توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجرا گردن ربات تلگرام
par30
January 22nd, 2018, 21:31
سلام من یک هاست لینوکس دارم ssl نیز هم فعاله روش یک سایت دارم میخواستم ببینم میشه روی اون هاست ربات تلگرام اجرا کنم ممنون میشم راهنمایی گنید
kiavaco
January 22nd, 2018, 21:56
بستگی به سورس رباتتون داره ممکنه یک فانکشن روی ربات باشه و فعال نیاز باشه بشه ولی روی هاستتون نباشه اگر php selector دارید میتونید اگر فانکشنی لازمه فعال کنید
bakuryu
January 23rd, 2018, 08:46
ربات تلگرامی که دارید ، قطعا از جایی که سورسش هست ، قید شده چه نیاز هایی برای اجرا شدن داره
طبق اون باید عمل کنید
yd2018
January 24th, 2018, 00:10
سلام من یک هاست لینوکس دارم ssl نیز هم فعاله روش یک سایت دارم میخواستم ببینم میشه روی اون هاست ربات تلگرام اجرا کنم ممنون میشم راهنمایی گنید
عمدتا مشکلی برای اجرا نیست مگر اینکه از فانکشن های خاصی در php استفاده شده باشه. شما می تونید سورس ربات رو روی هاستتون آپلود کنید و با راهنمای api تلگرام web hook با آدرس سایت+مسیر آپلود ست کنید و تست کنید. اگر پاسخی در روبات دریافت نشد، مشکل رو در فایل error.log خواهید یافت.
amhf
January 26th, 2018, 01:40
سلام
همه مواردی که دوستان گفتن به شرطی هست که ربات شما تحت سرور نباشه و یه ربات عادی (یعنی با توکن بوت فادر)باشه نه ربات جایگزین انسان (ثبت نام با شماره موبایل)