ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شروع برنامه نویسی

mehranp
January 22nd, 2018, 21:40
سلام دوستان خسته نباشید .
24 سالم هست دانشجوی داروسازی هستم از طرفی از بچگی با کامپیوتر و it و این مسائل سرو کار داشتم یعنی 0 نیستم یه چیزایی بلدم تنها موردی که در زمینه it بلد نیستم کد نویسی هست که یه جورایی یعنی هیچی بلد نیستم :d ....
ولی با سرور و لینوکس و ویندوز و کانفیگ و اینا یه سری آشنایی هایی دارم که حالا خیلی به این بحث ربط نداره ....

از اونجایی که علاقه خیلی شدیدی به این سمت دارم میخواستم شروع به یاد گیری برنامه نویسی کنم و خیلی ایده های خوبی هم دارم که میخوام یه روزی با برنامه نویسی پیادشون کنم از بحث همین کامپیوتر و نرم افزار گرفته تا بحث رشته ای که دارم توش تحصیل میکنم .

حالا میخواستم ببینم باید از کجا شروع کنم ؟ از چه زبانی شروع کنم ؟ چه رفرنسی رو معرفی میکنید ؟ بعضی جاها دیدم نوشتن از جاوا بعضی جاها هم از c++‎‎‎‎‎‎‎ باید شروع کنیم ... حالا شما چی پیشنهاد میکنید ؟ ممنون

live
January 22nd, 2018, 21:52
24 سالم هست دانشجوی داروسازی هستم از طرفی از بچگی با کامپیوتر و it و این مسائل سرو کار داشتم یعنی 0 نیستم یه چیزایی بلدم تنها موردی که در زمینه it بلد نیستم کد نویسی هست که یه جورایی یعنی هیچی بلد نیستم :d ....
ولی با سرور و لینوکس و ویندوز و کانفیگ و اینا یه سری آشنایی هایی دارم که حالا خیلی به این بحث ربط نداره ....

از اونجایی که علاقه خیلی شدیدی به این سمت دارم میخواستم شروع به یاد گیری برنامه نویسی کنم و خیلی ایده های خوبی هم دارم که میخوام یه روزی با برنامه نویسی پیادشون کنم از بحث همین کامپیوتر و نرم افزار گرفته تا بحث رشته ای که دارم توش تحصیل میکنم .

حالا میخواستم ببینم باید از کجا شروع کنم ؟ از چه زبانی شروع کنم ؟ چه رفرنسی رو معرفی میکنید ؟ بعضی جاها دیدم نوشتن از جاوا بعضی جاها هم از c++‎‎‎‎‎‎‎ باید شروع کنیم ... حالا شما چی پیشنهاد میکنید ؟ ممنون
سلام دوست عزیز
خیلی خوب کاری میکنید که به سمت برنامه نویسی میرید ، منم فکر میکنم کسایی که آشنا نیستن واقعا یه لذت بزرگو از دست دادن

خوب حالا اومدیم شما برنامه نویسی رو یاد گرفتید بعدش میخواید چیکار کنید ؟ منظورم اینه برنامه نویسا بعد از یادگیری شروع به نوشتن علاقه هاشون میکنن مثلا با استفاده از #c برنامه اندروید مینویسن بعضی ها هم مستقیما میرن سمت برنامه نویسی اندروید و دیگه سمت سی شارپ نمیرن

بعضی ها php یاد میگیرن فقط بخاطر فریم ورکهای php مثل لاراول

سی پلاس پلاس یاد میگیرن بخاطر شبکه و یا نوشتن گیم های مبتنی بر شبکه مثل کانتر استرایک

پایتون یاد میگیرن برای کارای بزرگ مثل ساخت instagram یا باهاش هک میکنن که دسترسی توش راحته ، البته مخالف زیاد داره اما کاملا اشتباه میکنن که مخالفت میکنن چون ناسا و گوگل ازش استفاده میکنن به این خاطر دیگه تردیدی برای استفاده از پایتون وجود نداره

شما انگیزت از برنامه نویسی چیه ؟

موفق باشید دوست من

ali1150
January 22nd, 2018, 21:57
سلام . به نظر من اگر علاقه به وب دارید از html/css/java/php شروع کنید. و بهترین منبع هم به نظرم کتاب هست و فیلم آموزشی. زبانی مانند C هم بتونید یاد بگیرید که خیلی بهتره.

navid2zp
January 22nd, 2018, 22:04

برای انتخاب زبان اول باید ببینید ایده هاتون در چه موضوعی هستند و به چه شرایطی برای پیاده سازی نیاز دارند
بدون شک اگر ویندوز هستند زبان های C انتخاب مناسبی هستند
اگر اندروید هستند زبان Java انتخاب خوبی هست
اگر وب هست باید ببینید در چه حد هستند ایده هاتون. اگر کوچیک یا متوسط پس PHP انتخاب خوبی هست و اگر بزرگ و پیچیده Python انتخاب مناسبی هست (و البته برای وب نیاز به آشنایی با زبان های طراحی هم دارید)
اگر علاقه بیشتری به طراحی و مخصوصا طراحی در وب دارید پس HTML, CSS و JavaScript مواردی هستند که جزو باید ها هستند و انتخاب چندانی هم ندارید مگر در انتخاب فریمورک

چند نکته:
- انتخاب زبان هایی مثل PHP به این معنی نیست که شما تبدیل به برنامه نویس ضعیفی میشید چون زبان هایی مثل C شمارو بیشتر درگیر عمق کار می کنند. لزوما هر کسی که وارد برنامه نویسی میشه قرار نیست به یکی از بهترین برنامه نویس ها برای کار های پیچیده تبدیل بشه. در نتیجه برای وقت خودتون ارزش قائل بشید و انتخابی کنید که وقت شمارو هدر نده و در طولانی مدت پشیمونتون نکته. از ساده ترین زبان ها هم میشه جلو رفت و به یکی از بهترین برنامه نویس ها تبدیل شد در صورتی که استفاده از یک زبان سطح پایین در صورتی که تمایلی به انجام کار های پیچیده ندارید فقط وقت شمارو میگیرند.

- دنبال زبانی نباشید که تمام نیاز های شمارو براورده کنه و با یاد گرفتنش بتونید همه کار بکنید. حتی زبان هایی مثل C و Python که در زمینه های مختلف استفاده می شند، برای سازگاری از فریمورک ها و روش های خاصی استفاده می کنند که باز هم نیاز به یادگیری موارد جدیدی دارند که ساده تر از یاد گیری یک زبان برنامه نویسی جدید نیستند. پس دنبال زبان و زبان های مناسب باشید.

- در شروع کار باید همزمان با یادگیری تمام جزئیات شروع به کد زدن کنید. خوندن یک کتاب 500 صفحه ای از یک آموزش زبان برنامه نویسی شمارو به هیچ چیز جز یک فهرست برای اون کتاب تبدیل نمی کنه.

- از اول علاقه به یادگیریتون رو حفظ کنید و همیشه به خاطر داشته باشید برنامه نویسی یعنی علاقه و توانایی بالا در یاد گیری. بدون اهمیت به این که در چه سطحی هستید و چه میزان تجربه دارید. بهترین برنامه نویس ها کسانی هستند که به با تجربه هستند ولی خیلی خوب هم یاد میگیرند.

- از تغییر نترسید. در طول تاریخ سیستم موفقی نوشته نشده که با گذشت زمان تغییر نکته و حتی باز نویسی نشه.

انتخاب منبع برای یاد گیری:
- معمولا بهترین منابع ویدئو ها و کتاب ها هستند. کتاب ها و یا ویدئو هایی رو انتخاب کنید که باهاشون راحت هستید نه هر منابعی که یکی دیگه میگه خیلی خوبه. حتی اگر کسی که معرفی کرده برنامه نویس عالی ای باشه.
- از چندین منبع آموزشی به صورت همزمان استفاده کنید. هر چیزی رو از جایی یاد بگیرید که از نظر شما بهتر هست.

majid1f
January 22nd, 2018, 23:24
جدا از نقطه نظر کاربرد
C# و python
پایتون برای شخصی که از بیرون دنیای برنامه نویسی وارد میشود روان تر و ساده تر هست
C# دنیای بزرگی را پیش روتون باز میکنه
php شما را به دنیا وب محدود میکند

mehranp
January 23rd, 2018, 00:48
جدا از نقطه نظر کاربرد
C# و python
پایتون برای شخصی که از بیرون دنیای برنامه نویسی وارد میشود روان تر و ساده تر هست
C# دنیای بزرگی را پیش روتون باز میکنه
php شما را به دنیا وب محدود میکند

برای انتخاب زبان اول باید ببینید ایده هاتون در چه موضوعی هستند و به چه شرایطی برای پیاده سازی نیاز دارند
بدون شک اگر ویندوز هستند زبان های C انتخاب مناسبی هستند
اگر اندروید هستند زبان Java انتخاب خوبی هست
اگر وب هست باید ببینید در چه حد هستند ایده هاتون. اگر کوچیک یا متوسط پس PHP انتخاب خوبی هست و اگر بزرگ و پیچیده Python انتخاب مناسبی هست (و البته برای وب نیاز به آشنایی با زبان های طراحی هم دارید)
اگر علاقه بیشتری به طراحی و مخصوصا طراحی در وب دارید پس HTML, CSS و JavaScript مواردی هستند که جزو باید ها هستند و انتخاب چندانی هم ندارید مگر در انتخاب فریمورک

چند نکته:
- انتخاب زبان هایی مثل PHP به این معنی نیست که شما تبدیل به برنامه نویس ضعیفی میشید چون زبان هایی مثل C شمارو بیشتر درگیر عمق کار می کنند. لزوما هر کسی که وارد برنامه نویسی میشه قرار نیست به یکی از بهترین برنامه نویس ها برای کار های پیچیده تبدیل بشه. در نتیجه برای وقت خودتون ارزش قائل بشید و انتخابی کنید که وقت شمارو هدر نده و در طولانی مدت پشیمونتون نکته. از ساده ترین زبان ها هم میشه جلو رفت و به یکی از بهترین برنامه نویس ها تبدیل شد در صورتی که استفاده از یک زبان سطح پایین در صورتی که تمایلی به انجام کار های پیچیده ندارید فقط وقت شمارو میگیرند.

- دنبال زبانی نباشید که تمام نیاز های شمارو براورده کنه و با یاد گرفتنش بتونید همه کار بکنید. حتی زبان هایی مثل C و Python که در زمینه های مختلف استفاده می شند، برای سازگاری از فریمورک ها و روش های خاصی استفاده می کنند که باز هم نیاز به یادگیری موارد جدیدی دارند که ساده تر از یاد گیری یک زبان برنامه نویسی جدید نیستند. پس دنبال زبان و زبان های مناسب باشید.

- در شروع کار باید همزمان با یادگیری تمام جزئیات شروع به کد زدن کنید. خوندن یک کتاب 500 صفحه ای از یک آموزش زبان برنامه نویسی شمارو به هیچ چیز جز یک فهرست برای اون کتاب تبدیل نمی کنه.

- از اول علاقه به یادگیریتون رو حفظ کنید و همیشه به خاطر داشته باشید برنامه نویسی یعنی علاقه و توانایی بالا در یاد گیری. بدون اهمیت به این که در چه سطحی هستید و چه میزان تجربه دارید. بهترین برنامه نویس ها کسانی هستند که به با تجربه هستند ولی خیلی خوب هم یاد میگیرند.

- از تغییر نترسید. در طول تاریخ سیستم موفقی نوشته نشده که با گذشت زمان تغییر نکته و حتی باز نویسی نشه.

انتخاب منبع برای یاد گیری:
- معمولا بهترین منابع ویدئو ها و کتاب ها هستند. کتاب ها و یا ویدئو هایی رو انتخاب کنید که باهاشون راحت هستید نه هر منابعی که یکی دیگه میگه خیلی خوبه. حتی اگر کسی که معرفی کرده برنامه نویس عالی ای باشه.
- از چندین منبع آموزشی به صورت همزمان استفاده کنید. هر چیزی رو از جایی یاد بگیرید که از نظر شما بهتر هست.

سلام . به نظر من اگر علاقه به وب دارید از html/css/java/php شروع کنید. و بهترین منبع هم به نظرم کتاب هست و فیلم آموزشی. زبانی مانند C هم بتونید یاد بگیرید که خیلی بهتره.

سلام دوست عزیز
خیلی خوب کاری میکنید که به سمت برنامه نویسی میرید ، منم فکر میکنم کسایی که آشنا نیستن واقعا یه لذت بزرگو از دست دادن

خوب حالا اومدیم شما برنامه نویسی رو یاد گرفتید بعدش میخواید چیکار کنید ؟ منظورم اینه برنامه نویسا بعد از یادگیری شروع به نوشتن علاقه هاشون میکنن مثلا با استفاده از #c برنامه اندروید مینویسن بعضی ها هم مستقیما میرن سمت برنامه نویسی اندروید و دیگه سمت سی شارپ نمیرن

بعضی ها php یاد میگیرن فقط بخاطر فریم ورکهای php مثل لاراول

سی پلاس پلاس یاد میگیرن بخاطر شبکه و یا نوشتن گیم های مبتنی بر شبکه مثل کانتر استرایک

پایتون یاد میگیرن برای کارای بزرگ مثل ساخت instagram یا باهاش هک میکنن که دسترسی توش راحته ، البته مخالف زیاد داره اما کاملا اشتباه میکنن که مخالفت میکنن چون ناسا و گوگل ازش استفاده میکنن به این خاطر دیگه تردیدی برای استفاده از پایتون وجود نداره

شما انگیزت از برنامه نویسی چیه ؟

موفق باشید دوست من

با تشکر از تمامی دوستان ...

کلا شخصیت من جوری هست که تو یه زمینه نمیتونم خودمو محدود کنم ، الان اگه بخوام به سوال شما که پرسیدید هدفت چیه و میخوای تو چه زمینه ای کار کنی میگم تمام موارد ! از برنامه نویسی کامپیوتر گرفته تا موبایل ... ولی کاملا مشخص هست که هم زمان نمیشه تمام زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیری و بتونی کار کنی احتمال این کار یه چیزی در حد 0 درصد هست ...

درحال حاضر میخوام بیشتر در زمینه برنامه نویسی برای کامپیوتر فعالیت کنم ، چون با توجه به رشته ای که دارم اگه بتونم برنامه نویسی رو تقویت کنم میتونم از ایده هایی که دارم در زمینه درس خودم استفاده کنم و برنامه بنویسیم ...

یه چیزی هم که خیلی ها بهم گفتن این بوده اگه یه زبان رو بتونی یاد بگیری یاد گیری زبان های دیگه خیلی آسون میشه ... حالا نمیدونم حرفشون چقدر صحت داره ...

برای شروع برنامه نویسی کامپیوتر شما چه زبانی رو پیشنهاد میکنید ؟ یه چیزی که به درد بخوره و بتونم ازش استفاده کنم . یادگیریش نسبتا آسونتر باشه چون میخوام تازه شروع کنم .

لطفا منابع آموزشی رو دقیق معرفی کنید ... 100 تا کتاب هست میخوام یه رفرنس جامع و مناسب باشه که برای شروع قرار نباشه از این کتاب به کتاب بعدی پرش داشته باشم . ممنون

Ahmad110
January 23rd, 2018, 08:52

من به شما پایتون رو پیشنهاد میدم . بزرگترین علتش هم ساده بودن کد نویسی در پایتون هستش . پایتون یه زبان سطح بالا هستش یعنی شما درگیر مدیریت حافظه نمیشید و این کار بصورت اتوماتیک انجام میشه . پایتون زبان تفسیری هستش و این به شما کمک میکنه بلافاصله نتیجه کدهایی رو که نوشتی ببینی و در گیر کامپایل نشی .
بهترین روش برای یاد گیری پایتون خود وب سایت پایتون (https://www.python.org/) هستش . سایت دیگه ای که به نظرم خوب آموزش میده سایت Solo learn (https://www.sololearn.com/Play/Python) هستش که رایگانه و اپ موبایل هم داره . تو سایتهای ایرانی هم آموزش مقدماتی پایتون از سایت Go to class (http://gotoclass.ir/courses/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86/) رو پیشنهاد میکنم که مدرسش هم استاد جادی هستش .

پی نوشت : برنامه نویسی درکنار جذاب بودن ، خسته کننده هم هستش . خیلیا یه مرحله ای رو میرن و بعد ادامه نمیدن یا دنبال زبان جدید برای یاد گیری میرن و آخرش هم یاد نمیگیرن . برای برنامه نویسی باید اراده قوی داشته باشی .
پی نوشت 2 : طرز تفکر خیلی از دوستان از یادگیری برنامه نویسی اینه که ظرف یک ماه بتونن بازی بسازن یا برنامه GUI بنویسن . البته من منکر این تفکر نیستم اما مهمترین اصل در برنامه نویسی درک ساختارهای اولیه و تسلط کافی به اونا هستش و این نیاز به تمرین زیاد داره فقط در این صورته که شخص برنامه نویس موفقی میشه .
پی نوشت 3 : تو برنامه نویسی مهمترین چیز درک ساختار کدها و نوع نوشتن اونا هستش نه فقط حفظ کردنشون . به عبارتی شما نیازی نیست که هیچ چیزی رو حفظ کنید فقط کافیه روشها رو درک کنید و در جاهای درست ازشون استفاده کنید . بسیاری از زبانهای برنامه نویسی رفرنس آنلاین دارن و به راحتی میشه نوع نوشتن رو ازشون دید . پس حافظه خودتون رو درگیر حفظ کردن کدها نکنید و فقط روی درک کدها تمرکز کنید .

labell.ir
January 23rd, 2018, 10:09
سلام .
خیلی خوشحال کنندست که به زبان های برنامه نویسی علاقه مند هستید. اینکه چه زبان برنامه نویسی رو شروع کنید بستگی داره که می خواید چه نوع سیستمی طراحی کنید. علاقتون سیستم های تحت ویندوز هست یا علاقه به وب سایت و سیستم های خدمات الکترونیک دارید. من خودم از دوران هنرستان با زبان های بیسیک و C شروع کردم . اول بهتره با اصول برنامه نویسی و الگوریتم نویسی آشنا بشید . بعد با یک زبان پایه مثل C , C++ دستورات اصلی برنامه نویسی مثل شرط های if و حلقه ها for , while و.. و توابع و روال ها و آرایه ها آشنا بشید. چون اگر بخواید از اول برید سراغ قول های بزرگ هیچ وقت به نتیجه نمی رسید . پیشنهاد آغاز از زبان های ساده و دستورات پایه به این دلیل بود که سال ها برنامه نویسی تدریس می کنم . بعد از گذراندن این مراحل می تونید با یکی از زبان های PHP و C# و موارد دیگری که دوستان ذکر کردن ادامه بدین.

سقف کشسان (http://labell.ir/) تحولی در دکوراسیون مدرن.

live
January 23rd, 2018, 14:37
با تشکر از تمامی دوستان ...

کلا شخصیت من جوری هست که تو یه زمینه نمیتونم خودمو محدود کنم ، الان اگه بخوام به سوال شما که پرسیدید هدفت چیه و میخوای تو چه زمینه ای کار کنی میگم تمام موارد ! از برنامه نویسی کامپیوتر گرفته تا موبایل ... ولی کاملا مشخص هست که هم زمان نمیشه تمام زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیری و بتونی کار کنی احتمال این کار یه چیزی در حد 0 درصد هست ...

درحال حاضر میخوام بیشتر در زمینه برنامه نویسی برای کامپیوتر فعالیت کنم ، چون با توجه به رشته ای که دارم اگه بتونم برنامه نویسی رو تقویت کنم میتونم از ایده هایی که دارم در زمینه درس خودم استفاده کنم و برنامه بنویسیم ...

یه چیزی هم که خیلی ها بهم گفتن این بوده اگه یه زبان رو بتونی یاد بگیری یاد گیری زبان های دیگه خیلی آسون میشه ... حالا نمیدونم حرفشون چقدر صحت داره ...

برای شروع برنامه نویسی کامپیوتر شما چه زبانی رو پیشنهاد میکنید ؟ یه چیزی که به درد بخوره و بتونم ازش استفاده کنم . یادگیریش نسبتا آسونتر باشه چون میخوام تازه شروع کنم .

لطفا منابع آموزشی رو دقیق معرفی کنید ... 100 تا کتاب هست میخوام یه رفرنس جامع و مناسب باشه که برای شروع قرار نباشه از این کتاب به کتاب بعدی پرش داشته باشم . ممنون
تنها زبانی که میتونید هرکاری باهاش انجام بدید زبان پایتون هست مخصوصا پایتون 3 که دیگه مشکلات پایتون 2 رو نداره و قابلیتهایی داره که حتی پایتون 2 هم نداره البته میشه به پایتون 2 مواردی از پایتون رو اضافه کرد

تنها بدیش اینه که ایرانیا دیر آپدیت میشن بخاطر همین بازار کار نداره مگر اینکه یک شرکت واقعا پایتون رو درک کرده باشه و بفهمه چرا ناسا و گوگل از پایتون استفاده میکنن

تنها راه موفقیت پایتون هست چون همه کار باهاش میشه انجام داد ، جای php و برنامه های تحت وب ، اپلیکیشنها برنامه های سیستمی رو پر کرده

واقعا از این بهتر چی میخواید ؟ تنها زبان ماشین که زبان انسانها نزدیکه ، میشه بعنوان ماشین حساب ازش استفاده کرد ، نیازی نیست نوع متغییر مشخص بشه اعداد اعشاری رو به دو صورت اعشاری و صحیح در خروجی تحویل میده و اینها تنها موارد کوچکی از خدای زبانهای برنامه نویسی هست

ShirazSoft.com
January 27th, 2018, 05:45
سلام
من توصیه می کنم https://codeburst.io/the-2018-web-developer-roadmap-826b1b806e8d را حتما مشاهده کنید.(در صورت باز نشدن از ... استفاده کنید)
هیچ دلیلی ندارد که یک زبان از دیگری بهتر باشد به نظر من وقتی اسکریپت های مانند wordpress joomla و.... با php هستند مدت ها طول می کشه که دیگر زبان ها جایگزین آن شوند لذا شما با خیال راحت می توانید به سمت php بروید.

matlab1
January 27th, 2018, 09:09
پیش نیازها برای شروع برنامه نویسی :

قبل از شروع به یادگیری کدنویسی ابتدا پیش نیازهای مربوط به برنامه نویسی را خوب یادبگیرید. یک برنامه نویس هنگامی موفق می شود که قدرت تجزیه و تحلیل یک سیستم را داشته باشد. بتواند مسائل را به خوبی حل کند. با مفاهیمی چون طراحی و تحلیل الگوریتم و فلوچارت غریبه نباشد. یک برنامه نویس خوب باید بتواند بهترین الگوریتم و ساختمان داده را برای کد خود طراحی کند. شاید شما بتوانید یک برنامه را با چندین روش بنویسید ولی بهترین روش الگوریتمی ست که فاکتورهایی مانند سرعت، دقت، امنیت و ... را داشته باشد.پس اگر با این مفاهیم آشنایی ندارید می توانید از طریق لینک های زیر اقدام به یادگیری کنید :
· آموزش طراحی و تحلیل الگوریتم
· آموزش ساختمان داده
مفاهیم فناوری اطلاعات و ارتباطات (IT) :

شما به عنوان یک برنامه نویس باید با مفاهیم IT آشنا باشید. مثلا کدهای شما چگونه اجرا می شوند ؟ چگونه به سمت سرور می روند ؟ پروتکل چیست ؟ مفسر با کامپایلر چه تفات هایی دارند؟ نرم فزار، سخت افزار، شبکه و ...
انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب:

زبان های زیادی برای برنامه نویسی وجود دارند. ولی تقریبا می توان گفت که سینتکس و یا دستور اکثر زبان های برنامه نویسیمشابه زبان C++ (سی پلاس پلاس) است. پس پیشنهاد می کنم اگر مبتدی هستید آموزش زیان C++ را کامل یاد بگیرید
استفاده از محیط برنامه نویسی مناسب :

اگر مبتدی هستید حتما از ساده ترین محیط ها و ویرایشگرهای متن برای کدنویسی استفاده کنید. محیط های حرفه ای جهت برنامه نویسی، افراد مبتدی را تنبل می کند. محیط های حرفه ای دستورات رو بعد از ورود یک حرف برای شما تایپ می کند و اینگونه می شود که عملا قدرت تایپ دستورات از شما گرفته و شما به نوعی در تایپ دستورات تنبل بار می آیید و در آینده با قواعد و دستورات بیگانه می شوید و همچنین در رفع خطاهای برنامه خود دچار مشکل می شوید
زبان انگلیسی تخصصی :

زبان بین المللی در رشته IT انگلیسی می باشد. هر چقدر به زبان انگلیسی (تخصصی رشته IT) مسلط تر باشید، یادگیری و رفع خطا برای شما آسان تر خواهد بود. این علم هر روز در حال پیشرفت است و شما هم مجبورید هرروز مقالات و یا کتابهایی به زبان انگلیسی بخوانید. پس برای تقویت زبان انگلیسی تخصصی خود تلاش بیشتری کنید
. - جهت دادن به مسیر یادگیری برنامه نویسی:

تقریبا زبان های برنامه نویسی به دو دسته تقسیم می شوند.
زبان های برنامه نویسی دسکتاپ برای اجرا در سیستم عامل های مختلف. مانند نرم افزارهای اتوماسیون اداری، ماشین حساب، پخش ویدیو و برنامه های موبایل و غیره

زبان های برنامه نویسی تحت وب : که به منظور وب نویسی طراحی و توسعه داده شده اند. مانند شبکه های اجتماعی ، فروشگاه ها اینترنتی و ...

سعی کنید برای شروع، مسیر درست را برای ادامه انتخاب کنید و ببینید به کدام یک از این نوع زبان ها علاقه دارید.مثلا زبان برنامه نویسی سی شارپ ، زبان برنامه نویسی پایتون ، زبان برنامه نویسی جاوا، زبان برنامه نویسی php , زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت از جمله زبان های برنامه نویسی دسکتاپ و تحت وب هستند که بسیار قدرتمند و محبوب می باشند.
برای شروع یک برنامه نویسی خوب و موفق ابتدا باید در حوزه تخصصی که قرار هست کار کنیم هدف خود را مشخص کنیم ما انواع زیان های برنامه نویسی داریم که با این زبان هایب برنامه نویسی میتوانید انواع پروژه متلب (http://matlabprozhe.com/) ، طراح سایت ، طراح اندروید را انجام بدین که همه اینها میتواند شروع کسب منبع درامد باشد

برای شروع برنامه نویسی از کجا شروع کنم؟

شما اولین گام رو برداشتید حالا بهتره با توجه به علاقتون و اطلاعاتی که بهتون میدم تصمیم بگیرید تو چه حوزه ای میخواهید وارد بشید و برنامه نویسی کنید. میدونید برنامه نویسی بیشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید گسترده هست و هر کس بهتره بجای اینکه تو همه حوزه ها یک دستی داشته باشه، فقط توی یک حوزه خاص و شاید بهتر باشه بگم یک زبان برنامه نویسی خاص متخصص باشه. این رو به عنوان یک اصل پایه در نظر داشته باشید.

starting
January 28th, 2018, 12:07
سلام
من توصیه می کنم https://codeburst.io/the-2018-web-developer-roadmap-826b1b806e8d را حتما مشاهده کنید.(در صورت باز نشدن از ... استفاده کنید)
هیچ دلیلی ندارد که یک زبان از دیگری بهتر باشد به نظر من وقتی اسکریپت های مانند wordpress joomla و.... با php هستند مدت ها طول می کشه که دیگر زبان ها جایگزین آن شوند لذا شما با خیال راحت می توانید به سمت php بروید.

از اون تفسیر ها بود...!
مگه دنیای برنامه نویسی فقط زدن دو تا سایت هست؟
روز به روز گوشی های هوشمند و بطبع اپلیکیشن ها جای وب سایتها رو میگیرند
حالا زبانی چون php چطوری میخواد این خلع رو پر کنه؟ فکر کردی دنیا وردپرس و جوملا هست؟!

استارتر عزیز با توجه به پستهای بعدیت و میخواید برای رشته خودتم خوب باشه
بهتره برید سمت جاوا یا c++ متاسفانه کسانیکه نظر دادن فکر میکنند برنامه نویسی یعنی بالا اوردن سایت و فروش هاست...!

ShirazSoft.com
January 28th, 2018, 20:32
مشکل دقیقا همین جاست عزیزم.
Pwa در حال توسعه هست و قطعا در آینده برنده واقعی pwa هست.

از اون تفسیر ها بود...!
حالا زبانی چون php چطوری میخواد این خلع رو پر کنه؟ فکر کردی دنیا وردپرس و جوملا هست؟!

بهتره برید سمت جاوا یا c++ متاسفانه کسانیکه نظر دادن فکر میکنند برنامه نویسی یعنی بالا اوردن سایت و فروش هاست...!

live
January 29th, 2018, 14:19
از اون تفسیر ها بود...!

سلام توصیه میکنم قبل از اینکه پیشنهادی مطرح کنید درباره توانایی های این زبانها کمی تفکر کنید و از خودتون سوال کنید که آیا پایتون که هم سمت سرور ( زبان سیستمی ) و هم سمت web هست ، در رباتیک ازش استفاده میشه ناسا و گوگل ازش استفاده میکنن کمتر از جاوا یا سی پلاس پلاس هست ؟ یا بهتره بگیم هیچ زبانی آینده پایتون 3 و آپدیتهای نامحدودش رو نخواهد داشت فقط کافیه زبان انگلیسی بلد باشید و یکهفته مطالعه کنید ، در اینصورت چه نیازی به امثال java php c++ q# pwa

مشکل دقیقا همین جاست عزیزم.
Pwa در حال توسعه هست و قطعا در آینده برنده واقعی pwa هست.

سلام ، دوست عزیز چزا پایتون که مثل زبان نام برده محدود به وب نیست رو زیر سوال میبرید ؟ پس اگر اینطور بود که ناسا الان از pwa بجای پایتون در رباطهای فضایی استفاه میکرد
البته یادمه یکی از دوستان از زبان swift بعنوان زبانی که در مکینتاش و ios محدود هست به زیبایی یاد کرده بود ، در این حالت باید از خودمون سوال کنیم که چرا شرکت اپل زبان انحصاری خودش رو اپن سورس کرده ؟ جواب اینه که موفقیت این زبان رو در گسترش توسط کاربران سراسر دنیا دیده مثل پیشرفت زبان پایتون که توسط کاربرانش به این موفقیت دست پیدا کرده ، دقیقا مثل بحث سیستم عاملها که کاربران لینوکس این سیستم عامل رو به سیستم عاملی هوشمند تبدیل کردن ، با چه زبانی این مورد محیا شد ؟ با زبان پایتون که میتونید سیستم عامل mint نسخه استیبلش رو نصب کنید و منظور بنده رو متوجه بشید.

پایتون بیش از پیشرفت سخت افزارها جلو رفته و در کامپیپترهای کوانتومی هم قابل اجراست و هیچ نیازی هم به #Q نیست

پاسخ به یکی از دوستان در پیام خصوصی

سلام ، سوالی داشتم برای یادگیری Python بنظرتون برم سراغ منابع خارجی یا اینکه به صورت فارسی جایی تدریس شده به صورت کامل یا خیر ؟ ممنون از شما.
سلام
قبل از این مورد باید تحقیق کنید ببینید پایتون 2 به کارتون میاد یا 3 ، پایتون 2 الان بازار کار داره پایتون 3 آینده داره البته این دوتا چندان فرقی با هم ندارن 2 رو که یاد بگیرید میتونید خود به خود 3 رو هم یاد بگیرید این مورد اول

مورد دوم اینکه بهتره پایتون رو تو لینوکس یاد بگیرید و اینکه اگر انگلیسی بلدید به منابع اصلی سایت خود پایتون یا داکیومنت خود پایتون مراجعه کنید ، حتما میدونید که برنامه نویس کار اصلیش نوشتن توابع بهینه هست اما تو پایتون ما به همه چیز میگیم شی و به دانلود ماژولها میپردازیم و فقط کافیه که این ماژولهارو دانلودش کنیم ضمن اینکه اگر پایتون بلد باشید میتونید برنامه های پایتون رو تبدیل به زبان های دیگه کنید ، منظورم اینه که اگر پایتون رو بلد باشید انگار تمام زبانهای برنامه نویسی رو بلدید ، اصلا شعار پایتون اینه که نیازی نیست کار خاصی انجام بدید فقط پایتون رو درک کنید و بصورت آماده از اون استفاده کنید

مورد آخر و مهم ، اگر دنبال منابع فارسی میگردید حتما به این کانال برید مطمئن باشید ضرر نمیکنید https://t.me/ProgrammersFun لینکهای دانلود لیست مطالب http://www.aparat.com/kasaie داخل کانال سرچ کنید list# لینک دانلود رو براتون میاره ، یادتون باشه که حتما از پایتون 2 استفاده کنید ، البته پایتون توسط اشخاص دیگه ای هم بصورت کامل تحت وب تدریس شده که مربوط به سایت پارس کلیک هست اما روی مکینتاش درس داده که میتونید بجاش ار لینوکس استفاده کنید ، کامل ترین مرجع فارسی هست و البته حرفه ای ترین اما پایتون 3 درس داده ، شما بعد از خوندن پایتون 2 برید به سمت پایتون 3 که اینطوری وقتی با لینوکس آشنا میشید میتونید آموزش پارس کلیک رو مشاهده کنید و کار کنید ، مراجع دیگه هم هست البته این دوتا از نظر من بهترین هستن ، اگر دنبال آموزشهای غیر رایگان هم هستید و از این آموزشها خوشتون نیومد در تماس باشید

موفق باشید

ShirazSoft.com
January 29th, 2018, 16:46
سلام
وقت بخیر
کسی زبانی را زیر سوال نمی برد.
بله اگر قراره شما هم برای ربات برنامه بنویسید قطعا php مناسب نیست.
باید هدف مشخص باشد.
مثلا الان nodejs را اصلا نمیشه نادیده گرفت چون یک زبان یاد میگیرید کلی کار میشه باهاش کرد اما بازم برای ربات ناسا نمیشه برنامه نوشت.
https://medium.com/swlh/best-10-programming-languages-to-learn-in-2018-2d6cbc5ffc2a

این را بخونید

live
January 29th, 2018, 19:29
سلام
وقت بخیر
کسی زبانی را زیر سوال نمی برد.
بله اگر قراره شما هم برای ربات برنامه بنویسید قطعا php مناسب نیست.
باید هدف مشخص باشد.
مثلا الان nodejs را اصلا نمیشه نادیده گرفت چون یک زبان یاد میگیرید کلی کار میشه باهاش کرد اما بازم برای ربات ناسا نمیشه برنامه نوشت.
https://medium.com/swlh/best-10-programming-languages-to-learn-in-2018-2d6cbc5ffc2a

این را بخونید
سلام
دوست عزیز شما فرمودید که آینده از آن pwa هست ، من هیچ شناختی از این زبان ندارم اما سرچ کردم و متوجه شدم که فقط تحت وب هست پس محدوده ، از این نظر بود که من گفتم پایتون محدود به وب نیست و به نظرم یک چنین زبانی بهتر java و سایر زبانهاست ، البته با زبان پایتون هم میشه java نوشت طوری که شما از یک طرف python مینویسی و از طرف دیگه java تحویل میده

مگه نه اینکه میشه از پایتون در هوش مصنوعی استفاده کرد ، واقعا چه زبانی بهتر از پایتون که 99 درصد مشکلات بشر رو رفع کرده و در مدارس آمریکا تدریس میشه

ShirazSoft.com
January 29th, 2018, 19:45
سلام
وقت بخیر
PWA زبان نیست عزیزم یک استاندارد هست که گوگل ایجاد کرده و اپل نیز داره به سمتش می رود (به شیوه نصب شدن SNAPP در iOS توجه می شوید PWA چی هست).

اول باید هدفتون را مشخص کنید کار تجاری هست یا تحقیقاتی یا یک کار خاص ( مثل ناسا)، مثلا یکی که می خواهد شرکت هاستینگ هاست بفروشه هیچ وقت نمیاد بره python یاد بگیره چون یه چیزی به نام WHMCS وجود داره که php است و اگر قرار برنامه نویسی یاد بگیره php ارجعیت دارد یا کسی که می خواهد وبلاگ بزنه Wordpress استفاده می کنه php هست و..... پس دنیای تجاری وب دست php هست و شما نمی توانید این موضوع را انکار کنید و بگید python می تونه وب را بگیره چون حریف خیلی قوی داره و اسمش php هست.
ولی وقتی می خواهی ربات بسیازید مثل ناسا python بهتره پس اول هدف را مشخص کنیم که قرار چیکار کنیم.

آره اگر کارتون هوش مصنوعی پیاده سازی الگوریتم های پیچیده و... هست پایتون و Java توصیه می شود اما یادتون باشه که معمولا در کارهای تجاری از ساده ترین کار استفاده می شود و کارهای خاص و پیچیده را به صورت دسته ای و آفلاین انجام می دهند. هوش مصنوعی کار وقت گیری هست و به صورت معمول تبدیل به یک الگو می شوند و بعد الگو در نرم افزار پیاده می شود که در آن زمان زبان برنامه نویسی خیلی مهم نیست. الان php-ml یکی از کتابخانه های بسیار عالی برای یادگیری ماشین php هست که خیلی هم از آن استقبال شده است.

باز هم می گم باید هدف مشخص باشد.

سلام
دوست عزیز شما فرمودید که آینده از آن pwa هست ، من هیچ شناختی از این زبان ندارم اما سرچ کردم و متوجه شدم که فقط تحت وب هست پس محدوده ، از این نظر بود که من گفتم پایتون محدود به وب نیست و به نظرم یک چنین زبانی بهتر java و سایر زبانهاست ، البته با زبان پایتون هم میشه java نوشت طوری که شما از یک طرف python مینویسی و از طرف دیگه java تحویل میده

مگه نه اینکه میشه از پایتون در هوش مصنوعی استفاده کرد ، واقعا چه زبانی بهتر از پایتون که 99 درصد مشکلات بشر رو رفع کرده و در مدارس آمریکا تدریس میشه

live
January 29th, 2018, 21:21
سلام
وقت بخیر
PWA زبان نیست عزیزم یک استاندارد هست که گوگل ایجاد کرده و اپل نیز داره به سمتش می رود (به شیوه نصب شدن SNAPP در iOS توجه می شوید PWA چی هست).

اول باید هدفتون را مشخص کنید کار تجاری هست یا تحقیقاتی یا یک کار خاص ( مثل ناسا)، مثلا یکی که می خواهد شرکت هاستینگ هاست بفروشه هیچ وقت نمیاد بره python یاد بگیره چون یه چیزی به نام WHMCS وجود داره که php است و اگر قرار برنامه نویسی یاد بگیره php ارجعیت دارد یا کسی که می خواهد وبلاگ بزنه Wordpress استفاده می کنه php هست و..... پس دنیای تجاری وب دست php هست و شما نمی توانید این موضوع را انکار کنید و بگید python می تونه وب را بگیره چون حریف خیلی قوی داره و اسمش php هست.
ولی وقتی می خواهی ربات بسیازید مثل ناسا python بهتره پس اول هدف را مشخص کنیم که قرار چیکار کنیم.

آره اگر کارتون هوش مصنوعی پیاده سازی الگوریتم های پیچیده و... هست پایتون و Java توصیه می شود اما یادتون باشه که معمولا در کارهای تجاری از ساده ترین کار استفاده می شود و کارهای خاص و پیچیده را به صورت دسته ای و آفلاین انجام می دهند. هوش مصنوعی کار وقت گیری هست و به صورت معمول تبدیل به یک الگو می شوند و بعد الگو در نرم افزار پیاده می شود که در آن زمان زبان برنامه نویسی خیلی مهم نیست. الان php-ml یکی از کتابخانه های بسیار عالی برای یادگیری ماشین php هست که خیلی هم از آن استقبال شده است.

باز هم می گم باید هدف مشخص باشد.
سلام
بسیار عالی ، کاملا مشخصه که بروز هستید ، من فکر میکنم کمتر کسی تو این انجمن میدونه pwa چی هست ، پس فقط مختص به وب نیست اما معلومه که کلا سمت وب کار میکنید و متاسفانه تعصب خاصی به php دارید و باگهایی که دائما توسط برنامه نویسان php معرفی میشه و به کلاینت اطلاع میدن تا رفع باگ کنن هیچ اشاره ای نکردید ، شما بفرمایید چرا خود وردپرس به تنهایی و بدون هیچ افزونه ای درش باگ ایجاد میشه و آپدیت میشه تا رفع باگ بشه ؟ چطور میتونیدشرکتهای معتبر ایرانی رو که رو به پایتون تحت وب آوردن توجیه کنید ؟ چرا از php asp aspx و سایر موارد استفاده نمیکنن ؟

شما از whmcs نام بردید اما از whm چیزی نگفتید ، اگر منظور شما از مواردی که توضیح دادید استفاده از ابزار پابلیک هست این رو هم در نظر بگیرد که ابزار پابلیک زیر نظر برنامه نویسان عزیز کشف باگ میشه و کلاینت بیشتر مورد هجوم هستن تا ابزارهای غیر پابلیک که این جواب سوال من از شما در دو خط قبل بود

البته خیلی خوب شد که شما از pwa نام بردید که از این بابت از شما تشکر میکنم
موفق باشید.

ShirazSoft.com
January 30th, 2018, 06:27
سلام
من هیچ تعصبی روی php ندارم و چون تحت وب کار می کنم به شما می گم php در دنیای وب حرف اول را می زنه و بعد از آن NodeJS، نکته مهم دیگر php دارای سورس باز هست و زبانی زنده هست چون هر روز داره بروز میشه و الان نسخه 7.2 آمده است و قطعا نسخه های بعدی حرف های زیادی می زنند.

اینکه شرکت ها حالا چه معتبر چه غیر معتبر از چه زبانی استفاده می کنند سیاست داخلی خودشون هست و البته مهم تر از آن اینکه ممکنه اون ها محصول های دارند مثل ربات ناسا لذا بهتره کل سیستمشون python باشه.
چون ورد پرس open source هست باگ داخلش پیدا میشه و رفع میشه هیچ چیزی 100 درصد نیست.

یک چیز جالبی که در سایت هایی مثل qoura دائما سوال میشه اینکه آیا امسال دیگه php ازبین می رود و جالبه جواب همه اینکه php هیچ وقت از بین نمی رود.

اول باید هدف را مشخص کرد بعد تعیین می شود که چه زبانی باید یاد گرفت.

مثلا اگر قرار کارمند یکی از اون شرکت های معتبر بشید باید همان زبان را یاد بگیرید هدف مهمه.

سلام
بسیار عالی ، کاملا مشخصه که بروز هستید ، من فکر میکنم کمتر کسی تو این انجمن میدونه pwa چی هست ، پس فقط مختص به وب نیست اما معلومه که کلا سمت وب کار میکنید و متاسفانه تعصب خاصی به php دارید و باگهایی که دائما توسط برنامه نویسان php معرفی میشه و به کلاینت اطلاع میدن تا رفع باگ کنن هیچ اشاره ای نکردید ، شما بفرمایید چرا خود وردپرس به تنهایی و بدون هیچ افزونه ای درش باگ ایجاد میشه و آپدیت میشه تا رفع باگ بشه ؟ چطور میتونیدشرکتهای معتبر ایرانی رو که رو به پایتون تحت وب آوردن توجیه کنید ؟ چرا از php asp aspx و سایر موارد استفاده نمیکنن ؟

شما از whmcs نام بردید اما از whm چیزی نگفتید ، اگر منظور شما از مواردی که توضیح دادید استفاده از ابزار پابلیک هست این رو هم در نظر بگیرد که ابزار پابلیک زیر نظر برنامه نویسان عزیز کشف باگ میشه و کلاینت بیشتر مورد هجوم هستن تا ابزارهای غیر پابلیک که این جواب سوال من از شما در دو خط قبل بود

البته خیلی خوب شد که شما از pwa نام بردید که از این بابت از شما تشکر میکنم
موفق باشید.

starting
January 30th, 2018, 07:50
سلام توصیه میکنم قبل از اینکه پیشنهادی مطرح کنید درباره توانایی های این زبانها کمی تفکر کنید و از خودتون سوال کنید که آیا پایتون که هم سمت سرور ( زبان سیستمی ) و هم سمت web هست ، در رباتیک ازش استفاده میشه ناسا و گوگل ازش استفاده میکنن کمتر از جاوا یا سی پلاس پلاس هست ؟ یا بهتره بگیم هیچ زبانی آینده پایتون 3 و آپدیتهای نامحدودش رو نخواهد داشت فقط کافیه زبان انگلیسی بلد باشید و یکهفته مطالعه کنید ، در اینصورت چه نیازی به امثال java php c++ q# pwa

سلام
دوست عزیز من فقط در جواب php این مطلب رو نوشتم و جایی از متن من گفته نشده پایتون خوب نیست

live
January 30th, 2018, 15:08
سلام
دوست عزیز من فقط در جواب php این مطلب رو نوشتم و جایی از متن من گفته نشده پایتون خوب نیست
سلام بله بنده هم قصد جسارت نداشتم فقط با توجه به سطح نگرش افراد درباره تاپیکی که ایجاد میکنن بود ، اگر بخوام رک حرفمو بزنم چون ایشون براشون مهم نیست به سمت بازار کار برن و فقط علاقه فردی هست من پایتون رو بالاتر از جاوا و سی پلاس پلاس میدونم ، نه تنها بنده بلکه همه در آینده به این نتیجه خواهند رسید ، البته تو این انجمن فکر میکنم 70 درصد موافق باشن چون کسی که پایتون رو بلد باشه قادر به رفع تمام مشکلات سیستمی و سمت وب هست

سلام
من هیچ تعصبی روی php ندارم و چون تحت وب کار می کنم به شما می گم php در دنیای وب حرف اول را می زنه و بعد از آن NodeJS، نکته مهم دیگر php دارای سورس باز هست و زبانی زنده هست چون هر روز داره بروز میشه و الان نسخه 7.2 آمده است و قطعا نسخه های بعدی حرف های زیادی می زنند.

اینکه شرکت ها حالا چه معتبر چه غیر معتبر از چه زبانی استفاده می کنند سیاست داخلی خودشون هست و البته مهم تر از آن اینکه ممکنه اون ها محصول های دارند مثل ربات ناسا لذا بهتره کل سیستمشون python باشه.
چون ورد پرس open source هست باگ داخلش پیدا میشه و رفع میشه هیچ چیزی 100 درصد نیست.

یک چیز جالبی که در سایت هایی مثل qoura دائما سوال میشه اینکه آیا امسال دیگه php ازبین می رود و جالبه جواب همه اینکه php هیچ وقت از بین نمی رود.

اول باید هدف را مشخص کرد بعد تعیین می شود که چه زبانی باید یاد گرفت.

مثلا اگر قرار کارمند یکی از اون شرکت های معتبر بشید باید همان زبان را یاد بگیرید هدف مهمه.
این مورد که فرمودید php آپدیت میشه python هم به همین شکل هست و آپدیت میشه ، اگر بخوام آپدیت هارو با هم مقایسه فکنیم باید بدونید که برای php هر چندسال یکبار آپدیت میاد اما برای python در سال چندین آپدیت ارائه میشه

دوست عزیز پایتون محدود به هوش مصنوعی ، رباتیک ، وب ، سیستم عامل ، کامپیوترهای کوانتومی ، اپلیکیشنهایی نظیر instagram که با فریم ورک جنگو نوشته شده نیست ، پایتون برای حال و آینده هست ، هیچ محدودیتی نداره ، پس نمیشه php محدود به وب رو با python مقایسه کرد بازار کار هم داره

اگر کسی رو میشناسید بگید معرفی کنم تو همین ایران شرکتهای معتبری دنبال این برنامه نویسها میگردن اما تعدادشون کمه ، از این رو بهتره تبلیغات بشه تا از حداقل در این ضمینه چزو کشورهای پیش رو باشیم چون جوانان ما پر از استعداد هستن

ShirazSoft.com
January 30th, 2018, 15:31
سلام
من python هم کار کردم و سطحم خوبه ولی بیشتر از php کسب درآمد می کنم.
اینستا ها فکر کنم react هست.

live
January 30th, 2018, 16:17
سلام
https://engineering.instagram.com/web-service-efficiency-at-instagram-with-python-4976d078e366

ali-rezam
January 30th, 2018, 17:26
سلام وقت بخیر
پیشنهاد من به شما شروع از زبان C++ یا c# هست ، ابتدا با یاد گیری قواعد برنامه نویسی شروع کنید و در ادامه مفاهیم شیء گرایی رو یاد بگیرید . بعدا میتونید با توجه به سلیقتون به راحتی در سایر زبان ها مهارت پیدا کنید .
برای یادگیری بهتون خرید و تماشای ویدئو های آموزشی که در اینترنت هست رو پیشنهاد میکنم ، برخی از کلاس هایی که مراکز و آموزشگاه ها برگذار میکنند کاربرد و کارایی نداره ! ( به طور مثال در یک دوره آموزشی 12 جلسه ای 6 جلسه فلوچارت تدریس کردند استاد گرامی !)
اگر سوالی داشتید پیام خصوصی بدید در حد توانم سعی میکنم کمکتون کنم

live
January 30th, 2018, 19:02
سلام وقت بخیر
پیشنهاد من به شما شروع از زبان C++ یا c# هست ، ابتدا با یاد گیری قواعد برنامه نویسی شروع کنید و در ادامه مفاهیم شیء گرایی رو یاد بگیرید . بعدا میتونید با توجه به سلیقتون به راحتی در سایر زبان ها مهارت پیدا کنید .
برای یادگیری بهتون خرید و تماشای ویدئو های آموزشی که در اینترنت هست رو پیشنهاد میکنم ، برخی از کلاس هایی که مراکز و آموزشگاه ها برگذار میکنند کاربرد و کارایی نداره ! ( به طور مثال در یک دوره آموزشی 12 جلسه ای 6 جلسه فلوچارت تدریس کردند استاد گرامی !)
اگر سوالی داشتید پیام خصوصی بدید در حد توانم سعی میکنم کمکتون کنم
اگر بتونن c یا ++c رو یاد بگیرن که خیلی خوبه مخصوصا C که مادر همه زبان هاست ، اگر در کنار c بتونن اسمبلی و ++C رو هم یاد بگیرن دیگه فکر نکنم نیازی به زبانهای دیگه داشته باشن فقط دو مشکل خیلی بزرگ سر راهشونه

1-واقعا باید آموزشی پیدا بشه که سینتکس رو جا بندازه و ترس رو از دل دانشجو بکشه بیرون که من تا الان ندیدم کسی بتونه در قالب ویدیوهای آموزشی رایگان و غیر رایگان اینکارو انجام بده ، ینی نمیخوان کسی یاد بگیره ، من بعد از 6 سال قرار از ++c تصمیم گرفتم واقعا بشیم بخونم ، با چند آموزش دستو پا شکسته بالاخره یه جزوه نوشتم که خودم متوجه بشم ، متاسفانه هنوز هم آموزش درستی نیست

2-نوشتن یک برنامه با استفاده از زبانهای فوق کار بسیار سختی هست ، اینکه دانشجو کتابخانه هارو درک کنه و متوجه بشه اگر در محیطی غیر از کتابخانه های stdio یا iostream یا namespace std یا namespace sistem یا namespace * exam قرار گرفت چطور کتابخانه هارو در نظر بگیره و استفاده کنه

یک مثال از کانتر استرایک براتون میزنم ، موقعی که داشتم برای اولینبار یکی از سورسهارو میخوندم متوجه شدم زبان pawn هست اما خیلی شبیه به ++C بود ، البته برخی هم میگن که باید برای این زبان c رو بلد باشی که کاملا اشتباه میکنن حتی به قول شما تو همون دانشگاه define رو هم حتی برای یکبار به ما نگفته بودن فقط چرتو پرت تحویل میدن ، خلاصه از اینا که بگذریم ، تو همون زبان pawn مرتبط با کانتر استرایک 1.6 باید از کتابخانه های بازی استفاده کنی خوب اینو کسی میاد به دانشجو توضیح بده تا متوجه بشه برنامه نویسی ینی چی ؟

پس من بعد از 6 سال متوجه شدم هرجا که بخوای برنامه ای برای یک پروژه بنویسی بایداز کتابخانه های همون پروژه استفاده کنی ، پس استفاده از کتابخانه ها در ویدئوهای آموزشی کمکی به کاربر در یک پروژ] نمیکنه ، کسیم اینارو به من نگفته

این یک واقعیته که کسی خواهان پیشرفت هیچ فردی نیست چون فکر میکنه در آینده رقیبش میشه ولی اشتباه میکنه چون اگر همه دنیا مثل ما ایرانیا فکر میکردن الان هیچ پیشرفتی در هیچ ضمینه ای حاصل نمیشد

ShirazSoft.com
January 31st, 2018, 06:02
سلام
به نظر من اگر یک زبان برنامه نویسی را خوب یادبگرید مابقی را نیز می توانید سریع یاد بگیرید C و C++ خوب هستند چون به syntax مشابه سایر زبان ها دارند.

live
January 31st, 2018, 11:57
سلام
به نظر من اگر یک زبان برنامه نویسی را خوب یادبگرید مابقی را نیز می توانید سریع یاد بگیرید C و C++ خوب هستند چون به syntax مشابه سایر زبان ها دارند.
سلام
یک موردی رو اضافه کنم ، دیروز پیگیر این تاپیک و یک تاپیک دیگه در انجمن بودم ، یه سری به کانالی که الان 2 ساله عضو شدم زدم ، متوجه شدم کانالهای آموزشی آموزشهای اختصاصی و رایگان ارائه میدن که کیفیت بالایی داره

یک آموزش ++C گذاشتن واقعا کیفیتش عالیه ، کسایی که اسرار دارن زبان رو پایه ای یاد بگیرن در صورتی که ++C رو یاد بگیرن انگار که C رو یاد گرفتن ، سینتکسها عین همه فقط در مواردی جزئی با هم فرق دارن ، از این لحاظ حتما توصیه میکنم از الان با این آموزش پیش برید

کسایی که ++C رو یاد بگیرن به راحتی تمام زبانهای برنامه نویسی رو در کوتاه ترین زمان میتونن یاد بگیرن که این مورد بیشتر برای کسایی کاربرد داره که مدرس هستن و تعدادشون کم هم نیست معمولا اکثر زبان های برنامه نویسی رو آموزش میدن

کانال مورد نظر https://t.me/stepbysteplearn

ShirazSoft.com
February 1st, 2018, 03:54
سلام سایت های یادگیری برنامه نویسی زیاد هستند
اگر انگلیسی شما خوبه (متوسط)
http://www.cplusplus.com/doc/tutorial
نیز مفید هست.

rayanagostar
February 1st, 2018, 07:53
خیلی خوشحالم که دوستانی تو همه رشته ها به برنامه نویسی علاقه مند میشن
اساسا یادگیری برنامه نوسی از یه دغدغه شروع میشه
بنظرم اول یه هدفی رو برای خودت مشخص کن (‌که یه برنامه ای طراحی کنی برای خودت ) چون یادگیری بدون هدف برنامه نویسی هیچ فایده ای نداره و فقط در حد تئوری باقی خواهد ماند
یه زبان هم براش روع انتخاب کن (‌c++,c#,..) و شروع کن . زبان مهم نیست . مهم مفاهیم و الگوهای برنامه نویسیه

live
February 1st, 2018, 19:01
سلام سایت های یادگیری برنامه نویسی زیاد هستند
اگر انگلیسی شما خوبه (متوسط)
http://www.cplusplus.com/doc/tutorial
نیز مفید هست.
خوبه اما به نظر من اگر یک فرد با تجربه به زبان مادری تجربیاتش رو به اشتراک بذاره خیلی خوبه مثلا در مباحث فارسی سازی

خیلی خوشحالم که دوستانی تو همه رشته ها به برنامه نویسی علاقه مند میشن
اساسا یادگیری برنامه نوسی از یه دغدغه شروع میشه
بنظرم اول یه هدفی رو برای خودت مشخص کن (‌که یه برنامه ای طراحی کنی برای خودت ) چون یادگیری بدون هدف برنامه نویسی هیچ فایده ای نداره و فقط در حد تئوری باقی خواهد ماند
یه زبان هم براش روع انتخاب کن (‌c++,c#,..) و شروع کن . زبان مهم نیست . مهم مفاهیم و الگوهای برنامه نویسیه
من خیلی دوست دارم این بحث همیشه ادامه پیدا کنه
امروز داشتم تو موبایلم برنامه پایتون مینوشتم که با یه نرم افزار تبدیل از پایتون به اندروید مواجه شدم ، با خودم فکر کردم اگر میخواستم این کدهارو با جاوا یا سی شارپ بنویسم خیلی وقت میبرد

ShirazSoft.com
February 1st, 2018, 19:11
سلام
چطوری برنامه python توی موبایل می نویسید؟با python برنامه موبایل یا Android می نویسید؟

اتفاقا من اعتقادم به اینه که کسی که می خواهد برنامه نویسی کار کند باید زبان خودش را تقویت کند چرا که بیشتر مراجع انگلیسی هستند.

live
February 1st, 2018, 19:28
سلام
چطوری برنامه python توی موبایل می نویسید؟با python برنامه موبایل یا Android می نویسید؟

اتفاقا من اعتقادم به اینه که کسی که می خواهد برنامه نویسی کار کند باید زبان خودش را تقویت کند چرا که بیشتر مراجع انگلیسی هستند.
تو play store برنامه زیاد هست فعلا تست نکردم تازه امروز نصب کردم فقط داشتم کد میزدم که اونم ارور میداد باید بیشتر روش کار کنم ، یه برنامه ساده ساختم که print کنه که اونم اصلا کار نکرد ، البته الان وقت ندارم برم سمت اندروید اما پایتون چندتا فریم ورک داره که الان اسمشون یادم نیست فکر کنم دوتا فریم ورک بیشتر نباشه بره پایتون به اندروید

ShirazSoft.com
February 1st, 2018, 20:30
سلام
کاش می شد اطلاعاتمون را بیشتر باهم به اشتراک می گذاشتیم.

starting
February 1st, 2018, 20:59
سلام

react یک فریم وورک فرونت ایند هست!

live
February 1st, 2018, 21:19
سلام
چشم حتما ، فقط باید جزوه هامو یه نگاه بندازم بعد همینجا اعلام میکنم

live
February 2nd, 2018, 17:30
سلام
در play store یک نرم افزاری هست به اسم Qpython-python for android که بهترین فریم ورکهارو در خودش داره میتونید ازش استفاده کنید

البته من چون به سمت اندروید تمایل ندارم اطلاع دقیقی ندارم که کدوم فریم ورک بهترین هست اما هیچ کدوم از این فریم ورکها به پای فریم ورکهای جاوا یا سی شارپ برای اندروید نمیرسه ، همچنین خود اندروید هم زبان برنامه نویسی مخصوص به خودشو داره که بسیار شبیه به دبیان بیس هست چون کلا اندروید از روی اوبونتو ساخته شده

ShirazSoft.com
February 2nd, 2018, 22:03
سلام
این روزها خیلی از دوستان با کمک NodeJS و با کمک React Native در حال ساخت اپلیکیشن های موبایل هستند.

live
February 2nd, 2018, 22:13
سلام
این روزها خیلی از دوستان با کمک NodeJS و با کمک React Native در حال ساخت اپلیکیشن های موبایل هستند.
به نظرم اگر کسی به ساخت اپلیکیشن موبایل علاقه داره بهتره بره سمت swift ، از وقتی که اپن سورس شده نهایتا توسط کاربران سراسر دنیا فریم ورک هاش سرازیر میشه ، در نهایت شرکت اپل هم تو این روند توسعه نقش مهمی رو ایفا میکنه ، از این لحاظ که لینوکس و پایتون هم به همین شکل بهترین شدن و این دوتا 2 عضو جدا نشدنی هستن که پلت فرم های زیادی ازشون بدست اومده

https://www.androidauthority.com/an-introduction-to-python-on-android-759685/
https://hameedullah.com/develop-your-first-android-application-in-python.html
https://kivy.org/#home

majidjon
February 3rd, 2018, 03:10
سلام.
با اجازه اساتید،
با نظرات و پیشنهاداتی که دوستان به استارتر تاپیک دادند، اگه استارتر واقعا طالب برنامه نویسی هستند، تا الان پست میداد من یک زبان رو انتخاب و شروع کردم. اگه تا الان هم وقت پست دادن رو نداشتند در روزهای آتی منتظر پست ایشون می مانیم در غیر این صورت فقط صفحات این تاپیک زیاد میشه و هیچ گونه فایده ای برای ایشون نداره. شروع هر کاری، قدم بعدی رو برای انتخاب یا انجام آن به انسان نشون میده.

ShirazSoft.com
February 3rd, 2018, 05:24
سلام
وقت بخیر

همین که اینجا بحث تخصصی شود می تواند برای سایر افرادی که سوال مشابه دارند مفید باشد لذا این خلاف قانون نیست که شروع کننده پست وجود ندارد و چون وجود ندارد نباید ادامه داد.
الان بحث خوبی روی زبان های برنامه نویسی صورت گرفته است لذا نباید به آن خرده گرفت.

سلام.
با اجازه اساتید،
با نظرات و پیشنهاداتی که دوستان به استارتر تاپیک دادند، اگه استارتر واقعا طالب برنامه نویسی هستند، تا الان پست میداد من یک زبان رو انتخاب و شروع کردم. اگه تا الان هم وقت پست دادن رو نداشتند در روزهای آتی منتظر پست ایشون می مانیم در غیر این صورت فقط صفحات این تاپیک زیاد میشه و هیچ گونه فایده ای برای ایشون نداره. شروع هر کاری، قدم بعدی رو برای انتخاب یا انجام آن به انسان نشون میده.

live
February 3rd, 2018, 23:46
دوستانی که علاقه داشتن به پایتون تو این فیلم آموزشی در این کانال میتونن رایگان فیلم هارو دانلود کنن ، استادش رایگان درس داده و سه فریم ورک برای اندروید هم معرفی کرده البته تمام آموزش هاشون رایگانه و سطح خوبی داره
https://t.me/ProgrammersFun
فریم ورک های مناسب اندروید در زبان پایتون ، البته آموزش نداده فقط معرفی کرده
Pyqt
Kivy
P4A

live
February 4th, 2018, 15:59
سلام.
با اجازه اساتید،
سلام
دوست عزیز من الان 4 ساله اینجا عضو هستم ، این تاپیکها خیلی به من کمک کردن تا راه درست رو انتخاب کنم ، این تاپیکها عمومی هست پس هر عضو و غیر عضو انجمن میتونه نظر بده ، واقعا در یکسال گذشته که مباحث مربط به سرور و لینوکس رو تمام کردم و با جدیت وارد این مبحث شدم متوجه شدم که تو برنامه نویسی هیچ چیزی جای شی گرایی رو نمیگیره و در این تاپیک بود که من با wpf آشنا شدم ، یا در یک تاپیک دیگه متوجه شدم که swift چه زبانیه و اینکه اپن سورس شده ، این تبادل اطلاعات خیلی مهمه

پایه و اساس فناوری اطلاعات با اشتراک همین اطلاعات به نتیجه میرسه و حاصلش چیزی نیست جز پیشرفت فردی و اجتماعی

یاحق

ShirazSoft.com
February 7th, 2018, 05:53
سلام
شما تا الان بجز با React با چیز دیگری تواستید Cross Platform بنویسید؟

live
February 8th, 2018, 14:49
سلام
شما تا الان بجز با React با چیز دیگری تواستید Cross Platform بنویسید؟

سلام اگر بنده رو میفرمایید ، تست نکردم