسینی با تمام احترامی که برای شما قائل هستم حرفتون کاملا غیر حرفه ای بوده و درست نیست که هیچ زشت به نظر میرسد . . .
با سپاس
عیسی لو
company_hosting
February 1st, 2018, 14:43
با سلام و احترام
جناب حسینی با تمام احترامی که برای شما قائل هستم حرفتون کاملا غیر حرفه ای بوده و درست نیست که هیچ زشت به نظر میرسد . . .
با سپاس
عیسی لو
سلام
شما برای تماس با جناب حسینی میتوانید با ایشون در تماس باشید یا پیام خصوصی بدهید به ایشان اعلام کنم
درمورد صحبت بنده هم واقعیت بود اگر به کسی برمیخورد خودش از طریق پیام خصوصی اعلام کند
نیاز به طرفداری شما نمیباشد و این حرف میتوانستید در پیام بزنید که بنوعی انتقاد باشد نه اینکه در پست اعلام کنید ، ایا کار شما درست است اگر انتقاد کردید ؟
شما مشخص قصد داشتید اما بنده قصد اطلاع رسانی به درخواست دهنده داشتم
با تشکر
NicCloud
February 1st, 2018, 14:55
باسلام.
اورجینال و قانونی ارائه می شود + در صورت نیاز کانفیگ توسط خود تیم configserver.com نیز درخواست داده می شود.
لایف تایم (فعال سازی بر روی آی پی) .
260هزارتومان.
موفق و پیروز
با سلام ، پیشنهاد میکنم از جناب سنجری تهیه کنید
majidisaloo1
February 1st, 2018, 14:56
سلام
شما برای تماس با جناب حسینی میتوانید با ایشون در تماس باشید یا پیام خصوصی بدهید به ایشان اعلام کنم
درمورد صحبت بنده هم واقعیت بود اگر به کسی برمیخورد خودش از طریق پیام خصوصی اعلام کند
نیاز به طرفداری شما نمیباشد و این حرف میتوانستید در پیام بزنید که بنوعی انتقاد باشد نه اینکه در پست اعلام کنید ، ایا کار شما درست است اگر انتقاد کردید ؟
شما مشخص قصد داشتید اما بنده قصد اطلاع رسانی به درخواست دهنده داشتم
با تشکر
با سلام
کسی که میاد همکارانش رو صحیح یا ناصحیح اونطور زیر سوال میبره باید هم همینطور در عموم اعلام بشه که کارش درست نبوده . . .
کاره نا درست نادرست است حالا حسینی یا من یا هر کسه دیگه فرقی ندارد .
وقتی شما همکاران و مشتری های خودتون رو به پوست شاید بی ارزش تر از خیار به فروش میرسانید امید واریم که اطلاعات مشتریانتان را به امانت پیش خود نگاه دارید چون به شما اعتماد کرده اند . . .
از طرف دیگه 4 نفر اینجا قبل از شما پست داشته بر فرض مثال شما دارید دروغ میگید به غیر از اخلاقیات بخواهیم در نظر بگیم ، هیچ یک نباید طبق استدلال شما شکایتی بکنند . اگر اینطور باشه همه ادعا خواهند کرد و چون ادعاست و کسی رو نمیگیره نباید هم اعتراضی بکنند و شما به بلوف هایتان باید ادامه بدید در این شرایط؟ منظور از بلف در زمانی است که هیچ یک از این 4 عزیز از شما سرویس نداشته باشند و شما لاف آن را زده باشید .
نیازی نیست با آقای حسینی در ارتباط باشیم چندین سال است که کاری به کارشان نداریم و صرفا جهت اینکه بخواهیم به صنف خودمون احترام بگذاریم اعلام نظر کردم.
company_hosting
February 1st, 2018, 15:20
با سلام
کسی که میاد همکارانش رو صحیح یا ناصحیح اونطور زیر سوال میبره باید هم همینطور در عموم اعلام بشه که کارش درست نبوده . . .
کاره نا درست نادرست است حالا حسینی یا من یا هر کسه دیگه فرقی ندارد .
وقتی شما همکاران و مشتری های خودتون رو به پوست شاید بی ارزش تر از خیار به فروش میرسانید امید واریم که اطلاعات مشتریانتان را به امانت پیش خود نگاه دارید چون به شما اعتماد کرده اند . . .
از طرف دیگه 4 نفر اینجا قبل از شما پست داشته بر فرض مثال شما دارید دروغ میگید به غیر از اخلاقیات بخواهیم در نظر بگیم ، هیچ یک نباید طبق استدلال شما شکایتی بکنند . اگر اینطور باشه همه ادعا خواهند کرد و چون ادعاست و کسی رو نمیگیره نباید هم اعتراضی بکنند و شما به بلوف هایتان باید ادامه بدید در این شرایط؟ منظور از بلف در زمانی است که هیچ یک از این 4 عزیز از شما سرویس نداشته باشند و شما لاف آن را زده باشید .
نیازی نیست با آقای حسینی در ارتباط باشیم چندین سال است که کاری به کارشان نداریم و صرفا جهت اینکه بخواهیم به صنف خودمون احترام بگذاریم اعلام نظر کردم.
سلام
پس شما ابتدا انتقاد کردن یاد بگیرید و مطمئن بشوید با چه کسی صحبت میکنید بعد اسم از کسی و شخصی ببرید و ...
بنده انقدر جرات دارم و اجازه این مورد را از گروه جناب حسینی گرفتم اگر کسی بخواهم معرفی کنم با نام معرفی میکنم و بصوت ومشخص حرفم بزنم
شما اگر تمایل به افر دادن داشتید خب پست میداد اگر در توان نداشتید ، با اسم بردن هدف شما مشخص است از بیان اون موارد که شما مثلا خواستید طرفداری کنید از بقیه دوستان
درمورد بلوف زدن در پست دوم به شما گفتم هدفم چه بوده و شما متاسف باشید که این خیال پردازی شما است که با این شدت، تفکر خود را مینویسید و بیان میکنید بدون این که طرف مقابل بشناسید یا اسم اون شخص ، مجدد تفکر کنید ،این انتقاد نیست و نخواهد بود
کمی تفکر و بعد بیان نیاز هر شخص و متعصب در هر صنف است که از بیان (بلوف ،خیار ، ادعا ، امانت اطلاعات مشتریان ) خودداری کند که هدفی نداشته باشد
من با شما صحبت کردم شما از دیگران صحبت کنید و قاضی یکطرفه رفتن در بیان مشخص است اما برای که و کجا نامعلوم
در مورد صنف ، احترام گذاشتن به این معنی است که انتقاد در عموم کنید ؟ یا بیان یا نشان از حضور یا ....
و در آخر نوشتید که با اقای حسینی چندین سال کاری به کارشان ندارم مجدد مشخص چه دیدی دارید که به این شکل بیان میکنید ان هم به من که همکارشان هستم
گذشته شما با ایشان یا دیگران دوستان ربطی به بنده ندارد اما شکل جدید و جالبی برای بیان بود
majidisaloo1
February 1st, 2018, 15:37
پس شما ابتدا انتقاد کردن یاد بگیرید و مطمئن بشوید با چه کسی صحبت میکنید بعد اسم از
کسی و شخصی
ببرید و ...
آقای حسینی نه گروه آقای حسینی فرقی ندارد و ایشان باید روی گفته های شما نظارت داشته باشند و نیروشون رو توجیه بکنند که شخصیت بقیه فروشنده ها رو زیر سوال نبرید با گفته هاتون
بنده انقدر جرات دارم و اجازه این مورد را از گروه جناب حسینی گرفتم اگر کسی بخواهم معرفی کنم با نام معرفی میکنم و بصوت ومشخص حرفم بزنم
ارتباطی به جرات ندارد ، هر کس جرات بی احترامی به حقوق بقیه رو میده رو بهش نمیگن جرات باد بگیرید که حقوق بقیه رو تضییع نکنید .
شما اگر تمایل به افر دادن داشتید خب پست میداد اگر در توان نداشتید ، با اسم بردن هدف شما مشخص است از بیان اون موارد که شما مثلا خواستید طرفداری کنید از بقیه دوستان
انقدر تجربه و مشتری داریم که نه نیاز به آفر دادن های مفت و رایگان داریم و هم قدرت مالی انجامش را داریم . همونطور که دیدید اصلا به اینکه چرا آفر دادید یا اینکه کم دادید یا زیاد دادید اشاره ای نکردم به خودتون مربوطه ولی گفته شما توهین به بقیه افرادی است که آفر داده اند . این کار اینجا اتفاق افتاده فردا زیر پست هایی که ما آفر میدیم هم به وجود میاد و اسمش رو میگذارید جرات . . .
درمورد بلوف زدن در پست دوم به شما گفتم هدفم چه بوده و شما متاسف باشید که این خیال پردازی شما است که با این شدت، تفکر خود را مینویسید و بیان میکنید بدون این که طرف مقابل بشناسید یا اسم اون شخص ، مجدد تفکر کنید ،این انتقاد نیست و نخواهد بود
کمی تفکر و بعد بیان نیاز هر شخص و متعصب در هر صنف است که از بیان (بلوف ،خیار ، ادعا ، امانت اطلاعات مشتریان ) خودداری کند که هدفی نداشته باشد
من با شما صحبت کردم شما از دیگران صحبت کنید و قاضی یکطرفه رفتن در بیان مشخص است اما برای که و کجا نامعلوم
در مورد صنف ، احترام گذاشتن به این معنی است که انتقاد در عموم کنید ؟ یا بیان یا نشان از حضور یا ....
و در آخر نوشتید که با اقای حسینی چندین سال کاری به کارشان ندارم مجدد مشخص چه دیدی دارید که به این شکل بیان میکنید ان هم به من که همکارشان هستم
گذشته شما با ایشان یا دیگران دوستان ربطی به بنده ندارد اما شکل جدید و جالبی برای بیان بود
همانطور که به شما گفته شد ، اشتباه اشتباهه اصلا حسینی و عیسی لو یا هر کسه دیگر فرقی ندارد .
با گذشته خودم و حسینی کاری ندارم و اولشم گفتم احترامی که قائلم پس بحث گذشته رو نمیخوام به پیش بکشم و اصلا یادم نمیارم که چی بوده و چی نیست .
در مورد اینکه در عموم انتقال کردم بدین دلیل است که شما نیز در عموم این مورد را مطرح کردید پس باید در عموم جواب میگرفتید همونطور که دارید در عموم به من جواب میدید .
وقتی چیزی را میگید و به خودتون جرات میدید در عموم آن را مطرح بکنید پس باید منتظر جرات بقیه هم باشید که در عموم به شما و گروه شما بخواهند جواب بدهند .
تمام گفته های بنده از حرف های خودتون است و کماکان حرفتون رو کاملا ناپسند میدانم و اگر به تشکر های زیر پست نگاه بکنید بقیه تشکر کرده اند که به غیر از یک فرد بقیه رو نمیشناسم .
قبل اینکه کسی به حساب شما رسیدگی بکند ، خودتان به حساب خودتان برسید ببینید چند چند هستید و حرفی که میزنید درست است یا خیر ...
Amlaaki
February 1st, 2018, 15:44
خوبه والا یک جا ما نیومدیم به کسی گیر بدیم یکی دیگه جامون گیر داد :d
اوس کریم رحمتتو ...
majidisaloo1
February 1st, 2018, 15:51
خوبه والا یک جا ما نیومدیم به کسی گیر بدیم یکی دیگه جامون گیر داد :d
اوس کریم رحمتتو ...
گیر ندادم بلکه بهشون اعلام کردم که کارشون درست نبود میتونستند اصلاح بکنند و پیام خصوصی بدهند که پستم رو حذف بکنم اما سعی میکنند حرفشون رو ازش دفاع بکنند .
company_hosting
February 1st, 2018, 16:08
آقای حسینی نه گروه آقای حسینی فرقی ندارد و ایشان باید روی گفته های شما نظارت داشته باشند و نیروشون رو توجیه بکنند که شخصیت بقیه فروشنده ها رو زیر سوال نبرید با گفته هاتون
ارتباطی به جرات ندارد ، هر کس جرات بی احترامی به حقوق بقیه رو میده رو بهش نمیگن جرات باد بگیرید که حقوق بقیه رو تضییع نکنید .
انقدر تجربه و مشتری داریم که نه نیاز به آفر دادن های مفت و رایگان داریم و هم قدرت مالی انجامش را داریم . همونطور که دیدید اصلا به اینکه چرا آفر دادید یا اینکه کم دادید یا زیاد دادید اشاره ای نکردم به خودتون مربوطه ولی گفته شما توهین به بقیه افرادی است که آفر داده اند . این کار اینجا اتفاق افتاده فردا زیر پست هایی که ما آفر میدیم هم به وجود میاد و اسمش رو میگذارید جرات . . .
همانطور که به شما گفته شد ، اشتباه اشتباهه اصلا حسینی و عیسی لو یا هر کسه دیگر فرقی ندارد .
با گذشته خودم و حسینی کاری ندارم و اولشم گفتم احترامی که قائلم پس بحث گذشته رو نمیخوام به پیش بکشم و اصلا یادم نمیارم که چی بوده و چی نیست .
در مورد اینکه در عموم انتقال کردم بدین دلیل است که شما نیز در عموم این مورد را مطرح کردید پس باید در عموم جواب میگرفتید همونطور که دارید در عموم به من جواب میدید .
وقتی چیزی را میگید و به خودتون جرات میدید در عموم آن را مطرح بکنید پس باید منتظر جرات بقیه هم باشید که در عموم به شما و گروه شما بخواهند جواب بدهند .
تمام گفته های بنده از حرف های خودتون است و کماکان حرفتون رو کاملا ناپسند میدانم و اگر به تشکر های زیر پست نگاه بکنید بقیه تشکر کرده اند که به غیر از یک فرد بقیه رو نمیشناسم .
قبل اینکه کسی به حساب شما رسیدگی بکند ، خودتان به حساب خودتان برسید ببینید چند چند هستید و حرفی که میزنید درست است یا خیر ...
گویا شماکم سن سالید که بحث ادماه میدهید و به خودتان حق بر حق
که قاضی باشید قضاوت کنید ، دخالت کنید ، رای بدهید اسم ببرید بدون داشتن هیچ یک از این موارد
دلیل این موارد
1 شما از اقای حسینی اسم میبرید بعد میگوید این شخش یا ان شخص یا من یا ... در پست قبل صحبت کردم حرف از دیگران میزنید بعد از اسم بردن برای توجبه
2 اینجا پست فروش است نه انتقاد شخصی یا عمومی که به خود حق میدهید تا انتقاد کنید که همه موارد اعلام میکنید که بر حقید اگر میدانید حق چیست باید بدانید در کجاست یا جایش کجاست ،
3 دیگران تشکر کردند شما خوشحال شدید منم تشکر کنم بیشتر خوشحال بشوید
4 میگید با گذشته کاری ندارم اما در این پست مجدد تکرار میکنم به من مربوط نیست پس چرا اسم می برید اگر گذشته ی بوده ؟ که میگید نمیخام پیش بکشم چه حرفیه ؟ شما که میگید بر حقید ... چه ربطی داشت ، شما اگر میتوانید از من انتقاد بکنید نه بازی با کلمات با اسم دیگران ، اخرش کجا به چی میخواهید برسید ؟
من متوجه نشدم از کجا به کجا رفتید ، دور بزنید یک نگاهی بندازید
اول کار اسم میبرید
بعدش اسم جمع و دیگران قاطی میکنید برای بزرگ کردن تغییر جهت
بعد حرف از صنف ، شما سخنگوی صنفید ؟ خیار ، بلوف اینها چیه ؟ انتقاد کجا رفت ؟
بعد شما میگید اقای حسینی نه گروه حسینی ....
جناب حسینی هیچ زمان از کاربران خود اسمی نبردند در این چند سال ، اما شما اسامی در سایت خود داشتید برای چه بودند ؟ اسامی ارگانی .... منظورم ؟ برای بزرگ کردن شما ؟
شما هدفی دارید ان را در یک پیام خصوصی میتوانستید اعلام کنید
من یک جمله نوشتم چون درست و حقیقت داشت (
خیلی از همکاران از ما تهیه کردند ... ) اکی شما حق گفتید در عالم غیب ، حق با شما است و ادامه بدهید و شما به اخرش گویا فکر نکردید ادامه دادید
از مدیران درخواست دارم این پست ها حذف بشوند ، چون سر تهش معلوم نیست و گویا ایشون دنبال پیداکردن مرید هستند یا افزایش تشکر یا بزرگ کردن خودن با بحث کردن
با تشکر
- - - Updated - - -
گیر ندادم بلکه بهشون اعلام کردم که کارشون درست نبود میتونستند اصلاح بکنند و پیام خصوصی بدهند که پستم رو حذف بکنم اما سعی میکنند حرفشون رو ازش دفاع بکنند .
گویاشما نمی توانستید
یا حق خودت نظری بر بنده بر حقت بکن
majidisaloo1
February 1st, 2018, 17:15
گویا شماکم سن سالید که بحث ادماه میدهید و به خودتان حق بر حق
که قاضی باشید قضاوت کنید ، دخالت کنید ، رای بدهید اسم ببرید بدون داشتن هیچ یک از این موارد
دلیل این موارد
1 شما از اقای حسینی اسم میبرید بعد میگوید این شخش یا ان شخص یا من یا ... در پست قبل صحبت کردم حرف از دیگران میزنید بعد از اسم بردن برای توجبه
2 اینجا پست فروش است نه انتقاد شخصی یا عمومی که به خود حق میدهید تا انتقاد کنید که همه موارد اعلام میکنید که بر حقید اگر میدانید حق چیست باید بدانید در کجاست یا جایش کجاست ،
3 دیگران تشکر کردند شما خوشحال شدید منم تشکر کنم بیشتر خوشحال بشوید
4 میگید با گذشته کاری ندارم اما در این پست مجدد تکرار میکنم به من مربوط نیست پس چرا اسم می برید اگر گذشته ی بوده ؟ که میگید نمیخام پیش بکشم چه حرفیه ؟ شما که میگید بر حقید ... چه ربطی داشت ، شما اگر میتوانید از من انتقاد بکنید نه بازی با کلمات با اسم دیگران ، اخرش کجا به چی میخواهید برسید ؟
من متوجه نشدم از کجا به کجا رفتید ، دور بزنید یک نگاهی بندازید
اول کار اسم میبرید
بعدش اسم جمع و دیگران قاطی میکنید برای بزرگ کردن تغییر جهت
بعد حرف از صنف ، شما سخنگوی صنفید ؟ خیار ، بلوف اینها چیه ؟ انتقاد کجا رفت ؟
بعد شما میگید اقای حسینی نه گروه حسینی ....
جناب حسینی هیچ زمان از کاربران خود اسمی نبردند در این چند سال ، اما شما اسامی در سایت خود داشتید برای چه بودند ؟ اسامی ارگانی .... منظورم ؟ برای بزرگ کردن شما ؟
شما هدفی دارید ان را در یک پیام خصوصی میتوانستید اعلام کنید
من یک جمله نوشتم چون درست و حقیقت داشت (
خیلی از همکاران از ما تهیه کردند ...
) اکی شما حق گفتید در عالم غیب ، حق با شما است و ادامه بدهید و شما به اخرش گویا فکر نکردید ادامه دادید
از مدیران درخواست دارم این پست ها حذف بشوند ، چون سر تهش معلوم نیست و گویا ایشون دنبال پیداکردن مرید هستند یا افزایش تشکر یا بزرگ کردن خودن با بحث کردن
با تشکر
- - - Updated - - -
گویاشما نمی توانستید
یا حق خودت نظری بر بنده بر حقت بکن
وقتم حیف این است که بخوام بهتون جواب بدم
مغلطه نکنید و به بچه بازی خودتون ادامه بدهید .
خودتون میگید گذشته بعد میگید چرا از گذشته جرف میزنید اول تکلیف خودت رو با خودت روشن بکن
وقت جواب دادن بهتون رو ندارم و وقت مطالعه همه اون ها رو هم نداشتم و نخوندم و به چند خط اول بسنده کردم .
آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند . سعی کنیم حداقل بشیم جزء اون کسایی که نمیدونن و میدونن که نمیدونن که بتونن لنگون لنگون جرکشون رو از پل بکشند بیرون.
کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودش رو به خواب زده خیر .
موفق باشید .
company_hosting
February 1st, 2018, 17:41
گیر ندادم بلکه بهشون اعلام کردم که کارشون درست نبود 1 میتونستند اصلاح بکنند و پیام خصوصی بدهند که پستم رو حذف بکنم اما سعی میکنند حرفشون رو ازش دفاع بکنند .
وقتم حیف این است که بخوام بهتون جواب بدم
مغلطه نکنید و به بچه بازی خودتون ادامه بدهید .
خودتون میگید گذشته بعد میگید چرا از گذشته جرف میزنید اول تکلیف خودت رو با خودت روشن بکن
وقت جواب دادن بهتون رو ندارم و وقت مطالعه همه اون ها رو هم نداشتم و نخوندم و به چند خط اول بسنده کردم .
2 آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند . سعی کنیم حداقل بشیم جزء اون کسایی که نمیدونن و میدونن که نمیدونن که بتونن لنگون لنگون جرکشون رو از پل بکشند بیرون.
کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودش رو به خواب زده خیر .
موفق باشید .
در باب این جمله (وقتم حیف این است که بخوام بهتون جواب بدم)
اگر اولش به اخرش فکر نکنی ، اخرش به شروعش یا اولش حتما فکر میکنی
1 پس می دانستید که میتوانستید اما از من انتظار !!!!!!!!!!! داشتید اطلاح کنم پیام بدم ، چاه مكن بهر كسی اول خودت، دوم كسی (http://www.beytoote.com/fun/proverb/wells-lack-yourself-second.html)
2 در جای عمل ،حرف زده شد ، بعد از حرف باز هم جا خالی
سخن دان داند در کجا و از کجا شروع کند و در پایان به کجا رود و با چه پایان دهد
من شخصا نگرفتم
تو چه دانی که گویی :
انتقاد بود بگو
توهین بود بگو
اموزش بود بگو
اعلام حضور بود بگو
چه بود که خودت دانی که فقط خودت میدانی ...
پست فروش و درخواست بود بکجا بردیم رفتیم
xphost
February 1st, 2018, 18:55
درود
جناب سنجری جزو معدود افرادی هستند در این انجمن که کارشون رو بلد هستند
و هم قیمت مناسب رو بهتون پیشنهاد میدن هم کیفیت نصب و کانفیگشون بی نظیر
پیشنهاد منم yasit.ir هستش
خب الان که چی مثلا این جمله؟
اقا اصلا شما صاحب کل هاستینگای ایرانی ، اصلا همه مدیرای هاستینگ زیر دست شما ! خیالتون راحت میشه اینجوری؟
حالا دوتا همکار اومدن به ایشون اعتماد کردن و رو حساب همکاری اومدن از ایشون دوتا سرویس گرفتن باعث شدن ایشون توهم بزنن که ...
استارتر محترم لطفا برید از ایشون لایسنس تهیه کنید تا بیشتر از این سعی نکنن به هر روش و به هر نحوی شده خودشونو بزرگ (شما بخونید تو خالی) نشون بدن و مشتری جذب کنن
زشته
باور کنید زشته
یکم شان خودتونو حفظ کنید ، ما که همکاریم هیچ یه نفر از بیرون بیاد این چیزا رو از یه به اصطلاح هاستینگ ببینه فکر میکنه همه مدیران هاستینگ دچار همچین جریانی هستن
قصد بحث هم ندارم اصلا تایمش رو هم نداریم اما حداقل وقتی یه جمله اشتباهی میگید قبول کنید اینقدر توجیه نکنید و بخاطرش بیشتر خودتونو خراب نکنید...
Amlaaki
February 1st, 2018, 21:39
بیخیال داداش .
از قدیم گفتن : وای به روزی که گدا معتبر شود... حکایت بعضی ازین ندید پدیداس .
M.Abooali
February 2nd, 2018, 00:57
قیمشت 60$ هست. طبیعتا لایسنس روز براتون کمتر از 300 تومان نخواهد بود مگر دوستان از قبل لایسنس داشته باشند و کرایه بدهند. اگر با این قیمت خواستید از کدباکس میتوانید خرید کنید.
(صرفا برای اینکه پستم خلاف قوانین انجمن نباشه و قیمت و آفر حساب بشود).
ضمنا توصیه می کنم پولتون را برای این محصول بی ارزش دور نریزید چون عملا به سادگی قابل دور خوردن هست و در اصل کارکرد خاصی نداره شما با کمی دانش خودتان میتونید کار اون رو انجام بدهید جای اینکه منابع سرور را درگیر اون کیند و پولتون هم خرجش کنید.
---
در خصوص جناب حسینی، مثلا ما از ایشون سرور داریم با افتخار. البته قطعا دلیلش این نیست که مثلا امکان خرید دایرکت از دیتاسنترها رو نداریم یا این که قرار باشه ما رو زیر مجموع ایشان حساب کنید.
این فقط بیزنس هست.
ما از بیش از 10 همکار مختلف خرید محصول داریم در حالی که خیلی هاش دایرکت از دیتاسنتر هم خرید داریم مثلا ما چند سرور OVH و Hetzner نزد ایشان داشتیم (برخیش هنوز فعالن). درست در شرایطی که خودمان مستقیم چندین سرور از دیتاسنتر های نامبرده داریم و همینطور چندین سرور نزد همکاران دیگر از همین دیتاسنترها.
به نظرم این حق ایشان است که روی موفقیت خودشان در جلب اعتماد بنده یا دیگر همکاران تبلیغات کنند.
--
در مقابل جناب عیسی لو، شما تجربیات خوبی دارید، راستش من از دور همیشه نظاره گر عملکرد همکاران مختلف هستم، حدود 2 سالی هست که آنلاین سرور و شما زیر ذره بین بنده هستید قطعا بدون این که بدانید ;)
شما یک کسب و کار موفق دارید، بهتره برای موفقیت بیشتر بیزنس کنید با همه همکاران نه جنگ.
فکر کنم طرفین بهتره به این فکر کنند که برای دیگران الگو باشند نه عبرت.
=== تاپیک فروش هست اگر نه مفصل در باب علت مزخرف بودن CXS با مستندات علمی صحبت می نمودم چون من کلا کارم بیشتر همون بحث علمی و فنی هست تا فروش :78:
majidisaloo1
February 2nd, 2018, 19:05
به نظرم این حق ایشان است که روی موفقیت خودشان در جلب اعتماد بنده یا دیگر همکاران تبلیغات کنند.
--
در مقابل جناب عیسی لو، شما تجربیات خوبی دارید، راستش من از دور همیشه نظاره گر عملکرد همکاران مختلف هستم، حدود 2 سالی هست که آنلاین سرور و شما زیر ذره بین بنده هستید قطعا بدون این که بدانید ;)
شما یک کسب و کار موفق دارید، بهتره برای موفقیت بیشتر بیزنس کنید با همه همکاران نه جنگ.
فکر کنم طرفین بهتره به این فکر کنند که برای دیگران الگو باشند نه عبرت.
درود بر شما
ما کاری نداریم که نخواهند تبلیغ بکنند اما خراب کردن همکار منظور بنده است
برای مثال من بیام بگم که وهاب آنلاین مشتری ماست مشکلی ندارد اما بگیم مثلا ایران هاست که همکار است مشتری ماست تفاوت بسیار زیادی دارد
وهاب آنلاین فیلد کاریش طراحی است ولی ایران هاست کارش هاستینگه لذا خراب کردن همکار است .
وگرنه شما به لیست مشتریان ما داخل سایتمون بروید نمونه مشتریانمان را قرار دادیم و این اصلا چیز عجیبی نیست اما باقرار دادن آن اقدام به خراب کردن ایشون یا همکاران رو نداشتیم اما چیزی که فرمودند همین کاربرانی که به شما آفر دادند از ما میگیرند و میدند به شما اصلا حرف خوب و قشنگی نیست که بخواد بهش افتخار بشه و ازش دفاع بشه .
خوشحالم که تونستیم با فعالیتی که داشتیم ناخودآگاه زیره نگاه تیزبین شما باشیم
با سپاس
عیسی لو
farmanrava
February 2nd, 2018, 23:30
درود بر شما
ما کاری نداریم که نخواهند تبلیغ بکنند اما خراب کردن همکار منظور بنده است
برای مثال من بیام بگم که وهاب آنلاین مشتری ماست مشکلی ندارد اما بگیم مثلا ایران هاست که همکار است مشتری ماست تفاوت بسیار زیادی دارد
وهاب آنلاین فیلد کاریش طراحی است ولی ایران هاست کارش هاستینگه لذا خراب کردن همکار است .
وگرنه شما به لیست مشتریان ما داخل سایتمون بروید نمونه مشتریانمان را قرار دادیم و این اصلا چیز عجیبی نیست اما باقرار دادن آن اقدام به خراب کردن ایشون یا همکاران رو نداشتیم اما چیزی که فرمودند همین کاربرانی که به شما آفر دادند از ما میگیرند و میدند به شما اصلا حرف خوب و قشنگی نیست که بخواد بهش افتخار بشه و ازش دفاع بشه .
خوشحالم که تونستیم با فعالیتی که داشتیم ناخودآگاه زیره نگاه تیزبین شما باشیم
با سپاس
عیسی لو
فرمایشات شما منطقی میباشد و هیچ جای بحثی وجود ندارد . اگر هم بحثی هستش صرفا جهت توجیه کردن میباشد . حکایت عذر بدتر از گناه .
تاسف آوره که برای جذب یک مشتری دست به هر کاری بزنیم ....
با احترام :53:
rouhallah
February 3rd, 2018, 16:25
@company_hosting (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=17637)
کارتون درست نیست
باید حرمت و احترام همکار رعایت بشه
ماهمکارن از هم دیگه سرویس می گیرم و به همدیگه کمک می کنیم
و گرنه مفت دادن و زیر قیمت کار کردن ، فقط کار .... .....ها هست
company_hosting
February 3rd, 2018, 18:26
سلام
خیلی سعی کردم این پست ادامه ندم اما دوستان کم لطف فکر میکنن لطف دارن
جهت اطلاع برخی که نصحیت میکنن اما در جایگاه من نبودن و یا جایگاه نظر دادن نیستن
نکته اول : خب ما افختار میکردیم که خیلی از همکاران از ما سرویس هاشون تهیه میکردند یا میکنن
من توضیح دادم چرا اون متن نوشتم مجدد مینویسم شاید نگاه دوباره بشود قبل از پست دادن ، یا نظر دادن بدون فکر کردن قبل از آن
نکته 2
قیمتی که ما میدهیم معمولا پایین ترین قیمت بازار بوده و هست که با سورس مطمئن باشد و ضمانت داشته باشد (نه افر باشد نه پز دادن باشد یا نه زیر قیمت باشد یا نه مفت باشد یا کار .... ها که بعد از فکر کردن ادیت یا پاکش کنید (ایمیلش امد)) ( ممنون بابت الفاظ بیسار مودبانه دوستان)
در این پست خیلی از همکاران از ما تهیه کرده بودند بدلیل قیمت همانطور که جناب ابوعلی فرمودند خب هم سودی انها خواهند کرد هم ما که با قیمت خوب دادیم
دلیل قیمت که دوستان نمی توانند بدهند ، چون نمیتوانند
اما دلیل ما ما تعداد لایسنس بسیار بالای است که داریم که هر لاییسنس 40 دلار میخریم
هر دلار 5 هزارتومان حساب کرده بودیم ، خب قیمت خوبی هم برای ما بود هم خریدار
چرا فکر میکنید مفت دادیم ؟ معرفت خوبه اگر دید + باشه یا کمی فکر پشتش باشه
دلیل : 1
موقع پست دادن با این قیمت ها همیشه کاربران میپرسند چرا قیمت شما متفاوت است
برای اثبات این مورد از اون جمله استفاده شد
و مججد میگم منظور من این بوده و هست
همکارانی که پست داده اند نیز از ما خرید کرده اند و این قیمت دارای مشکل فنی یا ... نیست که شما نیز میتوانید با اطمینان خرید کنید و من کاری به اینکه هر کس قیمتی به شما داده ندارم ... و ربطی به ما ندارد که قبلا نوشتم برای اطلاع رسانی به درخواست دهنده بوده که این قیمت واقعی است و به این معنا که همین دوستان نیز خرید کرده اند ،
حال دید منفی داشتید به اون شکل فکر کردید و پیام دادید !!!!!!!!!! انشااا که اینطور نباشه
قبلا هم اعلام شد اگر بخواهیم بصورت دقیق از شخص یا شرکتی اسم خواهیم بود و ترسی هم نخواهیم داشت که ان شخص کاربر ما میباشد و بلعکس خرسند و خوشحالیم و به ان شخص و شرکت افتخار خواهیم کرد که یکی از کاربران ما میباشد
(جهت افرای که فکر میکنند ما قصد خراب کردن داشتیم اما خود هدفی داشتند)
rouhallah
February 3rd, 2018, 19:20
سلام
خیلی سعی کردم این پست ادامه ندم اما دوستان کم لطف فکر میکنن لطف دارن
جهت اطلاع برخی که نصحیت میکنن اما در جایگاه من نبودن و یا جایگاه نظر دادن نیستن
نکته اول : خب ما افختار میکردیم که خیلی از همکاران از ما سرویس هاشون تهیه میکردند یا میکنن
من توضیح دادم چرا اون متن نوشتم مجدد مینویسم شاید نگاه دوباره بشود قبل از پست دادن ، یا نظر دادن بدون فکر کردن قبل از آن
نکته 2
قیمتی که ما میدهیم معمولا پایین ترین قیمت بازار بوده و هست که با سورس مطمئن باشد و ضمانت داشته باشد (نه افر باشد نه پز دادن باشد یا نه زیر قیمت باشد یا نه مفت باشد یا کار .... ها که بعد از فکر کردن ادیت یا پاکش کنید (ایمیلش امد)) ( ممنون بابت الفاظ بیسار مودبانه دوستان)
در این پست خیلی از همکاران از ما تهیه کرده بودند بدلیل قیمت همانطور که جناب ابوعلی فرمودند خب هم سودی انها خواهند کرد هم ما که با قیمت خوب دادیم
دلیل قیمت که دوستان نمی توانند بدهند ، چون نمیتوانند
اما دلیل ما ما تعداد لایسنس بسیار بالای است که داریم که هر لاییسنس 40 دلار میخریم
هر دلار 5 هزارتومان حساب کرده بودیم ، خب قیمت خوبی هم برای ما بود هم خریدار
چرا فکر میکنید مفت دادیم ؟ معرفت خوبه اگر دید + باشه یا کمی فکر پشتش باشه
دلیل : 1
موقع پست دادن با این قیمت ها همیشه کاربران میپرسند چرا قیمت شما متفاوت است
برای اثبات این مورد از اون جمله استفاده شد
و مججد میگم منظور من این بوده و هست
همکارانی که پست داده اند نیز از ما خرید کرده اند و این قیمت دارای مشکل فنی یا ... نیست که شما نیز میتوانید با اطمینان خرید کنید و من کاری به اینکه هر کس قیمتی به شما داده ندارم ... و ربطی به ما ندارد که قبلا نوشتم برای اطلاع رسانی به درخواست دهنده بوده که این قیمت واقعی است و به این معنا که همین دوستان نیز خرید کرده اند ،
حال دید منفی داشتید به اون شکل فکر کردید و پیام دادید !!!!!!!!!! انشااا که اینطور نباشه
قبلا هم اعلام شد اگر بخواهیم بصورت دقیق از شخص یا شرکتی اسم خواهیم بود و ترسی هم نخواهیم داشت که ان شخص کاربر ما میباشد و بلعکس خرسند و خوشحالیم و به ان شخص و شرکت افتخار خواهیم کرد که یکی از کاربران ما میباشد
(جهت افرای که فکر میکنند ما قصد خراب کردن داشتیم اما خود هدفی داشتند)
دوست عزیز اینکه شما لطف می کنید و غرور دارید و نمی خواهید قبول کنید رفتار شما حرفه ای نست ، به جایی خود
در خصوص ارائه لایسنس امار دادید که 40 دلار خریداری می کنید و 40 دلار را این قیمت می دهید
فکر کردم بیشترین افر را دارید یعنی هر لایسنس را 36 دلار می خرید دقیقا مثل ما
ما هم می تونیم مثل شما پیش خودمون 36 ضرب قیمت دالار کنیم و بعد هم اعلام کنیم خیلی از این همکاران که افر دادند از ما میخرند
این دیدگاه شما پیش حداقل 99% از همکاران اشتباه است و به همین خاطر پست گذاشتن که
بیخیال داداش .
از قدیم گفتن : وای به روزی که گدا معتبر شود... حکایت بعضی ازین ندید پدیداس .
همه تو انجمن می دونند که فقط یه بچه میاد قیمت را مثل شما می ده
میاد قیمت 40 دلار را به ریال اعلام می کنه و 100% بعد از چند ما دیگه پیداشون نمی شود
تو تامین سرور و لایسنس ما هم می تونیم اثبات کنیم (نه ادعا) که خیلی ها مشتری ما هستند ولی وقتی می بینم یکی از همکارن زودتر از ما افر داده اصلا به خودمون اجازه نمی دیم بیاییم مثل شما رفتار کنیم
این شعر هدیه ما به شما باشه
نکوهش مکن چرخ نیلوفری را
برون کن ز سر باد و خیرهسری را
بری دان از افعال چرخ برین را
نشاید ز دانا نکوهش بری را
همی تا کند پیشه، عادت همی کن
جهان مر جفا را، تو مر صابری را
هم امروز از پشت بارت بیفگن
میفگن به فردا مر این داوری را
چو تو خود کنی اختر خویش را بد
مدار از فلک چشم نیک اختری را
به چهره شدن چون پری کی توانی؟
به افعال ماننده شو مر پری را
بدیدی به نوروز گشته به صحرا
به عیوق ماننده لالهٔ طری را
اگر لاله پر نور شد چون ستاره
چرا زو نپذرفت صورت گری را؟
تو با هوش و رای از نکو محضران چون
همی برنگیری نکو محضری را؟
نگه کن که ماند همی نرگس نو
ز بس سیم و زر تاج اسکندری را
درخت ترنج از بر و برگ رنگین
حکایت کند کلهٔ قیصری را
سپیدار ماندهاست بیهیچ چیزی
ازیرا که بگزید او کم بری را
اگر تو از آموختنسر بتابی
نجوید سر تو همی سروری را
بسوزند چوب درختان بیبر
سزا خود همین است مر بیبری را
درخت تو گر بار دانش بگیرد
به زیر آوری چرخ نیلوفری را
نگر نشمری، ای برادر، گزافه
به دانش دبیری و نه شاعری را
که این پیشهها ییست نیکو نهاده
مر الفغدن نعمت ایدری را
دگرگونه راهی و علمی است دیگر
مرالفغدن راحت آن سری را
بلی این و آن هر دو نطق است لیکن
نماند همی سحر پیغمبری را
چو کبگ دری باز مرغ است لیکن
خطر نیست با باز کبگ دری را
پیمبر بدان داد مر علم حق را
که شایسته دیدش مر این مهتری را
به هارون ما داد موسی قرآن را
نبودهاست دستی بران سامری را
تو را خط قید علوم است و، خاطر
چو زنجیر مر مرکب لشکری را
تو با قید بی اسپ پیش سواران
نباشی سزاوار جز چاکری را
ازین گشتهای، گر بدانی تو، بنده
شه شگنی و میر مازندری را
اگر شاعری را تو پیشه گرفتی
یکی نیز بگرفت خنیاگری را
تو برپائی آنجا که مطرب نشیند
سزد گر ببری زبان جری را
صفت چند گوئی به شمشاد و لاله
رخ چون مه و زلفک عنبری را؟
به علم و به گوهر کنی مدحت آن را
که مایه است مر جهل و بد گوهری را
به نظم اندر آری دروغی طمع را
دروغ است سرمایه مر کافری را
پسنده است با زهد عمار و بوذر
کند مدح محمود مر عنصری را؟
من آنم که در پای خوگان (خوکان) نریزم
مر این قیمتی در لفظ دری را
تو را ره نمایم که چنبر کرا کن
به سجده مر این قامت عرعری را
کسی را برد سجده دانا که یزدان
گزیدهستش از خلق مر رهبری را
کسی را که بسترد آثار عدلش
ز روی زمین صورت جائری را
امام زمانه که هرگز نرانده است
بر شیعتش سامری ساحری را
نه ریبی به جز حکمتش مردمی را
نه عیبی به جز همتش برتری را
چو با عدل در صدر خواهی نشسته
نشانده در انگشتری مشتری را
بشو زی امامی که خط پدرش است
به تعویذ خیرات مر خیبری را
ببین گرت باید که بینی به ظاهر
ازو صورت و سیرت حیدری را
نیارد نظر کرد زی نور علمش
که در دست چشم خرد ظاهری را
اگر ظاهری مردمی را بجستی
به طاعت، برون کردی از سر خری را
ولیکن بقر نیستی سوی دانا
اگر جویدی حکمت باقری را
مرا همچو خود خر همی چون شمارد؟
چه ماند همی غل مر انگشتری را؟
نبیند که پیشش همی نظم و نثرم
چو دیبا کند کاغذ دفتری را؟
بخوان هر دو دیوان من تا ببینی
یکی گشته با عنصری بحتری را
company_hosting
February 3rd, 2018, 21:54
دوست عزیز اینکه شما لطف می کنید و غرور دارید و نمی خواهید قبول کنید رفتار شما حرفه ای نست ، به جایی خود
در خصوص ارائه لایسنس امار دادید که 40 دلار خریداری می کنید و 40 دلار را این قیمت می دهید
فکر کردم بیشترین افر را دارید یعنی هر لایسنس را 36 دلار می خرید دقیقا مثل ما
ما هم می تونیم مثل شما پیش خودمون 36 ضرب قیمت دالار کنیم و بعد هم اعلام کنیم خیلی از این همکاران که افر دادند از ما میخرند
این دیدگاه شما پیش حداقل 99% از همکاران اشتباه است و به همین خاطر پست گذاشتن که
همه تو انجمن می دونند که فقط یه بچه میاد قیمت را مثل شما می ده
میاد قیمت 40 دلار را به ریال اعلام می کنه و 100% بعد از چند ما دیگه پیداشون نمی شود
تو تامین سرور و لایسنس ما هم می تونیم اثبات کنیم (نه ادعا) که خیلی ها مشتری ما هستند ولی وقتی می بینم یکی از همکارن زودتر از ما افر داده اصلا به خودمون اجازه نمی دیم بیاییم مثل شما رفتار کنیم
این شعر هدیه ما به شما باشه
نکوهش مکن چرخ نیلوفری را
برون کن ز سر باد و خیرهسری را
بری دان از افعال چرخ برین را
نشاید ز دانا نکوهش بری را
همی تا کند پیشه، عادت همی کن
جهان مر جفا را، تو مر صابری را
هم امروز از پشت بارت بیفگن
میفگن به فردا مر این داوری را
چو تو خود کنی اختر خویش را بد
مدار از فلک چشم نیک اختری را
به چهره شدن چون پری کی توانی؟
به افعال ماننده شو مر پری را
بدیدی به نوروز گشته به صحرا
به عیوق ماننده لالهٔ طری را
اگر لاله پر نور شد چون ستاره
چرا زو نپذرفت صورت گری را؟
تو با هوش و رای از نکو محضران چون
همی برنگیری نکو محضری را؟
نگه کن که ماند همی نرگس نو
ز بس سیم و زر تاج اسکندری را
درخت ترنج از بر و برگ رنگین
حکایت کند کلهٔ قیصری را
سپیدار ماندهاست بیهیچ چیزی
ازیرا که بگزید او کم بری را
اگر تو از آموختنسر بتابی
نجوید سر تو همی سروری را
بسوزند چوب درختان بیبر
سزا خود همین است مر بیبری را
درخت تو گر بار دانش بگیرد
به زیر آوری چرخ نیلوفری را
نگر نشمری، ای برادر، گزافه
به دانش دبیری و نه شاعری را
که این پیشهها ییست نیکو نهاده
مر الفغدن نعمت ایدری را
دگرگونه راهی و علمی است دیگر
مرالفغدن راحت آن سری را
بلی این و آن هر دو نطق است لیکن
نماند همی سحر پیغمبری را
چو کبگ دری باز مرغ است لیکن
خطر نیست با باز کبگ دری را
پیمبر بدان داد مر علم حق را
که شایسته دیدش مر این مهتری را
به هارون ما داد موسی قرآن را
نبودهاست دستی بران سامری را
تو را خط قید علوم است و، خاطر
چو زنجیر مر مرکب لشکری را
تو با قید بی اسپ پیش سواران
نباشی سزاوار جز چاکری را
ازین گشتهای، گر بدانی تو، بنده
شه شگنی و میر مازندری را
اگر شاعری را تو پیشه گرفتی
یکی نیز بگرفت خنیاگری را
تو برپائی آنجا که مطرب نشیند
سزد گر ببری زبان جری را
صفت چند گوئی به شمشاد و لاله
رخ چون مه و زلفک عنبری را؟
به علم و به گوهر کنی مدحت آن را
که مایه است مر جهل و بد گوهری را
به نظم اندر آری دروغی طمع را
دروغ است سرمایه مر کافری را
پسنده است با زهد عمار و بوذر
کند مدح محمود مر عنصری را؟
من آنم که در پای خوگان (خوکان) نریزم
مر این قیمتی در لفظ دری را
تو را ره نمایم که چنبر کرا کن
به سجده مر این قامت عرعری را
کسی را برد سجده دانا که یزدان
گزیدهستش از خلق مر رهبری را
کسی را که بسترد آثار عدلش
ز روی زمین صورت جائری را
امام زمانه که هرگز نرانده است
بر شیعتش سامری ساحری را
نه ریبی به جز حکمتش مردمی را
نه عیبی به جز همتش برتری را
چو با عدل در صدر خواهی نشسته
نشانده در انگشتری مشتری را
بشو زی امامی که خط پدرش است
به تعویذ خیرات مر خیبری را
ببین گرت باید که بینی به ظاهر
ازو صورت و سیرت حیدری را
نیارد نظر کرد زی نور علمش
که در دست چشم خرد ظاهری را
اگر ظاهری مردمی را بجستی
به طاعت، برون کردی از سر خری را
ولیکن بقر نیستی سوی دانا
اگر جویدی حکمت باقری را
مرا همچو خود خر همی چون شمارد؟
چه ماند همی غل مر انگشتری را؟
نبیند که پیشش همی نظم و نثرم
چو دیبا کند کاغذ دفتری را؟
بخوان هر دو دیوان من تا ببینی
یکی گشته با عنصری بحتری را
فقط چند چیز ثابت میشه
شما ادامه بدهید
rouhallah
February 4th, 2018, 07:14
فقط چند چیز ثابت میشه
شما ادامه بدهید
مواردی که ظاهرا باید برای همه ثابت میشه موارد زیر است
1.در خصوص شرکت داده گستر سینا شیراز به شماره ثبت 38085
(http://servervds.ir)دوستان و مشتری های شما باید بدونند که شرکت شما در تاریخ 1392/06/04 ثبت شده و در تاریخ 1396/05/18 از اعتبار ساقط شده است
الان شما 6 ماه است که شرکت ندارید و دارید تو همه انجمن خودتون شخصیت حقوقی معرفی می کنید
بهتره دوستان به سایت دhttp://ilenc.ir (http://ilenc.ir/)/ بروند و نام شرکت و شماره ثبت را وارد کنند تا براشون باز بشه
2. در مورد امضا خودتون تو انجمن نوشتید
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
اصلا ای نمادی در سایت شما وجود ندارد که زدید شرکتی
3. نمی دونم شما که هستید اما اگر اقای شیروانی هستید شما که مشتری ما هستید اگر نیاز است رسید خرید های شما را براتون با تیکت ها در انجمن قرار بدهم
قطعا افتخار ما است که همکاران از ما سرویس بگیرند اما دلیل نمی شه رفتار اشتباه ازما سربزند
اگر هم نیستید من عذر خواهی می کنم اما اسم و شماره و .... در امضای شما است
پس بهتره در کنار سرویس دهی ، صداقت را هم سر لوحه کار قرار دهید و ازاعتماد کاربران خودتون سوء استفاده نکنید
در پایان هم خواهش می کنم کمی بزرگی به خرج بدید و از اینکه همکاران را ناراحت کردید عذر خواهی کنید ، افر هم دوست داشتی بدهید ، قیمت هم هر جور صلاح می دونید حساب کنید مثلا 40 دلار را به قیمت بانک مرکزی حساب کنبد و تو انجمن بنویسید
دعا می کنم شرکت شما همیشه پایدار باشه و بتونید به قیمت مناسب سرویس بدهید
موفق باشید