PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا نیامدن whm و ارور run fsck

arminkit1
January 16th, 2018, 11:44
با سلام خدمت دوستان گرامی
از سرور whm اخطاری دریافت شد که برام ایمیل اومد و گفته شده بود سرورت باید ریستارت بشه که عکس ایمیل رو براتون میزارم:
37426

بعد از اینکه سرور ریبوت شد در هین بوت شدن سرور whm با این ارور مواجع شدم و با زدن پسورد هم فقط وارد ssh میشه و اطلاعی ندارم که باید چکار کنم، ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید

37427

با سپاس

tikweb.ir
January 16th, 2018, 12:07
دسترسی به ربات @tikwebir_bot ارسال کنید حل کنیم براتون

arminkit1
January 16th, 2018, 12:12
دسترسی به ربات @tikwebir_bot ارسال کنید حل کنیم براتون

بنده سوال پرسیدم چطور حل کنیم شما میگید در ارتباط باشید!
اگر بنا به حل باشه همکارایی در این زمینه میشناسیم زحمتش رو به اونها میدیم
مهم یادگیری برای ما هست

GOD
January 16th, 2018, 12:16
لینک زیر رو مطالعه کنید انشاالله کار ساز باشه براتون

http://www.cpanelkb.net/how-to-force-fsck-on-the-next-reboot/

arminkit1
January 16th, 2018, 12:23
مشکل حل شدش
بنده روشش رو میفرستم تا اگر برای کسی این مشکل پیش اومد با این روش حل کنن:

1- ابتدا پسورد روت رو وارد میکنید تا به محیط ssh فعال بشه"
2- بعد از دایرکتوری که این ارور رو داده متناسب با اون از دستور زیر پیروی میکنید، مثلا برای سرور بنده از دایرکتوری /dev/md0 ارور داده
3- این دستور رو بر اساس دایرکتوری وایر میکنید:

fsck /dev/md0
4-بعد سوالاتی میپرسه که با زدن دکمه y اون رو تعیید میکنید تا مراحل کامل انجام بشه، فکر کنم 5 قسمت داره که بررسی میکنه فایل ها رو.
5- در آخر کار دستور reboot رو وارد میکنید تا سرور مجددا راه اندازی بشه وبدون مشکل بالا میاد

Yas-Host
January 16th, 2018, 12:47
مشکل حل شدش
بنده روشش رو میفرستم تا اگر برای کسی این مشکل پیش اومد با این روش حل کنن:

1- ابتدا پسورد روت رو وارد میکنید تا به محیط ssh فعال بشه"
2- بعد از دایرکتوری که این ارور رو داده متناسب با اون از دستور زیر پیروی میکنید، مثلا برای سرور بنده از دایرکتوری /dev/md0 ارور داده
3- این دستور رو بر اساس دایرکتوری وایر میکنید:

fsck /dev/md0
4-بعد سوالاتی میپرسه که با زدن دکمه y اون رو تعیید میکنید تا مراحل کامل انجام بشه، فکر کنم 5 قسمت داره که بررسی میکنه فایل ها رو.
5- در آخر کار دستور reboot رو وارد میکنید تا سرور مجددا راه اندازی بشه وبدون مشکل بالا میاد

آموزش شما تایید می شود . بعضی از موارد ممکن است fsck کار نکند و باید با e2fsck هم repair کنید.

در رابطه با سوالات و تاییده شما می توانید با اپشن -y در کنار fsck یا e2fsck همه سوالات را yes پاسخ دهید.

موفق و پیروز.