سلام
همانطور که مستحضر هستید برای بازکردن حساب پی پال و برخی از دیتا سنتر ها نیاز به اسکن پاسپورت به غیر از ایران نیاز هست از این رو فایل لایه باز پاسپورت امریکا و همچنین برای کسانی که فایل اسکن میخوان فایل اسکن اراءه کنیم
پاسپورت اسکن هر عدد 30 هزار تومان دوستانی هم که تمایل دارند عکس خودشون تو پاسپورت باشه می تونند ارسال کنن تا عکس خودشون رو بزنیم
فایل لایه باز به قیمت 120 تومان به فروش می رسد
بارها به مدرک نیاز داشتم و با قیمت های نجومی مجبور به خرید مدرک شدیم از این رو این سرویس رو باقیمت مناس در اختیار همه قرار میدیم تا نهایت استفاده رو بتونن ببرن
برای اطلاعات بیشتر با ایدی https://t.me/hojshds در تماس باشید
برای سایتهای هم که اسکن با سلفی میخوان می تونید عکس خودتون رو بزنید چاپ کنید سلفی بدین
سلام
همانطور که مستحضر هستید برای بازکردن حساب پی پال و برخی از دیتا سنتر ها نیاز به اسکن پاسپورت به غیر از ایران نیاز هست از این رو فایل لایه باز پاسپورت امریکا و همچنین برای کسانی که فایل اسکن میخوان فایل اسکن اراءه کنیم
پاسپورت اسکن هر عدد 30 هزار تومان دوستانی هم که تمایل دارند عکس خودشون تو پاسپورت باشه می تونند ارسال کنن تا عکس خودشون رو بزنیم
فایل لایه باز به قیمت 120 تومان به فروش می رسد
بارها به مدرک نیاز داشتم و با قیمت های نجومی مجبور به خرید مدرک شدیم از این رو این سرویس رو باقیمت مناس در اختیار همه قرار میدیم تا نهایت استفاده رو بتونن ببرن
برای اطلاعات بیشتر با ایدی https://t.me/hojshds در تماس باشید
برای سایتهای هم که اسکن با سلفی میخوان می تونید عکس خودتون رو بزنید چاپ کنید سلفی بدین
اسکرین فتوشاپی که گذاشتین نشون میده که لایه باز نیست !
شما اصلا میدونین لایه باز یعنی چی ؟؟؟ اومدین یک عکسو آوردین توی فتوشاپ و میگین لایه بازه ؟ :)
در ضمن تغییراتی شما ایجاد کردین توی تصاویر بسیار ناشیانه هست ...
speednet
January 19th, 2018, 15:51
شما اصلا میدونین لایه باز یعنی چی ؟؟؟ اومدین یک عکسو آوردین توی فتوشاپ و میگین لایه بازه ؟ :)
بله بله
نه فقط شما میدونین
شما چند بار پاسپورت امریکا دیدین ؟ که در مورد طرح نظر میدین ؟
شما که استادی بلدی از این بهترشو بزن بزار انجمن بفروش از قیمت منم خیلی خیلی بالاتر بفروش تا ما هم یاد بگیریم
پ. ن
این توضیحات رو هم به خاطر اینکه کسایی که میان پست میبینن گذاشتم والا ادمهای مثلا شما رو نادیده میگرم
Amlaaki
January 19th, 2018, 17:02
بله بله
نه فقط شما میدونین
شما چند بار پاسپورت امریکا دیدین ؟ که در مورد طرح نظر میدین ؟
شما که استادی بلدی از این بهترشو بزن بزار انجمن بفروش از قیمت منم خیلی خیلی بالاتر بفروش تا ما هم یاد بگیریم
پ. ن
این توضیحات رو هم به خاطر اینکه کسایی که میان پست میبینن گذاشتم والا ادمهای مثلا شما رو نادیده میگرم
این انجمن رو جای مناسبی واسه حراجی نمیدونم + نیازی به حراجی ندارم بلکه هر چیزی رو از راه خودش باید رفت جلو .
شما هم با ساخت ناشیانه این نوع مدارک فقط دردسر واسه افراد درست میکنید + به من مربوط نیست شما چه قیمتی میفروشید خریدار دوست داشته باشه میخره دوستم نداشته باشه نمیخره .
بنده فقط حقایق رو خدمت شما + کاربران اعلام کردم .
اول اینکه همونطور که در تصویر موجوده psd شما صرفا یک لایه (paste) شده هست و فایل شما لایه باز نیست کمی در مورد طراحی لایه باز تحقیق به عمل بیارین + مدارک به صورت مبتدی دستکاری شده اند که با کمی دقت ...
ارادتمند .
emdserver.com
January 19th, 2018, 17:07
ایا این کار از نظر اخلاقی درست است فکر کنم با قوانین انجمن هم سازگاری نداشته باشه اما در هر صورت موفق باشید ادم یه چیزهایی میبینه سکوت کنه بهتره
کار شما عملا وانتشارش مثل این می مثنه من بزنم فروش مدرک دیپلم یا کارشناسی با مشخصات دلخواهی شما ایا درسته به نظرتون چون دانشگاه ها پول زیادی میگیرن
almandata
January 19th, 2018, 18:05
ایا این کار از نظر اخلاقی درست است فکر کنم با قوانین انجمن هم سازگاری نداشته باشه اما در هر صورت موفق باشید ادم یه چیزهایی میبینه سکوت کنه بهتره
کار شما عملا وانتشارش مثل این می مثنه من بزنم فروش مدرک دیپلم یا کارشناسی با مشخصات دلخواهی شما ایا درسته به نظرتون چون دانشگاه ها پول زیادی میگیرن
دو چیز متفاوت رو قاطی کردید
دیپلم و مدرک امریکا رو!!
چون فکر کنم هنوز نرفتید سمت خرید سرور اختصاصی،اکثر دیتاسنتر ها نیاز به وریفای دارن !که شما ایرانی هستید و اگر هم اسمی از ایران ببرید کلا بیرونتون میکنن
برای همین کار،دوستان میان این مدارک رو میدن که شما استفاده کنید حالا بعدا بیاین سمت فروش سرور اختصاصی یا خودتون خریدتونو انجام بدید میفهمید اینارو
با این مدارک طرف نمیخواد سکونت در امریکا رو بگیره که غیراخلاقی نباشه !
الان لایسنس whmcs شما نال هستش (به ایرانی سرویس نمیدن) کار شما هم غیراخلاقیه
همه چیو قاطی نکنیم موفق باشید
speednet
January 19th, 2018, 18:06
دوست عزیز از این تایپیکها تو این انجمن زیاد هست این برای رفع تحریمها ها هست نمیدونم درکش سخته یا نه ادمهایی که اینجا همون با مدارک واقعی پی پال باز میکردن همشون به این روش باز میکردن با هزینه های هنگفت من این رو برای استفاده خودم گرفتم و برای اینکه بقیه هم بتونن استفاده کنن با مبلغ اندک گذاشتم اینجا
تو این انجمن انقدر اعتبار دارم که اونایی که بنده رو از همون اویل میشناسنقصد و نیت منو بدونن
- - - Updated - - -
این انجمن رو جای مناسبی واسه حراجی نمیدونم + نیازی به حراجی ندارم بلکه هر چیزی رو از راه خودش باید رفت جلو .
شما هم با ساخت ناشیانه این نوع مدارک فقط دردسر واسه افراد درست میکنید + به من مربوط نیست شما چه قیمتی میفروشید خریدار دوست داشته باشه میخره دوستم نداشته باشه نمیخره .
بنده فقط حقایق رو خدمت شما + کاربران اعلام کردم .
اول اینکه همونطور که در تصویر موجوده psd شما صرفا یک لایه (paste) شده هست و فایل شما لایه باز نیست کمی در مورد طراحی لایه باز تحقیق به عمل بیارین + مدارک به صورت مبتدی دستکاری شده اند که با کمی دقت ...
ارادتمند .
درثانی اینجا قسمت خرید فروش هستپس قسمت حراجی هست ، نیازی ندارین به خودتون مربوطه ولی اطلاعات غلط ندین
دوست عزیز این رو بنده خریدم و هزارن نفر استفاده کرده و کاملا تستشو جواب داده
ثانیا هر کسی عقل داره میدونه که باید بخره یا نخره من هیچ کس زور نکردم بیاد مدرک از من بخره ثالثا نیازی نیست که به شما ثابت کنم فایل لایه باز هست یا نه بنده میگم لایه بازه شما اگر نگران لایه باز بودن هستید می تونید بخرید اگه لایه باز نبود بنده هزینه شمارو تمام کمال برگشت میزنم و دست بنده رو اینجا رو کنید
NicCloud
January 19th, 2018, 18:16
سلام ، مجبور به خرید یا اظهار نظر نبودید!
چیزی هست که ظاهر و باطن قابل مشاهده! ، اینکه بی دلیل میاید تاپیک مردم رو اسپم میکنید چه فایده ایی داره برای شما؟
ماشالا بچه های انجمن برای خودشون همه کار بلد هستن! اگر سرویس این اقا ناشیانه هست خرید نکنید و از کنارش رد بشید!
speednet
January 19th, 2018, 18:17
دو چیز متفاوت رو قاطی کردید
دیپلم و مدرک امریکا رو!!
چون فکر کنم هنوز نرفتید سمت خرید سرور اختصاصی،اکثر دیتاسنتر ها نیاز به وریفای دارن !که شما ایرانی هستید و اگر هم اسمی از ایران ببرید کلا بیرونتون میکنن
برای همین کار،دوستان میان این مدارک رو میدن که شما استفاده کنید حالا بعدا بیاین سمت فروش سرور اختصاصی یا خودتون خریدتونو انجام بدید میفهمید اینارو
با این مدارک طرف نمیخواد سکونت در امریکا رو بگیره که غیراخلاقی نباشه !
الان لایسنس whmcs شما نال هستش (به ایرانی سرویس نمیدن) کار شما هم غیراخلاقیه
همه چیو قاطی نکنیم موفق باشید
هنوز طمع اینو نچشید که 350 دلار هزینه لایسنس whmcs بده بعد whmcs ایمیل بزنه به خاطر ایرنی بودن لایسنست باط میشه بعد تغییر هویت بدی هزینه انتقال بدی تا بتونی لایسنست رو نگه داری و بازم نتونی روی سایت اصلیت استفاده کنی
البته تقصیری ندارن و تازه وارد ها و جویای نام های این عرصه هستن
Amlaaki
January 19th, 2018, 18:30
سلام ، مجبور به خرید یا اظهار نظر نبودید!
چیزی هست که ظاهر و باطن قابل مشاهده! ، اینکه بی دلیل میاید تاپیک مردم رو اسپم میکنید چه فایده ایی داره برای شما؟
ماشالا بچه های انجمن برای خودشون همه کار بلد هستن! اگر سرویس این اقا ناشیانه هست خرید نکنید و از کنارش رد بشید!
شما خودتون از امضاتون مشخصه دارین از اسم این انجمن در تلگرام سوء استفاده میکنین و ...
http://s6.uplod.ir/i/00912/nz5mglnp94j7.png
در مورد این آقا هم من به شکلی و در محیطی رشد نکردم که از تخلف های پیرامونم ساده بگذرم .
speednet
January 19th, 2018, 18:40
شما خودتون از امضاتون مشخصه دارین از اسم این انجمن در تلگرام سوء استفاده میکنین و ...
در مورد این آقا هم من به شکلی و در محیطی رشد نکردم که از تخلف های پیرامونم ساده بگذرم .
شما اول بزار پستات بیاد بالا بعد شما رو تو این انجمن کاربر حساب کنن بعد از تخلف های پیرامونت ساده نگذر اماچالا فقط تایپیک بنده رو اسپم بارون نکن :68:
NicCloud
January 19th, 2018, 18:45
جالب ترین گزینه اینجاس که فقط شما یه نفر تو دنیا از چیزی سوء استفاده نمیکنید و ادم پاک این انجمن هستید
تخلف های این بنده خدا فقط به چشم شما میاد؟
چرا صدات در مورد تخلفات سران مملکتت یا اختلاس کننده هاش در نمیاد؟
ما هیچ سوء استفاده ایی از این انجمنش و اسمش نکردیم!
گروهی برای رفع مشکلات کاربران به صورت آنلاین ایجاد کردیم! جرم کردیم؟ تخلف بنده هم نکنه همین مورد هست!
Amlaaki
January 19th, 2018, 19:06
شما اول بزار پستات بیاد بالا بعد شما رو تو این انجمن کاربر حساب کنن بعد از تخلف های پیرامونت ساده نگذر اماچالا فقط تایپیک بنده رو اسپم بارون نکن :68:
جالب ترین گزینه اینجاس که فقط شما یه نفر تو دنیا از چیزی سوء استفاده نمیکنید و ادم پاک این انجمن هستید
تخلف های این بنده خدا فقط به چشم شما میاد؟
چرا صدات در مورد تخلفات سران مملکتت یا اختلاس کننده هاش در نمیاد؟
ما هیچ سوء استفاده ایی از این انجمنش و اسمش نکردیم!
گروهی برای رفع مشکلات کاربران به صورت آنلاین ایجاد کردیم! جرم کردیم؟ تخلف بنده هم نکنه همین مورد هست!
منظور شمارو نمیفهمم میشه واضح تر بگین ؟
اول : من هیچگونه اسپم ندادم اگر دادم نشان بدهید ! من صرفا حقیقت رو گفتم .
دوم : من سیاستمدار نیستم و در حدی نیستم که بخوام در مورد مسائل مربوط به سیاست نقدی یا صحبتی بکنم و گذشته از این مسائل تجربه ای ندارم در سیاست و مسائل پیرامونش + خدایی نکرده هم بخواد صدام در بیاد هرچیزی جای خودشو داره .
من دیگه سعی در گفتن حقیقت بیش از این ندارم اگر قرار باشه چشم و گوش کسی که گمراه هست باز بشه با این صحبت ها باز شده / آخرین پست من در این تاپیک .
masteryi
January 21st, 2018, 12:26
سلام
جناب شما اینو از مارکت های دیپ وب تهیه کردید؟
چون تا جایی که یادمه چندین فروشنده داخل alphabay فایل لایه باز پاسپورت امریکا رو با همین بک گراند و 10 گیگ اطلاعات دیگه به قیمت ناچیز میفروختند
speednet
January 21st, 2018, 13:54
سلام
جناب شما اینو از مارکت های دیپ وب تهیه کردید؟
چون تا جایی که یادمه چندین فروشنده داخل alphabay فایل لایه باز پاسپورت امریکا رو با همین بک گراند و 10 گیگ اطلاعات دیگه به قیمت ناچیز میفروختند
سلام
اولین بار هست که اینو میشنوم نه از این سایت تهیه نشده
Web-Hosting
January 21st, 2018, 14:45
اینکه لایه باز نیست
ali1150
January 22nd, 2018, 16:28
سلام. تو عکسی که گذاشتید مشخصه لایه باز نیست که. عکس بهتری دارید ارائه بدین.
alirezakaj
January 23rd, 2018, 14:51
جناب سلام من نیاز به پاسپورت دارم ولی برای وریفای شدن در این وبسایتی که کار میکنم میگه باید عکس سلفی طرف هم فرستاده بشه آیا عکس هم میتونید همراهشون ارائه کنید ؟
speednet
January 23rd, 2018, 15:07
جناب سلام من نیاز به پاسپورت دارم ولی برای وریفای شدن در این وبسایتی که کار میکنم میگه باید عکس سلفی طرف هم فرستاده بشه آیا عکس هم میتونید همراهشون ارائه کنید ؟
سلام
امکان اینکه عکس خودتون در پاسپورت گذاشته شود وجود دارد بعد از اون می تونید چاپ کنید و سلفی تهیه کنید
alirezakaj
January 23rd, 2018, 15:15
سلام
امکان اینکه عکس خودتون در پاسپورت گذاشته شود وجود دارد بعد از اون می تونید چاپ کنید و سلفی تهیه کنید
امکانش هست وبسایت بدم شما خودتون تست کنید؟ در وبسایت به صورت سیستمی سلفی و پاسپورت رو عکسشون رو جداگونه میگیره و بعد از پردازش خود سیستم جواب میده که قبوله یا نه
آیدی تلگرام بدین اگر مالیلید تست کنیم مال آمریکا هست سایتش واسه همین میترسم نشه دورش زد ولی از اونجا که سیستم اتوماتیک داره احتمالا بشه
iroo
February 1st, 2018, 10:05
سلام
لطفا آیدی تلگرام رو خصوصی کنید، با هم صحبتی داشته باشیم