من از هتزنر سرور مجازی خریدم اما نمیدونم دقیقا چطوری میشه ویندوز نصب کرد.iso ویندوز رو قرار میدم بوت میکنه میاد بالا اما درایو برای نصب نمیشناسه..چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
mizbanwebhost
January 24th, 2018, 13:37
سلام
اگر مستقيم خريديد ازشون . ايميل بزنيد سوال كنيد .
rs_yebandekhoda
January 24th, 2018, 13:42
خواستم ببینم امکان نصب ویندوز روی سرور مجازی هست یا خیر؟منظورم اینه هزینه لایسنس میخوان؟چونکه من از ایرانی ها از هتزنر میگرفتم مشکلی از بابت لایسنس نبود و میشد ویندوز نصب کرد
spark3r
January 24th, 2018, 13:46
من از هتزنر سرور مجازی خریدم اما نمیدونم دقیقا چطوری میشه ویندوز نصب کرد.iso ویندوز رو قرار میدم بوت میکنه میاد بالا اما درایو برای نصب نمیشناسه..چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
سلام
اول ببینید با چی مجازی سازی شده. به احتمال بسیار زیاد باید kvm یا xen باشه. درایور مربوط به kvm یا xen رو دانلود کنید و در موقع نصب ویندوز بهش بدید.
bakuryu
January 26th, 2018, 21:45
خواستم ببینم امکان نصب ویندوز روی سرور مجازی هست یا خیر؟منظورم اینه هزینه لایسنس میخوان؟چونکه من از ایرانی ها از هتزنر میگرفتم مشکلی از بابت لایسنس نبود و میشد ویندوز نصب کرد
بله دوست عزیز ، مشکلی نیست
وقتی کی وی ام میگیرد ازشون ، اگر ایزو رو مانت میکنید و مشکل در بالا امدن هست ، تیکت بزنید و بگید که کی وی ام مشکل داره و میخواهید ویندوز نصب کنید ، در خیلی مواقع براتون فلش میذارن و میتونید راحت نصب کنید
razavihost
January 27th, 2018, 12:29
بله دوست عزیز ، مشکلی نیست
وقتی کی وی ام میگیرد ازشون ، اگر ایزو رو مانت میکنید و مشکل در بالا امدن هست ، تیکت بزنید و بگید که کی وی ام مشکل داره و میخواهید ویندوز نصب کنید ، در خیلی مواقع براتون فلش میذارن و میتونید راحت نصب کنید
:-o
واسه سرور مجازی kvm نمیدن که .
bakuryu
January 29th, 2018, 11:15
:-o
واسه سرور مجازی kvm نمیدن که .
بله ، با سرور اختصاصی به اشتباه متوجه شدم منظورشون رو
m.hack3r
January 29th, 2018, 15:16
باید با خودشون مکاتبه کنید در این مورد .
احتمالا پنلی داره که پارتیشن هارو اوکی کنید بعد انجام بدید نصب ویندوز رو.