PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعمال نشدن قیمت configurable options

arshaman
January 9th, 2018, 20:44
سلام وقت بخیر دوستان
من روی whmcs در بخش configurable options ست کردم که مثلا برای سرور مجازی اگر بک آپ میخوان قیمت مشخص اضافه بشه و روی دوره پرداخت ماهانه این قیمت اعمال میشه.
اما وقتی کلیک میکنم روی دوره های سه ماهه ۶ ماهه و سالانه قیمت پارامترهای من در بخش configurable options به طور کامل حذف میشن...
کسی میدونه چرا اینطوره؟
با تشکر

NicCloud
January 10th, 2018, 00:12
تو دوره ماهانه مشکلی نداره و به درستی نمایش داده میشه؟

arshaman
January 10th, 2018, 00:20
تو دوره ماهانه مشکلی نداره و به درستی نمایش داده میشه؟
بله دوست عزیز... لازم به ذکره که در دوره های به جز ماهانه کلا قیمت ها حذف میشن

NicCloud
January 10th, 2018, 00:23
بله دوست عزیز... لازم به ذکره که در دوره های به جز ماهانه کلا قیمت ها حذف میشن
خوب شما موقعی که دارید برای سرویس ماهانه فضای بک اپ با یه قیمت خاصی اضافه میکنید
در همون جا باید برای 3 ماهه ، 6 ماهه و 12 ماهه هم قیمت تایین کنید

arshaman
January 10th, 2018, 00:29
خوب شما موقعی که دارید برای سرویس ماهانه فضای بک اپ با یه قیمت خاصی اضافه میکنید
در همون جا باید برای 3 ماهه ، 6 ماهه و 12 ماهه هم قیمت تایین کنید
دقیقا همین کار رو کردم... فکر میکنم قبلا این مشکل نبوده الان اینطور شده انگار.. شایدم من قبلا حواسم نبوده و این مشل برام وجود داشته...
ولی برام خیلی عجیبه که این همه من سرویس دارم هیچ کدوم وقتی که قیمت سه ماهه رو توی پنل کاربری انتخاب میکنم دیگه در بخش بک آپ یا مثلا نصب کنترل پنل cpanle دیگه قیمت ها از بین میره و فقط خود عبارات رو نشون میده بهم

NicCloud
January 10th, 2018, 00:32
دقیقا همین کار رو کردم... فکر میکنم قبلا این مشکل نبوده الان اینطور شده انگار.. شایدم من قبلا حواسم نبوده و این مشل برام وجود داشته...
ولی برام خیلی عجیبه که این همه من سرویس دارم هیچ کدوم وقتی که قیمت سه ماهه رو توی پنل کاربری انتخاب میکنم دیگه در بخش بک آپ یا مثلا نصب کنترل پنل cpanle دیگه قیمت ها از بین میره و فقط خود عبارات رو نشون میده بهم
خوب یه موردی ، همه قیمت هارو مثلا در یک قسمت زدید ، مثلا بک اپ 5 گیگ ماهانه 5 تومان ، سه ماه 15 تومان ، 6 ماهه 30 تومان درسته؟
حالا بیاید بک اپ ماهانه بزنید اضافه کنید یک قیمت بدید ، بعد دوباره یه بک اپ اضافه کنید سه ماه قیمتشو بزنید!
تست کنید ببینید حل میشه یا خیر

arshaman
January 10th, 2018, 00:32
منظورتون رو متوجه نشدم....

- - - Updated - - -

توی سرویس ها توی تب upgrades
عبارت زیر به چه معناست؟ شاید به این مرتبط هست؟

Tick this box to allow Upgrading/Downgrading of configurable options