توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست شکستن رمز فایل زیپ با هزینه
iarmanmanager
January 24th, 2018, 19:56
دوستان کسی هست رمز فایل زیپ رو حذف کنه یاا پیدا کنه
تلگرام پیام بدید
pengiu@
Raymvnd
January 24th, 2018, 20:10
درود...برای شکستن رمز فایل نیاز به ابرکامپیوتر می باشد!
با کامپیوتر خانگی امکان پذیر نیست یا شایدم امکان نداره با ابزارهای کنونی رمز فایل شکسته شود..
Amlaaki
January 24th, 2018, 20:16
حجم فایل ؟
با توجه به اینکه زیپ از انکریپشن aes استفاده میکنه فقط با فهمیدن رمز میشه بازش کرد و به همین دلیل اگر رمز ساده باشه با سیستم های معمولی ممکنه پیدا بشه اما اگر رمز سخت باشه تقریبا اصلا امکانش نیست فقط ممکنه با سیستم های (2*e7 ) نسل جدید که حدود 100 گیگاهزتر قدرت دارند بشه درش آورد .
رمز ( کاراکتر بیش از 6 رقم و ترکیبی از اعداد و حروف بزرگ و کوچک + کاراکتر های خاص ) جز رمز های خیلی سخت به حساب می آیند و تقریبا امکان بازگشایی وجود ندارد اما رمزی عددی مثلا 55410 میشه بازش کرد .
iarmanmanager
January 24th, 2018, 20:19
حجم فایل ؟
با توجه به اینکه زیپ از انکریپشن aes استفاده میکنه فقط با فهمیدن رمز میشه بازش کرد و به همین دلیل اگر رمز ساده باشه با سیستم های معمولی ممکنه پیدا بشه اما اگر رمز سخت باشه تقریبا اصلا امکانش نیست فقط ممکنه با سیستم های (2*e7 ) نسل جدید که حدود 100 گیگاهزتر قدرت دارند بشه درش آورد .
رمز ( کاراکتر بیش از 6 رقم و ترکیبی از اعداد و حروف بزرگ و کوچک + کاراکتر های خاص ) جز رمز های خیلی سخت به حساب می آیند و تقریبا امکان بازگشایی وجود ندارد اما رمزی عددی مثلا 55410 میشه بازش کرد .
7 مگابایت
فرمت rar هست
Raymvnd
January 24th, 2018, 20:22
7 مگابایت
فرمت rar هست
من کاری به حجم فایل ندارم و قبلا این مورد با رمزهای ساده بود امتحان کردم اصلا نمی شد...
حالا شما این سیستمی که گفتی امتحان کن شاید جواب داد...
Amlaaki
January 24th, 2018, 21:17
7 مگابایت
فرمت rar هست
فرقی نداره همه آرشیو ها از aes استفاده میکنند چه رار چه زیپ چه سون زیپ و ...
توی آشیانه تاپیک بزن هواستم باشه طیغت نزن زود .
Web-Hosting
January 24th, 2018, 21:22
به هیچ وجه نمیشه پسورد رو شکست ( من راهی پیدا نکردم ... )
فقط میشه کرکش کرد
اونم که دوستان توضیح دادن ...