توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطع و وصلی مدام سرویس ها در Centos 7
maghvf
January 31st, 2018, 00:28
سلام دوستان
من توی VPSم یه مشکل عجیب مشاهده کردم. از وی پی اس برای ربات تلگرام استفاده میکنم و ترافیک ربات هم نسبتاً بالاس و حجم پردازش با دیتابیسش هم بالاس.
بعضی از اوقات سرور بدون اینکه لود داشته باشه، کانکشن های تلگرام رو نمیپذیره و کانکشن ها تایم آوت میشن. دقیقاً مثل موقعی که لود سی پی یو 100% باشه. رفتم توی stats و نگاه کردم، دیدم که بعضی از لحظات، حتی آمار لود هم ذخیره نمیشن.
این تصویری که پیوست کردم کاملاً مسأله رو نشون میده. نمودار باید پیوسته باشه، اما بعضی از قسمت هاش منقطع هستند. این اشکال از کجاست؟
37489
ممنون از دوستان
bakuryu
February 1st, 2018, 10:27
به موارد متعددی میتونه ارتباط داشته باشه
لطفا اطلاعات و منابع سرور را میفرمایید
kiavaco
February 1st, 2018, 19:10
پیشنهاد من به شما بک اپ گیری و انتقال به centos 6.9 minimal 32 bit هست هم پایداره هم مینیمال باعث میشه مصرف سیپیو رو به حداقل برسونه در centos 7 ما که کار هاستینگ داریم قطعی ایجاد میکرد علتشم ناپایدار بودنش هست
maghvf
February 3rd, 2018, 23:31
ببینین دوستان، من متوجه شدم که اون مشکل برای لود بسیار بالای سی پی یو بود که با ارتقا دادن سی پی یو برطرف شد.
الان مشکل یه چیز دیگست. و اونم این که وب سرور من دقیقا هر شب از حدود ساعت 22 تا 2 صبح کانکشن ها رو یا تایم اوت میکنه یا اینکه خیلی با تاخیر جواب میده. هر شب همین اتفاق میفته و توی روز مشکلی نداریم.
پورت شبکه سرور هم مشکلی نداره، چون مثلا صفحه ادمین کنترل پنل و ... به راحتی باز میشن و هیچ مشکلی هم نداره.
توی این ساعت هایی که وب سرور صفحهات رو با تاخیر باز میکنه، لود سی پی یو کاملا پایینه و هیچ فشاری هم روش نیست. یه دیقه ای یکبار وصل میشه و یهو 100 تا پیام رو دریافت میکنه و بعدش دوباره هیچی.
یه مشکلی هم از دیشب به وجود اومده اونم اینه که دیشب و امشب، توی این زمانی که وب سرور هیچ کانکشنی نمیگیره، لود سی پی یو روی 50 وامیسه و بین 51 تا 54 بالا و پایین میشه که خیلی غیر عادیه.
لطفا به من بفرمایین کدوم موارد رو باید چک کنم.
متشکرم
modireserver
February 10th, 2018, 23:05
ابتدا بررسی کنید هارد شما پر شده یا خیر تا بشه نظر دقیق تر داد
maghvf
February 10th, 2018, 23:08
هارد بالای ۵۰ گیگ فضای ازاد داره.
Mr-Pro
February 11th, 2018, 01:25
دوست عزیز بنده به ربات تلگرام آشنا نیستم اما هر سرویسی دارای لاگ هست . شما در centos در مسیر var/log/ میتونید لاگ های هر سرویسی که مشکل داره رو ببینید . بررسی کنید کدام سرویس باعث ایجاد مشکل میشود و لاگ همان سرویس را ارسال کنید جهت بررسی .