توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اپلود فایل ترابایتی
hnajafpoor
January 16th, 2018, 22:50
سلام
دوستان یه سوالی داشتم : من یک ترابایت فایل در یک هارد دارم که میخوام اپلود بشه
روی یک سرور خارج از کشور ، حالا موندم با چه اینترنتی این کار رو بکنم ؟ بعضی ها گفتند باید
پهنای باند اختصاصی از یک شرکت اینترنتی تهیه کنم ، کسی میدونه چطور میشه؟ شرایط اش چیه؟
ایا پهنای باند رو به هرکسی میدن؟!
ممنون
Amlaaki
January 16th, 2018, 23:10
سلام
روی یک سرور خارج از کشور ، حالا موندم با چه اینترنتی این کار رو بکنم ؟ بعضی ها گفتند باید
پهنای باند اختصاصی از یک شرکت اینترنتی تهیه کنم ، کسی میدونه چطور میشه؟ شرایط اش چیه؟
ممنون
هاردتو بده من واست اپلود میکنم .
300 ت هزینه .
زیر 24 ساعت .
slefx.ob
January 16th, 2018, 23:16
با سلام
قابل انجام هست. در ارتباط باشید
hnajafpoor
January 16th, 2018, 23:37
هاردتو بده من واست اپلود میکنم .
300 ت هزینه .
زیر 24 ساعت .
پهنای باند اختصاصی دارید؟
- - - Updated - - -
با سلام
من میگم اگه بشه خودم انجام بدم ، پهنای باند اختصاصی با چه شرایطی ارائه میشه؟ البته اگر اطلاع دارید؟
شرکت هایی که سرور مجازی ارائه میدن در ایران که هارد رو ارسال میکنید ، یک سرور و با سیستم عامل ویندوز تحویلتون میدن + هارد که اطلاعات داخلش هست و ترافیکی که خریداری کردید ، میتونید فایل رو اپلود کنید
NetworkFA
January 17th, 2018, 02:45
سلام
ممنون
هر ترابایت 150هزار تومان
پیام دهید
http://www.speedtest.net/result/6972400654.png
N4vid12
January 17th, 2018, 13:49
بنده هم امکان آپلود رو دارم مایل بودید از پیام خصوصی در تماس باشید
Z.eus
January 17th, 2018, 15:48
سلام
ممنون
درود
اگر هارد فیزیکی نزد شماست میتوانید برای ما ارسال کنید تا بر روی سروری که داخل دیتاسنتر داریم نصب شود و میتوانید از طریق یک سرور مجازی ایران به هارد دیسک خود دسترسی داشته باشید و با سرعت بالا به هر جایی که مایلید آپلود کنید.
telegram (https://t.me/myserversaz)
bakuryu
January 18th, 2018, 10:15
ببینید ۲ راه میتونید انجام بدید
راه اقتصادی :
در خیلی انجمن هایی که فروش اطلاعات روی هارد دارند ، میتونید بگید و بهتون آفر هایی میدهند و خیلی با هزینه کم میتونید اینکار انجام بدید
راه هزینه ای :
که خودتون انجام بدید
این هست که از شرکت هایی در این انجمن سرور مجازی ایران بگیرید و هاردتون رو بگید متصل کنند به سرورتون و اینکار را انجام بدید
پیشنهاد هم میکنم در تاپیک فروش درخواست بدید تا بهترین آفر را دریافت کنید
همچنین قیمت تمام شده را حتما از شخص مورد نظر بپرسید که بعدا هزینه ای بیشتر انجام ندید
Amlaaki
January 18th, 2018, 11:00
پهنای باند اختصاصی دارید؟
بله . P2p با سرعت بسیار بالایی داریم .
اگرم بخواین حضوری بیاین خودتون انجام بدین .
mizan_tahrir
January 19th, 2018, 01:48
بنظر من گرفتن سرور مجازی میتونه بهتر باشه
emdserver.com
January 19th, 2018, 01:53
filmbazz
November 7th, 2018, 10:14
درود
اگر هارد فیزیکی نزد شماست میتوانید برای ما ارسال کنید تا بر روی سروری که داخل دیتاسنتر داریم نصب شود و میتوانید از طریق یک سرور مجازی ایران به هارد دیسک خود دسترسی داشته باشید و با سرعت بالا به هر جایی که مایلید آپلود کنید.
telegram (https://t.me/myserversaz)
سلام خسته نباشید
حتما باید هارد اینترنال باشه؟هر یک ترابایت چقدر طول میکشه اپلود بشه
mshoja
November 7th, 2018, 11:00
سلام خسته نباشید
حتما باید هارد اینترنال باشه؟هر یک ترابایت چقدر طول میکشه اپلود بشه
سلام
برای اینکه دیتاسنتر معمولا هارد اسکترنال رو به usb سرور وصل میکنه باید اکسترنال بفرستید