توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جلوگیری از ریپ قالب whmcs
sohrab.khan
January 12th, 2011, 18:11
سلام
در whmcs چطور میشه جلوی ریپ شدن قالب رو گرفت ؟ پرمیشن ؟ ... ؟ شنیدم محل قالب whmcs رو تغییر میدن و ...
دوستان لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
1eng.ir
January 12th, 2011, 18:31
Html رو ریپ میزنن! حالا میخوای قالبتو هر جا بذار ...
بی خیال راهی نداره ;)
ایران سرای وارز است :دی
sohrab.khan
January 12th, 2011, 18:55
WHMCS[CompleteSolution] - (http://whmcs.ir/)
رو مثال میزنم محل قالب این سایت تغییر کرده اگر دقت کنید احتمالا پرمیشن ها رو هم تغییر داده
بی خیال راهی نداره ;)
MihanServer.com
January 12th, 2011, 19:41
بجای اینکار از کدهای قفل کننده استفاده کن تو همین فروم افرادی هستند که قالب html کد می کنند...
sharax
January 12th, 2011, 23:31
نمونه لطفا
M-Soltani.ir
January 13th, 2011, 00:29
بی خیال راهی نداره ;)
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
چه میکنه این ممد :دی
قالب ماهان هاست هم ریپ زدن نامردا :|
nanographic
January 13th, 2011, 03:07
اگر html هم ببندید اون قدر تاثیر نداره ولی اگه کمکت می کنه تو گوگل سرچ کن html encoder .
AmirHosein
January 13th, 2011, 05:34
چه میکنه این ممد :دی
قالب ماهان هاست هم ریپ زدن نامردا :|
قالب کی رو ریپ نکردن!
AftabHosting
January 13th, 2011, 09:50
WHMCS[CompleteSolution] - (http://whmcs.ir/)
رو مثال میزنم محل قالب این سایت تغییر کرده اگر دقت کنید احتمالا پرمیشن ها رو هم تغییر داده
شما سایتی که میگی ریپ نمیشه لینک بده تا چک بشه قالب رو براتون ارسال کنم . به قول ممد بی خیال راهی نداره :57:
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:48 AM ----------
بجای اینکار از کدهای قفل کننده استفاده کن تو همین فروم افرادی هستند که قالب html کد می کنند...
شما هم یک سایت که دوستان کد کردن رو بدید لطفا :53:
vPsPersia.COM
January 13th, 2011, 09:53
یک پیشنهاد ، با ZEND کد نکنید ، DeZender زیاد هست
به دنبال IonCube باشید
Techno Pars
January 13th, 2011, 11:44
به دنبال IonCube باشید
الله اکبر ! به حق چیزای نشنیده ! از کی تا حالا html را با php encoder محافظت می کنند؟
در ضمن هم zend و هم ioncube دیکد میشن.اما دیکدرهای خوب پابلیک نیستند.
کدوم یکی از دوستانی که اینجا پست دادند برای محافظت از قالبشون کاری انجام دادند؟(غیر از 1eng.ir)
کپی کردن قالب whmcs به از روی سورس خیلی هم آسون نیست.
در فایل .htaccess توی روت سایتتون این کدها را کپی کنید:
<Files ~ "\.tpl$">
Order allow,deny
Deny from all
</Files>
البته برای امنیت بیشتر whmcs هم با استفاده از htaccess کارهایی میشه انجام داد.
Rezash
January 13th, 2011, 12:21
@Techno Pars :
به نكته خيلي خوبي اشاره كرديد.
حتما توجه كنيد در هر سيستمي اگر پسوند فايل قالب tpl يا html يا مشابه هست حتما دسترسي مسقيم رو به روش گفته شده ببنديد.
نه تنها در مورد قالب ، كه بعضي از برنامه نويسها عادت دارند فايل هاي php رو كه قرار include بشه با پسوند inc ميذارند و براحتي ميشه سورس رو ديد. (مگر اينكه با روشي مثل htaccess جلوي مشاهده رو گرفت).
Reza.exe
January 13th, 2011, 13:43
به دنبال IonCube باشید
دوست عزیز
zend
که برای php هست :)
AmirHosein
January 13th, 2011, 21:18
سطح دسترسی ها خیلی تاثیر داره اکثر مدیر هاستینگ ها به این دقت نمیکنن!
vPsPersia.COM
January 14th, 2011, 12:51
یعنی نمیشه برای زبان های دیگه از zend استفاده کرد ؟
فکر می کردم میشه
Rezash
January 14th, 2011, 13:14
یعنی نمیشه برای زبان های دیگه از zend استفاده کرد ؟
فکر می کردم میشه
ميشه ولي مرورگر قدرت درك كد زند شده رو نداره،يعني در واقع ديكدر رو نداره و كد رو نمي فهمه. خود php هم اين امكان رو نداره و روي سرور بايد zend رو نصب كرد تا بتونيم كد هاي زند شده رو بارگذاري كنيم .
sohrab.khan
January 14th, 2011, 14:31
فایل .htaccess رو تو public_html ذخیره کنم یا ... ؟
نوشتید : البته برای امنیت بیشتر whmcs هم با استفاده از htaccess کارهایی میشه انجام داد
لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدید
الله اکبر ! به حق چیزای نشنیده ! از کی تا حالا html را با php encoder محافظت می کنند؟
در ضمن هم zend و هم ioncube دیکد میشن.اما دیکدرهای خوب پابلیک نیستند.
کدوم یکی از دوستانی که اینجا پست دادند برای محافظت از قالبشون کاری انجام دادند؟(غیر از 1eng.ir)
کپی کردن قالب whmcs به از روی سورس خیلی هم آسون نیست.
در فایل .htaccess توی روت سایتتون این کدها را کپی کنید:
<Files ~ "\.tpl$">
Order allow,deny
Deny from all
</Files>
البته برای امنیت بیشتر whmcs هم با استفاده از htaccess کارهایی میشه انجام داد.
Techno Pars
January 14th, 2011, 14:40
فایل را در public_html بگذارید.پیشنهاد می کنم یک صفجه index هم برای redirect کردن در فولدر قالب بگذارید.
برای این مورد جست و جو کنید.مثلا افزایش امنیت configuration.php یا محافظت در برابر موتورهای جست و جو و ...
m1l4d
January 14th, 2011, 15:14
هر کاری هم که کنید ریپ میزنیم!!!;;)
دیروز هم قالب مایا هاست ریپ شد !:->
itjavani
January 14th, 2011, 15:23
هر کاری کنید راهی هست واسه ریپ زدن! هرچقدر هم شما امنیت و تمامی موارد رو چک کنید ولی بازم همون قالب رو میشه زد...
m1l4d
January 14th, 2011, 15:24
هر کاری کنید راهی هست واسه ریپ زدن! هرچقدر هم شما امنیت و تمامی موارد رو چک کنید ولی بازم همون قالب رو میشه زد...
تایید میشه !
sohrab.khan
January 14th, 2011, 19:12
شما فکر کنم ریپ می زنید درسته ؟
قالب whmcs سایت WHMCS[CompleteSolution] - (http://whmcs.ir) فکر کنم نشه ریپ زد این سایت رو امنیتش کار کرده .
پس میشه یه کارهایی کرد که ریپ نشه منظرو من این هست که مثل این سایت رو امنیت کار کنیم تا شاید فرجی بشه.
هر کاری هم که کنید ریپ میزنیم!!!;;)
دیروز هم قالب مایا هاست ریپ شد !:->
Rezash
January 14th, 2011, 19:25
شما فکر کنم ریپ می زنید درسته ؟
قالب whmcs سایت WHMCS[CompleteSolution] - (http://whmcs.ir) فکر کنم نشه ریپ زد این سایت رو امنیتش کار کرده .
پس میشه یه کارهایی کرد که ریپ نشه منظرو من این هست که مثل این سایت رو امنیت کار کنیم تا شاید فرجی بشه.
اگه خيلي اصرار داري كه ريپ نميشه ، ميزنمش ! :دي
ريپ كردن رو ميشه سخت كرد ولي نميشه جلوش رو گرفت ;)
sohrab.khan
January 14th, 2011, 19:32
نه فکر نکنم بشه شما هم یه تستی بکنید:دی
دوستان لطفا بد برداشت نشه منظور من این هست که یه کاری بکنیم ریپ نشه یا خیلی سخت بشه طرف کلا بی خیال بشه
اگه خيلي اصرار داري كه ريپ نميشه ، ميزنمش ! :دي
ريپ كردن رو ميشه سخت كرد ولي نميشه جلوش رو گرفت ;)
Rezash
January 14th, 2011, 20:05
نه فکر نکنم بشه شما هم یه تستی بکنید:دی
دوستان لطفا بد برداشت نشه منظور من این هست که یه کاری بکنیم ریپ نشه یا خیلی سخت بشه طرف کلا بی خیال بشه
خيلي ها مفهوم ريپ رو اين ميدونند كه html رو سيو كنند و بگند ريپ شد.
بعضي ها روي پوشه هاي قالب و فايل هاي tpl محدوديت دسترسي نميذارند خب خيلي راحت توسط هر كسي كه تو كار ريپ باشه ميتونه زده بشه
ولي مثل اين سايتي كه ميگيد كسي بايد بزنه كه روي قالب هاي whmcs تسلط داشته باشه و ميتونه اين قالب رو حداكثر در يك روز بزنه.
قالب رو هر كاري كنيد مي تونند بزنند ، زياد بهش اهميتي نديد با اينكار اگه به اعتبارتون زياد نشه چيزي كم نميشه !:دي
فقط سعي كنيد حتما پرمشين هاي اضافي رو ببنيد.
asrehosting
February 3rd, 2011, 20:23
این اقتدار بی جونو چرای هکر ها و . ما رو می سونه . حداقل از این یه چیز یه کمی پیشرفته هستیم :106:
nimafire
February 3rd, 2011, 22:34
خوب دوستان در یک پست کامل به توضیح طریقه جلوگیری از ریپ اسان قالب های tpl را اموزش بدهند تا همه گیج نشوند
REXNET
August 11th, 2011, 16:52
همینجوری داشتم وب گردی می کردم رسیدم به اینجا....
Ripper های عزیز، قصد کل کل دارند، بیان اینجا!! :d اگر تونستن چیزی که من اینکریپت می کنم و 1000 تا بلای دیگه سرش میارم رو هم ریپ بزنن خودم مدال لیاقت می اندازم گرنشون!! :) <):)
در مورد همین قالب های WHMCS هم علاوه بر اقدامات قبلی، یکسری کارهای دیگه هم هست که انجام میدم... :-> :79:
amirlord
August 11th, 2011, 17:00
امکان جلوگیری از قالب ها هست عزیزان . با تغییراتی در فایل css ( اگر داشته باشه !) . متاسفانه بیشتر نمی تونم توضیح بدم .با تشکر
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
همینجوری داشتم وب گردی می کردم رسیدم به اینجا....
Ripper های عزیز، قصد کل کل دارند، بیان اینجا!! :d اگر تونستن چیزی که من اینکریپت می کنم و 1000 تا بلای دیگه سرش میارم رو هم ریپ بزنن خودم مدال لیاقت می اندازم گرنشون!! :) <):)
در مورد همین قالب های WHMCS هم علاوه بر اقدامات قبلی، یکسری کارهای دیگه هم هست که انجام میدم... :-> :79:
قصد کل کل ندارما ! :d فقط محض اطلاع یه لینک به من بدید ببینم چطوریاست . ;)
REXNET
August 11th, 2011, 17:06
صبر کن یه نمونه آماده کنم، بگذارم رو وب بعد لینک میدم... الآن سرم یکم شلوغه، تا یکی دو ساعت دیگه پست میدم...
amirlord
August 11th, 2011, 17:07
صبر کن یه نمونه آماده کنم، بگذارم رو وب بعد لینک میدم... الآن سرم یکم شلوغه، تا یکی دو ساعت دیگه پست میدم...
تشکر . من برم شب بیام :)
REXNET
August 11th, 2011, 19:42
من فرصت نکردم یک نمونه جدید براتون آماده کنم، ناچارا باید یکی از نمونه کارهای قبلی رو بهتون نشون بدم... وبسایتی که لینکش رو در زیر آورده ام فقط 50% روی امنیت اش مخصوصا امنیت HTML و تصاویر و گرافیک های استفاده شده در اون کار شده (و تمام صفحه نیز اینکریپت نشده)، ولی جای کار بیشتر و بهتر هم وجود داره. ما فقط به دلایلی خاص و البته سازگاری بیشتر، از درجه اینکریپتشن کم کردیم...
w w w . v p n s e r v 2 4 . n e t
armintanha
August 11th, 2011, 19:49
من فرصت نکردم یک نمونه جدید براتون آماده کنم، ناچارا باید یکی از نمونه کارهای قبلی رو بهتون نشون بدم... وبسایتی که لینکش رو در زیر آورده ام فقط 50% روی امنیت اش مخصوصا امنیت HTML و تصاویر و گرافیک های استفاده شده در اون کار شده (و تمام صفحه نیز اینکریپت نشده)، ولی جای کار بیشتر و بهتر هم وجود داره. ما فقط به دلایلی خاص و البته سازگاری بیشتر، از درجه اینکریپتشن کم کردیم...
w w w . v p n s e r v 2 4 . n e t
این که ( ف/ی/ل/ت/ر/ه).
REXNET
August 11th, 2011, 19:52
با پسوند های دیگه امتحان کن، مثل us ... هر چی بزنی ختم میشه به همین :دی باید دید کدومش پیلتر نیست....
armintanha
August 11th, 2011, 19:53
فقط کلیک راست رو بستی بقیش رو هم جاوا کردی که کار ریپ زدن رو واسم راحتر میکنه :دی
REXNET
August 11th, 2011, 21:39
فقط کلیک راست رو بستی بقیش رو هم جاوا کردی که کار ریپ زدن رو واسم راحتر میکنه :دی
نه داداشی، الگوریتم هاش و روش کار با اون چیزی که فکر می کنی خیلی تفاوت داره و تقریبا یک روش اختصاصی هست.... تمامی عکس ها و اطلاعات از هر لحاظ کاملا Protect شده اند، تازه اینی که اینجا میبینی دو سه درجه کمتر از حد نهایی اش هست، شما ریپ بزن بعد بیا صحبت کن ;)
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
پانویس: ریپ زدن به معنای استخراج کد تمامی صفحات اصلی قالب یک وبسایت به همراه تمامی تصاویر، js ها و css های اون هستش... به اینصورت که قابلیت تغییر و دوباره سازی رو داشته باشه...
armintanha
August 11th, 2011, 22:53
لینک دانلود Visual Studio 2010 رو بده کد ها رو برات باز سازی و تکفیف کنم
تمام فایل های قالب تو پیوست هاست
REXNET
August 11th, 2011, 23:17
یه وقت خسته نشید شما!! اینا چیه ضمیمه کردی ;;) این ها که همون فایل های کد شده است که تو خود مرورگر هم نمایش داده میشه...
Vs هم میخوای یه سرچ ساده فارسی بکنی هستش برای دانلود... برو ببینم چه می کنی...
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
پانویس: عکس ها رو هم میتونم یکاری کنم Cache شده اش به کارت نیاد ولی اینجا اجرا نکردیم...
sazsaz
August 12th, 2011, 00:54
احتمالا باید ریپ شده باشه البته من چیزی بلد نیستم ولی می گن کد در دنیای امروز مفهومی نداره
WinDesign
August 12th, 2011, 03:12
دو مورد رو توجه نکردین.
1- حتی اگه اصلاً نشده ریپ کرد(...) میشه مشابه طراحی کرد! پس این همه جدل واسه چیه ؟ :دی
2- کد کردن سورس فایل ها تو موتور های جستجو تأثیر خیلی بدی داره... ما نتیجه ی کد ها رو میبینیم و seها سورس رو !
پس کلاً بیخیال انکریپت کردن قالب بشین.
دلایل دیگه هم به جز این هست .
REXNET
August 12th, 2011, 04:43
دو مورد رو توجه نکردین.
1- حتی اگه اصلاً نشده ریپ کرد(...) میشه مشابه طراحی کرد! پس این همه جدل واسه چیه ؟ :دی
خوب حداقل آدم به دو چیز دل خوش می کنه:
1. جلوی اکثر افراد مخصوصا افراد غیر متخصص در استفاده از قالب گرفته میشه.
2. در طراحی های خاص و سنگین هر طراح cheap ای نمیتونه قالب شما رو عینا شبیه سازی کنه.
ما داشتیم قالبی رو که بعد از یکی دو ساعت قرار گرفتن رو وب، تو فروم های اسکریپت تقاضای ریپ داده بودند و حتی مدیران آن ها هم در این راه ناکام ماندند و آخر سر هم تاپیک رو پاک کردند!! :دی همین برای بنده کافیه.
2- کد کردن سورس فایل ها تو موتور های جستجو تأثیر خیلی بدی داره... ما نتیجه ی کد ها رو میبینیم و seها سورس رو !
پس کلاً بیخیال انکریپت کردن قالب بشین.
اینم راه داره... فقط باید کمی تو شیوه کاری تغییر داده بشه... ضمن اینکه در اغلب پروژه ها در قراردادشون SEO نمیاد چون معمولا مشتری برایش مهم نیست و اگر مهم بود و اینکریپتشن سورس هم اهمیت داشت (که حالا این بسته به یکسری آیتم ها هم از طرف مشتری و هم از طرف شرکت داره و اکثرا مشتری عدم تشابه رو از ما درخواست می کنه)، همیشه برای ما راهی هست که بتونیم انجام بدیم کار رو...