توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون درباره دیتاسنتر netdirekt.de
shyton021
January 12th, 2011, 12:43
سلام خدمت دوستان
اقا من یک سرور مجازی میخوام بگیرم از یکی از فروشندگان وی پی اس از دیتاسنتر netdirekt.de ! برای کانفیگ و نصب nttac هم میخوام و باهاش از اون اکانت ها بدم:71: البته خیلی کاربر دارم از امریکا می خوام منتقل کنم به این دیتاسنتر و می دونم که خیلی مربوط میشه به سرور مجازی که برام اشتراک میشه! ولی کلا چون شنیدم اینترنت المان به درد نمی خوره و کامپیوتر روشن می زارن به جای سرور !! می خواستم ببینم ایا کیفیت این دیتاسنتر خوبه یا نه!؟
ممنون
HugeServer
January 12th, 2011, 12:58
شبکه جالبی ندارند...
AS28753 NETDIRECT AS NETDIRECT Frankfurt, DE (http://www.robtex.com/as/as28753.html#graph)
البته جدیدا leaseweb این دیتاسنتر رو خریده و پشتیبانی ظاهرا بهتر شده...
اکثرا بدلیل قیمت پایین از این دیتاسنتر خرید میکنند.
(درباره شبکه خودتون قضاوت کنید. )
همچنین تضمین آپتایم دیتاسنتر 99.5% میباشد.
سخت افزار هم Fujitsu هست که کیفیت کمتری نسبت به برند های معتبرتر داره...
http://www.webhostingtalk.ir/f55/9888/
alavi71
January 12th, 2011, 14:04
به ليزوب منتقل شده در اينده انشا الله خوب ميشد
PoshtibanCo
January 12th, 2011, 14:21
این دیتا سنتر در حال حاظر طبق گفته رسمی وب سایت لیز وب ، برندی از لیز وب در فرانکفورت آلمان است. شبکه این دیتا سنتر در یک ماه اخیر فوق العاده شده و از سرور های حرفه ای نیز استفاده می کنند.
Warez-Host.IR
January 12th, 2011, 15:03
ما هم از این دیتاسنتر سرور داریم و کاملاً راضی هستیم
تا به حال مشکلی باهاشون نداشتیم
the_coder
January 16th, 2011, 11:17
به نظر من از وقتی لیزوب خریدتش واقعا عالی شده
TukaNet
January 16th, 2011, 11:45
شبکه جالبی ندارند...
AS28753 NETDIRECT AS NETDIRECT Frankfurt, DE (http://www.robtex.com/as/as28753.html#graph)
1 - چیزی منتقل نشده به لیزوب
2 - شبکه قبل و بعد از قرارداد با لیزوب در حد قابل قبولی بود
3 - بنده ترجیح میدم از سخت افزار سرور با برند فوجیتسو استفاده کنم تا سخت افزارهای دسکتاپ و پردازنده های سری core اینتل
4 - بعد از قرارداد با لیزوب هم کلا سخت افزار با برند اچ پی ارائه میشه
اما شاید خیلی از دوستان باید بگند که این دیتاسنتر فلان و بهمان هست و ....
ولی دوستان کلاه خودتون رو قاضی کنید ، مدتی ایرانی ها همگی خراب شدن سر این دیتاسنتر
و طبق معمول خراب کاری شروع شد ، چند نفر تازه کار هم شروع به فروش سرور از این دیتاسنتر کردند
که چندی بعد به علت کمی تجربه و ضعف در پشتیبانی موارد بدی پیش آمد و طبق عادت دیرینه ما ایرانی ها
به جای این که مشکلات رو گردن بگیرند تمام مشکلات رو به گردن دیتاسنتر انداختند ...
در هر حال ما حدود 6 ماهی هست که با این دیتاسنتر کار می کنیم و تا به حال مشکل خاصی نداشتیم
البته باید بگم هنوز هم بخش فروششان کمی ضعف داره !
itjavani
January 16th, 2011, 12:01
سلام خدمت دوستان
اقا من یک سرور مجازی میخوام بگیرم از یکی از فروشندگان وی پی اس از دیتاسنتر netdirekt.de ! برای کانفیگ و نصب nttac هم میخوام و باهاش از اون اکانت ها بدم:71: البته خیلی کاربر دارم از امریکا می خوام منتقل کنم به این دیتاسنتر و می دونم که خیلی مربوط میشه به سرور مجازی که برام اشتراک میشه! ولی کلا چون شنیدم اینترنت المان به درد نمی خوره و کامپیوتر روشن می زارن به جای سرور !! می خواستم ببینم ایا کیفیت این دیتاسنتر خوبه یا نه!؟
ممنون
دیتاسنتر خوبیه!
ولی واسه چیز پی ان که میخوای! USA یا کانادا یه چیز دیگست...
فروشت رو USA and CA خیلی بیشتر از آلمان هست...
HugeServer
January 16th, 2011, 16:25
1 - چیزی منتقل نشده به لیزوب
2 - شبکه قبل و بعد از قرارداد با لیزوب در حد قابل قبولی بود
3 - بنده ترجیح میدم از سخت افزار سرور با برند فوجیتسو استفاده کنم تا سخت افزارهای دسکتاپ و پردازنده های سری core اینتل
4 - بعد از قرارداد با لیزوب هم کلا سخت افزار با برند اچ پی ارائه میشه
اما شاید خیلی از دوستان باید بگند که این دیتاسنتر فلان و بهمان هست و ....
ولی دوستان کلاه خودتون رو قاضی کنید ، مدتی ایرانی ها همگی خراب شدن سر این دیتاسنتر
و طبق معمول خراب کاری شروع شد ، چند نفر تازه کار هم شروع به فروش سرور از این دیتاسنتر کردند
که چندی بعد به علت کمی تجربه و ضعف در پشتیبانی موارد بدی پیش آمد و طبق عادت دیرینه ما ایرانی ها
به جای این که مشکلات رو گردن بگیرند تمام مشکلات رو به گردن دیتاسنتر انداختند ...
در هر حال ما حدود 6 ماهی هست که با این دیتاسنتر کار می کنیم و تا به حال مشکل خاصی نداشتیم
البته باید بگم هنوز هم بخش فروششان کمی ضعف داره !
با تشکر از توضیحات بسیار مفیدتون.
لطفا درباره پشتیبانی شون در مواقع اضطراری هم کمی توضیح بدید.
آیا پس از leaseweb و.... کارکرد کارمندان و شبکه بهبود یافته؟
باتوجه به upstream distribution روی upstream مشکلی ندارید؟
این دیتاسنتر حدود 108544 ایپی و به گفته خودشون 100Gbit پهنای باند دارند..
javadk
January 16th, 2011, 18:47
براي چيز پي ان فقط و فقط آمريكا و كانادا.
پيشنهاد ميكنم يه وي پي اس از آلمان هم به اكانتينگتون اضافه كنيد تا يوزرها به هر كدوم از سرورها كه دوست داشتن متصل بشن.
TukaNet
January 16th, 2011, 18:58
با تشکر از توضیحات بسیار مفیدتون.
لطفا درباره پشتیبانی شون در مواقع اضطراری هم کمی توضیح بدید.
آیا پس از leaseweb و.... کارکرد کارمندان و شبکه بهبود یافته؟
باتوجه به upstream distribution روی upstream مشکلی ندارید؟
این دیتاسنتر حدود 108544 ایپی و به گفته خودشون 100Gbit پهنای باند دارند..
خواهش می کنم ، بعد از این که برند لیزوب شدند
چند نفر به ساپورت لول وان اضافه شده اند ولی کارهای اصلی هنوز هم با ساپورترهای قبلی هست
سیل منیجر هم که هنوز یک نفر هست و از قرار معلوم پستشم خیلی دوست داره :d
شبکه دیتاسنتر هیچ تفاوتی با قبل نکرده و فعلا قرار هم نیست تغییری بکنه
چون فعلا که تا به اینجا شبکه پایدار و خوبی داشتند !
پيشنهاد ميكنم يه وي پي اس از آلمان هم به اكانتينگتون اضافه كنيد تا يوزرها به هر كدوم از سرورها كه دوست داشتن متصل بشن.
اون قسمت زرد بالای صفحه رو میبینید ؟ مورد ششم رو بخونید ;)
vPsPersia.COM
January 16th, 2011, 19:21
ملاک سنجش دیتاسنتر ، استفاده شخصی نیست ، چی پی ان می خواهید فقط آمریکا یعنی چی ؟ استفاده های شخصی دلیل بر کارکرد دیتاسنتر نیست
به نظر من شبکه STABLE داره ، قطعی اصلا نداره ، به جز مواردی که قصد تعمیرات دارند و عموما 2 تا 5 صبح به مدت کمتر از 10 دقیقه انجام میشه ، معمولا هر 2 یا 3 ماه یک بار این اتفاق می افته .
روند رسیدگی و مشتری مداری مناسبی دارند و اساس کارشان رضایت مشتری هست . در هر شرایطی کمک مشتری می کنند
همین دیتاسنتر های آمریکایی که عشق بعضیا شده ، برای یک KVM پنجاه دلار از آدم میگیرند . ولی من روی سرور هام بالای 10 بار KVM رایگان گرفتم و بعد از 20 دقیقه وصل کردند .
قیمت Upgrade ها بسیار پایین تر از بقیه جا ها هست ، سرعت Port هم از دیتاسنتر هایی دیگه در اروپا بیشتر هست ( به جز OVH و Leasweb ) .
Hetzner مبلغ 39 یورو از آدم برای پورت 1 گیگ می گیره ، 30 مگ هم دانلود از راپیدشیر و خود آلمان نمیده . اما اینجا 15 یورو میگیرند و حدود 50 تا 60 مگ دانلود میده .
چه ربطی به دیتاسنتر داره ؟ من 100 تا مشتری دارم که از همین آلمان برای چیز پی ان استفاده می کنند
the_coder
January 16th, 2011, 19:44
ملاک سنجش دیتاسنتر ، استفاده شخصی نیست ، چی پی ان می خواهید فقط آمریکا یعنی چی ؟ استفاده های شخصی دلیل بر کارکرد دیتاسنتر نیست
به نظر من شبکه STABLE داره ، قطعی اصلا نداره ، به جز مواردی که قصد تعمیرات دارند و عموما 2 تا 5 صبح به مدت کمتر از 10 دقیقه انجام میشه ، معمولا هر 2 یا 3 ماه یک بار این اتفاق می افته .
روند رسیدگی و مشتری مداری مناسبی دارند و اساس کارشان رضایت مشتری هست . در هر شرایطی کمک مشتری می کنند
همین دیتاسنتر های آمریکایی که عشق بعضیا شده ، برای یک KVM پنجاه دلار از آدم میگیرند . ولی من روی سرور هام بالای 10 بار KVM رایگان گرفتم و بعد از 20 دقیقه وصل کردند .
قیمت Upgrade ها بسیار پایین تر از بقیه جا ها هست ، سرعت Port هم از دیتاسنتر هایی دیگه در اروپا بیشتر هست ( به جز OVH و Leasweb ) .
Hetzner مبلغ 39 یورو از آدم برای پورت 1 گیگ می گیره ، 30 مگ هم دانلود از راپیدشیر و خود آلمان نمیده . اما اینجا 15 یورو میگیرند و حدود 50 تا 60 مگ دانلود میده .
چه ربطی به دیتاسنتر داره ؟ من 100 تا مشتری دارم که از همین آلمان برای چیز پی ان استفاده می کنند
100% حرفاشون تایید میشه منم تا حالا بالای 10 بار kvm رایگان گرفتم و بار ها شده ازشون خواستم iso رایت کنن و داخل سرور قرار بدن که سریعا پاسخگو بودند . انجام دادند
فقط قیمت ها یکم افزایش پیدا کرده نسبت به قبل ، قبلا 15 یورو هزینه ستاپ برای پورت 1 گیگابیت بود و 7.5 یورو هزینه ماهانه اما الان افزایش پیدا کرده
سروری هم که می گرفتیم 67 یورو شده 85 یورو
اما ما که کاملا ازش راضی هستیم حتی با وجود افزایش قیمت باز قیمتاش خوبه
vPsPersia.COM
January 16th, 2011, 19:46
دیتاسنتر X میاد 80 دلار بابت پورت 1 گیگ میگیره ، بعد پورت 1 گیگ رو با 5 تا سرور دیگه Share می کنه ، دیتاسنتر X در آمریکا هست .
citykala
January 16th, 2011, 21:17
پس خوبه دیگه ؟ مام می خوایم بگیریم از اینجا پس خیالمون راحت باشه !
در ضمن پرشیا شما که اینقد با حرارت توضیح می دی. یه توضیحی هم عین همین
برا دیتا سنتر توپ انگلیسی برامون بکن بلکه برا انگلیس هم باز بشه ( یه جای خوب و ارزون و با ایرانی سازگار ) مرسی :113:
vPsPersia.COM
January 17th, 2011, 13:50
انگلیسی کار نکردم
s.w.a.t
January 17th, 2011, 14:15
پس خوبه دیگه ؟ مام می خوایم بگیریم از اینجا پس خیالمون راحت باشه !
در ضمن پرشیا شما که اینقد با حرارت توضیح می دی. یه توضیحی هم عین همین
برا دیتا سنتر توپ انگلیسی برامون بکن بلکه برا انگلیس هم باز بشه ( یه جای خوب و ارزون و با ایرانی سازگار ) مرسی :113:
با سلام دوست عزیز
شما مبلغ بودجه ایی که میخوایید صرف کنید رو بگید. چون دیتاسنترهای انگلیس گرونتر از بقیه جاهای دنیا هستن.
در مورد سازگاری هم با ایرانی تاحالا من با چندتایی کار کردم گفتم سرور رو برای مشتری ایرانی میخوام تو ایران گفتند ما هیچ مشکلی نداریم!
پ/ن: این فقط آمریکا هست که با ایران مشکل داره مرگ بر آمریکا :d
vPsPersia.COM
January 17th, 2011, 14:16
پ/ن: این فقط آمریکا هست که با ایران مشکل داره مرگ بر آمریکا :d
اینترنت از آمریکا آمده و 100 چیز دیگه . این همه مشت گره کردی آخرش چی شد ؟
amirff
February 3rd, 2011, 18:21
قیمتاش هم خوبه ها
ببخشید
ولی من شاید فکر میکم خوبه
خیلی سایتش اجق وجقه
لطفا یکی قیمت یه سروره خوبشو با پهنای باند بالا و پورت 1 گیگ بهم بده
خودشم 1-2 ترابایت باشه
the_coder
February 3rd, 2011, 18:52
قیمتاش هم خوبه ها
ببخشید
ولی من شاید فکر میکم خوبه
خیلی سایتش اجق وجقه
لطفا یکی قیمت یه سروره خوبشو با پهنای باند بالا و پورت 1 گیگ بهم بده
خودشم 1-2 ترابایت باشه
در بخش آموزشی نمیشه آفر داد برای همین براتون پ خ کردم
اگر واقعا قصد خرید سرور از این دیتاسنتر دارید در قسمت درخواست سرویس پست بدید تا افر بدیم
info_dlsong
February 4th, 2011, 01:48
نت دایرکت من دارم با باز کردن گوگل کاربر های npv مشکل دارن
گاهی باز میشه گاهی نه
از دی ان اس بگیر تا هر چیز دیگه عوض کردم جواب نداد
Facebook هم بعضی از آی پی ها رو بلاک کرده
من که راضی نیستم
vPsPersia.COM
February 4th, 2011, 02:00
بلد نیستی دیگه ،
این دیتاسنتر رسم و رسومات خودش رو داره
باید ip از رنج 178 بگیرید
info_dlsong
February 4th, 2011, 02:32
من با 178 هم تست کردم
شما که بلدی کافیه
من 6 ماه پیش از این دیتاسنتر سرویس داشتم تنها مشکلش فیس بوک بود الان گوگل هم اضافه شده
با این رنج آی پی ها مشکل داشت
178.162.185
178.162.148
178.162.136
178.162.131
178.162.164
همه ی آی پی هایی که دادن رو تست کردم همین مشکل رو داره
دی ان اس هم دی ان های خود دیتاسنتر بگیر گوگل بگیر ، اوپن دی ان اس و دی ان های لوکال رو ست کردم
از این هم نبود
70% گوگل باز میشه 30% نمیشه
اتفاقا آی پی سرور اصلی هم چک کردم 178.162.191 این رنج هست
پس لطفا ادعای بلدی نکنید
با تشکر
iNicz.Com
February 4th, 2011, 03:28
شبکه جالبی ندارند...
حق با شماست این چند اصلا خوب نبود.ولی الان خوب شده و 2 ماه میشه حتی 1 دقیقه قطعی نداشتم.قیمت سرور ها رفته بالا ، کیفیت هم بهتر و تعداد ساپورت زیاد تر شده.
در مورد Fujitsu کمی در اشتباه هستید.سرور های خیلی قدیمی Fujitsu هستند. الان من برند hp و supermicro و intel از اینجا دارم.
vPsPersia.COM
February 4th, 2011, 03:39
من با 178 هم تست کردم
شما که بلدی کافیه
---------- post added at 02:26 am ---------- previous post was at 02:25 am ----------
من 6 ماه پیش از این دیتاسنتر سرویس داشتم تنها مشکلش فیس بوک بود الان گوگل هم اضافه شده
---------- post added at 02:28 am ---------- previous post was at 02:26 am ----------
با این رنج آی پی ها مشکل داشت
178.162.185
178.162.148
178.162.136
178.162.131
178.162.164
همه ی آی پی هایی که دادن رو تست کردم همین مشکل رو داره
---------- post added at 02:30 am ---------- previous post was at 02:28 am ----------
دی ان اس هم دی ان های خود دیتاسنتر بگیر گوگل بگیر ، اوپن دی ان اس و دی ان های لوکال رو ست کردم
از این هم نبود
70% گوگل باز میشه 30% نمیشه
---------- post added at 02:32 am ---------- previous post was at 02:30 am ----------
اتفاقا آی پی سرور اصلی هم چک کردم 178.162.191 این رنج هست
پس لطفا ادعای بلدی نکنید
با تشکر
چه بد اخلاق و تند زبان هستی ، اگه اینجا آمدی کمک بگیری ، پس این کارا چیه ؟!
من حدود 70 تا ip از رنج های مختلف 178 دارم و هیچ مشکلی ندارم !! هیچ کسی هم تا جالا از این بابت ناراحت نیست
در کل ، من در چت هم به شما صحبت کردم ، اصلا اخلاق خوبی ندارید و تند برخودر هستید !!!!
info_dlsong
February 4th, 2011, 03:43
چه بد اخلاق و تند زبان هستی ، اگه اینجا آمدی کمک بگیری ، پس این کارا چیه ؟!
من حدود 70 تا ip از رنج های مختلف 178 دارم و هیچ مشکلی ندارم !! هیچ کسی هم تا جالا از این بابت ناراحت نیست
در کل ، من در چت هم به شما صحبت کردم ، اصلا اخلاق خوبی ندارید و تند برخودر هستید !!!!
سلام
من اصلا آدم تند برخوردی نیستم
راست میای به ما میگی بلد نیستی (جلو خاص و عام) 1% احتمال بده دیتاسنتر مشکل داشته باشه
the_coder
February 4th, 2011, 07:28
نت دایرکت من دارم با باز کردن گوگل کاربر های npv مشکل دارن
گاهی باز میشه گاهی نه
از دی ان اس بگیر تا هر چیز دیگه عوض کردم جواب نداد
Facebook هم بعضی از آی پی ها رو بلاک کرده
من که راضی نیستم
سلام این که می گید خیلی عجیبه !!!! چون من چند تا سرور ازش دارم هیچکدوم مشکل ندارن
شاید مشکل شما چیز دیگست
info_dlsong
February 4th, 2011, 13:26
سلام این که می گید خیلی عجیبه !!!! چون من چند تا سرور ازش دارم هیچکدوم مشکل ندارن
شاید مشکل شما چیز دیگست
سلام
7 ماه پیش حدودا من و چند تا از دوستان دیگه مشکل FaceBook رو مشکل رو داشتیم
الانم مشکل گوگل رو خیلی های دیگه هم دارن
the_coder
February 4th, 2011, 14:54
سلام من چند سرور دارم (Reseller هستم) هیچکدوم مشکل نداره و تا حالا هم جز از شما از کس دیگه ای نشنیدم این مشکل رو
البته یک نکته : ایپی سرور های من از طریق ripe تهیه میشه
vPsPersia.COM
February 4th, 2011, 15:16
سلام
من اصلا آدم تند برخوردی نیستم
راست میای به ما میگی بلد نیستی (جلو خاص و عام) 1% احتمال بده دیتاسنتر مشکل داشته باشه
آخه طی صحبت های گذشته گفتیم حتما رفیق شدیم !! ولش کن ادامه نده بهتره
ببین این دیتاسنتر یک سری مسائل داره ، که فقط از طریق تجربه حل میشه ، الان خیلی خیلی عالی شده ، مخصوصا از وقتی که Leasweb خریدتش ، آپتایم عالی شده ، پورت بهتره شده ، روند رسیدگی بهتره شده . و نکته مهم این هست که ما مشتری راه میاند
تنها در موارد مالی کمی مشکل هست که باید کلی کلانجار رفت .
شما یک ایمیل به نت دایرکت بزن و بگو که IP های شما مشکل داره ، دلیل هم اینکه این سایت و اون سایت باز نمیشه