PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معضلی به نام CryptoNoter !

T.Toosi
January 25th, 2018, 20:42
http://s6.uplod.ir/i/00913/l1wd3xs84w6y.jpg

باسلام، 10 دسامبر سال گذشته سورس و پروژه CryptoNoter در اینترنت منتشر شد که با Fork هایی امثال سایت های CoinHive ، Webmining.co و .. به وجود آمده است که با استفاده از Thread های مرورگر کاربر امکان ارسال Job از Pool به کاربر، ساخت هش فراهم شد، Worker یا همان هسته CryptoNoter با سی کامپایل شده است و فقط از الگوریتم های کوین های زیر پشتیبانی می کند : (Web Mining در تمام Pool ها غیر مجاز است و در صورت مشاهده حساب Miner مسدود خواهد شد)

Monero
Electroneum
Sumokoin
ByteCoin

همچنین متاسفانه پای Web Mining به سرویس دهنده های شبکه داخلی باز شده است و نکته ای که باید توجه شود Web Mining ها توسط یک Lib که به صورت Web Assembly کامپایل (جهت استفاده از thread مرورگر و ساخت هش) و به واسط جاوا اسکریپت در مرورگر شما لود می شود، به همین دلیل هیچ آنتی ویروسی امکان شناسایی مستقیم آن را ندارد و در حال حاضر آدرس Pool ها توسط آنتی ها شناسایی و بلاک می شود که با تغییر آدرس وب سوکت پول دوباره از دید آنتی پنهان می ماند.

خوشبختانه تمامی استخر ها در صورت مشاهده Web Mining حساب را بدون تسویه مسدود خواهند کرد و اگر فردی قصد استفاده و راه اندازی این پروژه را داشته باشد باید Pool اختصاصی خودش را ساخته و نود بگیرد که کار آسانی نیست و نیازمند نود و هش ریت قابل رقابت در شبکه است تا بتواند بلاکی را پیدا کرده و به کاربران خود دستمزدی بدهد.

و در آخر از دوستان خواهش می شود در صورت مشاهده وب ماینینگ در سرویس دهنده ی شبکه خود، ساده از کنار آن نگذرید و خواهان خسارت باشید به دلیل آنکه بدون اجازه از منابع شما جهت کسب در آمد استفاده شده است.

Raymvnd
January 25th, 2018, 22:38
درود...از کار گذشته...خود وب مانینگ اراده کنه پل اختصاصی را راه اندازی خواهد کرد...
به نظرم وب مانینگ ها به زودی فراگیر خواهد شد چون نسل جدید از ماین ارز رمزپایه رونمایی کرده است...

dertgtr
January 25th, 2018, 23:00
مدتی قبل در قالب یکی از سایت های اسکریپت ضد ویرویس کاسپراسکای من به لود شدن فایل جاوا هشدار داد و از من اجازه لود شدن خواست که طبیعتا من رد کردم . فکر کنم ضد ویروس کاسپر اسکای بهترین راه مقابله باشه

AtrafNet
January 25th, 2018, 23:26
مدتی قبل در قالب یکی از سایت های اسکریپت ضد ویرویس کاسپراسکای من به لود شدن فایل جاوا هشدار داد و از من اجازه لود شدن خواست که طبیعتا من رد کردم . فکر کنم ضد ویروس کاسپر اسکای بهترین راه مقابله باشه

من کسپرسکی Internet Security 2018 رو تست کردم فقط اطلاع میده که فلان سایت درحال ماینینگ هستش و بلاک نمیکنه.

می تونید تست کنید سایتی که ماین میکنه رو باز کنید و بعدش بخش مانیتورینگ سی پی یو Task Manager رو ببینید که چقدر مصرف سی پی یو میره بالا.

تو مرورگر ها یکی از بهترین افزونه هایی که هم تبلیغات رو بلاک میکنه هم ماینینگ uBlock Origin هستش ولی خب اینم تست کردم نمی تونه کاملاً باعث جلوگیری مصرف سی پی یو بشه این افزونه بلاک میکنه اما در لحظه پشت سر هم باید بلاک کنه.

یعنی من لاگ افزونه رو می بینم پشت سر هم داره آدرس coinhive.com رو وقتی تو یه سایتی هستم که ماین میکنه بلاک میکنه و همین پشت سر هم بلاک کردنش مصرف سی پی یو رو یکم بالا میبره.

برای همین بهترین راهی که پیدا کردم که مصرف سی پی یو هم بالا نبره فقط اینه که در فایل hosts ویندوز کلاً آدرس های ماینینگ رو دستی به 127.0.0.1 تغییر بدید مثلاً من فایل hosts خودم رو اینطوری تغییر دادم:

127.0.0.1 coinhive.com
127.0.0.1 *.coinhive.com

آدرس این فایل در ویندوز هم اینه:

c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

T.Toosi
January 26th, 2018, 00:25
درود...از کار گذشته...خود وب مانینگ اراده کنه پل اختصاصی را راه اندازی خواهد کرد...
به نظرم وب مانینگ ها به زودی فراگیر خواهد شد چون نسل جدید از ماین ارز رمزپایه رونمایی کرده است...

باسلام، اگر با اطلاع و اجازه کاربر باشد مشکلی ندارد، خود من هم طرفدار این پروژه هستم و Web Mining ایرانی با کسب در آمد توسط خود بنده در حال آماده سازی است.

Mr.Pouria
January 26th, 2018, 00:34
تکنولوژی میاد اما فرهنگ استفاده اون متفاوت هست ...
برخی سو استفاده میکنند و برخی اگاهانه مصرف میکنند

unique2017
March 10th, 2018, 09:42
تا بحال برای کاربران ایرانی هم اتفاق افتاده است؟

- - - Updated - - -

تو ایران متاسفانه این مورد زیاد است

Ashkankamangar.ir
March 10th, 2018, 11:55
کسپراسکای خودش جلوشو میگیره
یک افزونه هم داره روی کروم و فایرفاکس نصب میشه
که هم جلوشو میگیره هم گزارش میده