توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب
hostorder
January 27th, 2018, 22:38
سلام دوستان ببخشید مزاحم میشیم این لینک های خروجی رو چه طور پیدا کنیم بعضی از بازدید کننده گان میگند وقتی ادامه مطالب میریم سایت دیگه میره ما هم هر چی کد های قالب رو نگاه میکنیم چیری پیدا نمیکنیم
در قالب شما کد پاپ اپ فراخوانی شده که از فایل فوتر حذف کنید
<script async="async" type="text/javascript" src="//go.mobisla.com/notice.php?p=1476269&interactive=1&pushup=1"></script>
قالبتون آلوده است. بهتره یا تعویض کنید یا بدید به کسی که به صورت کامل بررسی شه.
hostorder
February 10th, 2018, 13:09
قالبتون آلوده است. بهتره یا تعویض کنید یا بدید به کسی که به صورت کامل بررسی شه.
میتونید راهنمایی کنید
Reza G
February 10th, 2018, 13:12
میتونید راهنمایی کنید
یکی از راههایی که میشه فهمید جستجو کردن عباراتی نظیر base64_decode و امثالهم در کدهای php قالب هست.
چون معمولاً فرد آلوده کننده از طریق رمز نگاری کردن محتوای مخرب، اونا رو مخفی میکنه تا شما به صورت مستقیم متوجه حضورشون نشید.
hostorder
February 10th, 2018, 13:15
یکی از راههایی که میشه فهمید جستجو کردن عباراتی نظیر base64_decode و امثالهم در کدهای php قالب هست.
چون معمولاً فرد آلوده کننده از طریق رمز نگاری کردن محتوای مخرب، اونا رو مخفی میکنه تا شما به صورت مستقیم متوجه حضورشون نشید.
از سایت وبیت (محمد فامو)خریداری شده
Reza G
February 10th, 2018, 13:18
از سایت وبیت (محمد فامو)خریداری شده
خب اگر خریداری شده که با پشتیبانی در تماس باشید. طبیعتاً با توجه به حرفه ای بودن ایشون، محصول خودشون رو پشتیبانی خواهند کرد.
شاید افزونه نال شده ای دانلود کردید که منجر به این مشکل شده.
برای یکی از مشتریان مدام اخطار ارسال اسپم میومد در حالی که هیچ ایمیلی ارسال نمی کرد. بعد که مانیتور کردیم، یکی از افزونه های وردپرس نال شده اش باعث ارسال اسپم از هاست میشد.
hostorder
February 10th, 2018, 13:31
کسی نیست بتونه کمک مون کنه
sazsaz
February 11th, 2018, 22:14
کاربر عزیز اگر مشکلتون حل نشده با من در ارتباط باشید
hostorder
February 12th, 2018, 00:06
کاربر عزیز اگر مشکلتون حل نشده با من در ارتباط باشید
فکر کنم مشکل حل شده اگر مشکلی بود تو تلگرام بهتون پیغام میدم چند فایل مخرب بود پاک کردیم