PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات ایجاد شده توسط دامنه آی آر

TheHost
January 17th, 2018, 00:03
درود

من روی سرور خود از یک دامنه آی آر به عنوان دی ان اس استفاده کردم و از امروز عصر تمام سایت هایی که با این دی ان اس روی سرور هستند از دسترس خارج شده اند (no glue)
ظاهرا سایت nic.ir درحال بروزرسانی سیستم خود میباشد

37428

و اینهمه به سئوی ما ضرر زدند. حالا ماندم که صبر کنم آقایان نیک دات آی آر به خود زحمت رفع مشکل بدهند و یا اینکه دی ان اس و نیم سرور رو کلا عوض کنم. به هرحال واقعا بی کفایتی اونها بسیار ما وبسترهارو از لحاظ سئو خفیف کرده ...

این مشکل برای شما هم پیش اومده؟

k-pax
January 17th, 2018, 00:08
دوست عزیز nic.ir همیشه هر شب از ساعت ۲۳:۰۰ لغایت ۳۰ دقیقه بامداد در دسترس نمی‌باشد.

TheHost
January 17th, 2018, 00:11
دوست عزیز nic.ir همیشه هر شب از ساعت ۲۳:۰۰ لغایت ۳۰ دقیقه بامداد در دسترس نمی‌باشد.

دوست عزیز,
اگر به خود زحمت خواندن متن را بدهید مقصود مشکلات موجود در nic.ir است نه در دسترس نبودن آن

NicCloud
January 17th, 2018, 00:50
درود

من روی سرور خود از یک دامنه آی آر به عنوان دی ان اس استفاده کردم و از امروز عصر تمام سایت هایی که با این دی ان اس روی سرور هستند از دسترس خارج شده اند (no glue)

37428

و اینهمه به سئوی ما ضرر زدند. حالا ماندم که صبر کنم آقایان نیک دات آی آر به خود زحمت رفع مشکل بدهند و یا اینکه دی ان اس و نیم سرور رو کلا عوض کنم. به هرحال واقعا بی کفایتی اونها بسیار ما وبسترهارو از لحاظ سئو خفیف کرده ...

از چه ساعتی این مشکل پیش اومده؟
چون ساعت بروز رسانی رو زدن 11 تا 12.30 دقیقه بامداد!

deltamusic
January 17th, 2018, 02:58
دوست عزیز,
اگر به خود زحمت خواندن متن را بدهید مقصود مشکلات موجود در nic.ir است نه در دسترس نبودن آن

دوست عزیز کمتر کسی دامنه ir رو به عنوان dns استفاده می کنه...
دانلود آهنگ جدید (http://makmusic.ir/)

emdserver.com
January 17th, 2018, 03:53
دوست عزیز برای جلوگیری از چنین مشکلاتی لطفا از دامنه .com .net .org استفاده نمایید

N4vid12
January 17th, 2018, 12:49
دامنه های ir تقریبا میشه گفت دامنه های منسوخ شده هستند و بنده که خیلی وقته دیگه سمتشم نمیرم به دلیل مشکلات سختی ها در ثبت تمدید و ...

mibfa
January 17th, 2018, 13:50
این موضوع هیچ ربطی به نیک نداره . استارتر هم عکس نامناسب قرار داده
در کل مناسبتر است از نیم سرور دامنه غیر ir استفاده کنید

خود من حدود 10 سال است نیم سرور هام ir و مشکلی هم نداشتم

gharibion
January 17th, 2018, 14:05
درود

37428

با سلام ، توصیه می شود برای نیم سرور ها از دامین بین المللی استفاده کنید ،
عدم وجود این مشکلات + ثبت رکورد های خاص به راحتی در پنل دامین های بین المللی امکان پذیر است .

TheHost
January 17th, 2018, 21:12
خودم حاضر به عوض کردن نیم سرور نبودم اما بعد از تلاش بی نتیجه برای حل مشکل و 30 ساعت از دسترس خارج بودن سایت ها بلاخره راضی شدم دی ان اس را عوض کنم و مشکل حل شد.
تشکر از همفکری های شما دوستان.

starting
January 18th, 2018, 04:13
بهترین کار اینه برای ns اگر اصرار به ir دارید اونو رو کلود فلر ست کنید
دلایل زیادی داره
که مهمترینش همین مشکل فعلی هست + در صورت تغییر سرورها در کسری از ثانیه دامنه ها بر روی سرور جدید بالا میاند و حداقل 4 ساعت کش رو نخواهید داشت

bakuryu
January 18th, 2018, 10:10
دقیقا دوست عزیز ،
دامین ایران متاسفانه مشکلات عجیبی دارد
بارها اتفاق های زیادی با این دامین داشتیم

حتما برای سایت های مهم از دامنه های معتبر استفاده کنید

a1994n1373
January 18th, 2018, 12:00
سلام دوست عزیز .
بحث دامین ir و مشکلاتش نیست .
در حقیقت بحث تحریمی هست که همچنان ادامه داره و خیلی جاها مثل intodns این دامنه رو به رسمیت نمیشناسه اصن !