PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب php 7.1 در centos 7

colorless2
January 20th, 2018, 11:44
سلام دوستان
من یه vps با centos 7.4 گرفتم روش php 5.6 با directadmin نصب کردند.
میخواهم روش php 7.1 طبق این اموزش نصب کنم http://cpanelplesk.com/install-apache-2-php7-mariadb-10-2-centos-7-x/
مثل این که php 7 روی centos 7 به صورت رسمی رونمایی نشده و از این اموزش بالا هم از منابع به اصطلاح 3rd party کمک گرفته؟
به نظر شما این کار برای directadmin مشکلی ایجاد نمیکنه اصلا کار درستی هست یا نه؟
من کارم با همون 5.6 راه می افته و نیاز جدی به 7 ندارم

xphost
January 20th, 2018, 12:11
درود
اگر کارتون با php 5.6 انجام میشه
پس زیاد با نسخه php ور نرید
ممکنه خراب کاری بشه و درستش کردنش هم زمان میبره هم هزینه دار میشه براتون
جدیدا خیلی از نرم افزار های تحت وب که روی سرور های سی پنل و دایرکت ادمین نصب میشن فقط روی php 5.6 اجرا میشه

Amlaaki
January 20th, 2018, 12:17
usr/local/directadmin/custombuild/ بروید و فایل options.conf رو ویرایش کنید و نسخه دلخواه را جایگزین قبلی کنید سپس خارج شوید و دستور build php/. رو بزنید .

cd /usr/local/directadmin/custombuild

nano optons.conf

...

cntrl + s y

./build php

توجه کنید custiombuild v2 نصب باشه و اینکه سرویس nano هم نصب باشه .

ولی نسخه 7.1 نصب نکنید تقریبا تغییرات اساسی تری داره نسبت به 7.0 و باعث مشکل در 99 درصد اسکریپت ها میشه .

7.0 نصب کنید .

m.hack3r
January 20th, 2018, 13:06
پیشنهاد میشه نصب نکنید در صورتی که کارتون با همون نسخهراه میافته . مگر اینکه اسکریپت خاصی دارید که نیاز به این نسخه داره .

NaSRI
January 20th, 2018, 21:29
شما می توانید همزمان دو نسخه php فعال در دایرکت ادمین داشته باشید و برخی سایت های مورد نظر از 7.1 استفاده کنند.

مشکل خاصی هم در صورتی که از طریق custombuild نصب کنید ایجاد نمی شود.